Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Vrijstaande woning met drie slaapkamers in Bolderberg
Heusden-Zolder
 • EPC 309
 • 3
 • 152 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Bolderberg ligt een knappe vrijstaande woning te koop. Veel ruimte, veel licht en een ideale ligging voor jouw gezinnetje. De woning is gebouwd in 1989 ligt op een knap stuk grond van 11a 23ca en heeft drie slaapkamers. Je komt binnen in de afgesloten inkomhal, plaats genoeg voor de jassen en tassen. Hierna volgt de leefruimte. Een zeer ruime living van maar liefst 43 m2 groot zorgt voor een salon- en eetkamergedeelte. De keuken ligt achteraan en heeft een mooi uitzicht op de zuidelijke tuin.
Verkocht
Lot 2: Rustig gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing in Lillo
Houthalen-Helchteren
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze bouwgrond is 5a13ca (513 m²) groot, ligt in het gedeelte van de Loerstraat en vormt het linker gedeelte van 2 halfopen stukken. Er zijn heel wat mogelijkheden om de woning van je wensen te realiseren. De bebouwbare oppervlakte is 153 m² met een bouwdiepte van maximum 17,19m en een gevelbreedte van 9m. U moet 3m afstand houden van uw buurman, dus u beschikt hier over een perceelbreedte van 12m. De perceeldiepte is aan de linkerkant 42,33m en aan de rechterzijde 43,08m.
Verkocht
Handelspand van 63 m2 in het centrum van Koersel
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Midden in het centrum van Koersel staat een handelspand te koop. Het pand werd gebouwd in 2000. Het heeft de ideale ligging voor een kantoor of een winkelruimte. Vlakbij het pand vind je genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers en klanten. De ruimte zelf is 63,6 m2 groot. Een grote vitrine lokt meteen de aandacht van voorbijgangers. Elektriciteit, gas, water, internet, … alle aansluitingen zijn aanwezig. Het kantoor zelf bestaat uit twee delen. Een voorkamer en een afgesloten achterkamer. Vanuit deze ruimte loop je in het privé-keukentje en het toilet.
Verkocht
Opbrengstpand met twee wooneenheden
Koersel
 • EPC 316
 • 4
 • 213 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Smeetshoevenstraat staat een opbrengstpand te koop. Het pand bestaat uit twee wooneenheden nummer 19 is 104 m2 groot en nummer 19/1 is 89 m2 groot. Het pand is gebouwd in 1957, in 2002 werd nummer 19 gerenoveerd. Nummer 19 Dit is de linkerkant van het pand. Je hebt hier een knappe woonkamer met open keuken van in totaal een ruime 40 m2. Je kijkt uit op de zuidelijk georiënteerde tuin met overdekt terras. Vanuit de keuken heb je toegang tot de wasplaats.
Verkocht
Duplex met twee slaapkamers en terras in hartje Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 192
 • 2
 • 87 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het hartje van Zonhoven staat een gezellige duplex te koop. Dit appartementencomplex is gebouwd in 2003, waardoor het appartement geniet van een onberispelijke staat. De duplex heeft twee slaapkamers, een knap balkon en bovenal proef je hier een knus sfeertje. Via de inkomhal loop je rechtstreeks in de gezellige woonkamer. De woonkamer heeft twee gedeeltes. Enerzijds een eetkamerkant met een prachtig, groot schuifraam dat uitkijkt op het terras.
Verkocht
Landhuis met vier slaapkamers en prachtige tuin
Koersel
 • EPC 256
 • 4
 • 324 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Langeveldstraat, een rustig zijstraatje in Koersel, staat een magnifiek landhuis te koop. Het is een ruime en gezellige woning met prachtig uitzicht op de eigen tuin. De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers en meerdere luxueuze verrassingen. Dit alles ligt op een perceel van maar liefst 43a 42ca met een schitterende tuin en vijver. Je komt hier helemaal tot rust, je waant jezelf hier eigenlijk een beetje op vakantie, ... . De woning heeft een grote inkomhal en leid je naar de magnifieke woonkamer.
Verkocht
Klein beschrijf | Mooi onderhouden, halfopen bebouwing met drie slaapkamers (+ studio)
Maasmechelen
 • EPC 162
 • 3
 • 180 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Maasmechelen vlakbij het centrum staat een mooi onderhouden halfopen bebouwing te koop. Deze woning werd gebouwd in 1986 en is recentelijk gerenoveerd. Je kan hier zonder renovatiewerken in wonen, de woning is namelijk in zeer goede staat. Deze woning beschikt over drie mooie slaapkamers en een studio. De woning heeft een mooie grondoppervlakte van 4a 20ca. Deze woning heeft een ruime inkomhal. Deze brengt je links naar de leefruimte. Een grote living (maar liefst 38 m2) met meer dan plek genoeg voor een salon- en een eetkamergedeelte.
Verkocht
Perceel voor unieke halfopen bebouwing met 2 garages en tuin in het centrum
Heusden-Zolder
Voor meer info, surf naar www.SWEVERS.be - In Heusden-centrum ligt een perceel van 2are72ca dat uiterst geschikt is om er een moderne halfopen droomwoning op te realiseren. De woning kan gebouwd worden met een plat dak of met een zadeldak. Afhankelijk van de dakvorm kan de woning 175 tot 200m² bewoonbare oppervlakte bevatten. Niet slecht voor een huis in het centrum met tuin! Wij hebben onze plannen voor dit unieke perceel reeds besproken met de gemeente en de maximale footprint als uitgangspunt voor het ontwerp genomen. Het huidige ontwerp is een woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een dubbele garage en een plat dak.
Verkocht
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 96 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.
Verkocht
Halfopen bouwgrond van 5a50ca in Zolder
Heusden-Zolder
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Langs de Michel Scheperslaan in Heusden-Zolder, de verbindingsweg tussen Zolder-centrum en Houthalen-centrum, wordt ter hoogte van nummer 94 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van 4 halfopen bouwgronden met een grootte van 5,5 tot 6,5 are per perceel. U zal tijdens een bezoekje ter plaatse zien dat u hier terecht komt in een mooie, rustige en groene buurt. Uw toekomstige voordeur ligt hier op 2,5km van het centrum van Houthalen en op 1,5km van het centrum van Zolder. En zowel vanuit Zolder als vanuit Houthalen bereikt u op amper 5 minuutjes rijden de E314.
Verkocht
Verrassend ruime rijwoning met 2 slaapkamers en garage | klein beschrijf
Heusden-Zolder
 • EPC 496
 • 2
 • 144 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij Heusden-centrum, in een rustige en aangename omgeving treft u deze gezellige, rijwoning met een garage aan. Deze woning is een ideale starterswoning of investeringspand, ligt op wandelafstand van winkels en scholen en werd in 2010 gerenoveerd. Via de inkomhal komen we terecht in de leefruimte. De zitplaats en eetkamer zijn in één geheel geïntegreerd. Aansluitend treft u de open keuken aan, voorzien van alle inbouwtoestellen. Verder bevindt zich op het gelijkvloers de garage, berging en badkamer met ligbad. Op verdiep vindt u de 2 ruime slaapkamers terug.