Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Te renoveren gezinswoning op zuid-georiënteerd perceel van 8a 73ca vlakbij centrum Diepenbeek
Diepenbeek
  • EPC 743
  • 3
  • 174 m²
Een ruime gezinswoning die jij binnenkort omtovert tot jouw droomwoning. Check! Een zonovergoten en grote tuin waar je helemaal tot rust komt. Check! Én een ideale ligging pal tussen het centrum van Diepenbeek en de bruisende stad Hasselt. Check! Wie zonet heel wat gunstige troeven van zijn wenslijst kon afvinken, haast zich best naar de Steenweg 109 in Diepenbeek? Op dit ruime perceel van maar liefst 8a 73ce werd in 1955 deze statige en charmante HOB gerealiseerd. Hoewel de woning zeker en vast aan een grondige renovatie toe is, zal het grote potentieel je al snel duidelijk worden.
Verkocht
Hedendaagse handelszaak mét woonst op uitstekende locatie in hartje van Zonhoven
Zonhoven
  • EPC 181
  • 232 m²
Welkom op Genkerbaan 18 en 18A, een buitengewoon pand dat zich onderscheidt als een unieke combinatie van een florerende horecazaak en een prachtige woonst, gelegen in het hartje van Zonhoven. Makelaar Britt neemt je graag mee voor een uitgebreide rondleiding. Je geniet hier van een bijzonder pand, oorspronkelijk gebouwd in 1952, met een totale bewoonbare oppervlakte van 116m². Zo heeft zowel het handelsgedeelte als de woonst elk een eigen huisnummer.
Verkocht
Instapklare en hedendaagse handelszaak mét woonst op uitstekende locatie in hartje van Zonhoven
Zonhoven
  • EPC 181
  • 3
  • 232 m²
Welkom op Genkerbaan 18 en 18A, een buitengewoon pand dat zich onderscheidt als een unieke combinatie van een florerende horecazaak en een prachtige woonst, gelegen in het hartje van Zonhoven. Makelaar Britt neemt je graag mee voor een uitgebreide rondleiding. Je geniet hier van een bijzonder pand, oorspronkelijk gebouwd in 1952, met een totale bewoonbare oppervlakte van 116m². Zo heeft zowel het handelsgedeelte als de woonst elk een eigen huisnummer.
Modern en instapklaar handelspand in het centrum van Beringen met veel mogelijkheden
Beringen € 325.000
Heb je altijd al gedroomd van een modern handelspand in het stadscentrum? En ben je je hart verloren aan de charmes van de stad Beringen? Dat komt dan héél goed uit! Ragna neemt je graag mee naar het hartje van de stad waar een instapklaar handelspand op jou wacht! Gelegen naast de recentelijk vernieuwde Grote Markt, pronkt een knap handelspand met een riante etalage. De winkel werd gebouwd in 2003 en is klaar om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo biedt het pand niet alleen een strakke en trendy uitstraling met een vleugje industrieel design, maar ook alle moderne voorzieningen die je nodig hebt.
Instapklaar en trendy handelspand van 140m² met ruime stockruimte op toplocatie in centrum Beringen
Beringen € 350.000
Welkom in het hartje van het bruisende stadscentrum van Beringen! Wanneer je op zoek bent naar een modern handelspand, je enthousiast wil bouwen aan een eigen bedrijf of je graag je grenzen wil verleggen en wil uitbreiden, ben je bij ons aan het juiste adres! Ragna neemt je graag mee naar het centrum van de stad. Op Hoogstraat 27 wacht er jou een instapklaar handelspand met een rijke historie en hedendaagse flair. Deze trendy kledingwinkel, oorspronkelijk opgetrokken in 1956, onderging in 2006 een volledige transformatie, resulterend in een eigentijdse winkelruimte van maar liefst 140m².
Verkocht
Eigentijdse en instapklare handelsruimte met ruime etalage op toplocatie in centrum Beringen
Beringen
Welkom in het bruisende stadscentrum van Beringen! We nodigen je graag uit op Hoogstraat 9 waar een instapklaar handelspand ongetwijfeld al jouw verwachtingen zal overtreffen. Ragna neemt je graag mee op wandelafstand van de recentelijk vernieuwde Grote Markt. Het handelspand schittert momenteel als schoenenwinkel en werd opgetrokken in 1993. Je wordt verwent met een eigentijdse uitstraling en een totale oppervlakte van 57m², slim verdeeld over de winkelruimte en de achterliggende opslagruimte.
Verkocht
Te renoveren appartement met dubbele garagebox op gunstige locatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 342
  • 2
  • 86 m²
Te renoveren appartement met dubbele garagebox op gunstige locatie in Houthalen-Helchteren Ben je klaar om je creativiteit los te laten op dit leuke startersappartement met 2 slaapkamers in Houthalen-Houthalen? Gelegen op Hoogstraat 14 wacht een gelijkvloers appartement met heel wat troeven om omgebouwd te worden tot een échte thuis. We nemen je graag mee. We bevinden ons op wandelafstand van het centrum van Houthalen-Helchteren, op een boogscheut van de Grote Baan. De rustig gelegen woning op huisnummer 14 werd verdeeld in 2 knappe appartementen die nu wachten op een grondige en moderne make-over.
Verkocht
Uniek gelegen duplex appartement met ruim terras, garagebox en staanplaats in hartje Haspengouw
Sint-Truiden
  • EPC 175
  • 2
  • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Veel ruimte, zéér energiezuinig, luxueuze afwerkingen, boordevol karakter én Haspengouwse landschappen. Dit zijn slechts enkele van de vele troeven die dit uniek gelegen en instapklaar duplex appartement jou zal bieden. Met een uitzonderlijke bewoonbare oppervlakte van 157m² en 2 magnifieke slaapkamers kom jij hier binnenkort écht thuis. Axel leidt je maar al te graag rond. Gelegen in één van de mooiste en rustigste straten van Limburg, gaan wonen en genieten hier in de Peetersstraat hand in hand.
Te renoveren HOB met veel potentieel te midden van prachtig agrarisch gebied in Borgloon
Borgloon € 175.000
  • EPC 561
  • 7
  • 313 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een grote half open gezinswoning? Altijd al gedroomd van een eigen B&B in de uitgestrekte natuur van Haspengouw? Ben je op zoek naar een gunstig opbrengsteigendom met heel wat potentieel? Of wens jij jouw woonst te combineren met een grote kantoorruimte? Dan nemen we je graag mee naar deze HOB, centraal gelegen tussen het centrum van Borgloon en Kortessem. Renoveer jij dit pand binnenkort helemaal naar jouw smaak en wensen? We bevinden ons in de Oorsprongstraat te Borgloon.
Verkocht
Zeer ruime en prachtig gerenoveerde rijwoning met leuke, zonnige tuin in het centrum van Borgloon
Borgloon
  • EPC 184
  • 4
  • 216 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wanneer we pal in het centrum van Borgloon door de Nieuwstraat rijden, springt de statige en zeer hedendaagse voorgevel ter hoogte van huisnummer 20 meteen in het oog. De opvallend ruime rijwoning werd zeer recent in 2019 volledig gerenoveerd. Het resultaat is een zeer hedendaagse, instapklare en bijzonder stijlvolle bewoonbare oppervlakte van maar liefst 216m² groot. En alsof dat op zich nog niet groot genoeg is krijg je nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden dankzij de prachtige zolderverdieping. Gelijkvloers tref je allereerst een zeer gezellige leefruimte.
Verkocht
Riante bouwgrond van 12a 49ca in bosrijke en rustige omgeving van Heide
Tessenderlo
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Tessenderlo, waar jouw droomwoning gerealiseerd kan worden! Ragna neemt je mee naar Schoterheide 123 waar een knap stuk bouwgrond op jou ligt te wachten. Deze adembenemende locatie biedt jou de ruimte en vrijheid om de woning van je dromen te bouwen. Met een perceelbreedte van 27,55 meter en een perceeldiepte van maar liefst 45,52 meter, hoef je je hier geen zorgen te maken over beperkingen. Plaats genoeg om al jouw dromen en die van je gezin tot leven te brengen!
Verkocht
Riante woning van 288m2 en magazijn met veel potentieel voor kangoeroewoning of handel vlakbij centrum Heusden
Heusden-Zolder
  • EPC 319
  • 5
  • 288 m²
Op zoek naar een uitzonderlijk ruime gezinswoning met bijzonder veel potentieel? Droom jij van een leuke kangoeroewoning? Of vereist jouw beroep of hobby een grote winkelruimte met een immense werkplaats? Dan zal deze uiterst gunstig gelegen en zeer grote handelswoning zonder twijfel heel wat belangrijke troeven van jouw wenslijst kunnen afvinken. We bevinden ons vlak bij de historische mijnterril van Heusden-Zolder. In deze veelzijdige en levendige buurt, rijden we de rustige Halstraat in. Nummer 17 behoort toe aan een riante half open woning uit 1966.
Gunstig gelegen en zonovergoten bouwperceel van 5a 57ca voor HOB in Leopoldsburg
Leopoldsburg € 99.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Hou je van het zonnetje op je snoet en ben je klaar om aan de volgende stap in je leven te beginnen? In Leopoldsburg krijg je de kans om van de eerste tot de laatste steen mee te bouwen aan de woning van je dromen. We rijden naar de centraal gelegen Lommelsesteenweg, met een vlotte verbinding tussen het centrum van Lommel en het centrum van Leopoldsburg. Op lot 3B treffen we een magnifiek bouwperceel met een gegeerde perceeloppervlakte van 5a 57ca.
Verkocht
Magnifiek handelspand met knappe seizoensveranda op toplocatie in centrum Zonhoven
Zonhoven
Heb je altijd al gedroomd van een eigen succesvolle zaak? Kriebelt het om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om je potentiële klanten te voorzien van een grote glimlach en om dé nieuwe trekpleister van Zonhoven te worden? Op Dorpsplein nummer 14 staat een écht pareltje te schitteren in afwachting op een nieuwe, enthousiaste uitbater(s). De horecazaak werd gebouwd in 1948 en onderging in 2015 grondige verbouwingswerken. De waterleidingen, elektriciteit en zelfs het dak werden volledig vernieuwd.
Verkocht
Karakteristieke gezinswoning op 8a 97ca met veel potentieel en 3 slaapkamers
Beringen
  • EPC 729
  • 3
  • 154 m²
Welkom thuis! Gelegen in de charmante Laakstraat 26 te Koersel en voorzien van een goede portie karakter, is deze knappe gezinswoning ongetwijfeld op je lijf geschreven! Makelaar Yens neemt je graag mee. Laten we beginnen met de buurt, een rustige, centraal gelegen omgeving waar kinderen volop kunnen opgroeien. Denk aan gezellige middagen onder de bomen van BlueBerry Fields, avonturen en vuile kleren op de Chiro, en de nabijheid van zowel de stedelijke als vrije basisscholen op wandelafstand.
Leuk, energiezuinig appartement met 2 grote slaapkamers en privé parkeergarage op TOPlocatie in hartje Hasselt
Hasselt € 249.000
  • EPC 162
  • 2
  • 93 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een leuk appartement met twee slaapkamers in het hartje van één van de meest gezellige en bruisende steden van Vlaanderen? Zoek jij een gunstig investeringsproject dat je na een enkele hedendaagse opfrissing eenvoudig kan verkopen of verhuren? Wij nemen je met grote fierheid mee naar dit knappe appartement in de Gerlachestraat 16/6 in Hasselt. We bevinden ons in een rustige zijstraat op enkele meters afstand van de kleine ring van Hasselt.
Verkocht
Gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers op knap perceel van 5a 60ca in het centrum van Hechtel-Eksel
Hechtel-Eksel
  • EPC 280
  • 3
  • 167 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke, grondig gerenoveerde gezinswoning met drie slaapkamers in een harmonieuze en levendige buurt? Welkom thuis in de rustige Vanderheydenweg 8 in het centrum van Hechtel-Eksel. Op dit knappe perceel van 5a 60ca werd in 1954 een solide vrijstaande woning gebouwd. De charmante en authentieke look aan de buitenkant geeft zeker en vast nog niets prijs van wat je aan de binnenzijde mag verwachten. De volledige bewoonbare oppervlakte van 167m² onderging doorheen de jaren namelijk al tal van belangrijke renovaties.
Verkocht
Te renoveren HOB met veel potentieel op wondermooi perceel (ZO) van 12a 68ca in centrum Nieuwerkerken
Nieuwerkerken
  • EPC 817
  • 4
  • 192 m²
We bevinden ons in de Haspengouwse natuur, meer bepaald in het centrum van Nieuwerkerken. Op de Diestersteenweg behoort nummer 100 toe aan een prachtig perceel met een oppervlakte van 12a 68ca. De uitzonderlijke perceeldiepte van maar liefst 75 meter en de ideale zuidoostelijke oriëntatie maken van dit perceel meteen een absoluut genot om te mogen vertoeven. En dat zalige perceel biedt sinds 1936 plaats aan een statige half open gezinswoning van 192m² groot. Hoewel de woning in 1977 al een zeer grondige renovatie onderging, zijn er zeker een aantal zaken op te frissen en te renoveren.