Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Tevreden klanten zijn onze beste reclame

Royaal landhuis (379m²) met 6 slaapkamers in een groen decor van 36a 87ca
Verkocht
Royaal landhuis (379m²) met 6 slaapkamers in een groen decor van 36a 87ca
Oostham
 • EPC 174
 • 6
 • 379 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een royaal landhuis op een al even uitzonderlijk perceel. De superlatieven om deze villa, vlakbij het centrum van Ham te omschrijven zijn oneindig. Met tal van renovaties, maar liefst zes grote slaapkamers en een fantastische tuin, noem jij Geneberg 21 in Ham binnenkort wellicht jouw nieuwe thuis. Het landhuis werd oorspronkelijk gebouwd in 1992 en kreeg de afgelopen jaren talloze kwalitatieve en grondige renovaties. Zo werd in 2010 het bijgebouw ingericht en werd de bewoonbare oppervlakte stevig uitgebreid dankzij de knappe afwerking van de volledig zolderverdieping.
Ruime HOB met vier slaapkamers, grote zolder en gezellige tuin in prachtige streek
Verkocht
Ruime HOB met vier slaapkamers, grote zolder en gezellige tuin in prachtige streek
Heers
 • EPC 467
 • 4
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze HOB in de De Ribeaucourtlaan in Heers is binnen ruimer dan de gevel doet vermoeden. Met maar liefst vier slaapkamers, een gezellige tuin en een rustige ligging waar je toch alle voorzieningen bij de hand hebt, vormt dit huis een ideale gezinswoning. Via de inkomhal kom je in de woonkamer van 34 m² terecht. Daar is dus ongetwijfeld voldoende ruimte voor een grote salon én een eethoek. Aan de achterzijde is ze trouwens verbonden met het terras via handige schuiframen.
Magnifiek landhuis op zonnig perceel van 23a 32ca (optioneel te verkavelen tot extra bouwgrond)
Verkocht
Magnifiek landhuis op zonnig perceel van 23a 32ca (optioneel te verkavelen tot extra bouwgrond)
Halen
 • EPC 267
 • 4
 • 375 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We staan in de Bovenstraat 25 te Zelem, deelgemeente van de gezellige stad Halen. Op dit bijzonder rustig gelegen perceel van maar liefst 23a 32ca ligt een fantastisch landhuis uit 1995 met een bewoonbare oppervlakte van 375 m². Het perceel is meer dan voldoende ruim om achteraan een gedeelte te verkavelen tot een apart verkoopbare bouwgrond. Zo wordt de aankoop van deze riante villa een bijzonder gunstige investering. Je kan de bouwgrond uiteraard ook zelf benutten om bijvoorbeeld een knappe kangoeroewoning op te bouwen of als riante tuin in te richten.

Sandra

Langs deze weg wil ik graag Hans bedanken voor de ondersteuning in de aankoop van ons huis in Heusden. Alles duidelijk uitgelegd gekregen, eerlijk afgehandeld en altijd bereid ons te antwoord te staan zelfs in deze drukke kerst/eindejaarsperiode waar ieder met zijn dierbaren rond de tafel zit vind hij toch de tijd en moeite om zich met volle overgave voor ons droomhuis in te zetten .
Hartelijk dank Hans! Fijn eindejaar aan alle teamleden van kantoor Swevers en een gezond en gelukkig 2020!
Instapklaar en vlot bereikbaar | duplex appartement met 2 slaapkamers in centrum Ham
Verkocht
Instapklaar en vlot bereikbaar | duplex appartement met 2 slaapkamers in centrum Ham
Oostham
 • EPC 172
 • 2
 • 90 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van de gezellige gemeente Ham werd in 2008 dit mooie duplex appartement gebouwd. Het appartement geeft een veel ruimere indruk dan zijn 90m² aan bewoonbare oppervlakte doet vermoeden. Bovendien werd het appartement zeer netjes en eigentijds afgewerkt. We nemen de lift of de trap naar de tweede verdieping. De woonkamer heeft een zeer ruime oppervlakte van 39m². Dankzij de raampartijen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geniet deze gezellige duplex van een zeer aangename lichtinval. Bovendien heb je ook aan iedere zijde een fijn balkon.
Charmante splitlevelwoning met drie slaapkamers en leuke tuin in prachtig groene omgeving
Verkocht
Charmante splitlevelwoning met drie slaapkamers en leuke tuin in prachtig groene omgeving
Beringen
 • EPC 646
 • 3
 • 180 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Bosstraat in Koersel, deelgemeente van Beringen, stuiten we op deze charmante splitlevelwoonst. Als je niet verliefd wordt op de gezellige indeling, dan is het ongetwijfeld wel op de overvloedige lichtinval of op al dat groen in de buurt. Het huis verkeert bovendien in goede staat, maar ook voor de verbouwers onder jullie barst het van de mogelijkheden. De woning is opgemaakt in een eerder klassieke stijl, met heel wat houten accenten.
Compact karaktervol rijhuis met behoorlijke tuin van 300 m² en vlotte bereikbaarheid
Verkocht
Compact karaktervol rijhuis met behoorlijke tuin van 300 m² en vlotte bereikbaarheid
Heusden-Zolder
 • EPC 345
 • 3
 • 117 m²
In Heusden-Zolder, op een charmante plek met de toepasselijke naam Rond Punt, ligt deze knusse rijwoning verscholen. Binnenin is er wel wat werk om de woonst te moderniseren (en er dan ineens ook maar helemaal je ding van te maken). Maar de ambiance van dit type huis is iets wat je ergens anders met renovaties nooit zal kunnen creëren. Absoluut een kijkje waard voor handige Harry’s dus! Het voortuintje past even goed bij het plaatje van een rijhuis als de karaktervolle façade. Ze lijken rechtstreeks weg te lopen uit de boekjes, of uit de Engelse detectiveseries die wel eens op tv passeren.

Peter

Recent heb ik via Swevers een appartement gehuurd in Beringen. Zeer vlotte afhandeling en begrip voor moeilijke situaties. Ik wens het hele team te bedanken voor de inzet en beschikbaarheid en zal Swevers zeker aanraden wanneer familie of vrienden op zoek zijn naar een immomakelaar!
Magnifiek landhuis (293m²) met vijf slaapkamers en knap aangelegde tuin in centrum Ham
Verkocht
Magnifiek landhuis (293m²) met vijf slaapkamers en knap aangelegde tuin in centrum Ham
Ham
 • EPC 521
 • 5
 • 293 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van de groeiende en bloeiende gemeente Ham valt ons oog op dit rijkelijke landhuis met maar liefst 5 slaapkamers en een prachtige tuin. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 293m² en tal van sport- ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis wordt dit misschien wel jouw ideale gezinswoning. Op dit riante perceel van 14a 46ca in de Heppensesteenweg 53 in Ham werd in 1974 deze statige en rijkelijke woning gebouwd. Wanneer je binnenkomt via de royale inkomhal, met gastentoilet, ervaar je onmiddellijk de adellijke allures die dit landhuis uitstraalt.
STERRENWACHT LOT 4: Neusje van de zalm, topje van de Bolderberg ׀ Unieke bouwgrond van 19a 70ca
Verkocht
STERRENWACHT LOT 4: Neusje van de zalm, topje van de Bolderberg ׀ Unieke bouwgrond van 19a 70ca
Heusden-Zolder
Ook op deze bouwgrond kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Bolderberg is een magnifiek, harmonieus en pittoresk dorp in de levendige gemeente Heusden-Zolder. Bolderberg biedt enkele wondermooie residentiële villa wijken maar het neusje van de zalm ligt zonder twijfel hier op de top van de Sterrenwacht. Deze top behoort tot de hoogste toppen van Limburg en geeft ruimte aan 18 exceptionele bouwloten. Lot 4 is een schitterend perceel van 19a 70ca. Met bijna 60 meter rechtstreeks grenzend aan een eindeloos bos, geniet je hier van een ongeziene rust en privacy. Bovendien is je perceel volledig zuidelijk georiënteerd.
Charmante woning met drie slaapkamers en knappe tuin incl. zwemvijver op rustige locatie
Verkocht
Charmante woning met drie slaapkamers en knappe tuin incl. zwemvijver op rustige locatie
Tongeren
 • EPC 182
 • 3
 • 182 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze mooie gevel in een even mooi landschap bevindt zich in de Piringenstraat in Tongeren. Met drie slaapkamers en een tuin vol knappe elementen gaat er heel wat potentieel achter schuil! In de inkomhal heb je drie opties: doorlopen naar de woonkamer, de trap omhoog nemen naar de slaapkamers of meteen rechts de deur opendoen. Aan de straatzijde ligt namelijk een kamer van 10 m² die de ideale bureauruimte zou zijn. Aan de andere zijde vormen de keuken (45 m²) en leefruimte (24 m²) één langgerekt, open geheel zonder deuren.

Gwenny

Het team Swevers heeft de verkoop van mijn appartement professioneel aangepakt. Ze waren steeds bereid om naar vragen of bezorgdheden te luisteren en kwamen hieraan tegemoet door hun expertise te delen en me van de nodige antwoorden te voorzien. De medewerkers blijven zakelijk, maar tonen tegelijkertijd betrokkenheid bij de verkoop. Ze voeren hun werk met de nodige zorg uit en willen kwaliteit afleveren.
Het leuke aan hun manier van werken is dat ieder zijn eigen expertise heeft. Zo leer je het kantoor Swevers kennen via een aangenaam intake-gesprek door iemand die goed op de hoogte is van de huidige normen en wetgeving waardoor je vragen niet onbeantwoord blijven. De beschrijving en de presentatie van je eigendom worden dan weer door een andere collega opgenomen zodat ieder met zijn kwaliteiten zich optimaal kan inzetten voor de verkoop.
Toch blijft één medewerker voor jou als cliënt een vast gezicht zodat je één aanspreekpunt hebt om alles te bespreken. Vanaf ik met het kantoor in zee stapte, voelde ik me meer zeker over een positieve afloop van de verkoop die dan ook heeft plaatsgevonden. Bedankt!
Vrijstaande woning met leuke tuin en heel wat potentieel in groene buurt
Verkocht
Vrijstaande woning met leuke tuin en heel wat potentieel in groene buurt
Laakdal
 • EPC 581
 • 3
 • 166 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze vrijstaande woning in de Veldstraat in Laakdal zit vol contradicties. Ze is lekker knus, maar je kan er toch heel wat ruime kamers in terugvinden. Ze wordt omgeven door groen, al bevind je je in een oogwenk op de autosnelweg. En ze verkeert ook nog eens in goede staat, terwijl er mits enkele kleine verbouwingen massa’s potentieel aanwezig is om er een hedendaagse thuis van te maken, volledig ingericht naar jouw smaak! In de grote woonkamer van 31 m² is er alvast geen gebrek aan natuurlijke lichtinval.
Villa (493 m²) op heerlijk groen perceel van 13a 84ca met vijf slaapkamers en kantoor- of praktijkruimte
Verkocht
Villa (493 m²) op heerlijk groen perceel van 13a 84ca met vijf slaapkamers en kantoor- of praktijkruimte
Houthalen-Helchteren
 • EPC 391
 • 5
 • 493 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Lakerweg in Houthalen-Helchteren stuiten we op deze indrukwekkende villa. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 13a 84ca lijkt het haast normaal dat hier 5 slaapkamers, een grote kantoorruimte en een prachtige tuin in schuil gaan. Dat er ook nog de mogelijkheid is tot een zwembad en sauna, kan dan alleen maar beschouwd worden als de kers op de taart! De woning kan wel een opfrisbeurt gebruiken, maar de mooie grote ruimtes zijn net als het torenhoge potentieel alleszins al aanwezig.
Verrassend ruime HOB met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin vlak bij centrum Tongeren
Verkocht
Verrassend ruime HOB met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin vlak bij centrum Tongeren
Tongeren
 • EPC 302
 • 3
 • 144 m²
Net buiten het centrum van Tongeren, vinden we in de rustige straat De Locht deze knusse HOB terug, waarbij de doorsnee huizenjager ongetwijfeld heel wat vakjes zal kunnen afvinken. Drie à vier slaapkamers zeg je? Liefst op een rustige locatie met de stad vlakbij? En nog een ruime zuidgerichte tuin erbovenop? Als jouw lijstje wel wat gelijkenissen vertoont, loont het zeker de moeite om verder te lezen! De zwart-witte tegelvloer in de inkomhal zet alvast de toon voor de rest van het huis. Net als de prachtige brede houten deuren die ons naar de woonkamer leiden. Deze woning ademt gezelligheid uit!

Lieve

Een dikke pluim voor Hans en zijn team. Een vlotte verkoop van ma haar huis . Professionele, correcte en snelle aanpak . Ook de afhandeling bij de notaris is vlot verlopen. Ondanks de tijdsdruk vanwege de woonbonus konden de kopers bij jullie terecht met hun vele vragen. Als ik nog eens een makelaar nodig heb in de toekomst, zullen jullie mijn eerste keuze zijn. Hartelijk dank nog aan het hele team.
Gunstig gelegen en instapklaar appartement met twee slaapkamers en garagebox
Verkocht
Gunstig gelegen en instapklaar appartement met twee slaapkamers en garagebox
Beringen
 • EPC 437
 • 2
 • 95 m²
Heb jij je zinnen gezet op een snelle verhuis? Dit appartement in de Jeugdstraat in Paal is onmiddellijk instapklaar. Het beschikt over twee ruime slaapkamers en kan rekenen op een vrijwel perfecte ligging. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een appartementsblok van vier woningen. Wanneer je dan je eigen deur binnenwandelt, kom je eerst in de gang terecht die je toegang verschaft tot zowat alle ruimtes. De woonkamer van 33 m² is alvast groot genoeg voor een gezellige salon en een eethoek. Dankzij de drie ramen kan je profiteren van heel wat natuurlijke lichtinval.
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond van 14a 54ca voor HOB in Koersel
Verkocht
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond van 14a 54ca voor HOB in Koersel
Koersel
Ben jij nog op zoek naar dé ideale bouwgrond voor jouw half open droomwoning? Vouw dan die bouwplannen maar open want hier de Molendijk in Koersel ligt een bijzonder knappe, zuidelijk georiënteerde bouwgrond te wachten op jouw eerste steen. Je krijgt hier een zeer knap perceel van maar liefst 14a 54ca. Het zal iedere dag aanvoelen als vakantie in jouw half open woning want je profiteert hier van een ideale zuidelijke oriëntatie. Dankzij de immense perceeldiepte van 110 meter geniet jij op je prachtige terras van een gezellige barbecue of aperitief met vrienden terwijl de kinderen achteraan heerlijk kunnen ravotten.
Gunstig gelegen villa met praktijkruimte en privé bos op een paradijselijk perceel van 69a 88ca
Verkocht
Gunstig gelegen villa met praktijkruimte en privé bos op een paradijselijk perceel van 69a 88ca
Heusden-Zolder
 • EPC 377
 • 6
 • 298 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de bijzonder gunstig gelegen Stationsstraat in Heusden-Zolder treffen we deze riante villa uit 1986 op een perceel van maar liefst 69a en 88ca. De instapklare woning heeft totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 298m² waarvan 67m² momenteel ingericht werd als knappe praktijk- of kantoorruimte. Dankzij de uiterst vlotte bereikbaarheid, de voortreffelijke ligging vlakbij het centrum van Zolder en de grote parkeergelegenheid start jij hier binnenkort jouw bloeiende business. Het praktijkgedeelte bevindt zich aan de linkerkant van de villa.

Rilana

Zeer vriendelijke en professionele begeleiding bij de verkoop van het huis. Het was aangenaam kennis maken met het team, die het voor elkaar kregen om het huis na 3 dagen bezichtigingen te verkopen. Sterker nog, ze hadden maar liefst 4 kopers voor het huis! Ook waren ze na de verkoop erg geïnteresseerd om te horen hoe alles nog was verlopen bij de notaris omdat ze er zelf niet bij konden zijn. Bedankt voor de samenwerking!
Instapklare, moderne HOB met maar liefst vier verdiepingen vol mooie ruimtes en een tuin
Verkocht
Instapklare, moderne HOB met maar liefst vier verdiepingen vol mooie ruimtes en een tuin
Bilzen
 • EPC 192
 • 3
 • 186 m²
Deze knappe, moderne woning met een unieke indeling vinden we terug in de Keistraat in Bilzen. Met het wondermooie Alden Biesen in de nabijheid en veel grote ruimtes binnenin, heb je alvast twee belangrijke troeven in handen voor een aangename thuis. Vanaf de oprit rij je door de nieuwe automatische poort op het gelijkvloers meteen de garage binnen. Die is met een oppervlakte van 60 m² groot genoeg om twee wagens in te stallen. Daarachter ligt een berging van 18 m² waarin ook een douche werd voorzien.
Rustieke woonst op een perceel van 16 a met prachtige tuin en zolder vol potentieel
Verkocht
Rustieke woonst op een perceel van 16 a met prachtige tuin en zolder vol potentieel
Houthalen-Helchteren
 • EPC 504
 • 4
 • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Weygaardstraat in Houthalen-Helchteren is het erg aangenaam wonen. Al helemaal in deze vrijstaande woning die beschikt over een prachtig stuk tuin én over grote ruimtes die uitbulken van het potentieel. Onze rondleiding begint alvast veelbelovend in de leefruimte van maar liefst 45 m² groot. Hier kan je met gemak de hele familie een plaatsje toekennen aan de kersttafel. Al zal dat voor volgend jaar zijn, wanneer we ons hopelijk enkel nog moeten bekommeren over de ‘bubbels’ in ons glas.
Nieuwe prijs | Ruime woning met 4 slaapkamers, grote tuin en handelsruimte
Verkocht
Nieuwe prijs | Ruime woning met 4 slaapkamers, grote tuin en handelsruimte
Houthalen-Helchteren
 • EPC 362
 • 4
 • 399 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Saviostraat in een rustige buurt in Houthalen is deze open bebouwing met aangrenzende winkelruimte gelegen. Met een grondoppervlakte van maar liefst 1117 m², een grote tuin en vier slaapkamers zou ruimte alleszins geen probleem mogen vormen. De handelszaak biedt bovendien de mogelijkheid om de woonst om te bouwen tot een kangoeroewoning. Het huis zelf is in goede staat en de verschillende kamers werden netjes afgewerkt. De voordeur van de woning bevindt zich aan de oprit aan de zijkant van het huis.

Wesley

Graag wil ik langs deze weg Axel en team bedanken voor de moeite die ze de afgelopen maand hebben gedaan. Het is een fantastisch team dat heel erg veel doet voor de klanten en vindt het echt fantastisch wat ze voor mij gedaan hebben. Heel erg bedankt daarvoor!!
Instapklare gezinswoning en knap bijgebouw op 10a 78ca centraal tussen Heusden en Beringen
Verkocht
Instapklare gezinswoning en knap bijgebouw op 10a 78ca centraal tussen Heusden en Beringen
Heusden-Zolder
 • EPC 366
 • 3
 • 203 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Joachimstraat 25 in Heusden-Zolder. Een zeer rustige straat maar waar je kan rekenen op een uiterst vlotte bereikbaarheid. Zo wordt deze instapklare gezinswoning met drie slaapkamers zonder twijfel jouw ideale thuis. In 1973 werd op dit landelijk gelegen perceel van 10a 78ca deze grote gelijkvloerse gezinswoning gebouwd. De afgelopen jaren kreeg de woning al tal van renovaties. Zo werd in 2014 werd het dak vernieuwd en geïsoleerd en was het in 2016 de beurt aan de ramen. Je krijgt hier een instapklare bewoonbare oppervlakte van 203m².
Kangoeroewoning van twee volwaardige wooneenheden met samen 5 slaapkamers
Verkocht
Kangoeroewoning van twee volwaardige wooneenheden met samen 5 slaapkamers
Houthalen-Helchteren
 • EPC 327
 • 3
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In deze kangoeroewoning in de Tulpenstraat in Houthalen-Helchteren is er voldoende plaats voor twee gezinnen. Op die manier kan je elkaar uit de nood helpen in elkaars huishouden, wordt het onderhoud buiten mooi verdeeld over de bewoners en daarnaast is het ook gewoon een budgetvriendelijke oplossing. Dankzij de aparte ingang, de knappe grote ruimtes en de mooie tuin die heel wat leuke plekjes telt rondom het huis, zal je elkaar nochtans allerminst voor de voeten lopen. Via de rechtse voordeur komen we in de inkomhal terecht van een woning met twee verdiepingen.
Vrijstaande woonst met grote tuin en 3 slaapkamers op 5 minuten van Hasselt
Verkocht
Vrijstaande woonst met grote tuin en 3 slaapkamers op 5 minuten van Hasselt
Kortessem
 • EPC 540
 • 3
 • 145 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze op te frissen woning die gepaard gaat met een knap stuk tuin bevindt zich op de Hasseltsesteenweg in Kortessem. Met drie slaapkamers, een extra schuur en een vrijstaande garage is hier alvast voldoende ruimte voor handen om er een comfortabel stekje van te maken. De aanwezige structuur die barst van het potentieel staat je immers toe om de inrichting nog volledig naar jouw smaak af te werken. De woonkamer van 29 m² kan op heel wat natuurlijke lichtinval rekenen, dankzij de grote ramen met een lage boord.

Nicky

Hans en zijn topteam hebben ons aangenaam verbaast. Ze hebben ons niet alleen geholpen met ons nieuwe pand te vinden maar ook nog eens supersnel gehandeld in verband met de woonbonus. Kortom topmakelaar, eerlijk, snel en spreekt klare taal.
Charmante HOB in een retro tintje met twee slaapkamers en gezellige tuin
Verkocht
Charmante HOB in een retro tintje met twee slaapkamers en gezellige tuin
Zonhoven
 • EPC 565
 • 2
 • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze charmante woning vol retro accenten vinden we terug in de Manerikweg in Zonhoven. Ze strekt zich voornamelijk uit over het gelijkvloers, wat altijd interessant is voor mensen die wat moeilijker te been zijn. Toch is er ook op de eerste (zolder)verdieping nog heel wat oppervlakte beschikbaar om extra leefruimte te voorzien. De inkomhal zet alvast de toon voor de rest van het huis. Een uniek plafond en dito kroonluchter zorgen meteen voor een hartelijke ontvangst.
Charmante woning (228 m²) met 3 slaapkamers op prachtig zuidelijk georiënteerd perceel (23a 08ca)
Verkocht
Charmante woning (228 m²) met 3 slaapkamers op prachtig zuidelijk georiënteerd perceel (23a 08ca)
Beringen
 • EPC 288
 • 3
 • 228 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wanneer je door de wondermooie groene Langeveldstraat rijdt, voel je het meteen: Hier woon je werkelijk in pure rust! Aan nummer 26 houden we halt aan een schitterend zuidelijk georiënteerd perceel van maar liefst 23a 08ca. De charmante en instapklare woning uit 1984 heeft een bewoonbare oppervlakte van 228 m². Doordat de woning wat verder van de straat werd gebouwd geniet je des te meer van een buitengewone rust en privacy. De woning kreeg doorheen de jaren tal van renovatiewerken.
Residentiële villa met 3 slaapkamers op zonovergoten perceel van 18a 94ca
Verkocht
Residentiële villa met 3 slaapkamers op zonovergoten perceel van 18a 94ca
Heusden-Zolder
 • EPC 449
 • 3
 • 139 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Residentieel, zuidelijk georiënteerd en vlot bereikbaar. Deze knappe villa in een zeer gegeerde wijk in Heusden-Zolder heeft alle sterke troeven in huis om jouw droomwoning te worden. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en kreeg de afgelopen jaren al enkele opfrissingswerken. Zo werd in 2018 zowel de elektriciteit als de keuken volledig vernieuwd. Wens je nog verder uit te breiden of te renoveren dan is het fijn om weten dat onder de volledige woning een kruipkelder voorzien werd. Dit is een sterk pluspunt naar het leggen van nieuwe leidingen en isolatie.

Nayib

Bij deze wil ik Hans nogmaals bedanken voor de super goede service, heel professioneel & flexibel geweest in het vinden van de juiste woning voor me!
Prachtig recent appartement met twee slaapkamers, reusachtig terras en vlotte verbinding
Verkocht
Prachtig recent appartement met twee slaapkamers, reusachtig terras en vlotte verbinding
Houthalen-Helchteren
 • EPC 80
 • 2
 • 101 m²
Langs de buitenkant ziet dit appartementsblok op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren – een recent gebouw in een stijlvolle rode steen – er al veelbelovend uit. Maar vanaf het moment dat je de voordeur binnenstapt, merk je pas echt wat een pareltje hier verscholen ligt. Het stijlvolle karakter, de propere afwerking en de grote ruimtes (hello huuuuge terrace!) maken van dit appartement een wel erg begeerlijke plek om te wonen. De leefruimte van 21 m² oogt opvallend groot.
Recente HOB met moderne en luxueuze afwerking op 5a31ca in Leopoldsburg
Verkocht
Recente HOB met moderne en luxueuze afwerking op 5a31ca in Leopoldsburg
Leopoldsburg
 • EPC 153
 • 3
 • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Leopoldsburg waar men zichzelf kenmerkt als “ontwapenend gastvrij”. De gastvrijheid danken ze aan de bijzonder vriendelijke inwoners, het fijne buurthuis, de prachtige terrassen en het gezellige winkelcentrum. Dit met een ontwapenende knipoog naar de charme van hun militaire cultuur. Leopoldsburg is bovendien ook een groene en natuurrijke gemeente. In de Nachtegaalstraat 7 van deze aimabele gemeente werd in 2014 een zeer eigentijdse half open bebouwing gerealiseerd.
Statige, gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers en zonnige tuin gelegen te Stal (Koersel).
Verkocht
Statige, gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers en zonnige tuin gelegen te Stal (Koersel).
Beringen
 • EPC 544
 • 2
 • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een vrijstaande woning met enorm veel potentieel op een zalig zonovergoten perceel van maar liefst 10a 37ca. Dat is wat je mag verwachten van deze knappe, gelijkvloerse woning in Koersel. We bevinden ons pal in het midden tussen de wondermooie natuur rond de Vallei van de Zwarte Beek en de historische mijnterril van Beringen. In de mooie Heerbaan houden we halt aan een statige woning uit 1974. Dat deze woning met veel liefde en zorg onderhouden werd, blijkt al meteen uit de bijzonder mooie voortuin.

Valentina

Wij hebben net ons droomhuisje gevonden dankzij jullie kantoor. Wij zijn super content van de service en een heel dikke merci aan Hans waar wij zonder probleem ons vertrouwen in konden geven!
Instapklare halfopen bebouwing in zalig rustige buurt met 3 slaapkamers en mooie tuin
Verkocht
Instapklare halfopen bebouwing in zalig rustige buurt met 3 slaapkamers en mooie tuin
Peer
 • EPC 263
 • 3
 • 144 m²
De kans dat je al eens voorbij dit huis bent gereden in Boekweitveld in Peer is klein. Want het is een doodlopend straatje waar druk verkeer plaatsmaakt voor een heerlijk rustige omgeving. Met drie slaapkamers en een mooi afgeschermde tuin vormt deze instapklare woning de ideale plek voor een jong gezin. De halfopen bebouwing heeft een moderne uitstraling. Het groen in de verzorgde voortuin draagt bij tot een gezellig en uitnodigend geheel. In de inkomhal vind je naast een trap die naar de bovenverdieping leidt ook al meteen het gastentoilet terug. De leefruimte van 18 m² is dan weer een oase van licht.
Prachtige bouwgrond voor één open bebouwing van maar liefst 20 a 15 ca omringd door groen
Verkocht
Prachtige bouwgrond voor één open bebouwing van maar liefst 20 a 15 ca omringd door groen
Koersel
 • 2015 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit prachtige stuk bouwgrond is gesitueerd in de Hazerikstraat in Koersel, aan de rand van een indrukwekkend natuurgebied. De rustige ligging, de omvangrijke oppervlakte en de rijkdom aan recreatie in de buurt zullen voor jong en oud niets minder dan een betoverende thuis opleveren. Het perceel is bedoeld voor een open bebouwing, en wat voor één! Met een totale oppervlakte van maar liefst 20 a 15 ca is er wellicht nét voldoende plaats om hier de funderingen van jouw droomwoning aan te leggen.
Rustig gelegen bouwgrond (4a 36ca) voor HOB in Beringen
Verkocht
Rustig gelegen bouwgrond (4a 36ca) voor HOB in Beringen
Beringen
Ben jij nog op zoek naar een rustig gelegen bouwgrond voor jouw schitterende halfopen droomwoning? Is een vlotte bereikbaarheid voor jouw een groot pluspunt? Stop dan met zoeken want deze magnifieke bouwgrond in de Heusdenseweg 82 in Beringen kan morgen al van jou zijn. In dit doodlopende straatje treffen we 4 prachtige bouwloten. Lot 2 is een zeer knap perceel van 4a 36ca. Je bouwt hier een zeer mooie half open woning met een knappe oostelijk georiënteerde tuin. In het zalig rustige ochtendgloren geniet je van het aangename zonlicht. Dankzij de perceeldiepte van 46,12 meter creëer je eenvoudig nog een extra zonneterras.

Anja

Bedankt, op 2 weken tijd huis verkocht. Dikke pluim voor de vlotte, correcte en transparante aanpak. Een pluim voor het warme onthaal in het Swevers kantoor. Een aanrader!