Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Luxueus gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en zonnig terras in centrum van Bolderberg
Heusden-Zolder
 • 2
 • 107 m²
Wie op zoek is naar een magnifiek en hedendaags appartement in het pittoreske Bolderberg mag zichzelf even in de handjes wrijven. Nadat de eerste zes appartementen in een mum van tijd verkocht werden, creëerde de ontwikkelaar nog twee extra appartementen in de vernieuwde Residentie Bolderberg. Residentie Bolderberg werd oorspronkelijk gebouwd in 1978 als antwoord op de vraag naar residentieel en commercieel vastgoed dat het toenmalige F1-circuit met zich meebracht.
nieuw
Stijlvol nieuwbouwappartement met luxueus comfort in residentiële Bolderberg
Heusden-Zolder € 276.000
 • 2
 • 99 m²
Droom jij van een stijlvol nieuwbouwappartement met twee slaapkamers? Ben je op zoek naar een volledig gelijkvloers appartement? En woon je graag in het hartje van een pittoresk en levendig dorp? Dan heeft dit luxueuze appartement in residentie Bolderberg vast en zeker alle troeven in handen om jouw nieuwe thuis te worden. De eerste stijlvolle appartementen van Residentie Bolderberg werden zeer vlot verkocht werden. Maar niet getreurd want als antwoord op deze enorme vraag creëerde Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf, nog twee extra appartementen. We staan midden in de dorpskern van het residentiële Bolderberg.
nieuw
Knappe gelijkvloerse gezinswoning met zonnige tuin op rustige locatie vlakbij centrum Beringen
Beringen € 329.000
 • EPC 231
 • 3
 • 140 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De sterke groei in en rond de stad Beringen valt niet te ontkennen. Er werd de afgelopen jaren fors geïnvesteerd met een bijzonder levendige, jonge en gezellige stad als resultaat. Op slechts één kilometer afstand van het bruisende centrum treffen we deze knappe gezinswoning met drie slaapkamers. Droom jij van een instapklare woning met een rustige en zonrijke tuin? Dan verhuis jij binnenkort wellicht naar de Motstraat 108 in Beringen. We houden halt aan een mooi, verzorgd perceel van 5a 89ca.
nieuw
Een stukje Provence midden in het gezellige Boekt – Knappe woning met 3 slaapkamers op 14a 23ca
Heusden-Zolder € 279.000
 • EPC 656
 • 3
 • 144 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in het centrum van Boekt, een harmonieus dorp in de gemeente Heusden-Zolder. In de Heilig Hartlaan houden we halt aan een perceel van maar liefst 14a 23ca. Sinds 1964 biedt dit zonovergoten perceel plaats aan een knappe, gelijkvloerse woning. Dankzij het grote vintage gehalte ademt deze woning een en al charme. De groene buffer in de voortuin zorgt meteen voor een aanzienlijke privacy en rust. En die rust zal zeker niet ontbreken in de zalige tuin achteraan.
nieuw
Gerenoveerd landhuis met zuidelijk georiënteerde tuin in centrum van Borgloon
Borgloon € 372.000
 • EPC 285
 • 3
 • 151 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Omgeven door Haspengouwse landschappen… Pure rust… en een zuidelijk georiënteerde tuin. Een nog groter vakantiegevoel dan hier in de Vlisterbron 52 te Borgloon zal moeilijk te vinden zijn. We staan voor een magnifiek perceel van 7a 13ca groot. De eerste blik op deze wondermooie voortuin schept al meteen hoge verwachtingen. En eens binnen worden die verwachtingen meer dan ingelost. Deze knappe woning met landelijk karakter werd namelijk de afgelopen jaren grondig gerenoveerd.
nieuw
Bouwgrond voor open bebouwing van 498 m² op rustige, gezellige en groene locatie
Koersel € 139.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Paardendijk in Stal-Koersel – een rustig en gezellig dorp in de beste betekenis van het woord – is deze bouwgrond gelegen, geschikt voor een open bebouwing. Wie de baksteen in zijn/haar maag eindelijk een plekje wil geven en gesteld is op de vrijheid en privacy die gepaard gaan met een vrijstaande woning, leest best even verder om de overige opties te ontdekken. Het perceel beschikt over een oppervlakte van 498 m². De perceelbreedte bedraagt 18 m, terwijl het stuk 27,5 m diep is. De open bebouwing die hier komt te staan, mag max.
nieuw
Ruime villa met 4 slaapkamers en prachtige tuin op perceel van 28a 71ca
Genk € 450.000
 • EPC 313
 • 4
 • 289 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze villa vinden we terug in de Oude Hoevestraat in Genk. Het betreft een knappe woonst met heel wat troeven, waarvan de opvallendste ongetwijfeld de droomtuin is die erachter schuilgaat. Meteen in de inkomhal – compleet met vestiairekast en gastentoilet – krijg je al een goed beeld van het ruime gevoel dat je overal in huis ervaart. De brede deuren op het gelijkvloers maken zelfs alle kamers makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De grote woonkamer van 45 m² kan rekenen op extra veel lichtinval via de talrijk aanwezige ramen.
nieuw
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en 2 zonovergoten terrassen vlakbij be-Mine
Beringen € 249.500
 • EPC 139
 • 2
 • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een zeer ruim en stijlvol appartement met twee slaapkamers? Hoop je daarbij ook van een zalig plekje om urenlang te vertoeven in de zon? En mag dit droomplaatje dan ook nog eens op een fantastische locatie vlakbij be-Mine gelegen zijn? Dan is er voor jou maar één adres: Kerkstraat 19 bus 5 in Beringen. Op de hoek tussen de Kerkstraat en de Noorwijkstraat in Beverlo, deelgemeente van Beringen, stuiten we op dit opvallende pand uit 2005. De rode steen geeft een tijdloze en zeer stijlvolle uitstraling aan het volledige gebouw.
nieuw
Ruim appartement met 2 terrassen, 2 ondergrondse staanplaatsen én ideale ligging vlakbij Hasselt-centrum
Hasselt € 475.000
 • EPC 162
 • 3
 • 165 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op de Oude Kuringerbaan in Hasselt – pal tussen de kleine en grote ring – bevindt zich deze ruime duplex met een unieke indeling. Met 3 slaapkamers, twee terrassen, de vlotte verbinding en twee ondergrondse autostaanplaatsen in het stadscentrum liggen er hier heel wat troeven op tafel! Het appartement is gelegen op de derde verdieping, helemaal vanboven en zonder overburen in de hal. Met de ruimte (195 m² planoppervlakte) en het aantal kamers die je binnenin aantreft, zou je dan ook gemakkelijk twee wooneenheden kunnen vullen.
Fenomenale bouwgrond 22a 24ca op exclusieve verkaveling in Bolderberg
Heusden-Zolder € 425.000
Het schitterende verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg omvat 18 magnifieke en exclusieve bouwloten midden in de prachtige groene natuur. Lot 14 heeft een oppervlakte van maar liefst 22a 24ca. Je kan hier een adembenemende villa bouwen met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m², verdeeld over twee bouwlagen. Maak zeker gebruik van een groot panoramisch raam want het verre uitzicht is hier sensationeel. Een groene omheining of moderne tuinmuren zorgen voor een grote privacy zodat je helemaal tot rust kan komen in jouw zonovergoten tuin.
Residentiële bouwgrond (16a 07ca) in het betoverende Bolderberg
Heusden-Zolder € 380.000
Ben jij op zoek naar een fantastische residentiële bouwgrond? Droom jij er van om te wonen in een harmonieus, veelzijdig en dynamisch dorp? Of investeer je graag in een knappe grond voor de volgende generatie? Dan word jij wellicht binnenkort de nieuwe eigenaar van een van de 18 magnifieke bouwloten van het unieke verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ in Bolderberg. Bolderberg is een pittoresk dorp met een uitgebreid sociaal leven. Bolderberg wordt ook wel eens de villawijk van Heusden-Zolder genoemd.
Rust, natuur en privacy! Een unieke combinatie op 14a 87ca
Heusden-Zolder € 345.000
Bekijk hier het volledige aanbod : https://www.swevers.be/sterrenwacht/ Op een van de hoogste toppen van Limburg treffen we dit uitzonderlijke verkavelingsproject ‘Sterrenwacht’ van Woonprojecten Ivo Vercammen. 18 exclusieve bouwloten midden in de prachtig groene natuur van Bolderberg. Grenzend aan de eindeloze bossen van Terlaemen en de Kluis zijn rust, natuur en privacy hier zeker de grootste troeven. Lot 8 is een fantastische bouwgrond van 14a 87ca. Je bouwt hier een schitterende state of the art woning met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m², verdeeld over twee bouwlagen. Onze aanrader?
nieuw
Moderne gezinswoning met 3 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 10a 31ca
Beringen € 439.000
 • EPC 161
 • 3
 • 240 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We rijden door het levendige en harmonieuze centrum van Koersel. In de immer rustige Pastorijstraat valt ter hoogte van nummer 17 ons oog op deze moderne en ruime gezinswoning. De woning werd in 2009 gebouwd en is met onder andere het ventilatiesysteem C conform de huidige bouwvoorschriften. De hedendaagse en stijlvolle eerste indruk van de buitenkant wordt ook binnen helemaal waar gemaakt. Er werd gekozen voor stijlvolle, hedendaagse en voornamelijk duurzame materialen. De woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 240m2 groot.
Knappe projectgrond van 57 a 23 ca met centrale ligging in het prachtige Heers
Heers € 360.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op de hoek van de Marionstraat en de Heersestraat in Heers vind je een knap perceel van 57 a 23 ca terug. Het betreft een projectgrond waarmee je nog alle kanten uit kan om van je potentiële droom eindelijk een realiteit te maken! De perceeldiepte bedraagt 70 m, terwijl het stuk grond zo’n 80 m breed is. Ruimte genoeg dus om een mooi project uit te rollen. In het prachtige Heers – pal in de befaamde Haspengouwse fruitstreek – zit je alvast met een topbestemming. Op de hoek van twee relatief rustige straten, vlakbij de verbindingsweg.
Centraal gelegen appartement met twee slaapkamers en garage in gezellige buurt
Koersel € 160.000
 • EPC 254
 • 2
 • 90 m²
Pal in het centrum van Koersel (Beringen) tref je in de Pieter Vanhoudtstraat dit appartement met twee slaapkamers aan. Het feit dat je zowat alle nodige voorzieningen bij de hand hebt, maakt het leven hier alleen maar comfortabeler. Het appartement in kwestie is gesitueerd op de tweede verdieping van het gebouw. Via een centraal halletje kom je in de leefruimte terecht. De woonkamer van 32 m² biedt voldoende ruimte om een zithoek en grote eettafel in onder te brengen. De open keuken van 8 m² wordt toch een beetje afgescheiden van de rest met behulp van een gezellig toogje.
Verkocht
Knap gerenoveerde woning met ruime garage en zuidoostelijke tuin in Balen
Balen
 • EPC 444
 • 2
 • 186 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het gezellige kerkdorp ‘Hulsen’ in de gemeente Balen. In de Ossenberg werd het nummer 4 toegekend aan een fantastisch, zuidoostelijk georiënteerd perceel van maar liefst 8 are. Op het eerste zicht zou je niet durven denken dat achter deze charmante gevel uit 1959 een volledig gerenoveerde woning schuilt. De uitgebreide renovaties van de afgelopen jaren resulteren in een instapklare en bijzonder stijlvolle woning. De volledige bewoonbare oppervlakte van 186 m2 kan rekenen op een knappe afwerking met hedendaagse, duurzame materialen.
Ruim, lichtrijk en instapklaar appartement met twee slaapkamers, bureau/dressing en prachtig uitzicht
Hasselt € 239.000
 • EPC 163
 • 3
 • 125 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op het Leopoldplein, aan de Groene Boulevard in Hasselt-Centrum, is dit zonovergoten appartement gesitueerd op de vierde verdieping van een rijzig stadsgebouw. Met twee slaapkamers, een bureauruimte/hobbykamer of dressing, een unieke locatie en een uitgestrekt panorama liggen hier alvast heel wat troeven op tafel. Geen nood, er is een lift aanwezig voor als je liever niet iedere dag je conditie aan een grondige test onderwerpt. Maar eens binnen beneemt het indrukwekkende uitzicht op deze hoogte je misschien toch nog de adem.
Ruime HOB vol potentieel op 8 a 40 ca met drie slaapkamers en ZO-gerichte tuin
Beringen € 235.000
 • EPC 421
 • 3
 • 188 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op de Beverlosesteenweg in Beringen stuiten we op deze ruime halfopen bebouwing. Met grote binnenruimtes en een nog omvangrijkere tuin bevat deze woning alvast tonnen potentieel om een prachtige thuis te creëren voor jezelf en je gezin. Via de voordeur aan de zijgevel wandelen we de inkomhal binnen, waar de authentieke zwart-witte tegelvloer onmiddellijk in het oog springt. Rechts ligt de grote leefruimte van 35 m², die dankzij de twee metersbrede ramen baadt in het zonlicht. Ook in de keuken is er voldoende plek om comfortabel te koken en te eten.