Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Riante bouwgrond van 13a 19ca voor een halfopen bebouwing op toplocatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 145.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stel jij je toekomstige woning voor in een groene omgeving? Vind je het een must om ook vlakbij het centrum en verbindingswegen te wonen? Dan staat jouw droomwoning binnenkort in de Veenderweg 6 in Heusden-Zolder! Dit riant perceel van 13a 19ca is het perfecte stuk grond om een knappe halfopen bebouwing neer te zetten. Het volledig perceel is woongebied en heeft een perceelbreedte van 10 meter en de perceeldiepte bedraagt maar liefst 100 meter!
Op te knappen halfopen bebouwing met vlotte bereikbaarheid in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 139.000
 • EPC 537
 • 2
 • 97 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een leuke, op te knappen woning vol potentieel? En is een centrale ligging een absolute must voor jou? Navigeer je dan snel naar de Schootstraat in Heusden-Zolder. Net aan het bord dat de richting naar Zolder centrum aanwijst, vinden we deze charmante halfopen bebouwing terug. In 1920 kreeg dit pand huisnummer 252 toegewezen en sindsdien staat het te pronken op een halfopen perceel van 2 are 25 centiare.
Leuke woning met een riante woonoppervlakte op mooi perceel van 6a 54ca in Koersel
Beringen € 265.000
 • EPC 223
 • 2
 • 222 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een toffe en een exceptioneel ruime woning met tal van mogelijkheden? Dan is dit pand dé kans die je met beide handen moet grijpen! We bevinden ons in de Heerbaan 135 in het gezellige Koersel. In 1960 werd deze rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 222m² gebouwd op een mooi perceel van 6a 54ca. Doorheen de jaren werd het gerenoveerd waarbij de keuken, badkamer, beglazing vernieuwd werden en de verwarming kwam recent in 2019 aan de beurt. Aan de voorkant van de woning vinden we de gewezen handelsruimte terug.
Te renoveren half open, charmante boerderij op uitzonderlijk landelijk perceel vlakbij centrum Landen
Landen € 249.000
 • EPC 471
 • 3
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Nog landelijker en rustiger dan de Helstraat 18 in Landen kan het onmogelijk worden. Deze buitengewoon charmante boerderij geniet van uitgestrekte verzichten, eindeloze rust en een ideale zuidelijke oriëntatie. We bevinden ons op slechts drie kilometer buiten het stadscentrum van Landen. De uitzonderlijke rust van de omgeving wordt nog eens extra versterkt door de ligging op het einde van een doodlopende straat. We houden halt aan een magnifiek perceel van ongeveer 18 are groot met een authentieke en charmante half open woning.
Prachtige woning van 320m2 met 5 slaapkamers en 2 badkamers op zonovergoten perceel van 14a 63 in centrum Koersel
Beringen € 445.000
 • EPC 263
 • 5
 • 320 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de rustige Duivenstraat in Koersel. Nummer 3 behoort toe aan een riant, groen en zonrijk perceel van maar liefst 14a 63ca. Dat de woning reeds gebouwd werd in 1976 zal je zeker en vast verbazen als je de hedendaagse look en de stijlvolle materiaalkeuzes bekijkt. De woning werd bovendien met grote fierheid onderhouden en onderging al tal van grondige renovaties. Zo werd in 1996 de keuken, de leefruimte, de vloeren en de plafonds volledig vernieuwd.
Centraal gelegen bouwgrond van 10a 21ca in het rustige Koersel
Beringen € 175.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Klinkt een uitgestrekte bouwgrond van 10a 21ca je als muziek in de oren? Navigeer je dan naar de Koerselsesteenweg 198! Op dit knap en centraal gelegen perceel staat binnenkort het huis waar je al zo lang van droomt. De bouwgrond is noordelijk georiënteerd, heeft een perceelbreedte van 16,40 meter en een perceeldiepte van 55,48 meter. Door deze formidabele afmetingen én de grote grondoppervlakte van 1021m² heb je eindeloze mogelijkheden. Heb je een voorkeur voor een woning in pastorijstijl of eerder een strakke en moderne woonst?
Knap stuk grond van 10a 32ca in het natuurrijke Koersel
Beringen € 185.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Koerselstesteenweg 200 in het natuurrijke Koersel waar we dit royale stuk grond van 10a 32ca terugvinden. Als jij op zoek bent naar een grote bouwgrond met een vlotte bereikbaarheid mag je dit niet aan je voorbij laten gaan! Heb je reeds een bouwstijl op het oog? Dit uitgestrekt perceel heeft een perceelbreedte van 18 meter en een perceeldiepte van 57,39 meter. Dat zijn enorm knappe afmetingen waar je mee aan de slag kan om een prachtige gezinswoning te bouwen, in welke stijl dan ook!
Bouwgrond op riant perceel van 10a 13ca in Koersel
Beringen € 185.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een groot stuk grond om je droomhuis op neer te zetten? Dit perceel van 10a 13ca is daar meer dan geschikt voor! Dit riante stuk grond vinden we terug in de vlot bereikbare Koerselsesteenweg 202 in Koersel en op een boogscheut van het centrum van Beringen. Het beschikt over een perceelbreedte van 18 meter en een perceeldiepte van 55 meter. Hierop mag je een knap huis bouwen met een voorgevel van minstens acht meter breed en tot drie meter van de buren af aan weerszijden.
Zeer ruim duplex-appartement met terras en 2 ondergrondse staanplaatsen in Hasselt centrum
Hasselt € 325.000
 • EPC 219
 • 3
 • 145 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Hou je van het stadsleven en ben je op zoek naar een ruim duplex-appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers? Grijp dan nu je kans want dit knap appartement in de Peter Benoitstraat 3 bus 7 is jouw ideale woonst! Dit bijzonder ruim duplex-appartement is een echt pareltje. Het dient opgefrist en wat gemoderniseerd te worden, maar beschikt over hele mooie ruimtes waar je gemakkelijk mee aan de slag kan. Het pand dateert uit 1990 en dit appartement gelegen op de derde en bovenste verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 145m².
Bouwgrond (Lot 17) van 5a83ca voor een open bebouwing in Beringen
Beringen € 140.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je klaar om eigen nest te creëren en droom je van een open bebouwing? Dan zal je binnenkort thuiskomen in de Jan-Frans-Willemstraat in Beringen. Lot 17 maakt deel uit van 20 loten waarop open en halfopen bebouwingen gebouwd zullen worden. Dit noordelijk georiënteerde perceel van 5a 83ca is een stuk grond waar je een open bebouwing op mag neerzetten. Met een perceelbreedte van 18,27 meter, perceeldiepte van 35,06 meter en een voorgevel van 9,4 meter breed, bouw je hier ongetwijfeld iets mooi!
Gerenoveerde woning in hoevestijl met praktijkruimte op een riant perceel van 22a 69ca in Zonhoven
Zonhoven € 399.000
 • EPC 354
 • 4
 • 213 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wonen in Zonhoven betekent wonen in een omgeving die je het beste van beide werelden te bieden heeft. Je woont dichtbij de rustgevende en prachtige natuur, maar ook de snelweg ligt niet ver van je af. De ligging van deze knappe gerenoveerde HOB met praktijkruimte zit dus helemaal mee. We bevinden ons in de Donkweg 70a waar dit pand in 1936 gebouwd werd op een stuk grond van maar liefst 22 are 69centiare. Daarenboven heeft de woning een royale oppervlakte van 213m². De voorgevel heeft het uiterlijk van een oude hoeve en doet je meteen wegdromen.
Verkocht
Te renoveren woning vlakbij het centrum van Tongeren
Tongeren
 • EPC 866
 • 80 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een gunstige investering of wie graag nog volledig zelf kiest hoe zijn leuke woning er moet uitzien, haast zich best naar de Pannenovenweg 8 vlakbij het centrum van Tongeren. Deze woning dient volledig gerenoveerd te worden. Leuk om te weten is dat het grootste deel van de afbraakwerken reeds gebeurd is. Zo rest jou enkel nog de woning afwerken tot deze volledig voldoet aan jouw smaak en wensen. Dit is dé ideale woning voor wie op zoek is naar een gunstige investering.
Leuke bel-étage met mogelijke praktijkruimte en 2 slaapkamers vlakbij het centrum van Tessenderlo
Tessenderlo € 289.000
 • EPC 472
 • 2
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een unieke en instapklare woning? Is het voor jou een must om vlakbij het centrum te wonen? Dan ontmoeten we elkaar in de Lichtveld in Tessenderlo. Nummer 5 behoort toe aan deze leuke woning. Het pand dateert uit 1970 en heeft een woonoppervlakte van 167m². Doorheen de jaren werd het gerenoveerd. Zo kwamen er in 2008 gedeeltelijk nieuwe ramen, in 2011 volgde er een nieuwe keuken en in 2013 werd de gasketel vernieuwd. Deze ingrepen hebben ervoor gezorgd dat dit huis nu instapklaar is.
Zeer charmant landhuis met zonovergoten tuin in het wondermooie Zoutleeuw
Zoutleeuw € 349.000
 • EPC 535
 • 3
 • 207 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoutleeuw lijkt met zijn kleine oppervlakte en uitzonderlijke landelijke ligging eerder op een charmant dorp. Toch zorgt het belangrijke historische verleden dat deze magnifieke plek, gelegen tussen Tienen en Sint-Truiden, uitgegroeid is tot een bruisende stad. Op slechts 200 meter van het stadscentrum treffen we dit statige landhuis op een knap perceel van 11a 82ca. Hoewel er zeker enkele zaken dienen gerenoveerd te worden, merk je al gauw dat deze gracieuze woning heel wat potentieel heeft.
Verkocht
Ruime gezinswoning (198m²) met een westelijk georiënteerde tuin + carport in Beringen
Beringen
 • EPC 298
 • 3
 • 198 m²
Ben je op zoek naar een instapklare gezinswoning met drie slaapkamers, een ruime bewoonbare oppervlakte én een tuin? Volg ons dan naar de Posthoornstraat in Beringen. We houden halt ter hoogte van nummer 76. De eerste bouwstenen van deze ruime rijwoning werden in 1948 gelegd op een perceel van 4a 29ca. Het verrassende aan dit leuke pand, is de riante bewoonbare oppervlakte want hoewel je het de woning vanaf de voorgevel misschien niet zou geven, heeft hij een aanzienlijke woonoppervlakte van 198m². Plek genoeg dus voor jou en je gezin. De inkomhal leidt ons naar de leefruimte.
Unieke villa in Bolderberg op riant en zonrijk perceel van 24 are
Heusden-Zolder € 595.000
 • EPC 271
 • 3
 • 245 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) “Rustplein”, de straatnaam schept hoge verwachtingen en we kunnen het met grote overtuiging zeggen: die verwachtingen worden hier zelfs overtroffen. Rust, natuur en zalig veel zon, wie droomt van een unieke villa op een riant perceel zal hier zonder enige twijfel onmiddellijk verkocht zijn. We bevinden ons in een uiterst rustige en doodlopende straat in Heusden-Zolder. Nummer 8 werd in 1978 toegekend aan een magnifiek, natuurrijk perceel van maar liefst 24 are. De vrijstaande woning heeft een zeer speels en uniek karakter.
Verkocht
Knap appartement met twee slaapkamers en ondergrondse garage op toplocatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 106
 • 2
 • 76 m²
We bevinden ons in Boekt, een gunstig gelegen dorp in Heusden-Zolder. Als jij op zoek bent naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers en een zonnig terras, dan zou dit je match made in heaven wel eens kunnen zijn. In de Kleine Kenenstraat 8 houden we halt aan dit modern appartementsgebouw dat in 2010 gebouwd werd. Vrij recent dus, en dat zien we vanaf het binnenkomen. Het gebouw verkeert in uitstekende staat en datzelfde geldt voor de woonst zelf ook. Dit eigentijdse appartement is gelegen op het eerste verdiep en heeft een aangename bewoonbare oppervlakte van 76m².
Verkocht
Af te werken halfopen bebouwing op perceel van 5a 94ca met veel potentieel in Beverlo (Beringen)
Beringen
 • EPC 379
 • 3
 • 156 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is je zoektocht naar een leuke gezinswoning gestart? Ben je on the hunt voor een halfopen bebouwing waar je je huisje-tuintje-boompje wens in vervulling kan laten gaan? Dan hoef je niet verder te kijken want je droomwoning bevindt zich in de Kroonstraat 60 in Beverlo. Beverlo is een mooie en opkomende deelgemeente van Beringen die voor jou al snel als thuis zal aanvoelen. Deze knappe halfopen bebouwing werd hier in 1950 gebouwd op een perceel van 5 are 94 centiare.