Hartje Koersel: appartement met twee slaapkamers en optie handelsruimte 159.000

Koersel
  • KI € 848
  • EPC 308
  • 2
  • 95 m²

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Koersel vind je dit lichte appartement terug. Het appartement beschikt aan de voorkant over een ruimte die zich perfect leent als winkel- of handelsruimte. Deze voorkamer, die dus dienst kan doen als praktijk of living, heeft namelijk een oppervlakte van 30 m2. De centrale ligging is zeer aangenaam. Je woont hier op het Kerkplein, het hart van Koersel! Zo geniet je hier van alle voorzieningen op wandelafstand: the Roxy theatre, de bakker, de bank, de apotheek, de supermarkt, ... . Bovendien is Koersel een zeer rustig gelegen dorp. Je woont hier vlakbij de rust van de Vallei van de Zwarte beek, oftewel: ’t Koersels Kapelleke en ’t Fonteintje.

Het appartement zelf heeft een gevelbreedte van maar liefst 8 meter. Je hebt in deze living of praktijkruimte bijgevolg een ruim uitzicht en een optimale lichtinval gezien de zuidwestelijke ligging. Achter deze voorkamer vind je een tweede living of bureau terug. Deze heeft een oppervlakte van 16 m2. Dus, moest je de voorkamer inrichten als handelsruimte, heb je hier toch nog de mogelijkheid om een privé-living in te richten! Achteraan het pand vind je de keuken terug. Deze is volledig ingericht met toestellen en heeft een oppervlakte van bijna 15 m2. Voldoende ruimte dus voor een eettafel. De nachthal biedt toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 8 m2 en 13 m2 groot. Ze liggen aan de noordelijke kant van het appartement, zo blijft het hier lekker koel. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, een ligbad met regendouche en een lavabo.

Bij het appartement is een garage voorzien. Deze garage is losstaand en vind je terug aan de achterkant van het appartementsblok. De garage heeft een oppervlakte van 18 m2 en biedt dus voldoende ruimte om nog wat spullen in op te slaan. Verder is het handig om te weten dat het Kerkplein meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen biedt voor bezoek of cliënteel. Zo zullen zij nooit naar parking moeten zoeken!

Een topligging voor jouw appartement met plek voor een handelsruimte: midden in het centrum. Laat deze plek je charmeren? Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bewoonbare oppervlakte
95,00 m²
Bouwjaar
1977
Garages
1
Aantal plaatsen
1
Garagetype
Vrijstaand (steen)
Daksoort
Plat dak

financieel

Prijs
€ 159.000,00
Kadastraal inkomen
€ 848,00
Terbeschikkingstelling
Bij akte

schatting maandelijkse afbetaling

Offerte hypothecaire lening

energie

EPC
308 kWh/m²
EPC-Certificaat
20100124000025009-00000004-0
Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
PVC
Verwarming
Stookolie
Isolatie
Geen isolatie

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
- Geen afgebakende zones

geografische ligging

Kerkplein 22 1
3582 Koersel
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja

indeling

Slaapkamers
2
Woonkamer
30,00 m²
Keuken
14,85 m²
Gesloten keuken
Berging
4,00 m²
Bureau
16
Badkamers
1
Toiletten
2
Kelder
Ja

grond

Gevelbreedte
8,00 m

Pand: Appartement in Koersel (Hartje Koersel: appartement met twee slaapkamers en optie handelsruimte)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Appartement in Koersel (Hartje Koersel: appartement met twee slaapkamers en optie handelsruimte)

Offerte aanvraag

Pand: Appartement in Koersel (Hartje Koersel: appartement met twee slaapkamers en optie handelsruimte)