Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Chic & landelijk voor open bebouwing of twee halfopen woning (casco)
Hechtel-Eksel
  • 4
  • 460 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltsebaan in Hechtel-Eksel vind je deze stijlvolle villa terug. Het is een zeer grote woning en om die reden zijn er twee mogelijkheden. Heb je veel ruimte nodig? Dan koop je deze cascowoning als een prachtige villa. Ben je geïnteresseerd in de helft? Dan kan je er ook twee halfopen woningen van laten maken. In de plannen (die je terugvindt op onze website onderaan bij de downloads) vind je twee opsplitsmogelijkheden van de bestaande woonst. Kijk er eens naar, want er is veel mogelijk! Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel.
Verkocht
Eéngezinswoning in Zonhoven
Zonhoven
  • EPC 279
  • 1
  • 106 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Zonhoven, in de Wijvestraat, staat een halfopen ééngezinswoning te koop. Je vindt deze woning aan een servitudeweg. Dit is een fijn voordeel. Je ligt namelijk een beetje verscholen en je zit ver genoeg van de straat. Deze woning werd gebouwd in 1998 en heeft een mooie perceeloppervlakte van 5a 22ca. Dit huis heeft een ruime slaapkamer, een keuken met eetruimte, een woonkamer en de installatie voor een badkamer. De tuin loopt rondom de woning van zuid naar west.
Gekende zaak & stijlvolle woonst gecombineerd in centrum Leopoldsburg
Leopoldsburg € 490.000
  • EPC 253
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg op een grote hoek met etalage vind je een knap handelspand. Dit geheel werd volledig gerenoveerd in 2001. Deze zaak is al jarenlang een gevestigde waarde in Leopoldsburg: kinderkledingzaak Edelweiss. De zaak bestaat al meer dan 60 jaar en heeft al heel wat vast cliënteel opgebouwd. Ze zijn vooral gekend om hun prachtige communiekleding. Boven de winkel vind je een schitterend modern appartement. Het is een zeer ruime woning met maar liefst vier slaapkamers en een zalig zonneterras.
Verkocht
Bouwgrond open bebouwing 12a 42ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker,… Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 2) is het linkse perceel van 12a 42ca groot.
Verkocht
Nieuwe prijs | Bouwgrond open bebouwing 12a 45ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker, ... . Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 1) is het rechtse perceel van 12a 45ca groot.
Stijlvol landhuis op magnifiek stuk grond in Lummen
Lummen
  • EPC 415
  • 2
  • 218 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een chic landhuis met authentieke, Franse materialen en allures van een kasteeltuin. Wie houdt van een huis met een ziel, is hier op het juiste adres. Deze hoeve is gebouwd in 1900 door de voorouders van de huidige eigenares. Zij heeft de woning in 1994 stijlvol verbouwd met oog voor de oorspronkelijke hoevestijl. De dure, verfijnde materialen uit Frankrijk (zelfs van kastelen aan de Loire) staan het huis prachtig! De bescheiden voorkant van het pand staat in contrast met de indrukwekkende achterkant.
Verkocht
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 96 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.
Verkocht
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 94 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.