Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Nieuwbouw appartement | twee slaapkamers, ruim terras & toplocatie
Lummen
 • 2
 • 102 m²
Dit prachtig luxe appartement van 102,50 m² bevindt zich op de eerste verdieping, in blok B. Het schitterende terras van maar liefst 21,25 m² groot trekt meteen je aandacht. Deze is namelijk zo gesitueerd dat je er in de gehele leefruimte van geniet. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 34,39 m2 groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 11 m2 en 12 m2.
Verkocht
Unieke nieuwbouw penthouse met twee terrassen
Lummen
 • 2
 • 108 m²
Deze prachtige penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 108,35 m² bevindt zich op de derde verdieping, in blok B. De schitterende terrassen met een totaal van 35,65 m² trekken meteen jou aandacht. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch veel lichtinval waardoor de leefruimte van dit appartement enorm aangenaam is. De woonkamer is maar liefst 33,27 m² groot en loopt over naar de keuken. Naast de keuken vind je een praktische berging terug met aansluitingen voor de wasmachine. Er zijn twee slaapkamers voorzien van respectievelijk 9 m² en 12,5 m².
*6% BTW!* Fris gelijkvloers BEN >30 appartement met twee slaapkamers en twee ruime terrassen
Lummen € 265.000
 • 2
 • 96 m²
Dit appartement komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6%! Bespaar 15%! De federale overheid voert vanaf 1/1/2021 een nieuwe maatregel in om de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans te geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Zo betaalt u 6% BTW in plaats van 21% indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Meer info? Bel ons op 011 255 155. Oplevering voorzien 15 januari 2021! Wenst u een werfbezoek? Contacteer ons op 011 255 155. Dit gelijkvloers luxe appartement heeft een E-peil van minder dan 30 waardoor je tal van voordelen geniet.
Verkocht
Vrijstaande gezinswoning met veel ruimte | Knap onderhouden
Zonhoven
 • EPC 262
 • 3
 • 214 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Molenweg in Zonhoven vind je deze knappe open bebouwing terug. Het gaat om een gezellige en zeer goed onderhouden gezinswoning. Deze woning in klassieke stijl werd neergezet in 2000. De woning heeft drie ruime slaapkamers, een zalige, zuidelijke tuin en een open keuken voor optimale gezelligheid. Nieuwsgierig? Je komt binnen in de hal. Links vind je de grote leefruimte terug. Deze woonkamer van zo’n 32 m2 groot geniet van een prachtige lichtinval dankzij de grote ramen en de zuidelijke oriëntatie. De keuken staat volledig in verbinding met de woonkamer.
Thuiskomen op vakantie | Exclusieve hoeve op prachtig perceel in de natuur (3ha 21a 61ca)
Lummen € 875.000
 • EPC 153
 • 8
 • 650 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Exclusief wonen in een unieke villa op een prachtig domein van 3ha 21a 61ca groot? Bij de eerste stap op dit knappe eigendom krijg je meteen het gevoel dat je ‘thuiskomt op vakantie’. De knappe buitenruimte en dit luxe interieur lenen zich perfect voor accomodatiedoeleinden. De bewoonbare oppervlakte is bijna 600 m2 groot. Je vindt hier maar liefst acht ruime slaapkamers, vier badkamer, imposante leefruimtes en extra kamers boordevol potentieel. Als een verborgen parel, zie je het pand op het straatbeeld niet direct staan.
Verkocht
Bouwgrond 10a 38ca voor open bebouwing in Boekt (Heusden-Zolder) | lot 3
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch? Dit is lot 3, de bouwgrond van de vrijstaande woning. Het perceel van deze woning is 10a 38ca groot. Het perceel is 15 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 9 meter en een bouwdiepte van 17 meter.
Bouwgrond voor vrijstaande woning in zeer groene villawijk Kayenberg
Heusden-Zolder € 330.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Bijzonder bouwen in de bossen van Boekt? Dat doe je op de Eikhof nummer 22. Je woont hier in een rustige en groene, residentiële wijk met veel grote, vrijstaande woningen. Het is een prachtige, unieke residentiële buurt om jouw kinderen op te laten groeien. Het wordt niet voor niets omschreven als een woonpark in het gewestplan. De bouwgrond zelf ligt eigenlijk achterin, tussen huisnummer 20 en 24. Het gaat om een ruim perceel van ongeveer 20 are groot. Het leent zich perfect om een knappe villa te plaatsen.
Verkocht
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 14ca)
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 14ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
Verkocht
Halfopen bouwgrond in landelijke omgeving (4a 51ca)
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op het Bugtenpad vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om twee bouwgronden, ze zijn beiden even groot. Dat is goed voor twee mooie halfopen bebouwingen in een rustig, nieuw straatje! Op het Bugtenpad kom je namelijk alleen als je er woont, het is een soort doodlopende straat. Je geniet hier dus van de rust en van een zeer kindvriendelijke omgeving! Het perceel is 4a 51ca groot. De perceelbreedte meet 12 m en het perceel is ongeveer 36 meter diep. Even over de ligging: je woont hier vlakbij het centrum van Koersel.
Verkocht
La bella vita in Meeuwen-Gruitrode
Meeuwen-Gruitrode
 • EPC 145
 • 4
 • 420 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Stijlvolle luxe in een landelijke omgeving. Dat vind je hier in de Dampstraat op nummer 4. Modern gebouwd, een luxueuze afwerking en een lichtinval om u tegen te zeggen. Dat zie je meteen. In 2010 bouwden de huidige eigenaars deze schitterende villa. De woning heeft vier slaapkamers, geniet van behoorlijk wat ruimte en heeft prachtige, grote ramen. Bovendien ligt deze villa slechts vijfhonderd meter van het centrum. Ondertussen geniet je hier van een landelijke ligging (helemaal ontspannen van het uitzicht).
Verkocht
Rustig gelegen bouwgrond halfopen woning met westelijke oriëntatie lot 2 (links)
Houthalen-Helchteren
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het charmante gehucht Laak in Houthalen-Helchteren staan twee knappe bouwgronden te koop. Het gaat om twee halfopen woningen ter hoogte van de Torenstraat nummer 11. Ze genieten beiden van een westelijke oriëntatie, dat betekent dat je hier na het werk altijd zalig geniet van de zon. Dus, ben je op zoek naar de perfecte bouwgrond om jouw droomwoning neer te zetten? Dan is dit the place to be. Even praktisch: dit is de linkse bouwgrond, deze heeft een perceeloppervlakte van 3a 22ca.