Tevreden klanten zijn onze beste reclame

Bouwgrond halfopen woning op 5a 45ca (lot 2) in Koersel
Verkocht
Bouwgrond halfopen woning op 5a 45ca (lot 2) in Koersel
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je wil wonen in een rustig straatje met een prachtige ligging, moet je hier zijn. In de Laeremansstraat in Beringen staan twee bouwgronden te koop. De ideale locatie om jouw gezinnetje te huizen. Even praktisch: de oppervlakte van de bouwgrond is 5a 45ca. Je bouwt hier een halfopen woning op een mooi stuk grond met een straatbreedte van 10,23 meter en een perceeldiepte van 54 meter. Bovendien is de tuin zuidwestelijk georiënteerd, zodat je optimaal geniet van de zon. Beringen groeit en dat merk je overal. Je woont hier kindvriendelijk en rustig, maar tegelijk zeer dynamisch.
Halfopen gezinswoning met 4 slaapkamers en inpandige garage
Verkocht
Halfopen gezinswoning met 4 slaapkamers en inpandige garage
Heusden-Zolder
 • EPC 468
 • 4
 • 176 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een halfopen woning om met jouw gezinnetje te gaan wonen? In Heusden-Zolder, in de Oudstrijderslaan vind je een fijne woning terug. Deze woning ligt in een rustig straatje (waar je alleen komt als je er woont) en heeft maar liefst vier slaapkamers én een inpandige garage. Bovendien geniet je hier van een fijn tuintje, waar de kindjes fijn kunnen spelen. De woning werd gebouwd in 1967.
De Warande 80 in Ham: op zoek naar een nieuw gezinnetje
Verkocht
De Warande 80 in Ham: op zoek naar een nieuw gezinnetje
Oostham
 • EPC 596
 • 3
 • 135 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -De Warande heeft zijn naam niet gestolen… Het is een rustig straatje, waar je enkel de haan hoort kraaien. Hier staat een fijn huis te koop. Het gaat om een vrijstaande woning met drie slaapkamers, een zuidelijke oriëntatie en een gerieflijke indeling. De woning kan op termijn wat opfrissing gebruiken, maar lees goed ‘op termijn’. Omdat het huis zeer goed verzorgd is, kan je hier meteen intrekken (de woning is volledig instapklaar) en rustig aan verbouwen.

Anja

Bedankt Manu, op 2 weken tijd huis verkocht. Dikke pluim voor je vlotte, correcte en transparante aanpak. Ook de rest van het team een pluim voor het warme onthaal in het Swevers kantoor. Een aanrader!
Instapklare benedenwoning met twee slaapkamers en zuidelijk tuintje
Verkocht
Instapklare benedenwoning met twee slaapkamers en zuidelijk tuintje
Koersel
 • EPC 333
 • 2
 • 66 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving : 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Koersel in de Schrikheidestraat 18 vind je een halfopen woning terug. De benedenverdieping, die werd ingericht als een volwaardige woonst met twee slaapkamers, staat momenteel te koop. De woonst werd netjes onderhouden en beschikt over een fijn zuidelijk tuintje met terras. Links van de woonst vind je een oprit met achteraan een losstaande garage. Eentje voor jou en een voor de bewoners van de bovenwoning. Aan de achterkant loop je binnen in de keuken.
Nieuwe prijs | Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 06ca)
Verkocht
Nieuwe prijs | Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 06ca)
Beverlo
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Dijkstraat staat een mooi stuk grond te koop van 8a 06ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 24,5 m. De diepte van het stuk grond bedraagt bijna 40 m. Het hekwerk dat er al staat kan eventueel overgenomen worden voor een bedrag van 2.500 euro. De Dijkstraat vind je terug in Korspel, een dorp in Beverlo. Korspel heeft zijn eigen basisschool en ijssalon! Wat wil een kind nog meer? Je woont hier dus zeer residentieel, ideaal voor jonge gezinnetjes!
Verlaagde prijs | Rijwoning met drie slaapkamers in Borgerhout
Verkocht
Verlaagde prijs | Rijwoning met drie slaapkamers in Borgerhout
Borgerhout
 • EPC 311
 • 3
 • 139 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een leuk rijhuisje In de Florastraat met een zuidwestelijk terras! Dat vind je in het Antwerpse Borgerhout. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 139 m2 met drie slaapkamers. Het is een huisje met geschiedenis, het werd namelijk gebouwd in 1904. De belangrijkste zaken werden vernieuwd (ketel in 2008, dak in 1995, raam in 2012), dus het is instapklaar mits enkele inrichtingswerken. Op het gelijkvloers vind je een gezellige leefruimte met open haard.

An

De verkoop van mijn moeder haar huis verliep snel en professioneel. Alles werd goed geregeld en afgehandeld, afspraken, opvolging, contacten met iedereen op het bureau... Ze deden steeds hun uiterste best. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn met onze makelaarskeuze.
Instapklare bovenwoning met twee slaapkamers en uitbreidingspotentieel
Verkocht
Instapklare bovenwoning met twee slaapkamers en uitbreidingspotentieel
Heusden-Zolder
 • 2
 • 83 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een bovenwoning met een vlotte bereikbaarheid? In de Bieststraat in Heusden-Zolder vind je een appartement terug met een bewoonbare oppervlakte van 83 m2. Omdat je vlakbij de op- en afrit van Heusden-Zolder woont, geniet je van vlot woon- en werkverkeer. De bovenwoning ligt vlakbij de winkels, wat wil je nog meer? Normaal heb je bij een appartement een gemeenschappelijke inkomhal op het gelijkvloers. Dat heb je hier niet, hier is de entree privé.
Woning met drie slaapkamers en tuin
Verkocht
Woning met drie slaapkamers en tuin
Ham
 • EPC 491
 • 3
 • 112 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Kom jij in aanmerking voor een sociale woning? Dan is deze woning in de Bomanstraat in Ham een heel mooie optie. Het gaat over een halfopen woning met drie slaapkamers, een garagebox en een tof tuintje. Je woont hier zeer rustig in een straatje waar je alleen komt, als je er woont. De bushalte vind je 500 meter verderop, dus de verbinding gaat vlot! Je komt binnen in de hal. Links vind je een lichte woonkamer van 27,3 m2 groot.
Wat een uitzicht… Penthouse te Hasselt!
Verkocht
Wat een uitzicht… Penthouse te Hasselt!
Hasselt
 • EPC 181
 • 2
 • 105 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Het schitterende uitzicht op Hasselt, een chic interieur en een prachtig terras. Deze drievuldigheid vind je op de bovenste verdieping van de Nicolaas Theelenstraat 37. Dit is een rustige straat in de Heilig Hartwijk (eigenlijk een soort pleintje) met een paar moderne appartementen rond. Ze werden gerealiseerd in 2006. De penthouse beschikt over twee slaapkamers, een zuidelijk zonneterras en een standplaats in de garage. Het is een penthouse om u tegen te zeggen.

Hildegarde

Zeer goede ervaring: op 14 dagen huis verkocht en appartement aangekocht, echt een aanrader!
Verrassende, vrijstaande woning | Gerenoveerd wonen met schitterende tuin
Verkocht
Verrassende, vrijstaande woning | Gerenoveerd wonen met schitterende tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 259
 • 3
 • 167 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een fijne woning met een knappe tuin? Deze woning kreeg een paar jaar geleden een hele make-over. De typische jaren ’60 look aan de buitenkant staat in contrast met het moderne interieur van de woonst: nieuwe deuren, nieuw likje verf, nieuwe ramen, nieuwe vloer, nieuwe keuken, nieuwe isolatie, ... . Je komt binnen in een ruime hal, links wandel je in een zalige leefruimte. Deze heeft een L-vorm, waardoor je leuke hoekjes kan inrichten.
Klein beschrijf | Knusse vrijstaande woning met zuidelijke tuin in Beringen
Verkocht
Klein beschrijf | Knusse vrijstaande woning met zuidelijke tuin in Beringen
Beringen
 • EPC 701
 • 1
 • 142 m²
Achter het groen verscholen, staat een heel lief, sprookjesachtig huis te koop. Het heeft een slaapkamer, een gezellige woonkamer en een prachtige zuidelijke tuin. Als je op de oprijlaan van de Posthoornstraat 55 rijdt, kom je aan op een gezellige koer, afgesloten door een hek. Meteen springt de schattige veranda in het oog. Je kan hier lekker beschut zitten bij slecht weer. Eens door de voordeur, kom je in de keuken met eettafel terecht. Deze is van alle apparatuur voorzien en heeft een échte vintage look. Vanuit de keuken, loop je via een opberghalletje in de ruime woonkamer.
Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum
Verkocht
Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum
Heusden-Zolder
 • EPC 360
 • 215 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Zolder staat een magnifiek pand te koop. Deze plek heeft dé fantastische ligging voor een handelszaak: tegenover de kerk op de centrumweg, de Dorpsstraat. Boven heeft dit pand de ruimte om een grote opslagruimte te voorzien of een duplex of twee studio-appartementen in te richten. Het pand biedt dus verschillende winstgevende (verhuur-) mogelijkheden. Op het gelijkvloers vind je een fantastische ruimte als handelspand. Deze voormalige schoenenwinkel doet perfect dienst als horecazaak, praktijkruimte, speciaalzaak, kantoor …

Jessie

Wij zijn heel tevreden van de persoonlijke en professionele aanpak van het team !! In het bijzonder Ragna voor het leuke eerste contact en Joke en Marc voor de vlotte afhandeling van de verkoop. Bedankt !
Als je wil kopen of verkopen, maar 1 adres: Marc Swevers !!
Verlaagde prijs | Authentieke boerderij op een mooi stuk grond van 21a 34ca
Verkocht
Verlaagde prijs | Authentieke boerderij op een mooi stuk grond van 21a 34ca
Paal
 • EPC 1282
 • 2
 • 288 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Buitingstraat, in Paal staat een bijzonder pand te koop. Het pand straalt karakter en authenticiteit. Begin 1900 werd deze woning met zijn prachtige houten welfsels gebouwd als boerderij. Het ligt in een rustig straatje op een mooi perceel van 21a 34ca. De autostrade ligt twee minuutjes verder, zodat je geniet van een enorm vlotte bereikbaarheid. Als je voor dit schitterende huis gaat staan, waan je je even terug in de tijd. De historie spat ervan af. Het pand is volledig omheind met poort.
Een ruime plek voor jouw gezin met zuidwestelijk tuintje in Beringen
Verkocht
Een ruime plek voor jouw gezin met zuidwestelijk tuintje in Beringen
Beringen
 • EPC 401
 • 4
 • 124 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen staat een leuke halfopen woning te koop. De woonst heeft vier slaapkamers, geniet van tuintje met zuidwestelijke oriëntatie en beschikt over een garage. Je vindt deze woning terug in de Lodewijk Heyligenstraat, vlakbij het centrum van Beringen. De ideale ligging voor jou en je gezinnetje! Je komt binnen in de hal, rechtdoor vind je de leefruimte van 18 m2 groot. Deze ruimte is voorzien van grote ramen voor een aangename lichtinval.
Charmant gelijkvloersappartement | Zalig, zonnig terras & gunstige, centrale ligging
Verkocht
Charmant gelijkvloersappartement | Zalig, zonnig terras & gunstige, centrale ligging
Houthalen-Helchteren
 • EPC 223
 • 2
 • 87 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een appartement dat helemaal af is, een charmant sfeertje uitstraalt, geniet van een zalig zonnig terras en een ruime garage voor de wagen? Dan vind je in Houthalen jouw place to be terug. Het gaat om een gelijkvloersappartement met twee slaapkamers. Nieuwsgierig? Je komt binnen in een ruime entree met ingebouwde vestiaire. Rechts vind je de leefruimte met open keuken. De living straalt een zekere warmte uit door het knappe fineerparket.

Rita

De ernst en professionaliteit waarmee Hans Roose mijn woning heeft kunnen verkopen aan een prijs waarmee ik tevreden was. Hij heeft in een paar maanden tijd gedaan wat andere immo-kantoren niet gelukt is. Echt een aanrader! Proficiat Hans en bedankt voor uw hulp !
Veel licht en ruimte in deze open bebouwing te Linkhout
Verkocht
Veel licht en ruimte in deze open bebouwing te Linkhout
Lummen
 • EPC 538
 • 3
 • 161 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je rustig en tegelijkertijd heel bereikbaar wonen? Deze combinatie vind je terug op dit adres! De woning heeft drie slaapkamers, een prachtige tuin en een grote inpandige garage. De huidige eigenares was de eerste eigenares van deze woonst. Zo zijn veel toffe elementen van de woning nog authentiek, maar het betekent wel dat er wat gerenoveerd moet worden. Je komt binnen in een brede entree. Links van de woning vind je nog een ouderwets telefoonhoekje, ideaal om de vestiaire in te richten.
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 30ca)
Verkocht
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 30ca)
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Schansstraat staat een mooi stuk grond te koop van 8a 30ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De Schansstraat is namelijk een rustige straat, vlakbij het Koersels Fonteintje. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 15,70 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 50 m. Ook het centrum van Koersel vind je hier vlakbij terug. Koersel is een kleine deelgemeente van Beringen, je vindt hier winkel, bakker, basisschool, jeugdbeweging en zelfs een bioscoop terug. Kortom, een ideale ligging voor de kinderen om op te groeien!
Eyecatcher: moderne luxe, zuidelijke tuin en drie slaapkamers in Koersel
Verkocht
Eyecatcher: moderne luxe, zuidelijke tuin en drie slaapkamers in Koersel
Koersel
 • EPC 45
 • 3
 • 221 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je stijlvol wonen? In het rustige Koersel staat een nieuwe woning te koop met oog voor een strak, minimalistisch interieur en exterieur. De woning heeft drie slaapkamers en geniet van een zuidelijk tuintje. De woning werd gebouwd in 2016-2017 door de huidige eigenaren en is dus nog zeer nieuw. Een grote carrièreswitch maak je niet vaak mee, maar dat overkwam deze gelukkige eigenaren! Je zal wel merken dat ze veel zorg staken in de inrichting en de stijl: de woonst zal gemist worden.

Olivier

Zeer goede service , heel vriendelijke mensen , alleen maar lof over dit kantoor!
Open bebouwing met drie slaapkamers (9a 7ca) in Eversel
Verkocht
Open bebouwing met drie slaapkamers (9a 7ca) in Eversel
Heusden-Zolder
 • EPC 965
 • 3
 • 181 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pater Beckersstraat in Eversel staat een open bebouwing te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een perceeloppervlakte van een mooie 9a 7ca en een schitterende ligging. De woning heeft een opknapbeurt nodig, maar heeft verschillende troeven die de moeite lonen! De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m2. De inkomhal heeft rechts een marmeren trap naar boven. Links van de inkomhal vind je een ruime woonkamer met een toffe inkijk in de keuken.
Authenticiteit van 1930, zuidelijke tuin en rustige ligging in Beringen
Verkocht
Authenticiteit van 1930, zuidelijke tuin en rustige ligging in Beringen
Beringen
 • EPC 533
 • 3
 • 177 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze toffe open bebouwing werd gebouwd in 1930. Het is een authentieke woonst met drie slaapkamers en een leuke tuin. Sommige delen zijn op te frissen, maar het dak is alvast vernieuwd, de vloeren zijn netjes en de elektriciteit is in orde. De woning is gelegen in Koersel en geniet van een vlotte bereikbaarheid. Je woont dichtbij de autostrades en het nieuwe winkelcentrum be-MINE. Ondertussen woon je hier rustig en kindvriendelijk.
Grote ramen en veel ruimtes in gezinswoning in centrum van Heusden-Zolder
Verkocht
Grote ramen en veel ruimtes in gezinswoning in centrum van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 411
 • 4
 • 165 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Heusden-Zolder staat een fijne halfopen woning te koop. Je vindt deze woonst terug in het centrum, maar de woning ligt in een doodlopend straatje. Een ideale combinatie voor jou en je gezinnetje. De woning heeft vier slaapkamers, een inpandige garage en een fijne tuin. De woonst werd gebouwd in 1960. Dat zie je terug aan de stijl van het exterieur en interieur. De woning kan dus wat opfrissing gebruiken. De entree van deze woonst vind je aan de zijkant. Bij het binnenkomen voel je al een typische lichtinval.

Patrick en Miranda

Superservice!!!! Zeer professionele en ontzettend vriendelijke mensen. Voor zij die hun woning wensen te verkopen, één adres Marc Swevers!
Uniek! Beschermd erfgoed bij Beringen-Mijn
Verkocht
Uniek! Beschermd erfgoed bij Beringen-Mijn
Beringen
 • EPC 599
 • 2
 • 140 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bij Beringen-Mijn, in de Laan op Vurten, staat een karakteristieke halfopen woning te koop. Het gaat hier om beschermd erfgoed, dit betekent dat de uitstraling van deze woning behouden dient te blijven. De woning werd gebouwd tussen 1919 en 1930, in 2013 werd de woning deels gerenoveerd. Je geniet hier van twee slaapkamers, nieuwe verwarming en een nieuwe waterketel. Je betreedt het perceel van deze woning op een leuk koertje.
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in centrum met zuidgerichte tuin
Verkocht
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in centrum met zuidgerichte tuin
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staan twee knappe gronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen in de Schansstraat lot A en lot B. De linkerkant is een mooi stuk grond van 2a 80ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De perceelbreedte van de bouwgronden bedraagt 19 m. De perceeldiepte meet 31 m. Je mag hier twee bouwlagen bouwen met een bebouwde oppervlakte van 78 m2. Een fijne troef: de woning geniet van een zuidelijke oriënt De omgeving: Heusden-Zolder is een leuke gemeente.
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in centrum met zuidgerichte tuin
Verkocht
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in centrum met zuidgerichte tuin
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staan twee knappe gronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen in de Schansstraat lot A en lot B. De rechterkant is een mooi stuk grond van 2a 80ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De perceelbreedte van de bouwgronden bedraagt 19,02 m. De perceeldiepte meet 31,19 m. Je mag hier twee bouwlagen bouwen. Een fijne troef: de woning geniet van een zuidelijke oriëntatie. Zo geniet je optimaal van de zon! De omgeving: Heusden-Zolder is een leuke gemeente.

Tania

De verkoop is snel en professioneel afgehandeld. Zeer vriendelijke mensen, een echte aanrader voor mensen die hun woning willen verkopen.
Er was een goede en duidelijke communicatie over heel de lijn. Ik kan niks negatiefs vertellen echt top!
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Balen
Verkocht
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Balen
Balen
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Balen staat een mooi stuk grond te koop van 4a 93ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 12,5 m. Jouw toekomstige gevelbreedte is 9,5 m lang. De bebouwde oppervlakte van de woning mag hier 153 m2 zijn. De omgeving: Balen is een leuke gemeente. De Priester Daensstraat is een rustig straatje aan de rand van Balen. Zo woon je vlakbij het centrum met al de voorzieningen die je nodig hebt als gezin: bakker, supermarktje, cafeetjes, school, ... .
Te renoveren woning uit 1936 op mooi stuk grond van 8a 11ca
Verkocht
Te renoveren woning uit 1936 op mooi stuk grond van 8a 11ca
Beringen
 • EPC 851
 • 3
 • 151 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Everselstraat staat een te renoveren open bebouwing te koop. De woning is gebouwd in 1936 en ligt op een mooi stuk grond van 8a 11ca. De woning heeft drie slaapkamers, een gunstige ligging en een oostelijk georiënteerde tuin. Op de benedenverdieping vind je een ruime woonkamer van zo’n 40 m2 groot. Deze is verbonden met de keuken. De keuken dient gerenoveerd te worden. Via de keuken kan je naar de tuin. Deze heeft een zalig terras met erachter gazon.
Stijlvol appartement met gezellig tuintje in centrum Heppen
Verkocht
Stijlvol appartement met gezellig tuintje in centrum Heppen
Heppen
 • EPC 162
 • 2
 • 98 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heppen vind je een stijlvol ingericht appartement terug. Deze fijne thuis is gelijkvloers gelegen, beschikt over twee slaapkamers en geniet van een eigen terras met tuin! Deze appartementen werden gebouwd in 2009. Dat betekent dat dit appartement volledig instapklaar is en je de handen niet meer uit de mouwen hoeft te steken. Als je het gebouw binnenkomt vind je dit appartement aan de linkerkant. Deze is als volgt ingedeeld: je komt binnen in de hal. Rechts vind je de leefruimte.

Natascha

Goede en correcte service . En een snelle verkoop dankzij Joke . Wij raden Marc Swevers alvast aan.
Modern appartement met zuidelijke tuin bij centrum Leopoldsburg
Verkocht
Modern appartement met zuidelijke tuin bij centrum Leopoldsburg
Leopoldsburg
 • EPC 284
 • 2
 • 96 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Leopoldsburg op de Nicolaylaan staat een gelijkvloers appartement te koop met twee slaapkamers en een zalig tuintje. Je vindt dit appartement in het centrum van Leopoldsburg, vlakbij het station. Het appartement geniet dus van een vlot bereikbare ligging, je auto kan trouwens gemakkelijk staan in de ondergrondse garage. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 96 m2.
Halfopen woning met drie slaapkamers te Houthalen
Verkocht
Halfopen woning met drie slaapkamers te Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • EPC 765
 • 3
 • 114 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Houthalen ligt het rustige kerkdorpje Lillo. Lillo ligt tussen Houthalen en Heusden-Zolder. Een zijstraatje van de verbindingsweg tussen deze twee gemeenten is de Hoekstraat. Hier staat op nummer 27 een fijne halfopen bebouwing te koop met drie slaapkamers, een zuidwestelijke tuin en een garage. De ligging van deze woning is alvast erg praktisch: niet ver van de winkels en vlakbij de autostrade voor prettig woon- en werkverkeer. Een groen voortuintje heet je welkom.
Gelijkvloerse woning met twee slaapkamers en zuidelijke tuin in Viversel
Verkocht
Gelijkvloerse woning met twee slaapkamers en zuidelijke tuin in Viversel
Heusden-Zolder
 • EPC 208
 • 2
 • 84 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Viversel staat een instapklare open woning te koop. De woning is volledig gelijkvloers, beschikt over twee slaapkamers en ligt op een zuidelijk georiënteerd stuk grond van 5a 79ca. Je komt binnen in de hal met vestiaire. Door de glazen deur aan de rechterkant vind je de ruime woonkamer van 32 m2 groot. Deze living is voorzien van airco (warme en koude lucht). De halfopen keuken werd recentelijk geplaatst en heeft een tof toogje dat uitkijkt op de living.

Stefanie

De aankoop van het huis verliep zeer vlot! Heel sympathieke mensen. Top!