Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Beverlo (Beringen) met zuidelijke oriëntatie
Beverlo € 105.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen staat een mooi stuk grond te koop van 10a 45ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 13m. De diepte van het stuk grond bedraagt 80 m. Jouw toekomstige gevelbreedte is 10 m lang. De bouwgrond heeft een grote troef. Deze is namelijk volledig zuidelijk georiënteerd. Zo geniet je hier optimaal van het zonnetje! Je vindt deze woning in Beverlo, een deelgemeente van de stad Beringen. In dit dorpje zelf vind je de kleine voorzieningen.
nieuw
Gerenoveerd rijhuis met drie slaapkamers en zuidelijk tuintje in Kermt
Hasselt € 285.000
 • EPC 233
 • 3
 • 161 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Kermt, op de Diestersteenweg, staat een tof rijhuisje te koop. De woning werd gebouwd in 1930 en werd in 2010 eens goed onder handen genomen. Het huisje is nu helemaal instapklaar en op zoek naar nieuwe eigenaars! Je komt binnen in de ruime entree. Rechts vind je de leefruimte. Deze is 36 m2 groot en kijkt uit op het zuidelijke terras met tuin. Achter de woonkamer vind je de keuken, deze is volledig geïnstalleerd en geniet van heel wat opbergruimte. Achter de keuken vind je een berging en waskot.
nieuw
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Ham met perceeloppervlakte van 5a 13ca
Oostham € 89.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Ham staat een mooi stuk grond te koop van 5a 13ca groot. Je kan hier een nieuwe halfopen bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 12,13 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 49 m. Jouw toekomstige gevelbreedte is 8,63 m lang. De bouwgrond is oostelijk georiënteerd en heeft een grote troef. Er is namelijk toestemming om aan de linkerachterkant een garage te plaatsen. De omgeving: Ham is een leuke gemeente. De Wasseven is de weg die naar het centrum leidt.
nieuw
Bouwgrond halfopen woning met zuidelijke oriëntatie
Hechtel-eksel € 120.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Hechtel-Eksel staat een mooi stuk grond te koop voor een halfopen woning. De bouwgrond ligt in een doodlopend zijstraatje van de Hasseltsebaan. De linker- en rechterbouwhelft staan te koop, zo kan er een harmonieus geheel gebouwd worden in eigen stijl. Deze rechterhelft heeft een gevelbreedte van 7 m lang. Het stuk grond is 13are 30ca groot. De bouwgrond is volledig zuidelijk georiënteerd. Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel, in een zijstraat van de weg naar Hasselt. Rijd je naar de tegenovergestelde richting, ben je binnen een halfuurtje in Eindhoven.
nieuw
Bouwgrond halfopen woning met zuidelijke oriëntatie
Hechtel-eksel € 90.000
 • 84 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Hechtel-Eksel staat een mooi stuk grond te koop voor een halfopen woning. De bouwgrond ligt in een doodlopend zijstraatje van de Hasseltsebaan. De linker- en rechterbouwhelft staan te koop, zo kan er een harmonieus geheel gebouwd worden in eigen stijl. Deze linkerhelft heeft een gevelbreedte van 7 m lang. Het stuk grond is 7a 23ca groot. De bouwgrond is volledig zuidelijk georiënteerd. Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel, in een zijstraat van de weg naar Hasselt. Rijd je naar de tegenovergestelde richting, ben je binnen een halfuurtje in Eindhoven.
nieuw
Cascowoning open bebouwing of twee halfopen woningen
Hechtel-eksel € 339.000
 • 4
 • 460 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Hasseltsebaan in Hechtel-Eksel vind je deze stijlvolle villa terug. Het is een zeer grote woning en om die reden zijn er twee mogelijkheden. Heb je veel ruimte nodig? Dan koop je deze cascowoning als een prachtige villa. Ben je geïnteresseerd in de helft? Dan kan je er ook twee halfopen woningen van laten maken. In de plannen (die je terugvindt op onze website onderaan bij de downloads) vind je twee splitsmogelijkheden van de bestaande woonst. Kijk er eens naar, want er is veel mogelijk! Even over de ligging: je vindt deze woning in Hechtel-Eksel.
nieuw
Moderne luxe villa met drie slaapkamers en zuidelijke tuin in Koersel
Koersel € 429.000
 • EPC 45
 • 3
 • 221 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je stijlvol wonen? In het rustige Koersel staat een nieuwe woning te koop met oog voor een strak, minimalistisch interieur en exterieur. De woning heeft drie slaapkamers en geniet van een zuidelijk tuintje. De woning werd gebouwd in 2016-2017 door de huidige eigenaren en is dus nog zeer nieuw. Een grote carrièreswitch maak je niet vaak mee, maar dat overkwam deze gelukkige eigenaren! Je zal wel merken dat ze veel zorg staken in de inrichting en de stijl: de woonst zal gemist worden.
nieuw
Gelijkvloerse woning met twee slaapkamers en zuidelijke tuin in Viversel
Zolder € 199.000
 • EPC 208
 • 2
 • 84 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Viversel staat een instapklare open woning te koop. De woning is volledig gelijkvloers, beschikt over twee slaapkamers en ligt op een zuidelijk georiënteerd stuk grond van 5a 79ca. Je komt binnen in de hal met vestiaire. Door de glazen deur aan de rechterkant vind je de ruime woonkamer van 32 m2 groot. Deze living is voorzien van airco (warme en koude lucht). De halfopen keuken werd recentelijk geplaatst en heeft een tof toogje dat uitkijkt op de living.
nieuw
Bouwgrond voor open bebouwing in Olmen met perceeloppervlakte van 17a 65ca
Olmen € 145.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Dijk staat een mooi stuk grond te koop van 17a 65ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 19 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 94 m. Jouw toekomstige gevelbreedte is 13 m lang. De bouwgrond bestaat uit twee gedeeltes: de effectieve bouwgrond van 9a 50ca en het aansluitende stuk erachter van 8a 28ca. Wat is het mooie? Achter de bouwgrond vind je alleen maar groen en rust… De omgeving: Olmen is een dorp en deelgemeente van Balen.
nieuw
Gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en tuin in centrum Heppen
Leopoldsburg € 217.000
 • EPC 162
 • 2
 • 97 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heppen vind je een stijlvol ingericht appartement terug. Deze fijne thuis is gelijkvloers gelegen, beschikt over twee slaapkamers en geniet van een eigen terras met tuin! Deze appartementen werden gebouwd in 2009. Dat betekent dat dit appartement volledig instapklaar is en je de handen niet meer uit de mouwen hoeft te steken. Als je het gebouw binnenkomt vind je dit appartement aan de linkerkant. Deze is als volgt ingedeeld: je komt binnen in de hal. Rechts vind je de leefruimte.
nieuw
Luxueuze duplex van 179 m2, terras, 2-3 slaapkamers en ondergrondse garage
Maasmechelen € 259.000
 • EPC 100
 • 3
 • 157 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je wonen in een appartement, maar niet inboeten op ruimte? Dan is deze luxueuze duplex precies wat je zoekt! In Maasmechelen, in de Inkomstraat, bevindt zich deze instapklare thuis. De duplex heeft een oppervlakte van maar liefst 179 m2 en een ruim terras. Ze beschikt over 2 slaapkamers en een ruime multifunctionele kamer, geschikt als bureel of eventueel 3e slaapkamer. Deze lichte duplex werd gebouwd in 2001 en dat merk je aan het stijlvolle interieur. Je komt binnen in de entree.
nieuw
Gelijkvloerse gezinswoning met drie slaapkamers en zonnige tuin
Maasmechelen € 295.000
 • EPC 132
 • 3
 • 120 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuke gezinswoning in Maasmechelen? In de Hulststraat vind je een zonnige woning met zalige tuin! Alles is gelijkvloers gelegen, de woning is zeer duurzaam in energiegebruik (zonnepanelen en zonneboiler), bovendien woon je hier in een rustige en groene wijk. De indeling van de woning is als volgt. Op het gelijkvloers vind je een ruime woonkamer met grote ramen voorzien van rolluiken. Naast de living vind je de keuken. Deze is volledig geïnstalleerd en biedt ruimte genoeg voor een eettafel.
nieuw
Eéngezinswoning in Zonhoven
Zonhoven € 130.000
 • EPC 279
 • 1
 • 106 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Zonhoven, in de Wijvestraat, staat een halfopen ééngezinswoning te koop. Je vindt deze woning aan een servitudeweg. Dit is een fijn voordeel. Je ligt namelijk een beetje verscholen en je zit ver genoeg van de straat. Deze woning werd gebouwd in 1998 en heeft een mooie perceeloppervlakte van 5a 22ca. Dit huis heeft een ruime slaapkamer, een keuken met eetruimte, een woonkamer en de installatie voor een badkamer. De tuin loopt rondom de woning van zuid naar west.
nieuw
Halfopen woning met drie slaapkamers te Houthalen
Houthalen-Helchteren € 169.000
 • EPC 765
 • 3
 • 114 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Houthalen ligt het rustige kerkdorpje Lillo. Lillo ligt tussen Houthalen en Heusden-Zolder. Een zijstraatje van de verbindingsweg tussen deze twee gemeenten is de Hoekstraat. Hier staat op nummer 27 een fijne halfopen bebouwing te koop met drie slaapkamers, een zuidwestelijke tuin en een garage. De ligging van deze woning is alvast erg praktisch: niet ver van de winkels en vlakbij de autostrade voor prettig woon- en werkverkeer. Een groen voortuintje heet je welkom.
nieuw
Authentiek en uniek: vrijstaande mijnwoning in Beringen
Beringen € 420.000
 • EPC 487
 • 6
 • 290 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Bijzonder wonen? Dat kan op de Koolmijnlaan van Beringen. Niet toevallig staat deze authentieke woning tegenover de mijn van Beringen. Dit prestigieuze pand werd gebouwd in 1927 voor de huisvesting van mijningenieurs. Deze woning was natuurlijk voorzien voor iemand met een hoge functie. De architectuur De uniciteit van dit pand spreekt meteen aan. Dit pand is namelijk één van de twee open bebouwingen die je toegang biedt tot het schitterende Kioskplein. Nieuwsgierig?
nieuw
Open bebouwing met drie slaapkamers en tuin
Heusden-Zolder € 274.000
 • 3
 • 156 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heusden-Zolder staat een ruime open bebouwing te koop met drie slaapkamers. De woning geniet van een rustige ligging en is mits wat opfrissingswerken een zalige thuis! Het huis werd gebouwd in 1978, het heeft een volledig nieuw dak sinds 2008 en beschikt over een nieuwe warm waterketel. Je komt binnen in de statige entree. Rechts vind je een ruime woonkamer van maar liefst 43 m2 groot. De living heeft grote vensters die uitkijken op de zalige tuin! Via de woonkamer loop je naar de keuken.
nieuw
Open bebouwing in Bolderberg met drie slaapkamers in kindvriendelijke omgeving
Heusden-Zolder € 275.000
 • EPC 642
 • 3
 • 170 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Tussen Stokrooie en Bolderberg, in de Kuilberg, staat een open woning te koop met drie slaapkamers. Een ideale plek voor jou en je gezinnetje want de woning heeft een zalige ligging. Je woont hier namelijk in een rustig, groen straatje. Zo geniet je van een kindvriendelijke omgeving vlakbij de scholen en een goede ligging ten opzichte van Hasselt. De woning is gelijkvloers gelegen en beschikt over een ruime kelder. De woning werd gebouwd in 1976, mits wat opfrissingswerken maak je hier een frisse gezinswoning van.
nieuw
Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend terras
Beringen € 249.000
 • EPC 133
 • 3
 • 128 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een stijlvol appartement met veel ruimte en een groot terras? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit appartement in pastoriestijl werd gebouwd in 2008, geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128 m2 groot en heeft drie slaapkamers. Waar vind je deze woonst? Het appartement ligt in Beringen en meer specifiek in Korspel. Je woont vlakbij het centrum van Beverlo, de bekende be-MINE en Leopoldsburg. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping (en de tweede en zelfs derde verdieping).