Hou me op de hoogte

te koop

Verkocht
Vrijstaande woning met zuidelijk tuintje vlakbij centrum
Beringen
 • EPC 510
 • 2
 • 169 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Beringen staat een gezellige open bebouwing te koop. Deze heeft momenteel twee slaapkamers (met mogelijkheid voor meer) heeft een zuidelijke oriëntatie en geniet van een topligging. Als je binnenkomt, vind je links een grote leefruimte met centraal een warme kachel. Je kijkt vanuit hier ook uit op de zalige veranda. Naast de living, vind je de keuken. Deze is toe aan renovatie, maar biedt ruimte! Vanuit de keuken loop je naar de veranda.
Verkocht
Duplex met drie slaapkamers en groot terras
Koersel
 • EPC 261
 • 3
 • 151 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Koersel staat een leuke duplex te koop. De Duplex heeft maar liefst drie slaapkamers en geniet van een zalig zuidwestelijk georiënteerd terras. De duplex heeft een schattige gevel. Via de carport (hier mag jouw auto staan) loop je naar boven. Op de eerste verdieping vind je jouw leefruimtes. Je komt binnen in een brede hal. Aan de achterkant vind je de keuken van 20,4 m2 groot. Deze is volledig geïnstalleerd en is zeer modern.
Verkocht
Sfeervolle open bebouwing met vier slaapkamers
Koersel
 • EPC 336
 • 4
 • 200 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je droomt van een gezellige gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving, moet je hier zeker komen kijken! Deze plek is ideaal voor jouw gezin: vier slaapkamers, een rustige omgeving vlakbij het centrum en een enorm gezellige leefruimte. Je komt hier binnen in een sfeervolle, open woning met grote raampartijen. Ondanks het feit dat de woning is gebouwd in de jaren 80, oogt de woning modern. De vintage laat zijn sporen na, dit kan je prachtig combineren met een modern interieur. Via de inkomhal loop je links in de ruime centrale leefruimte.
Verkocht
Starters- of investeringsappartement met twee slaapkamers en inpandige garage
Hasselt
 • EPC 415
 • 2
 • 123 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Kuringen op de Stokrooieweg staat een tof appartement te koop. De troeven? Veel ruimte en een zalige lichtinval door de zuidoostelijke oriëntatie. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 123 m2. Ook handig: je geniet hier van een inpandige garage, je hebt hier geen gemeenschappelijke delen én het pand heeft een te verbouwen zolder voor eventueel meerdere slaapkamers.
Verkocht
Bouwgrond open bebouwing 12a 42ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker,… Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 2) is het linkse perceel van 12a 42ca groot.
Verkocht
Nieuwe prijs | Bouwgrond open bebouwing 12a 45ca
Zonhoven
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven in de Kriekelstraat, op nummer 76 en 78 wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee bouwgronden voor twee open bebouwingen. De bouwgronden zijn 12a 45ca en 12a 42ca groot. De troef van deze bouwgronden is de zeer gunstige ligging. Vanaf jouw nieuwe voordeur vind je het centrum zo’n 3 km verder. Hier vind je scholen, supermarkten, bakker, ... . Bovendien is de ligging ideaal voor woon- en werkverkeer: de E314 vind je op vijf minuutjes rijden. Deze bouwgrond (lot 1) is het rechtse perceel van 12a 45ca groot.
Verkocht
Halfopen woning met drie slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin
Heusden-Zolder
 • EPC 141
 • 2
 • 118 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Meylandtlaan in Heusden-Zolder staat een halfopen woning te koop. De woning is zo goed als nieuw, zij is namelijk gebouwd in 2013. Je hebt hier twee slaapkamers, een tof tuintje en je geniet van een zéér vlotte bereikbaarheid. De woning is nieuw en helemaal instapklaar! Je komt binnen in de hal met gastentoilet. Links vind je de leefruimte met veel ramen voor een prachtige lichtinval. De woning heeft een open keuken met een echte droomkeuken… Zwart, wit en hout voor een warme touch.
Verkocht
Bouwgrond voor open bebouwing met perceeloppervlakte van 7a 60ca
Beringen
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Everselstraat staat een mooi stuk grond te koop van 7a 60ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De Everselstraat is namelijk een rustig straatje, maar ligt tegelijk op wandelafstand van het centrum van Beringen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 15,55 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 50 m. Hoe mag jij hier bouwen? Jouw toekomstige gevelbreedte meet 9 m, de bouwdiepte 17 m. Beringen bruist en dat merk je overal! Van je nieuwe thuis wandel je zo naar het centrum..
Verkocht
Prachtig verzorgde villa met vier slaapkamers in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
 • EPC 308
 • 4
 • 221 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – Op de Terlaemenlaan staat een netjes onderhouden villa te koop. De woning beschikt over veel ruimte, straalt gezelligheid en heeft bovenal een schitterende tuin. Bovendien geniet je hier van een vlotte bereikbaarheid. De op- en afrit van de E314 ligt iets verder op de weg, dit geeft de woning een ideale ligging voor pendelaars. Bij het binnenkomen proef je al de knusse sfeer. Links vind je de woonkamer. Hier staat een gezellige openhaard. Zalig om hier te genieten van de warmte. Tip: zet je deuren beneden allemaal open en de openhaard verwarmt je hele benedenverdieping!
Stijlvol landhuis op magnifiek stuk grond in Lummen
Lummen
 • EPC 415
 • 2
 • 218 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een chic landhuis met authentieke, Franse materialen en allures van een kasteeltuin. Wie houdt van een huis met een ziel, is hier op het juiste adres. Deze hoeve is gebouwd in 1900 door de voorouders van de huidige eigenares. Zij heeft de woning in 1994 stijlvol verbouwd met oog voor de oorspronkelijke hoevestijl. De dure, verfijnde materialen uit Frankrijk (zelfs van kastelen aan de Loire) staan het huis prachtig! De bescheiden voorkant van het pand staat in contrast met de indrukwekkende achterkant.
Verkocht
Open bebouwing met drie slaapkamers in Bolderberg
Heusden-Zolder
 • EPC 438
 • 3
 • 264 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Roerdompenlaan staat een knappe open bebouwing te koop. De woning heeft drie slaapkamers, een zuidelijk georiënteerde tuin en een prachtige ligging in het mooie Bolderberg. Bolderberg is bruisend en groen. Van je nieuwe thuis wandel je zo naar het centrum. Papa kan zondagochtend de croissants halen, mama kan nog snel langs de supermarkt en de kinderen kunnen altijd ravotten in de bossen op Domein Bovy (een schitterend natuurgebied met speeltuin). Tip: ga ook zeker eens kijken bij de Kluis van Bolderberg.
Verkocht
Vrijstaande woning met drie slaapkamers in Bolderberg
Heusden-Zolder
 • EPC 309
 • 3
 • 152 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Bolderberg ligt een knappe vrijstaande woning te koop. Veel ruimte, veel licht en een ideale ligging voor jouw gezinnetje. De woning is gebouwd in 1989 ligt op een knap stuk grond van 11a 23ca en heeft drie slaapkamers. Je komt binnen in de afgesloten inkomhal, plaats genoeg voor de jassen en tassen. Hierna volgt de leefruimte. Een zeer ruime living van maar liefst 43 m2 groot zorgt voor een salon- en eetkamergedeelte. De keuken ligt achteraan en heeft een mooi uitzicht op de zuidelijke tuin.
Verkocht
Lot 2: Rustig gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing in Lillo
Houthalen-Helchteren
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze bouwgrond is 5a13ca (513 m²) groot, ligt in het gedeelte van de Loerstraat en vormt het linker gedeelte van 2 halfopen stukken. Er zijn heel wat mogelijkheden om de woning van je wensen te realiseren. De bebouwbare oppervlakte is 153 m² met een bouwdiepte van maximum 17,19m en een gevelbreedte van 9m. U moet 3m afstand houden van uw buurman, dus u beschikt hier over een perceelbreedte van 12m. De perceeldiepte is aan de linkerkant 42,33m en aan de rechterzijde 43,08m.
Verkocht
Handelspand van 63 m2 in het centrum van Koersel
Koersel
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Midden in het centrum van Koersel staat een handelspand te koop. Het pand werd gebouwd in 2000. Het heeft de ideale ligging voor een kantoor of een winkelruimte. Vlakbij het pand vind je genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers en klanten. De ruimte zelf is 63,6 m2 groot. Een grote vitrine lokt meteen de aandacht van voorbijgangers. Elektriciteit, gas, water, internet, … alle aansluitingen zijn aanwezig. Het kantoor zelf bestaat uit twee delen. Een voorkamer en een afgesloten achterkamer. Vanuit deze ruimte loop je in het privé-keukentje en het toilet.
Verkocht
Opbrengstpand met twee wooneenheden
Koersel
 • EPC 316
 • 4
 • 213 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Smeetshoevenstraat staat een opbrengstpand te koop. Het pand bestaat uit twee wooneenheden nummer 19 is 104 m2 groot en nummer 19/1 is 89 m2 groot. Het pand is gebouwd in 1957, in 2002 werd nummer 19 gerenoveerd. Nummer 19 Dit is de linkerkant van het pand. Je hebt hier een knappe woonkamer met open keuken van in totaal een ruime 40 m2. Je kijkt uit op de zuidelijk georiënteerde tuin met overdekt terras. Vanuit de keuken heb je toegang tot de wasplaats.
Verkocht
Duplex met twee slaapkamers en terras in hartje Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 192
 • 2
 • 87 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het hartje van Zonhoven staat een gezellige duplex te koop. Dit appartementencomplex is gebouwd in 2003, waardoor het appartement geniet van een onberispelijke staat. De duplex heeft twee slaapkamers, een knap balkon en bovenal proef je hier een knus sfeertje. Via de inkomhal loop je rechtstreeks in de gezellige woonkamer. De woonkamer heeft twee gedeeltes. Enerzijds een eetkamerkant met een prachtig, groot schuifraam dat uitkijkt op het terras.
Verkocht
Praktijk- of handelsruimte binnen de grote ring van Hasselt
Hasselt
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een praktijkruimte of handelsruimte in de stad Hasselt? Op de Kuringersteenweg 112 staat momenteel een toffe ruimte te koop. Het gaat over een ruimte van 30 m2 met aan de voorgevel een grote vitrine. Het pand zelf beschikt over centrale verwarming en gastentoilet. Een topligging voor jouw praktijk of winkel: vlakbij het openbaar vervoer, dichtbij het centrum en vlot bij de oprit van de autostrade. Laat deze plek je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.
Verkocht
Landhuis met vier slaapkamers en prachtige tuin
Koersel
 • EPC 256
 • 4
 • 324 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Langeveldstraat, een rustig zijstraatje in Koersel, staat een magnifiek landhuis te koop. Het is een ruime en gezellige woning met prachtig uitzicht op de eigen tuin. De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers en meerdere luxueuze verrassingen. Dit alles ligt op een perceel van maar liefst 43a 42ca met een schitterende tuin en vijver. Je komt hier helemaal tot rust, je waant jezelf hier eigenlijk een beetje op vakantie, ... . De woning heeft een grote inkomhal en leid je naar de magnifieke woonkamer.