Tevreden klanten zijn onze beste reclame

Klein beschrijf |Vrijstaande ruime woning met 3 slaapkamers op 8a79 perceel
Verkocht
Klein beschrijf |Vrijstaande ruime woning met 3 slaapkamers op 8a79 perceel
Houthalen-Helchteren
 • EPC 704
 • 3
 • 162 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Mooi verzorgde gezinswoning met 2 losstaande garages op 8a79 perceel, gelegen te Houthalen-Oost. Gelijkvloer: via de hal is er toegang tot de bovenverdieping en de ruime woonkamer. Verder treft u de deels gesloten keuken met eetkamer. Er is zowel op het gelijkvloers als op verdiep een badkamer. Op verdiep heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en lavabo, douche en toilet. Kelder en zolder aanwezig. BELANGRIJK Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd.
Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend terras
Verkocht
Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend terras
Beringen
 • EPC 133
 • 3
 • 128 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een stijlvol appartement met veel ruimte en een groot terras? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit appartement in pastoriestijl werd gebouwd in 2008, geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128 m2 groot en heeft drie slaapkamers. Waar vind je deze woonst? Het appartement ligt in Beringen en meer specifiek in Korspel. Je woont vlakbij het centrum van Beverlo, de bekende be-MINE en Leopoldsburg. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping (en de tweede en zelfs derde verdieping).
Bouwgrond 4a 25ca voor halfopen bebouwing in Boekt
Verkocht
Bouwgrond 4a 25ca voor halfopen bebouwing in Boekt
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heikant in Boekt wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee keer twee halfopen bouwgronden met een grootte van telkens ongeveer 4a per perceel. De troef van deze bouwgronden is de magnifieke ligging. Boekt heeft een landelijke omgeving, maar heeft ondertussen een zeer vlotte bereikbaarheid. Een ideale combinatie van rust en makkelijk woon- en werkverkeer. Je woont slechts twee minuutjes van de autostrade. Bovendien woon je hier vlakbij de scholen, de winkels en andere nutsvoorzieningen. Deze halfopen bouwgrond (lot 4) is het rechtse perceel van 425 m2 groot.

Gerty en Maurice

De professionaliteit, inzet en vriendelijkheid is geweldig. Zeker een aanrader. Wat een service.
Chapeau voor het team. Bedankt Joke voor de snelle afhandeling.
Verrassend ruime open bebouwing met vier slaapkamers
Verkocht
Verrassend ruime open bebouwing met vier slaapkamers
Leopoldsburg
 • EPC 313
 • 4
 • 231 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In een doodlopend straatje, de Boterbloemstraat, staat een gezellige en verrassend ruime woning te koop. Het gaat om een open bebouwing met ideale locatie en inrichting voor een gezin. De woning ligt op een perceel van 8a 5ca en geniet van een zuidoostelijke oriëntatie. In 1981 werd de woning gebouwd, maar recentelijk werd er veel aan gerenoveerd (nieuw dak en nieuwe verwarming). Je komt binnen in een ruime inkomhal met vestiaire. Rechts vind je de living.
Stijlvolle halfopen woning met vier slaapkamers en rustige ligging
Verkocht
Stijlvolle halfopen woning met vier slaapkamers en rustige ligging
Houthalen-Helchteren
 • EPC 120
 • 4
 • 200 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Kolderstraat, op de grens tussen Houthalen en Heusden-Zolder, staat een stijlvolle, moderne woning te koop. Deze woning biedt jou vier slaapkamers, een garage en een magnifieke, rustige ligging. Je komt binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Rechts, loop je in de gezellige woonkamer. Deze staat in verbinding met de nieuwe keuken. Vanuit de keuken, tijdens het koken, kijk je uit op de gezellige tuin. De keuken is enorm stijlvol met hoogglans afwerking, gasvuur en een prachtig granieten werkblad.
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en zalig tuintje in Kiewit
Verkocht
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en zalig tuintje in Kiewit
Hasselt
 • EPC 302
 • 3
 • 171 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Hasselt in de Lisbloemstraat staat een leuke halfopen woning te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een inpandige garage een zalige veranda. De perceeloppervlakte van de woning bedraagt 5a 28ca. De ligging is alvast ideaal. Je woont hier in een residentiële buurt van Kiewit met een eigen schooltje, eigen bakker, eigen Chiro, voetbalclub, tennisclub, ... . Kortom, ideaal voor een jong gezinnetje! Je komt binnen in de hal. Rechts vind je de gezellige living van 28,44 m2.

Renate

Ons Renate verkocht een gezellig appartement in Bolderberg. Ook zij geniet van onze unieke actie van een 6 uur durend wellness-arrangement. Ze vroeg onze vastgoedconsulent Pieter mee, ben jij ook benieuwd? Je kan het aan hem vragen wanneer je een woning bezoekt.
Villa met drie slaapkamers en schitterende ligging in Bolderberg
Verkocht
Villa met drie slaapkamers en schitterende ligging in Bolderberg
Heusden-Zolder
 • EPC 218
 • 3
 • 228 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Tegenover het prachtige Domein Bovy staat een knappe villa te koop. De woning werd gebouwd in 1994 en ligt op een mooi stuk grond van 10a 73ca. De ligging is kindvriendelijk, rustig en tegelijk vlot bereikbaar. Je beschikt hier over drie slaapkamers, een inpandige garage en een zalige, zuidelijk georiënteerde tuin. De woning heeft een zeer moderne uitstraling, geniet van veel lichtinval en leuke ruimtes. De voorkant is mooi afgewerkt met crepi.
Stijlvolle villa met vier slaapkamers (eventueel met praktijk)
Verkocht
Stijlvolle villa met vier slaapkamers (eventueel met praktijk)
Houthalen-Helchteren
 • EPC 174
 • 4
 • 267 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen, op de Weg naar Zwartberg, staat een prachtige villa te koop. De villa werd gebouwd in 1993, maar werd in 2014 gerenoveerd. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 250 m2 en heeft maar liefst vier slaapkamers. Het perceel is een ruime 13 are groot en geniet van verschillende troeven. Het pand heeft een schitterende, landelijke uitstraling. De huidige eigenaars hadden de voorkant voorzien als praktijkruimte.
Vrijstaande woning met drie slaapkamers in landelijke omgeving
Verkocht
Vrijstaande woning met drie slaapkamers in landelijke omgeving
Koersel
 • EPC 238
 • 3
 • 198 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een vrijstaande open bebouwing in een rustige omgeving voor jou en je gezinnetje? In Koersel staat een volledig instapklare woning te koop met een zalige zuidwestelijke oriëntatie. De residentiële ligging is groen, rustig en landelijk. Loop even het hoekje om, daar vind je de lagere school, de chiro, de volleybalclub,… Ideaal voor de kindjes om te ravotten dichtbij huis! De woning werd gebouwd in 1968 en is door de huidige eigenaren recentelijk opgefrist.

David

Verkoper Dirk en koper David zijn blij met de samenwerking. David heeft er een mooi inverteringsappatement bij. De toekomstige huurders gaan blij zijn met de mooie en rustige residentie ‘Eversloo’.
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers
Verkocht
Gelijkvloerse woning met drie slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 682
 • 3
 • 146 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze instapklare open bebouwing vind je in het rustige Eversel. De woning is gelijkvloers, heeft drie slaapkamers en geniet van een zuidelijke oriëntatie. Het huis heeft een aangename ligging, vlakbij het lokale schooltje. De bewoonbare oppervlakte is 150 m2 en de perceelgrootte bedraagt 7a 27ca. Je komt binnen in de hal. Aan de linkerkant vind je achtereenvolgens drie slaapkamers.
Vrijstaande woning (37a 45ca) met zwembad en wei met paardenstallen in Koersel
Verkocht
Vrijstaande woning (37a 45ca) met zwembad en wei met paardenstallen in Koersel
Koersel
 • EPC 261
 • 3
 • 167 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Op de Vliegeneindestraat in Koersel staat een prachtige woning te koop. De woning is ruim, enorm licht en heeft een mooi verwarmd zwembad. Het perceel bestaat uit een gedeelte met huis en tuin (16 are) en uit een ruime wei achteraan met paardenstallen (25 are). Je komt binnen in een ruime entree met inbouwkasten, een gastentoilet en de trap naar boven. Rechts, loop je in de woonkamer, deze is ontzettend licht, open en ruim. De grote ramen kijken uit op de prachtige zuidelijke tuin.
Bouwgrond in mooie omgeving voor open bebouwing
Verkocht
Bouwgrond in mooie omgeving voor open bebouwing
Beverlo
 • 409 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - In het centrum van het rustige Beverlo, deelgemeente van Beringen, is deze aantrekkelijke bouwgrond vrijgekomen door een verkaveling met het perceel erlangs. We bevinden ons hier in het begin van de Heppensesteenweg, het centrum met het centrale plein ligt dus in het zicht van uw nieuwe voordeur. Van hieruit heb je een vlotte verbinding met Beringen, Ham en Leopoldsburg. En de E313 (Beverlo) ligt op amper 5 km. Een aantrekkelijke ligging dus! En met de beschikbare 8,7are (870 m²) kan je een mooi bouwproject realiseren.

Cédric

Verkoper Cédric ontvangt met alle plezier onze unieke actie waar hij samen met zijn vriendin kan genieten van een 6 uur durend wellness-arrangement. Elk jaar reikt Swevers vastgoed een unieke actie uit. 2016 was het jaar om de verkoper te verwennen. Wat zal eind 2017 brengen? Wie gaan wij verwennen? Hou onze website of facebook pagina in de gaten.
Prachtige woning vol karakter en met ideale bereikbaarheid
Verkocht
Prachtige woning vol karakter en met ideale bereikbaarheid
Zonhoven
 • EPC 471
 • 4
 • 213 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een centraal gelegen thuis met karakter en uitstraling? Dan staat voor jou een ideale vrijstaande woning te koop! Je vindt dit huis vlakbij belangrijke uitvalswegen (Hasselt, Zonhoven, Beringen), het heeft drie slaapkamers (met mogelijkheid tot meer) en – je zal het meteen merken – de gezelligheid spat ervan af. De voorgevel ademt authenticiteit. Dat kan ook niet anders: het werd gebouwd in 1935 met de typische stijl van toen. Je komt binnen in een statige inkomhal.
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Verkocht
Vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Lummen
 • EPC 631
 • 3
 • 201 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een gezellige gezinswoning met drie slaapkamers en een leuke, zuidelijke tuin? Dan staat voor jou in Lummen de perfecte woning te koop! De woning is recent gerenoveerd, heeft een handige indeling én een ideale ligging voor de werkende ouders. Je loopt binnen in de hal. Rechtdoor vind je een gezellige eetkamer, deze staat handig in verbinding met de ingerichte keuken. De eetkamer beschikt over mooie raampartijen zodat je optimaal geniet van een prachtige lichtinval.
Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Verkocht
Halfopen bebouwing met drie slaapkamers en zuidelijke tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 328
 • 3
 • 171 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een gezellige woning te koop met een toffe zuidelijke tuin. De woning werd gebouwd in 1930 en ligt op een mooi stuk grond van 9a 30ca. Je rijdt een doodlopend zijstraatje in en aan de rand van het bos. De woning heeft een zalige, omheinde tuin met garage. Via een poort loop je naar binnen. De voorkant van de woning heeft een fijn terras voor lange zomeravonden. De binnenkant van de woning is mits een opfrisbeurt klaar voor nieuwe bewoners.

Sylvain

De verkoper van de Laamheidestraat kan genieten van onze unieke actie, door de verkoop van zijn woning kunnen zij helemaal relaxen met een 6 uur durend wellness-arrangement. Niet alleen hierdoor is de verkoper gelukkig maar ook door de snelle verkoop van zijn woning.
Open bebouwing met drie slaapkamers en tuin
Verkocht
Open bebouwing met drie slaapkamers en tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 457
 • 3
 • 172 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een ruime open bebouwing te koop met drie slaapkamers. De woning geniet van een rustige ligging en is mits wat opfrissingswerken een zalige thuis! Het huis werd gebouwd in 1978, het heeft een volledig nieuw dak sinds 2008 en beschikt over een nieuwe warm waterketel. Je komt binnen in de statige entree. Rechts vind je een ruime woonkamer van maar liefst 43 m2 groot. De living heeft grote vensters die uitkijken op de zalige tuin! Via de woonkamer loop je naar de keuken.
Landelijke villa van 350 m² met vier slaapkamers en schitterende tuin
Verkocht
Landelijke villa van 350 m² met vier slaapkamers en schitterende tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 189
 • 4
 • 350 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Hou je van natuur? Geniet je van groen? In de Nieuwstraat staat een villa te koop op een knap stuk grond in een rustige omgeving. De woning is gebouwd op basis van drie troeven: lucht, licht en ruimte. De woning heeft in totaal vier slaapkamers. Hier ben je altijd even op vakantie. De prachtige tuin zorgt namelijk voor een zen-moment. De voorkant van de woning staat in contrast met de open binnenkant. Deze villa is een verborgen parel. De entree zet meteen de toon. Het is hier open en licht.
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Verkocht
Halfopen gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 109
 • 3
 • 263 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuke gezinswoning? In Boekt vind je een moderne thuis met drie slaapkamers, een tuintje met zuidelijke oriëntatie en een zeer kindvriendelijke ligging. Ideaal voor jouw gezinnetje. De woning ligt op een perceel van 7a 35ca groot. Op de benedenverdieping vind je een gezellige leefruimte van 41,6 m2 groot. Je geniet hier van een knap zicht op de tuin. Alle ramen van de woning zijn voorzien van elektrische zonnewering (en vliegenramen!). Zo blijft het binnen lekker fris.

Fred & Sylvie

3 panden verkopen en 2 panden aankopen is iets dat je niet elke dag doet en bezorgt je toch wel wat kopzorgen. Maar door de professionele aanpak van Marc en zijn charmant team is alles op zijn pootjes terechtgekomen en zijn we gelukkig dat we een nieuw liefdesnestje hebben gevonden. Ne dikke merci!!!
Vrijstaande woning op 64 are grond in het allermooiste straatje tussen Heusden en Beringen
Verkocht
Vrijstaande woning op 64 are grond in het allermooiste straatje tussen Heusden en Beringen
Heusden-Zolder
 • EPC 496
 • 4
 • 196 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - De Kiezelvoort is zonder twijfel het allermooiste straatje van Heusden-Zolder en omstreken. Je hoort hier niets anders dan natuurgeluiden. Dit is een plek om helemaal tot rust te komen. In deze straat vind je slechts een paar huizen. Één van deze zeer geliefde vrijstaande woningen staat te koop. Het gaat om een zeer ruime en gerieflijke woning op een stuk grond van maar liefst 64 are. De Kiezelvoort ligt tussen Heusden-Zolder, Beringen en Koersel.
Halfopen woning met 3 slaapkamers en tuintje
Verkocht
Halfopen woning met 3 slaapkamers en tuintje
Houthalen-Helchteren
 • EPC 505
 • 3
 • 97 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Houthalen staat een halfopen woning te koop met drie slaapkamers en een tuintje van 312 m2. De woning is gebouwd in 1966, ze mag wat opgefrist worden, maar ze heeft al een aantal opgeknapte ruimtes! De ligging van de woning is zeer centraal, je woont hier vlakbij het centrum van Houthalen waardoor je geniet van een vlotte bereikbaarheid. As je binnenkomt in de woning loop je rechtdoor in de keuken, deze staat in verbinding met de leefruimte van 23,8 m2.
Open bebouwing met drie slaapkamers en grote tuin
Verkocht
Open bebouwing met drie slaapkamers en grote tuin
Tessenderlo
 • EPC 555
 • 3
 • 205 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltseweg in Tessenderlo staat een ruime open bebouwing te koop. De woning heeft een zeer vlotte bereikbaarheid, geniet van een zalige tuin en beschikt over drie slaapkamers. De woning is gebouwd in 1955. De voorkant van de woning geeft een verzorgde indruk met voor- en zijtuintje. Het perceel is volledig omheind en heeft aan de voorkant een poort. Als je dan met je auto de oprit oprijdt, rij je zo de garage in. Waarschijnlijk ga je dan naar binnen langs de zijdeur.

Caro & Jonah

Hartelijk bedankt voor de fijne en goede uitleg! Het was een leuk en aangenaam gebeuren... Met een warm onthaal en goede service! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog eens succesvol samenwerken.
Bouwgrond open bebouwing met zuidelijke tuin in Stal
Verkocht
Bouwgrond open bebouwing met zuidelijke tuin in Stal
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een zuidelijk georiënteerde bouwgrond in een rustige omgeving? Dan ben je hier op het juiste adres. Op Nieuwendijk (naast huisnummer 65) staat een stuk grond te koop voor een open bebouwing. Een schitterende locatie om jouw gezinnetje te huizen. Even praktisch: de oppervlakte van de bouwgrond is 5a 33ca. Je bouwt hier een open woning op een mooi stuk grond met een straatbreedte van 18 meter en een perceeldiepte van 30 meter. Bovendien is de tuin volledig zuidelijk georiënteerd, zodat je optimaal geniet van de zon. Beringen groeit en dat merk je overal.
Bouwgrond van 8a 14ca voor vrijstaande woning in rustige omgeving in Stokrooie
Verkocht
Bouwgrond van 8a 14ca voor vrijstaande woning in rustige omgeving in Stokrooie
Stokrooie
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bouwgrond van 8a 14ca voor vrijstaande woning in rustige omgeving in Stokrooie (Hasselt). Deze ruime bouwgrond van 8a 14ca vind je in Stokrooie. Stokrooie is een deelgemeente van de Limburgse hoofdstad Hasselt. Deze deelgemeente is om deze reden helemaal in trek bij jonge gezinnen, want je woont vlakbij de stad én geniet van plattelandsrust. Deze bouwgrond biedt heel wat mogelijkheden om jouw droomwoning te realiseren: je hebt een bouwdiepte van maximum 14m (+ drie meter voor aanhorigheden).
Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en tuintje
Verkocht
Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en tuintje
Koersel
 • EPC 368
 • 3
 • 153 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel, in de Hospitaalstraat staat een leuk appartement te koop met drie slaapkamers. Het zal je meteen opvallen: is dit een appartement? Het voelt eerder aan als een benedenwoning. De woning werd gebouwd in 2005 en heeft een schitterende ligging. Je woont in een prachtige, residentiële wijk, omgeven door rust. Maar, met een vlot bereikbare ligging vlakbij de autostrades. Aan de linkerkant van de woning vind je de voordeur. Via een hal loop je de leefruimte binnen.

Carolien & Juan

Een nieuw huis, een nieuw begin, een nieuw jaar. Voor ons gezinnetje kan het niet meer stuk. Carolien, Juan, Elias en Cyél
Ham
Verzorgde en rustig gelegen woning met 3 slaapkamers
Verkocht
Verzorgde en rustig gelegen woning met 3 slaapkamers
Zonhoven
 • EPC 473
 • 3
 • 174 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Iets ten oosten van het hart van Zonhoven staat een netjes onderhouden halfopen bebouwing te koop. Het huis is gebouwd in 1949 en bezit heel wat authenticiteit. De bovenverdieping heeft drie slaapkamers, beneden heb je lekker veel ruimte en de tuin loopt door tot het kabbelende beekje achteraan. Zonhoven is een ontzettend fijne uitvalbasis voor jonge gezinnetjes. De school, de winkels, de stad Hasselt: ze zijn allemaal vlakbij.
Lichte en ruime open bebouwing met vier slaapkamers en zwembad in Eversel
Verkocht
Lichte en ruime open bebouwing met vier slaapkamers en zwembad in Eversel
Heusden-Zolder
 • EPC 404
 • 4
 • 165 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de rustige Bavostraat in Eversel staat een woning te koop met vier slaapkamers. Drie dingen in deze woning vallen meteen op: het is hier licht, ruim en zeer goed onderhouden. De zon laat je hier trouwens niet in de steek, het perceel is zuidelijk georiënteerd en heeft een prachtige oppervlakte van 12a 30ca. De woning ligt in een soort L-vorm rond de tuin, hierdoor profiteer je in meerdere ruimtes van de schitterende tuin. Je loopt deze woning binnen in de ruime hal met vestiaire en gastentoilet.
Open bebouwing met schitterende veranda en drie slaapkamers
Verkocht
Open bebouwing met schitterende veranda en drie slaapkamers
Koersel
 • EPC 219
 • 3
 • 160 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pannenhoefstraat staat een knappe open bebouwing te koop. Deze gelijkvloerse woning werd gebouwd in 1988 en werd recent gerenoveerd. De woning heeft drie slaapkamers, een prachtige veranda en een landelijke ligging. Bovendien heeft de woning een carport voor twee wagens. Je komt binnen in de centrale hal. Rechts van de woning vind je de leefruimte. De woonkamer heeft mooie, grote ramen voor een prachtige lichtinval. De salon loopt over in een schitterende veranda. De huidige eigenaren hebben in 2015 deze ruimte bijgebouwd.

Sarah & Kevin

Bedankt voor de goede service & ons eerste huisje :-) Groetjes Kevin & Sarah
Koersel
Klein beschrijf | Charmante open bebouwing met drie slaapkamers
Verkocht
Klein beschrijf | Charmante open bebouwing met drie slaapkamers
Paal
 • 3
 • 131 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Galgestraat, een heel rustig straatje in Paal, staat een gezellige open bebouwing te koop met drie slaapkamers. Het pand werd gebouwd in 1962 en ligt op een mooi stuk grond van maar liefst 13 a 2 ca. De ligging van de woning is ideaal. Je geniet hier namelijk van een perfectie combinatie van rust en vlotte bereikbaarheid. Het centrum van Paal vind je namelijk op loopafstand en de op- en afrit van de E313 vijf minuutjes verder.
Ideaal investeringsappartement of startersappartement met drie slaapkamers
Verkocht
Ideaal investeringsappartement of startersappartement met drie slaapkamers
Heppen
 • EPC 537
 • 3
 • 112 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het hartje van Heppen (deelgemeente van Leopoldsburg) vindt u dit prima gelegen drie slaapkamer appartement terug. Op wandelafstand van allerhande winkels, openbaar vervoer, scholen en een groot gezellig plein om de hoek. Dit ruime appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 112m². Via de ruime inkomhal komt u in de grote woonkamer (31m²).
Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers
Verkocht
Klein beschrijf | Halfopen bebouwing met drie slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 460
 • 3
 • 178 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Heusden-Zolder staat een mooie halfopen bebouwing te koop. Dit pand werd gebouwd in 1955. De jaren vijftigstijl is nog helemaal aanwezig. Bij het renoveren kan je echt een heel aantal leuke elementen bewaren! Deze woning kenmerkt zich door grote ramen, veel lichtinval, praktische ruimtes en een authentieke stijl. De ligging is alvast heel handig. Je woont hier echt in het centrum. Op wandelafstand van de winkel, de bank, de kapper, brasseries, ... . Toch ligt de woning in een rustige straat. Een mooie combinatie. Het pand ligt op een stuk grond van 3a 38ca.

Mia & Benny

Op onze eerste huwelijksverjaardag ingetrokken in ons nieuw appartement. De samenwerking met Swevers Vastgoed is vlot verlopen waarvoor onze dank! Groetjes Benny en Mia
Heusden-Zolder