Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Gelijkvloerse woning op zuidwestelijk georiënteerd perceel van 22a 19ca
Heusden-Zolder € 250.000
 • 2
 • 147 m²
Een knappe woning op een fantastisch ruim perceel van 22a 19ca, mét een ideale zuidwestelijke oriëntatie? Het lijkt te mooi om waar te zijn maar hier in de M. Scheperslaan 91 te Heusden-Zolder krijg je die bijzondere opportuniteit. Deze vrijstaande woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1968 en kan enkele opfrissingen gebruiken. De L-vormige en gelijkvloerse structuur van de woning is echter bijzonder praktisch en zorgt bovendien voor een maximaal genot van de prachtig groene achteruit.
nieuw
Erg ruim appartement op gelijkvloers met 2 slaapkamers, aparte ingang en tuin
Kortessem € 285.000
 • EPC 115
 • 2
 • 138 m²
In de Opeindestraat in Kortessem stuiten we op dit knappe appartement dat de ruimte optimaal benut. Al heb je hier met een aparte ingang en een eigen tuin vrijwel de luxe van een vrijstaand huis. Bovendien verkeert deze woonst in zeer goede staat. Eens je overtuigd bent, houdt niets je dus nog tegen om er meteen in te trekken! Via je persoonlijke voordeur wandel je binnen in dit gelijkvloerse appartement, waarvan de hele benedenverdieping aan jou zal toebehoren. De hal – waar ook nog een gastentoilet en een vestiairekast te ontdekken vallen – is centraal gelegen zodat je van hieruit alle kamers in het huis kan betreden.
nieuw
Mooie vrijstaande woning met 3 slaapkamers op wandelafstand van Eksel centrum
Hechtel-Eksel € 245.000
 • EPC 485
 • 3
 • 137 m²
In een zeer rustig straatje, vlakbij het centrum van Eksel stuiten we op een schitterend, zuidelijk georiënteerd perceel van 7a 89ca. Deze knappe vrijstaande woning, met 3 slaapkamers werd in 1958 gebouwd en kreeg in 2010 al heel wat opfrissingswerken. Zo werden onder andere de ramen en deuren werden volledig vernieuwd en werd er een nieuwe aardgasketel geplaatst. De instapklare woning kent een ruime bewoonbare oppervlakte van 137 m². Via de ruime inkomhal kom je in een eigentijdse en bijzonder lichtrijke woonkamer van 36 m². De grote raampartijen zorgen voor een prachtig zicht op de tuin.
nieuw
Nieuwe prijs | Prachtig gerenoveerd appartement (211 m²) met 3 slaapkamers in het centrum van Leopoldsburg
Leopoldsburg € 299.000
 • EPC 122
 • 3
 • 211 m²
Wie nog op zoek is naar een prachtig, lichtrijk appartement in het levendige Leopoldsburg zal na een bezoekje in de ‘Maarschalkfochstraat 1’ de zoektocht ongetwijfeld stopzetten. In dit instapklare duplexappartement met drie slaapkamers voel je je ongetwijfeld onmiddellijk thuis. Dit knappe appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van een strak, wit en eigentijds gebouw. De afgelopen jaren werden tal van renovaties uitgevoerd. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 211 m² met een onberispelijke en kwalitatieve afwerking.
nieuw
Ruime penthouse met twee slaapkamers en schitterend terras
Leopoldsburg € 295.000
 • EPC 162
 • 2
 • 131 m²
In Heppen op de Leopoldsburgsesteenweg staat deze chique penthouse te koop. Het gaat om een ruim appartement dat gebouwd werd in 2012. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 131,05 m2, je beschikt over twee slaapkamers en geniet van een eigen ondergrondse garageplaats met poort. Nieuwsgierig? Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex. Je kan er met de lift naartoe. Bij binnenkomst geniet je meteen van de luxe om je heen: een mooi uitzicht, veel ramen en open ruimtes. Je geniet op die manier van een zeer aangenaam woonvolume. De schitterende woonkamer heeft een open keuken.
nieuw
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het hartje van Zolder
Heusden-Zolder € 210.000
 • EPC 161
 • 2
 • 114 m²
Ben jij nog op zoek naar een knap appartement met twee slaapkamers? Dan zal dit vlot bereikbare appartement in het centrum van Zolder zonder twijfel iets voor zou zijn. We treffen dit instapklare appartement het hartje van het levendige Zolder. Dit prachtige hoekappartement werd gebouwd in 1987. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 114 m² en een zeer eigentijdse indeling krijg je hier ongetwijfeld meteen een vertrouwd ‘thuisgevoel’. Je neemt de lift of de trap naar de tweede verdieping.
nieuw
Gelijkvloerse woning op 9a met vlotte verbinding, grote tuin en prachtig uitzicht
Beringen € 265.000
 • 3
 • 145 m²
Op de Koerselsesteenweg, pal in het midden tussen Koersel-Centrum en Beringen-Centrum, is deze woning met drie slaapkamers en een prachtige tuin gelegen. Op een zolder en een kelder na, bevindt de woonst zich volledig op het gelijkvloers. Ze beschikt dus over heel wat troeven om een extra comfortabele en vlot bereikbare thuis te creëren. In de woonkamer van 32 m² wordt het ruimtegevoel nog wat vergroot dankzij het hoge plafond. Bovendien heb je via de grote ramen een prachtig weids uitzicht op het agrarische gebied aan de overkant van de straat.
nieuw
Vlot bereikbare woning met 3 slaapkamers, gezellig terras en eventuele handelsruimte
Houthalen-Helchteren € 248.000
 • EPC 557
 • 3
 • 222 m²
Deze uiterst gezellige, maar verrassend ruime woning vinden we terug op de Grote Baan in Houthalen. Naast drie slaapkamers en een mooi terras, beschikt ze ook nog over een grote handelsruimte. Die kan dus aangewend worden voor professionele doeleinden of je kan van de extra plaats gebruik maken om de ruimte te creëren die je zelf altijd al wilde. Bovendien kan je hier rekenen op een erg vlotte verbinding naar zowat al je bestemmingen. Via de inkomhal met een eigen vestiaire lopen we de toffe open keuken binnen.
nieuw
Mooie woning met erg leuke, rustige tuin en een vlotte verbinding
Beringen € 249.000
 • EPC 228
 • 3
 • 167 m²
Deze knusse woning is gelegen in de Trompetstraat in Beringen, van waaruit je een vlotte verbinding hebt met Koersel, Heusden en Beringen-Centrum. Samen met drie slaapkamers en een rustgevende tuin, zorgt dat ervoor dat alle elementen aanwezig zijn voor een gezellige en comfortabele thuis! Via de inkomhal kom je meteen in de woonkamer terecht. Deze ruimte van 32 m² krijgt veel zonlicht binnen en bevat voldoende plek om makkelijk een salon en een eethoek in onder te brengen. Ook de keuken van 9 m² kan op heel wat natuurlijke lichtinval rekenen, dankzij meerdere ramen die uitzicht verschaffen op de grote veranda.
nieuw
Instapklare gezinswoning op zonovergoten perceel (5a 30ca) vlakbij centrum Eversel
Heusden-Zolder € 269.000
 • 3
 • 152 m²
Wie nog op zoek is naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een zonovergoten perceel in Heusden-Zolder zal ongetwijfeld onmiddellijk overtuigd zijn in de Christoffelhof 11 in Eversel. We bevinden ons in een zeer rustige woonwijk vlakbij het centrum van Eversel. Deze knappe halfopen gezinswoning werd in 1999 gebouwd op een zuidoostelijk georiënteerd perceel van maar liefst 5a 30ca. De afgelopen jaren werden hier reeds tal van grote renovaties uitgevoerd. Zo werd onder andere in 2009 een nieuwe achterbouw en een tuinberging bijgebouwd. De knappe woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 152,98 m².
nieuw
Gunstig gelegen landhuis met 3 slaapkamers en tuin nabij centrum Beringen
Beringen € 235.000
 • EPC 851
 • 3
 • 222 m²
In de Petrarcastraat, op een steenworp van het centrum van Beringen, vinden we deze ruime vrijstaande woning terug. Met drie slaapkamers, een tuin en heel wat voorzieningen bij de deur zal je hier gegarandeerd in alle comfort kunnen wonen. In de traditionele hal waarin we al een glimp kunnen opvangen van de overloop, stuiten we ook op een vestiaire en een toilet. Achter de deur rechts gaat nog een kleine bureauruimte schuil. De deur links daarentegen leidt naar de ruime en lichtrijke living van 36,90 m². Daarna bereiken we de keuken van 21 m² waarin makkelijk een eethoek kan worden ondergebracht.
nieuw
Eigentijds dakappartement met schitterend zonnig terras (50 m²)
Heusden-Zolder € 225.000
 • EPC 209
 • 2
 • 98 m²
Rustig gelegen en toch een uiterst vlotte bereikbaarheid. Wie nog op zoek is naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers zal hier in de Kleine Kenenstraat 6 bus 31 te Heusden-Zolder zeer aangenaam verrast zijn. Het prachtige dakappartement, werd gebouwd in 2010. Alles materialen zijn dus conform de huidige bouwvoorschriften en geven een zeer eigentijdse uitstraling. We nemen de lift of de trap naar de derde verdieping. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van 98 m² met een schitterend zuidelijk georiënteerd dakterras van nog eens 50 m² groot.
nieuw
Residentiële villa met 3 slaapkamers op zonovergoten perceel van 18a 94ca
Heusden-Zolder € 339.000
 • EPC 449
 • 3
 • 139 m²
Residentieel, zuidelijk georiënteerd en vlot bereikbaar. Deze knappe villa in een zeer gegeerde wijk in Heusden-Zolder heeft alle sterke troeven in huis om jouw droomwoning te worden. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1974 en kreeg de afgelopen jaren al enkele opfrissingswerken. Zo werd in 2018 zowel de elektriciteit als de keuken volledig vernieuwd. Wens je nog verder uit te breiden of te renoveren dan is het fijn om weten dat onder de volledige woning een kruipkelder voorzien werd. Dit is een sterk pluspunt naar het leggen van nieuwe leidingen en isolatie. Ook de uiterst ruime zolder van 120 m² biedt nog veel potentieel.
nieuw
Schitterend appartement met 2 slaapkamers op toplocatie in het centrum van Hasselt
Hasselt € 195.000
 • EPC 284
 • 2
 • 105 m²
Droom jij van een prachtig instapklaar appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Hasselt? Knijp jezelf dan nog maar eens stevig in de arm want hier in de Schiervellaan 28 bus 12 wordt die droom werkelijkheid. We nemen de trap of de lift naar de vijfde verdieping. Dit instapklare appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1957 en kreeg de afgelopen jaren tal van renovaties. Zo werden een tiental jaren geleden de keuken en de badkamer stijlvol vernieuwd en werden in 2004 nieuwe ramen geplaatst. Er werd eveneens een nieuwe gasketel geïnstalleerd in 2009. Je krijgt hier een totale bewoonbare oppervlakte van 105 m².
nieuw
Vrijstaande woonst met grote tuin en 3 slaapkamers op 5 minuten van Hasselt
Kortessem € 225.000
 • EPC 540
 • 3
 • 145 m²
Deze op te frissen woning die gepaard gaat met een knap stuk tuin bevindt zich op de Hasseltsesteenweg in Kortessem. Met drie slaapkamers, een extra schuur en een vrijstaande garage is hier alvast voldoende ruimte voor handen om er een comfortabel stekje van te maken. De aanwezige structuur die barst van het potentieel staat je immers toe om de inrichting nog volledig naar jouw smaak af te werken. De woonkamer van 29 m² kan op heel wat natuurlijke lichtinval rekenen, dankzij de grote ramen met een lage boord. Daarnaast beschik je er ook over een schouw die werd afgewerkt met een erg leuke marmeren steen.
nieuw
Op te frissen vrijstaande woning met 4 slaapkamers op enkele minuten van hartje Bree
Bree € 239.000
 • EPC 682
 • 4
 • 169 m²
Deze vrijstaande woning vinden we terug in de Wiekersbeekstraat in Bree in een rustige woonbuurt. Er valt wel één en ander op te knappen, maar met vier slaapkamers is er alleszins voldoende ruimte aanwezig om er een leuke thuis van te maken. Via de inkomhal komen we in de woonkamer van 29 m² terecht. De grote lage ramen vormen een elegante manier om veel zonlicht binnen te halen. De traditionele open haard zorgt dan weer voor een extra portie gezelligheid. Wanneer we verder wandelen kom je in de keuken terecht, met aanpalend een bijkeuken die ook nog over een proviandkast beschikt.
nieuw
Instapklaar handelspand met woonst op commerciële top ligging in Hasselt
Hasselt € 365.000
 • EPC 208
 • 299 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Banneuxstraat 1, een TOP locatie in Hasselt. Op een perceel van 5a en 35ca staat dit knappe handelspand met woonst. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 381m². De instapklare handelsruimte heeft een oppervlakte van 233 m² en het woongedeelte heeft een oppervlakte van 148 m². Het pand werd gebouwd in 1961 en kreeg doorheen de jaren al heel wat opknapwerken. De ingang van het woongedeelte is volledig gescheiden van de ingang van het handelspand. Deze kunnen dus apart verhuurd of gebruikt worden.
nieuw
Gezellige woning op zuidelijk georiënteerd perceel nabij centrum Halen
Halen € 219.000
 • 3
 • 101 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zeer knappe halfopen woning met 3 ruime slaapkamers op een schitterend zuidelijk georiënteerd perceel van 3a 48ca. Dat is wat je mag verwachten in de Pijpenpoelstraat 9 in Halen. We bevinden ons in een bijzonder rustige woonwijk op slechts 600 meter afstand van het centrum van Halen. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1963 en kreeg de afgelopen jaren enkele opfrissingswerken. Zo werden alle ramen in 2000 vervangen door pvc ramen van ‘Profel’ met hoogrendementglas. In 2015 werd er een nieuwe stookolie ketel geïnstalleerd.