Bolderberg: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst 499.000

Heusden-Zolder
  • KI € 1.960
  • EPC 320
  • 5
  • 262 m²

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Deze zomerse familiewoning vind je terug in de Bloemenwijk van Bolderberg. Deze wijk heeft haar naam niet gestolen, je woont hier groen en rustig in dé villawijk van Bolderberg. Let op: de woningen hier zijn zeer gegeerd. Het is een unieke plek en dat zal je meteen opvallen. Gezien de bewoonbare oppervlakte (265 m2) en de subtiele tweedeling leent deze villa zich perfect voor een tweewoonst, kangoeroewoning of een groot samengesteld gezin.

Het mediterrane knipoogje van de architectuur van het exterieur staat in contrast met het Flamant-achtige interieur van deze villa. De huidige eigenaren gooiden het over een nieuwe boeg en kozen voor warmte en gezelligheid als troef. Bijgevolg werd de volledige benedenverdieping gerenoveerd in 2007 en 2008: nieuwe vloer, nieuwe ramen, nieuwe verwarming, nieuwe boiler, … . Veel grote kosten zijn hier reeds achter de rug. Langs de zijkant wandel je binnen in een imposante inkomhal. Deze zet de toon voor de rest van deze woonst: ruime en luxueuze volumes. De benedenverdieping van deze villa is een afgewerkte thuis – tot in de puntjes. Op de bovenverdieping vind je de mogelijkheid een tweede woning te creëren. Deze geniet namelijk van al zijn eigen voorzieningen (inclusief werkelijk zálig terras). De inkomhal is zo breed gemaakt dat deze eventueel opgesplitst kan worden als entree voor twee privés. Een schitterende houten trap brengt je naar de bovenwoonst en rechtdoor vind je het gerenoveerde beneden.

De benedenverdieping geniet van een schitterende vloer, waar trouwens over is nagedacht. Een moderne (praktische) tegelvloer voor al het contact met buiten en een warme parketvloer voor de knusse stukjes. De leefruimte van deze gezellige thuis ligt over de gehele achtergevel van de villa. Prachtige, grote ramen kijken uit op de schitterende tuin. De woonkamer is één open geheel met een schitterende leefkeuken voor een gezellig samenzijn. Je geniet hier van een mooie oppervlakte van maar liefst 53 m2. Bovendien heeft de leefruimte twee niveaus. Het televisiezithoekje ligt een trapje hoger en werd bekleed met parket, heerlijk knus! Centraal in de leefruimte vind je een open haard op gas terug. Zalig om ’s morgens wakker te worden en de open haard aan te klikken toch? Zo ontbijt het hele gezin aangenaam warm. De open keuken is volledig geïnstalleerd (met een prachtig vuur als eyecatcher), hier zal elke keukenprins(es) zijn hart verliezen! Achter de keuken vind je nog een praktische berging terug met lavabo, opbergruimte én: een douche. Je kan de kindjes na de Scouts direct de douche in stoppen, zonder dat ze het huis vuil maken. Bovendien beschikt deze woning over een dubbele inpandige garage én een dubbele carport. Zo staan de wagens te allen tijde veilig en droog.

De tuin van deze zomerse woning is prachtig. Ze is volledig zuidelijk georiënteerd voor een zalige lichtinval. De Bloemenwijk komt hier helemaal tot zijn recht op het prachtige terras met rode rozen aan de zijkanten: de romantiek op zijn schoonst. De tuin is knap afgewerkt met haag en beplanting voor voldoende privacy. Achter jouw tuin staat een paardje in de wei en vind je een groen bos. Hier vind je werkelijk je rust: vakantie in eigen tuin!

Aan de andere kant van de woning vind je het nachtgedeelte terug. Dit hele stuk werd bekleed met datzelfde warme parket als in het zithoekje. Je geniet hier van drie slaapkamers van respectievelijk 9 m2, 12 m2 en 14 m2 groot. De zalige master bedroom geniet van een aanpalende dressing. De badkamer van deze woning beschikt over een ligbad en een prachtig rustiek lavabomeubel.

Op de bovenverdieping vind je de tweede woonst terug. Deze is voorzien van leefruimte met open keuken (19 m2), twee slaapkamers (10 m2 en 12 m2) en een badkamer met ligbad en lavabomeubel. Een van de slaapkamers werd momenteel ingericht als saunaruimte (ook een ontspannen idee?). De twee terrassen zorgen voor een privé-buiten. Het westelijk georiënteerde terras is een zalige verrassing. De mediterrane charme pakt je meteen in. Het is hier zalig genieten ’s avonds met een glaasje wijn!

De ligging van deze woning is zeer uniek. Je woont hier omgeven door groen, de residentiële rust om je heen is zalig. Ondertussen woon je hier zeker niet in ‘the middle of nowhere’. De autostrades zijn zeer vlot bereikbaar voor aangenaam woon- en werkverkeer. Bolderberg heeft zijn eigen Scouts, kleuter- en lagere school, supermarkt, bakker, restaurantjes… Bovendien woon je vlakbij de Kluis, domein Bovy en het Circuit voor meer dan voldoende recreatie! De stad Hasselt bereik je binnen 15 minuutjes. Kortom, ouders en kinderen wonen hier gezegend.

Nieuwsgierig? Laat deze prachtige villa je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bewoonbare oppervlakte
262,55 m²
Aantal verdiepingen
2
Bouwjaar
1983
Renovatiejaar
2007
Terras
33,00 m²
Balkon
18,00 m²
Garages
2
Aantal plaatsen
2
Garagetype
Bijgebouw (steen)
Parkings
8

financieel

Prijs
€ 499.000,00
Kadastraal inkomen
€ 1.960,00
Terbeschikkingstelling
Bij akte

schatting maandelijkse afbetaling

Offerte hypothecaire lening

energie

EPC
320 kWh/m²
EPC-Certificaat
20180906-0002088471-1
Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
Aluminium
Elektriciteitskeuring
11 oktober 2018
Verwarming
Aardgas

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
- Geen afgebakende zones

geografische ligging

Anjelierenlaan 22
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Slaapkamers
5
Woonkamer
53,00 m²
Keuken
15,00 m²
Open keuken
Berging
13,00 m²
Badkamers
2
Toiletten
3
Kelder
20,00 m²

grond

Grondoppervlakte
1.526,00 m²
Tuin
1.050,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuid
Gevelbreedte
15,00 m
Terrein breedte
32,00 m
Terrein diepte
46,00 m

Pand: Huis in Heusden-Zolder (Bolderberg: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Huis in Heusden-Zolder (Bolderberg: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst)

Offerte aanvraag

Pand: Huis in Heusden-Zolder (Bolderberg: wonen in dé Bloemenwijk | Knappe villa voor grote gezinnen of kangoeroewoonst)