Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Project ’t Hoeveke: 4 ruime woningen en 3 bouwgronden voor OB in Koersel

Foto woningen 't HoevekeProject ’t Hoeveke: 4 ruime woningen en 3 bouwgronden voor OB in Koersel

Reeds 43% verkocht sinds lancering op 14/05!


Gelegen in een rustige wijk, op slechts zes minuten van het stadscentrum van Beringen, bevindt zich het kleinschalig project ’t Hoeveke. Het project bestaat uit vier ruime halfopen woningen die volledig afgewerkt zijn en drie bouwgronden.

Elke woning biedt moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen, gecombineerd met een tijdloos ontwerp dat perfect past in de omgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van 171 m² is er aan ruimte geen gebrek. 

De 3 bouwgronden zijn voorzien voor het realiseren van een open bebouwing. Interessant om te weten is dat er op deze percelen geen bouwverplichting rust.

Beringen locatieCentraal en prachtig gelegen

Qua bereikbaarheid zijn de verbindingen uitstekend: de snelwegen en het treinstation van Beringen zijn binnen handbereik. Daarnaast bevinden diverse onderwijsinstellingen zich binnen een straal van maximal twee kilometer van het project.

Ondanks de vlotte bereikbaarheid, biedt Beringen een oase aan rust. De regio is bezaaid met bossen, parken en meren, perfect voor wandel- en fietstochten. Fietsroutes zoals het Limburgse fietsnetwerk leiden je langs de mooiste plekjes, waaronder het avontuurlijke be-MINE. Voor gezinnen zijn er speeltuinen en educatieve paden. Waterliefhebbers kunnen terecht bij de Paalse Plas voor watersporten. Met zijn rijke historie en uitgebreide recreatieaanbod is Beringen de perfecte bestemming.

OPENDEURDAG ZATERDAG 8 JUNI 10u - 14u. Kom naar onze opendeurdag en ontdek de troeven van dit project. Bezoeken enkel mogelijk op reservatie. Reserveer uw plaats online via deze knop:
Reserveer uw plaats

Interesse in dit project? Contacteer ons voor meer info of een afspraak.
Contact

Project 't Hoeveke

 • Reeds 43% verkocht! 4 ruime woningen & 3 bouwgronden voor OB

  Project 't Hoeveke is een kleinschalig project dat bestaat uit vier volledig afgewerkte woningen en drie bouwgronden. 

  De drie bouwgronden zijn voorzien voor het realiseren van een open bebouwing. Interessant om te weten is dat er op deze percelen geen bouwverplichting rust.

  Sinds de lancering op 14 mei is er al 43% van het project verkocht! Interesse? Wees er dan snel bij.
 • Woningen volledig afgewerkt

  De woningen zijn ontworpen met comfort en elegantie in gedachten. Elke woning biedt moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen, gecombineerd met een tijdloos ontwerp dat perfect past in de omgeving. Met een bewoonbare oppervlakte van 171 m² en uitgerust met drie ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte douchekamer is er aan ruimte geen gebrek.

  Bovendien is er ruime parkeergelegenheid voorzien direct voor de woningen.
 • Energiezuinig

  Bij het bouwen van de woningen is er veel aandacht gegaan naar de energiezuinigheid. Zo zijn de woningen voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt hier dus een gegarandeerd energiezuinig wooncomfort.
 • Vlotte bereikbaarheid

  Qua bereikbaarheid zijn de verbindingen uitstekend: de snelweg A13/E313 is bereikbaar binnen vijf minuten rijden en de oprit naar de A2/E314 bevindt zich op een afstand van slechts elf minuten. Het dichtstbijzijnde treinstation, Beringen, is binnen vijf minuten met de auto te bereiken. Daarnaast zijn diverse onderwijsinstellingen, waaronder kinderopvang, kleuterscholen, basisscholen en middelbare scholen, allen gesitueerd binnen een straal van maximaal twee kilometer van het project.
 • Prachtige omgeving

  Beringen biedt een schat aan groene gebieden, ideaal voor natuurliefhebbers. De regio is bezaaid met bossen, parken en meren, perfect voor wandel- en fietstochten. Fietsroutes zoals het Limburgse fietsnetwerk leiden je langs de mooiste plekjes, waaronder het avontuurlijke be-MINE, een voormalige mijn site die nu een cultureel en recreatief centrum is. Voor gezinnen zijn er speeltuinen en educatieve paden. Waterliefhebbers kunnen terecht bij de Paalse Plas voor watersporten. Met zijn rijke historie en uitgebreide recreatieaanbod is Beringen de perfecte bestemming.

4 woningen en 3 bouwgronden

 1. Woning 1
 2. Woning 2
 3. Woning 3
 4. Woning 4
 5. Bouwgrond LOT 5
 6. Bouwgrond LOT 6
 7. Bouwgrond LOT 7
 • De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 171 m² en is gelegen op een perceel van 3a 45ca.
 • De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 171 m² en is gelegen op een perceel van 3a 46ca.
 • De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 171 m² en is gelegen op een perceel van 3a 51ca.
 • De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 171 m² en is gelegen op een perceel van 3a 71ca.
 • De bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a 38ca en is voorzien voor een open bebouwing. Op de bouwgrond rust geen bouwverplichting.
 • De bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a 34ca en is voorzien voor een open bebouwing. Op de bouwgrond rust geen bouwverplichting.
 • De bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a 32ca en is voorzien voor een open bebouwing. Op de bouwgrond rust geen bouwverplichting.
Vraag meer informatie

Grondplannen

 • Gelijkvloerse verdieping

  Indeling gelijkvloerse verdieping van de woningen.

  Op deze verdieping bevindt zich: Inkomhal, WC, leefruimte, keuken en bergplaats.
 • Eerste verdieping

  Indeling eerste verdieping van de woningen.

  Op deze verdieping bevindt zich: Overloop, WC, twee slaapkamers en een badkamer.
 • Zolderverdieping

  Indeling zolderverdieping van de woningen. Deze verdieping is met de vaste trap toegankelijk.

  Op deze verdieping bevindt zich: Overloop, technische ruimte, slaapkamer en een badkamer.

Partners

Wenst u meer informatie?