Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Acht nieuwe woningen met zuidgerichte tuin

Woonhof Kolonie, een luxueus nieuwbouwproject met acht prachtige gezinswoningen. Strakke architectuur, lichte ruimtes en allemaal gunstige oriëntaties. Dit knappe project is dé ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Denk maar aan het Parelstrand en De Vossemeren. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijgelegen Noord Zuid Verbinding.centrum Kolonie


De architectuur van deze acht woningen oogt strak en fris. Je ziet meteen aan de visuals dat er veel aandacht ging naar concept en vormgeving. Woonhof Kolonie geniet van een exclusief karakter en blendt prachtig in de groene omgeving. De aankleding bestaat uit drie terugkerende elementen: witte crépie, een houten touch en leien daken. Woonhof Kolonie is één harmonieus geheel, een stijlvolle eenheid.Lei hout en krepte


Alle acht woningen van Woonhof Kolonie voldoen bovendien aan de normen van nu én van de toekomst. De deskundige projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Kortom, in Woonhof Kolonie woon je rustig in harmonie. Je woont hier groen en residentieel, dichtbij alles wat je als gezin nodig hebt. Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling en biedt nog aanpassingsmogelijkheden. Woonhof Kolonie: een heerlijke plek voor jou en je gezin.


Interieur

Wij van Marc Swevers vastgoed helpen je graag om jou te begeleiden bij de aankoop van je droomwoning. We beantwoorden graag je vragen, helpen je met keuzes maken en staan je graag bij met deskundig advies. Nieuwbouw is een vak apart, daarom hebben wij een specialist in dienst. Maak vrijblijvend een afspraak: 011 255 155.


Jessie
Contact

Rust & harmonie in Woonhof Kolonie

 • Kindvriendelijke omgeving

  Woonhof Kolonie wordt gebouwd op een ruim perceel aan de kruising van de Sint Ambrosiusstraat en Kolonie in Lommel-Kolonie. Dit perceel is rustig gelegen en ligt in de nabijheid van de lagere school, het buurthuis De Kom, de Sint-Jozefkerk, sportfaciliteiten en tal van handelszaken. Bovendien woon je hier dichtbij het Parelstrand en De Vossemeren.
 • Harmonieus geheel

  Deze acht woningen vormen samen één harmonieus geheel. Drie esthetische waardes zie je consequent terug in de eigentijdse architectuur: witte crépie, leien daken en houten afwerking. De moderne look van dit woonproject oogt knap en aantrekkelijk. 
 • De normen van nu en de toekomst

  Woonhof Kolonie voldoet aan de normen van nu én van de toekomst. De projectontwikkelaar Balder koos namelijk voor kwalitatieve BEN woningen. De muren en daken zijn voorzien van ruime isolatie waardoor deze woningen een E-peil bereiken om U tegen te zeggen. De inrichting van het gelijkvloers staat vast, op de eerste verdieping zijn nog verschillende inrichtingsmogelijkheden. Zo past jouw nieuwe thuis bij jouw noden en behoeftes!

Woonhof Kolonie

 • In de Sint-Ambrosiusstraat vind je twee wooneenheden terug. De linker wooneenheid bestaat uit drie woningen, de rechter wooneenheid bestaat uit twee woningen. Deze vijf eigentijdse panden zijn allemaal voorzien van mooie zadeldaken bekleed met leien. De bewoonbare oppervlaktes van deze woningen ligt tussen 152 en 155 m². Je rijdt via een achterliggende weg, parallel met de Sint-Ambrosiusstraat naar de achterkant van je eigen tuin. Het plaatsen van een carport is optioneel.
 • In Kolonie vind je twee wooneenheden terug. Links vind je één vrijstaande woning, aan de rechterkant beschik je over twee halfopen woningen. Deze drie moderne woningen genieten van een strakke look dankzij de rechthoekige bouwvorm. De bewoonbare oppervlaktes van deze woningen ligt tussen de 183 en 196 m². Elke tuin profiteert hier bovendien van een optimale, zuidelijke oriëntatie. Het plaatsen van een carport is optioneel.
  1. Sint-Ambrosiusstraat
  2. Kolonie
Vraag meer informatie

Woonhof Kolonie

 • Sint-Ambrosiusstraat

  151 - 155 m²
  In de Sint-Ambrosiusstraat vind je twee wooneenheden terug. De linker wooneenheid bestaat uit drie woningen, de rechter wooneenheid bestaat uit twee woningen. Deze vijf eigentijdse panden zijn allemaal voorzien van mooie zadeldaken bekleed met leien.

  De bewoonbare oppervlaktes liggen tussen de 152 en 155 m². In de ontwerpfase werd het gelijkvloers al helemaal ingericht. Voor de eerste verdieping ontwierp de architect enkele varianten, zodat eenieders behoefte ingevuld kan worden. Vraag dit zeker na bij een gesprek! 

  Je rijdt via een achterliggende weg, parallel met de Sint-Ambrosiusstraat naar de achterkant van je eigen tuin. Het plaatsen van een carport is optioneel.
 • Kolonie

  183 - 195 m²
  In de straat Kolonie vind je twee wooneenheden terug. Links vind je één vrijstaande woning, aan de rechterkant beschik je over twee halfopen woningen. Deze drie moderne woningen genieten van een strakke look dankzij de rechthoekige bouwvorm. De bewoonbare oppervlakte van deze woningen liggen tussen de 183 en 196 m². Elke tuin profiteert hier bovendien van een optimale, zuidelijke oriëntatie. Het plaatsen van een carport is optioneel.

  Elke woning heeft een erg ruime bewoonbare oppervlakte tussen 183 en 196 m². In de ontwerpfase werd het gelijkvloers al helemaal ingericht. Voor de eerste verdieping ontwierp de architect enkele varianten, zodat eenieders behoefte ingevuld kan worden. Vraag dit zeker na bij een gesprek!

Wenst u meer informatie?