Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Vlot bereikbare ondergrondse parkeerplaats van 13m2 in centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren € 13.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van Houthalen vind je onder nummer 15 in de Vredelaan deze vlot bereikbare parkeerplaats G24 terug. Met een oppervlakte van 13 m2 kan je hier gemakkelijk je auto plaatsen om vervolgens een stapje te zetten in de winkelstraatjes van Houthalen. Naast een auto zou je hier ook nog enkele fietsen kunnen achterlaten, om op een zonnige dag te omgeving per fiets te gaan bekijken. Je vindt de parkeerplaats terug onder het appartementsgebouw nummer 15 in de Vredelaan.
Twee riante bouwpercelen (totaal 55a 20ca) met te renoveren villa.
Heusden-Zolder € 995.000
  • EPC 437
  • 4
  • 384 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het pittoreske Bolderberg in de gemeente Heusden-Zolder. Een hartelijk dorp dat voornamelijk bekend staat om zijn bijzonder gunstige ligging. Omgeven door de meest prachtige natuur biedt de Sterrenwacht plaatst aan verschillende prestigieuze villa’s. Ter hoogte van nummer 144 wordt dit droomplaatje pas echt markant. Je krijgt hier namelijk twee riante percelen met een totale oppervlakte van maar liefst 55a 20ca. De huidige villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 384m².
Uniek gelegen bouwperceel van 55a 20ca met verkavelingsvergunning
Heusden-Zolder € 995.000
Droom jij van een ongezien grote bouwgrond van maar liefst 55a 20ca? Of verkavel jij dit perceel liever in twee uitzonderlijk knappe bouwgronden? Wat je ook kiest, Sterrenwacht 144 in Bolderberg zal de sterretjes in jouw ogen hoe dan ook doen fonkelen. Wie wilt wonen op een uniek plekje op aarde zit hier ongetwijfeld aan het juiste adres. Het valt absoluut niet te ontkennen, deze 55a 20ca heeft een zeer brede waaier aan unieke troeven in handen. Vooreerst is een bouwgrond van deze oppervlakte zeker uitzonderlijk. Maar bovenop de oppervlakte is het voornamelijk de ligging en het spectaculaire zicht dat de bouwgrond uniek maakt.
Verkocht
STERRENWACHT LOT 10: Unieke bouwgrond 15a 63ca midden in de magnifieke natuur van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
We bevinden ons in Bolderberg, een pittoresk dorp met een fantastische sociale gemeenschap in Heusden-Zolder. Centraal gelegen tussen Beringen, Zonhoven, Hasselt en Lummen heb je hier tal van activiteiten op een boogscheut afstand. Bolderberg staat bekend om zijn geniale ligging. Je woont hier midden in de fantastisch mooie natuur van de Wijers zonder in te boeten op een uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op minder dan vijf minuten rijden, profiteer je hier van een schitterende woon-werkverbinding. Ook een daguitstap bij onze buren in Aken of Maastricht is van hieruit een groot plezier.