Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Lot 10 | Strakke rijwoning met 3 slaapkamer en zicht op de toegankelijke tuin. Oplevering september '21
Lommel € 299.000
 • 4
 • 183 m²
Start der werken: 21/09/2020 Dit is de middelste gezinswoning van de driedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Rechts vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot.
Zonovergoten bouwgrond (3a 06ca) met onmiskenbaar financieel voordeel
Zoutleeuw € 96.000
Ben jij op zoek naar een zeer mooi bouwgrond voor een halfopen bebouwing? Woon je graag op de grens tussen het prachtige Hageland en de eeuwige vakantiesfeer van Haspengouw? En mag daar bovenop dat zonnetje ook nog regelrecht op jouw terras gericht zijn? Dan scoor je hier in de Bosstraat in Zoutleeuw zonder enige twijfel de winnende hand. En dan moet de grootste troefkaart nog gespeeld worden… Op het perceel van 3a 06ca staat momenteel een te renoveren gebouw. Deze bouwgrond valt onder de vernieuwde wetgeving rond sloop en wederopbouw.
Verkocht
Knappe gezinswoning met wondermooie, zonnige tuin vlakbij het centrum van Heusden
Heusden-Zolder
 • EPC 210
 • 4
 • 164 m²
Zeer rustig gelegen en toch vlakbij het centrum van Heusden? Charmant en authentiek en toch al tal van renovaties? De hele dag genieten van de zon en toch een zalig schaduwplekje onder de pergola? Een mooie groene omheining en toch een eindeloos verzicht op de achterliggende velden? Kiezen is hier absoluut overbodig want in deze fantastische woning met maar liefst vier slaapkamers krijg je telkens weer het beste van beide werelden. In Exelgaarden in Heusden-Zolder houden we ter hoogte van nummer 22 halt aan een riant perceel van 10a 36ca.
Landbouwgrond van 1 ha 7 a 37 ca op landelijke locatie
Berbroek € 33.000
Dit perceel Aen Den Zool valt te situeren in Berbroek, deelgemeente van Herk-de-Stad. Het gaat om een uitgestrekte landbouwgrond van 1 ha 7 a 37 ca. Een knappe oppervlakte op een landelijke locatie om jouw agrarische activiteiten onder te brengen dus. Met een perceeldiepte van 145 m en een breedte van 66 m kan je op dit stuk grond heel wat gewassen of dieren kwijt. Voor de landbouwgrond geldt er op dit moment een pachtovereenkomst. Het perceel bevindt zich in een landelijke en groene omgeving. Ondanks de rustige ligging, bereik je de autosnelweg al na 10 minuten en ook het openbaar vervoer ligt vlakbij.
Verkocht
Knappe gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin vlakbij centrum Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 370
 • 4
 • 119 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan op een steenworp afstand van het centrum van Zolder. In de Sluisbamd houden we halt ter hoogte van nummer 45. Deze knappe gezinswoning ligt op een perceel van 3a 67ca en onderging al tal van grondige renovaties. Zo werden onder andere alle ramen in 2016 vervangen en werd er in 2017 een nieuwe gasketel geïstalleerd. In 2019 werden alle spouwmuren opgevuld met isolatie. Deze instapklare gezinswoning wacht met andere woorden enkel nog op jouw persoonlijke inrichting. In de inkomhal springt de stijlvolle trap zeker en vast in het oog.
Verkocht
Gunstig opbrengsteigendom met 5 verhuurde studio’s op 200 meter van Hasselt centrum
Hasselt
 • EPC 140
 • 20 m²
Wie op zoek is naar een buitengewoon gunstig opbrengsteigendom trekt hier vlakbij het centrum van Hasselt het winnende lotje. Dit knappe pand omvat maar liefst vijf studio’s, elk met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 20m2. En het beste moet nog komen: Deze studio’s worden steeds uiterst vlot verhuurd, de totale maandelijkse huurinkomst bedraagt 1320,00 euro excl. kosten. Wist je dat het langste huurcontract al meer dan 20 jaar loopt? Voor een gegarandeerd rendement op je investering moet je in de Melkvoetstraat 12 in Hasselt zijn. We bevinden ons op slechts 200 meter van het centrum van de immer gezellige stad Hasselt.
Verkocht
Vlot bereikbaar appartement van 100 m² met drie slaapkamers en garage
Heusden-Zolder
 • EPC 133
 • 3
 • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op de eerste verdieping van dit gebouw op de Koerselsebaan in Heusden-Zolder vind je een ruim appartement terug met maar liefst drie slaapkamers. Tel daar nog eens een verzorgd interieur, een centrale ligging en een uitstekende verbinding bij en je weet dat hier wonen heel wat voordelen met zich meebrengt! In de grote woonkamer van 35 m² beschik je over zoveel ruimte dat je je alvast geen zorgen moet maken om de grootte van je meubels.
Verkocht
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en riant terras te Boekt
Heusden-Zolder
 • EPC 126
 • 2
 • 114 m²
We bevinden ons in het mooie kerkdorpje ‘Boekt’, een zeer fijn kerkdorpje in de gemeente Heusden-Zolder. Recent in 2015 werden in Hofeinde ter hoogte van nummer 37 prachtige appartementen gebouwd. Wie weet verhuis jij binnenkort naar het magnifieke appartement rechts beneden. De deurbel van bus 2 behoort toe aan een zeer knap, gelijkvloers appartement. Een groot wooncomfort en een hoogwaardige afwerking zijn zeker twee belangrijke kernwoorden in de volledige bruto bewoonbare oppervlakte van 132,30m2. De woonkamer en de keuken vormen een groot, stijlvol, open geheel met een oppervlakte van 57m2.
Volledig gerenoveerd appartement van 102 m² met twee slaapkamers, ruim terras en garagebox
Heusden-Zolder € 215.000
 • EPC 114
 • 2
 • 102 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit appartement op de Koolmijnlaan, in het centrum van Heusden-Zolder, werd volledig gerenoveerd en is dus meteen instapklaar. Als de woorden ‘ruim’, ‘licht’, ‘centraal gelegen’ en ‘groot zonneterras’ alleen maar positieve vibes bij je losmaken, lees je best nog even verder! Het appartement is gelegen op de eerste verdieping: makkelijk bereikbaar met de trap, al is er ook een lift beschikbaar.
Instapklare ruime duplex met 3 slaapkamers en centrale ligging in rustig Haspengouw
Heers € 289.000
 • EPC 157
 • 3
 • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Compact en tegelijk een zee van ruimte. Rustig en toch centraal gelegen. Deze duplex in de Sint-Martinusstraat in Heers combineert het beste van twee werelden. Gelukkig is ze ook nog eens goed onderhouden en instapklaar, want eens je het interieur te zien krijgt, zal je er meteen willen intrekken! Op de eerste verdieping van een gebouw dat slechts vier appartementen telt, wandel je binnen in dit prachtige duplexappartement. Het werd met veel zorg ingericht en telt zelfs enkele recente renovaties.
Verkocht
Charmante woning met unieke indeling, 2 slaapkamers, grote tuin en vlotte verbinding
Heusden-Zolder
 • EPC 459
 • 2
 • 179 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze HOB in de Bergstraat in Heusden heeft een wel erg unieke en gezellige indeling. Met hier en daar wat opfrissingswerken, vormt deze woning moeiteloos het decor voor een gelukkige thuis. Via de voordeur beland je meteen in de leefruimte met een erg open karakter. Zo loopt de living van 16 m² naadloos over in de keuken van 16 m². De schuine houten dakwanden en de bakstenen muren leveren een gezellig geheel op. Al laat je met een likje lichtkleurige verf de ruimte makkelijk nog wat groter lijken.
Verkocht
Zeer ruim instapklaar appartement en extra studio met in totaal 4 slaapkamers in Koersel
Koersel
 • EPC 206
 • 4
 • 311 m²
Dit mooie instapklare appartement vinden we de Laan op Heusden in Koersel. Met zijn uitzonderlijk grote bewoonbare oppervlakte van maar liefst 251m² heb je hier aan ruimte zeker geen gebrek. Dit pand bestaat uit twee delen. Beide delen kunnen samengevoegd worden of net apart gebruikt worden dankzij de gescheiden ingangen. Het eerste deel is een ruim appartement op de eerste verdieping. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1984 en kreeg in 1998 een totale renovatie. Ook de afgelopen jaren is er nog veel vernieuwd.
Verkocht
Hedendaagse woning op zonrijk perceel van 8a 20ca in rustige, residentiële woonwijk te Diepenbeek.
Diepenbeek
 • EPC 193
 • 4
 • 345 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij nog op zoek naar een instapklare, ruime gezinswoning waar ruimte, zon, rust en een vlotte bereikbaarheid dé ontegensprekelijke kernwoorden zijn? Dan nemen wij jou heel graag mee naar de Anjelierenstraat 43 op minder dan 4 kilometer afstand van het centrum van Diepenbeek. Deze knappe gezinswoning werd in 1998 gebouwd op een perceel van 8a 20ca. Zoals de zeer mooie, verzorgde voortuin al doet vermoeden werd deze woning perfect onderhouden. Er werden zeer kwalitatieve en duurzame materialen gebruikt en doorheen de jaren werden tal van zaken al opgefrist.
Verkocht
Rustig gelegen en luxueus landhuis op zonovergoten perceel van 23a 85ca.
Beringen
 • EPC 252
 • 2
 • 275 m²
We staan in een zeer rustige buurt midden tussen het centrum van Beringen en de veelzijdige be-Mine site. In de Bremstraat houden we halt ter hoogt van nummer 95 aan een wondermooi en zonnig perceel van maar liefst 23a 85ca. Na de bescheiden eerste indruk van de buitengevel zal de binnenkant van dit magnifieke landhuis je absoluut omverblazen. Al licht de prachtige voortuin zeker al een tipje van de sluier op van de grote klasse waar je je binnen aan mag verwachten. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1982 maar kreeg de afgelopen jaren heel wat renovaties.
Verkocht
Ruime, stijlvolle, instapklare woning met 4 slaapkamers op knap perceel van 26a 12ca aan bosrand
Ham
 • EPC 306
 • 4
 • 243 m²
Idyllisch aan de bosrand, met maar een handvol (verre) buren en amper passerend verkeer... Op de Heikant in Ham is deze mooie woning op een nog knapper perceel gelegen. Ooit met veel zorg en heel wat oog voor detail gebouwd, maar ook vandaag verkeert dit huis (en haar perfect onderhouden tuin) nog in erg goede staat zodat je er meteen zou kunnen intrekken. Waarom de gevel zo veelbelovend lijkt? Misschien omdat de vorige eigenaars niets aan het toeval hebben overgelaten.
Verkocht
Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, grote tuin en prachtig landelijk vergezicht
Berbroek
 • EPC 699
 • 4
 • 216 m²
In de Zoolstraat in Berbroek (Herk-de-Stad), ligt deze charmante vrijstaande woning waarin heel wat potentieel schuilt. Zo beschik je over voldoende oppervlakte en kamers om eventueel een kangoeroewoning uit te bouwen en mag je ook een knappe grote tuin tot je bezit rekenen. Het rustgevende, landelijke vergezicht krijg je er helemaal gratis bij! De traditionele aanblik van een voortuin die mooi afgescheiden wordt van de straat door een hek, de lange oprit en de symmetrische gevel zorgen meteen voor een huiselijk gevoel. Ook wanneer we de woonkamer binnenstappen, zie je al vlug het potentieel.
Lichtrijk appartement met twee slaapkamers in gezellige buurt nabij stadscentrum
Beringen € 249.000
 • EPC 96
 • 2
 • 120 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een knus instapklaar appartement in een rustige omgeving met een vlotte verbinding? Dan is dit appartement met twee slaapkamers in het centrum van Beringen misschien wel iets voor jou! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van één van de gebouwen in de gezellige verkaveling Kolmen. Dankzij de lift sta je in een oogwenk aan je eigen voordeur, al is een enkele etage natuurlijk ook ideaal om af en toe de trap te nemen en zo je conditie op peil te houden.
Verkocht
Instapklaar, zonovergoten en vlot bereikbaar – Gezinswoning op 5a 74ca in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
 • EPC 189
 • 3
 • 168 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een instapklare gezinswoning met drie slaapkamers in een uitzonderlijk rustig straatje? Dan zal deze mooie woning in de Sint-Jozefstraat 4 in Houthalen-Helchteren je zeker niet onberoerd laten. De woning werd in 2004 gebouwd op dit zonovergoten perceel van 5a 74ca. De voorkant van deze knappe gezinswoning geeft een zeer frisse, verzorgde en hedendaagse indruk. En die lijn wordt zeker en vast doorgetrokken aan de binnenkant. Deze 168m2 bewoonbare oppervlakte kan rekenen op grote, open ruimtes waar lichtinval, sfeer en comfort centraal staan.