Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Landhuis met vier slaapkamers en prachtige tuin
Koersel
 • EPC 256
 • 4
 • 324 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Langeveldstraat, een rustig zijstraatje in Koersel, staat een magnifiek landhuis te koop. Het is een ruime en gezellige woning met prachtig uitzicht op de eigen tuin. De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers en meerdere luxueuze verrassingen. Dit alles ligt op een perceel van maar liefst 43a 42ca met een schitterende tuin en vijver. Je komt hier helemaal tot rust, je waant jezelf hier eigenlijk een beetje op vakantie, ... . De woning heeft een grote inkomhal en leid je naar de magnifieke woonkamer.
Verkocht
Open bebouwing met drie slaapkamers (9a 7ca) in Eversel
Heusden-Zolder
 • EPC 965
 • 3
 • 181 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Pater Beckersstraat in Eversel staat een open bebouwing te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een perceeloppervlakte van een mooie 9a 7ca en een schitterende ligging. De woning heeft een opknapbeurt nodig, maar heeft verschillende troeven die de moeite lonen! De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m2. De inkomhal heeft rechts een marmeren trap naar boven. Links van de inkomhal vind je een ruime woonkamer met een toffe inkijk in de keuken.
Verkocht
Klein beschrijf | Mooi onderhouden, halfopen bebouwing met drie slaapkamers (+ studio)
Maasmechelen
 • EPC 162
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Maasmechelen vlakbij het centrum staat een mooi onderhouden halfopen bebouwing te koop. Deze woning werd gebouwd in 1986 en is recentelijk gerenoveerd. Je kan hier zonder renovatiewerken in wonen, de woning is namelijk in zeer goede staat. Deze woning beschikt over drie mooie slaapkamers en een studio. De woning heeft een mooie grondoppervlakte van 4a 20ca. Deze woning heeft een ruime inkomhal. Deze brengt je links naar de leefruimte. Een grote living (maar liefst 38 m2) met meer dan plek genoeg voor een salon- en een eetkamergedeelte.
Verkocht
Verlaagde prijs | Authentieke boerderij op een mooi stuk grond van 21a 34ca
Paal
 • EPC 1282
 • 2
 • 288 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Buitingstraat, in Paal staat een bijzonder pand te koop. Het pand straalt karakter en authenticiteit. Begin 1900 werd deze woning met zijn prachtige houten welfsels gebouwd als boerderij. Het ligt in een rustig straatje op een mooi perceel van 21a 34ca. De autostrade ligt twee minuutjes verder, zodat je geniet van een enorm vlotte bereikbaarheid. Als je voor dit schitterende huis gaat staan, waan je je even terug in de tijd. De historie spat ervan af. Het pand is volledig omheind met poort.
Knap en licht appartement (en/of praktijk) van 180 m²
Hasselt € 320.000
 • EPC 135
 • 4
 • 179 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit knappe appartement maakt deel uit van de residentie Laegveld. Het is schitterend gelegen: vlak aan het centrum van Hasselt, net binnen de grote ring. Zo geniet je hier van een fantastische bereikbaarheid. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping. Je kan met de lift naar boven. Als je binnenkomt, raak je overwelmd door het prachtige gevoel van ruimte. De bewoonbare oppervlakte van dit appartement is maar liefst 180 m2. Het appartement heeft veel grote ramen en bijgevolg een prachtige lichtinval.
Verkocht
Perceel voor unieke halfopen bebouwing met 2 garages en tuin in het centrum
Heusden-Zolder
Voor meer info, surf naar www.SWEVERS.be - In Heusden-centrum ligt een perceel van 2are72ca dat uiterst geschikt is om er een moderne halfopen droomwoning op te realiseren. De woning kan gebouwd worden met een plat dak of met een zadeldak. Afhankelijk van de dakvorm kan de woning 175 tot 200m² bewoonbare oppervlakte bevatten. Niet slecht voor een huis in het centrum met tuin! Wij hebben onze plannen voor dit unieke perceel reeds besproken met de gemeente en de maximale footprint als uitgangspunt voor het ontwerp genomen. Het huidige ontwerp is een woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele garage en een plat dak.
Verkocht
Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum
Heusden-Zolder
 • EPC 360
 • 215 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Zolder staat een magnifiek pand te koop. Deze plek heeft dé fantastische ligging voor een handelszaak: tegenover de kerk op de centrumweg, de Dorpsstraat. Boven heeft dit pand de ruimte om een grote opslagruimte te voorzien of een duplex of twee studio-appartementen in te richten. Het pand biedt dus verschillende winstgevende (verhuur-) mogelijkheden. Op het gelijkvloers vind je een fantastische ruimte als handelspand. Deze voormalige schoenenwinkel doet perfect dienst als horecazaak, praktijkruimte, speciaalzaak, kantoor …
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder € 95.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 96 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.
Verkocht
Klein beschrijf | Knusse vrijstaande woning met zuidelijke tuin in Beringen
Beringen
 • EPC 701
 • 1
 • 142 m²
Achter het groen verscholen, staat een heel lief, sprookjesachtig huis te koop. Het heeft een slaapkamer, een gezellige woonkamer en een prachtige zuidelijke tuin. Als je op de oprijlaan van de Posthoornstraat 55 rijdt, kom je aan op een gezellige koer, afgesloten door een hek. Meteen springt de schattige veranda in het oog. Je kan hier lekker beschut zitten bij slecht weer. Eens door de voordeur, kom je in de keuken met eettafel terecht. Deze is van alle apparatuur voorzien en heeft een échte vintage look. Vanuit de keuken, loop je via een opberghalletje in de ruime woonkamer.
Nieuwbouwappartement met weinig kosten en twee slaapkamers in het centrum van Ham
Ham € 192.000
 • EPC 105
 • 2
 • 101 m²
Dit knappe appartement maakt deel uit van het recente appartementencomplex Boringwijk, schitterend gelegen in het centrum van Ham. Alles wat je nodig hebt, vind je op wandelafstand (binnen de één kilometer!). Het project werd gerealiseerd door de sociale huisvestingsmaatschappij Vooruitzien, de nieuwe eigenaars moeten dus voldoen aan een aantal voorwaarden (www.vooruitzien.be/voorwaarden). Zo moet je onder meer voldoen aan een inkomensmaximum en mag je geen andere woning bezitten. De woning moet bovendien aan de vraagprijs verkocht worden, een lager bod is dus niet mogelijk.
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder € 89.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 94 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.
Recent duplex appartement met 2 slaapkamers op 2km van E314
Houthalen-Helchteren € 245.000
 • EPC 101
 • 2
 • 153 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Deze mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen waarvan er 6 te koop aangeboden worden. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.
Verkocht
Recent gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers op 2km van E314
Houthalen-Helchteren
 • EPC 212
 • 2
 • 94 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen waarvan er 6 te koop aangeboden worden. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.
Recent duplex appartement met 3 slaapkamers op 2km van E314
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • EPC 123
 • 3
 • 166 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen waarvan er 6 te koop aangeboden worden. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.
Recent duplex appartement met 2 slaapkamers op 2km van E314
Houthalen-Helchteren € 245.000
 • EPC 137
 • 2
 • 149 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen waarvan er 6 te koop aangeboden worden. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.
Recent duplex appartement met 3 slaapkamers op 2km van E314
Houthalen-Helchteren € 255.000
 • EPC 101
 • 3
 • 166 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen waarvan er 6 te koop aangeboden worden. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking.
Verkocht
Verrassend ruime rijwoning met 2 slaapkamers en garage | klein beschrijf
Heusden-Zolder
 • EPC 496
 • 2
 • 144 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij Heusden-centrum, in een rustige en aangename omgeving treft u deze gezellige, rijwoning met een garage aan. Deze woning is een ideale starterswoning of investeringspand, ligt op wandelafstand van winkels en scholen en werd in 2010 gerenoveerd. Via de inkomhal komen we terecht in de leefruimte. De zitplaats en eetkamer zijn in één geheel geïntegreerd. Aansluitend treft u de open keuken aan, voorzien van alle inbouwtoestellen. Verder bevindt zich op het gelijkvloers de garage, berging en badkamer met ligbad. Op verdiep vindt u de 2 ruime slaapkamers terug.
Verkocht
Bouwgrond geschikt voor een open bebouwing op een perceel van 6are 92ca
Beverlo
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Deze bouwgrond gelegen in de Helmstraat, een zijstraat van de Zuidstraat te Beverlo. Deze bouwgrond is geschikt voor een open bebouwing en heeft een uitstekende verbinding met de nabij gelegen autostrade. Het perceel is 19,90 meter breed en 34 meter diep. U beschikt dus over een totale oppervlakte van 6are 92ca voor een open bebouwing. U moet 3 meter van de perceelgrens blijven zodat u met een totale gevelbreedte van 14 meter kan bouwen. Op het gelijkvloers kan u 20 meter diep bouwen.