Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Mooie bouwgrond van 5a 18ca voor OB in rustige omgeving vlakbij centrum Helchteren
Houthalen-Helchteren
De ideale combinatie tussen een bijzonder rustige en natuurrijke omgeving enerzijds én een bruisend centrum anderzijds, die vind je in Maartenhoek te Helchteren. Biedt deze mooie en groene bouwgrond binnenkort plaats aan jouw stijlvolle en vrijstaande nieuwbouwwoning? We bevinden ons in een zeer rustige straat vlakbij de wondermooie natuur van de Mangelbeekvallei. Lot 2 heeft een zeer aangename oppervlakte van 5a 18ca. Dit knappe bouwperceel, met een perceelbreedte van 15 meter en een perceeldiepte van 32 meter is klaar voor jouw vrijstaande nieuwbouwwoning. Creëer jij hier een moderne en zeer trendy villa?
Verkocht
Rustig gelegen bouwgrond van 5a 40ca voor OB in het centrum van Helchteren
Houthalen-Helchteren
Wie op zoek is naar een leuke bouwgrond met een ideale combinatie tussen zalige rust en een uiterst bruisende omgeving, die legt binnenkort de eerste steen van zijn droomwoning in Maartenhoek te Helchteren. Lot 1 heeft een zeer aangename oppervlakte van 5a 40ca en heeft alle troeven in handen om jouw nieuwe thuisplek te worden. Zo woon je hier om te beginnen in een zeer rustige straat met de uitgestrekte natuur van de Mangelbeekvallei werkelijk op een steenworp afstand. Zalige rust, pure natuur én deugddoende ontspanning zal hier dus zeker en vast niet ontbreken.
Verkocht
Instapklare en hedendaagse gezinswoning op prachtig perceel van 6a 81ca te Ham
Ham
  • EPC 218
  • 3
  • 172 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Instapklaar? Check! Zalige tuin? Check! Ideale bereikbaarheid? Check! Benieuwd of ook alle andere grote troeven moeiteloos van jouw wenslijst zullen afgevinkt worden? Dan nemen we je graag mee naar de Staatsbaan 61 B te Ham. Deze statige en vrijstaande gezinswoning werd oorspronkelijk gebouwd in 1997. Niet enkel werd de woning met de grootste fierheid onderhouden, er werden ook al heel wat opfrissingen en renovaties gedaan. Zo werd bijvoorbeeld in 2007 het volledige verwarmingssysteem vernieuwd.
Verkocht
Zeer leuke HOB met 3 slaapkamers op zuidoost georiënteerd perceel van 6a 40ca te Bolderberg
Heusden-Zolder
  • EPC 447
  • 3
  • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een half open gezinswoning met heel wat potentieel en een zonovergoten tuin? Dan nemen we je graag mee naar één van de meest gegeerde, residentiële wijken in het befaamde Bolderberg. Meer bepaald naar de immer rustige en charmante Vossenlaan. Huisnummer 8 behoort toe aan een knap perceel met een oppervlakte van 6a 40ca. Met een perceeldiepte van maar liefst 43 meter geniet je hier van een diep karakter. Al zal het voornamelijk de ideale zuidoostelijke oriëntatie zijn die hier met de pluimen gaat lopen.
Te renoveren open bebouwing met 4 slpks op idyllisch perceel van 18a 42ca grenzend aan natuurgebied in Beverlo
Beringen € 265.000
  • EPC 723
  • 4
  • 184 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Tover jij deze open bebouwing om tot de woning van je dromen, gelegen in het hartje van Beverlo? Deze charmante open bebouwing, gelegen op een idyllisch perceel van maar liefst 18a 42ca én grenzend aan een uitgestrekt natuurgebied, wacht op nieuwe, enthousiaste eigenaars. Makelaar Yens neemt je graag mee voor een rondleiding. We bevinden ons op de ideaal gelegen Oosthamsesteenweg. De knappe gezinswoning op huisnummer 90 werd gebouwd in 1961 en heeft duidelijk nood aan een grondige, hedendaagse renovatie.
Verkocht
Charmante te renoveren HOB op 4a 16ca in het natuurrijke Mechelen-Bovelingen te Haspengouw
Heers
  • EPC 953
  • 4
  • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Heers, een wondermooie en natuurrijke gemeente in Haspengouw. In de uitzonderlijk rustige en doodlopende Burgemeestersstraat in de deelgemeente Mechelen-Bovelingen behoort huisnummer 86 toe aan een zeer charmante woning uit 1954. In 2003 werden alle ramen vervangen door kwalitatieve pvc met dubbele beglazing. Hoewel de half open woning zeker en vast nog enkele renovaties kan gebruiken, zal al snel duidelijk worden dat de gunstige indeling hier heel wat mogelijkheden biedt.
Verkocht
Te renoveren woning met véél potentieel op zonnig perceel van 8 are in centrum van Terkoest, Alken
Alken
  • EPC 633
  • 3
  • 195 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op dit knappe perceel van 8 are schuilt heel wat meer potentieel dan je op het eerste zicht zou durven denken. Vooreerst krijg je hier een statige gezinswoning die met wat renovatiewerken alle troeven in handen heeft om binnenkort jouw trendy en stijlvolle gezinswoning te worden. Maar wist je ook dat je hier de goedkeuring hebt het perceel te verkavelen en zo zelfs twee volwaardige half open woningen te realiseren? Woon jij links en verkoop je de bouwgrond aan de rechterkant apart?
Riante en zeer exclusieve bouwgrond van 1ha 14a 90ca aan de rand van Lummens natuurreservaat
Lummen € 499.000
  • EPC 589
Puur natuur, een exclusief oppervlakte én een bijzonder gegeerde ligging vlakbij het centrum van Lummen. Wie op zoek is naar een unieke en riante bouwgrond, omringd door de meest wondermooie natuur, die bouwt zijn droomwoning binnenkort in de doodlopende Berkenstraat 8 te Lummen. En aan die bouwgrond is een zeer grote lijst van bijzondere troeven verbonden. Zo krijg je hier om te beginnen een uitzonderlijk grote oppervlakte van maar liefst 1ha 14a 90ca. Het perceel grenst vervolgens ook nog eens aan een eindeloos natuurgebied.
Verkocht
Leuke gezinswoning met veel potentieel op fantastisch, zonovergoten perceel van 14a 77ca in Balen
Balen
  • EPC 517
  • 3
  • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Balen, waar deze charmante open bebouwing op jou en de rest van het gezin wacht! Wanneer je op zoek bent naar gezelligheid, veel potentieel en dé ideale tuin, neemt makelaar Britt je graag mee richting de Meerhoutsebaan. Op huisnummer 89 zal jij binnenkort kunnen wonen met een uitgestrekt agrarisch gebied als achterbuur. Het is dé perfecte plek voor natuurliefhebbers, gezinnen met viervoeters of avontuurlijke kinderen die graag ontdekken. En met de nabijheid van Pakawi Park, voegen we een extra vleugje plezier toe aan deze groene oase.
Verkocht
Ruim en zeer energiezuinig appartement met 2 slaapkamers én zonrijk terras te Linkhout
Lummen
  • EPC 68
  • 2
  • 132 m²
Een zeer hedendaags, recent, instapklaar én bovenal uiterst energiezuinig appartement met twee slaapkamers en een zonrijk terras. Dat is wat je mag verwachten van dit knappe appartement in het centrum van Linkhout. We bevinden ons in de Kerkhofstraat 5 te Linkhout, een harmonieus dorp en deelgemeente van Lummen. Op de eerste en tweede verdieping van dit statige en trendy pand uit 2017 tref je een instapklaar appartement. Duurzame materialen, een piekfijne afwerking én de kwalitatieve zonnepanelen met een rendement van ongeveer 2900 kWh dragen hier bij tot het uiterst gunstige energielabel A.
Zeer groen en rustig gelegen bouwgrond van 7a 77ca voor OB op zeer gunstige locatie te Lummen
Lummen € 165.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw stijlvolle, open nieuwbouw nog op zoek naar een gunstige bouwgrond? Dan zal je zonder enige twijfel aangenaam verrast worden in de Larenstraat 60 te Lummen. We bevinden ons net buiten het centrum van Lummen. Zo zijn alle dagelijkse faciliteiten zeer vlot bereikbaar zonder dat die bijhorende alledaagse drukte. Meer zelfs, deze bouwgrond bevindt zich aan een eindeloos wandelgebied met uitgestrekte bossen en wondermooi groen. Ook de Larenstraat zelf geniet van een opvallend grote rust.
Zonovergoten bouwgrond van 8a 50ca voor open bebouwing in het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 190.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Jouw fantastische open droomwoning op een zonovergoten perceel én op een ideale, rustige locatie in het centrum van Zonhoven? Deze prachtige bouwgrond in de Grote Hellekensstraat is helemaal klaar voor die eerste steen. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look met een plat dak of je gaat voor een stijlvolle en landelijke uitstraling met een groot zadeldak. Jij beslist helemaal zelf hoe jouw absolute droomwoning er mag uitzien. Je mag hier een open bebouwing realiseren met een maximale bouwdiepte van 15 meter gelijkvloers en 12 meter op de eerste verdieping.
Verkocht
Leuke HOB met 3 slaapkamers op zonnig perceel in het bijzonder natuurrijke Heers
Heers
  • EPC 362
  • 3
  • 168 m²
We bevinden ons in het groene Heers, meer bepaald in de gezellige deelgemeente Klein Gelmen. In de rustige Kiezelstraat behoort het nummer 52 toe aan een fijn, zonrijk perceel van 2a 75ca. De charmante half open woning die er in 1936 gebouwd werd kreeg in 1997 al een eerste volledig renovatie. Maar ook in de volgende jaren werd de woning steeds piekfijn onderhouden en opgefrist. Zo krijg je hier vandaag een hedendaagse en instapklare bewoonbare oppervlakte van 168m² . De woning heeft een gunstige indeling waarbij de woonkamer en de keuken achteraan gelegen zijn.
Verkocht
Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Tongeren
Tongeren
  • EPC 194
  • 2
  • 130 m²
Droom jij zelf van een ruim appartement met 2 slaapkamers mét terras? Of zoek jij een gunstig investeringseigendom? Hier in de Hemelingenstraat 62/2 te Tongeren zit je zonder enige twijfel aan het juiste adres. We bevinden ons pal in het gegeerde hartje van Tongeren. Het appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1967 maar kreeg in 2018 al heel wat belangrijke renovaties. Toch zal je zeker merken dat het appartement nog wat verdere afwerking kan gebruiken. Zo krijg jij hier nog voldoende ruimte om hét appartement van jouw dromen te realiseren. Werk jij het geheel binnenkort af met een strakke en moderne stijl?
Grote rijwoning met 5 slaapkamers op zonrijk perceel én immense garage in het wondermooie Landen
Landen € 285.000
  • EPC 524
  • 5
  • 328 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op de grens tussen de adembenemende natuur van Haspengouw en de prachtige decors van het Hageland. Meer bepaald in het natuurrijke Wange, deelgemeente van Landen. In de Neerhespenstraat houden we halt aan huisnummer 26. Achter deze karaktervolle rijwoning uit 1939 schuilt heel wat meer dan je op het eerste zicht zou durven denken. Zo krijg je hier niet enkel een opvallend ruime gezinswoning maar aangrenzend ook nog eens een buitengewoon grote garage met een oppervlakte van 78m². Wordt dit het ideale atelier waar jij creatief aan de slag kan?
Ruime villa op magnifiek, zonovergoten en uiterst groen perceel van 25a 69ca in het Haspengouwse Montenaken
Gingelom € 420.000
  • EPC 236
  • 3
  • 270 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) 25a 69ca dat nog eens eindeloos verderloopt in het achterliggende agrarische gebied. Een adembenemend stukje natuur dat jij voortaan jouw zonovergoten tuin mag noemen. Welkom thuis in deze prachtige villa in het befaamde landschap van Haspengouw. We bevinden ons in Gingelom, meer bepaald in de natuurrijke deelgemeente Montenaken. In de zeer rustige Oude Tramstraat behoort huisnummer 9 toe aan een riant perceel van maar liefst 25a 69ca groot. De grote en bijzonder charmante villa kreeg zeer recent nog heel wat belangrijke energetische renovaties.
Verkocht
Ruime rijwoning met veel potentieel op zeer diep perceel van 6a 04ca in het centrum van Zonhoven
Zonhoven
  • EPC 424
  • 4
  • 188 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het veelzijdige en steeds levendige centrum van Zonhoven. In de Zavelstraat behoort huisnummer 8 toe aan een knappe en verrassend ruime rijwoning. De woning werd voordien opgesplitst in twee aparte woningen met elk een aparte inkomdeur aan de voorgevel. De woning werd vervolgens terug samengevoegd tot één grote gezinswoning met heel veel potentieel. Zo kan je om te beginnen de ruime bewoonbare oppervlakte van 188m² eventueel nog uitbreiden dankzij de vaste trap naar de zolder.
Verkocht
Instapklare, gelijkvloerse gezinswoning op zonrijk perceel van 8a 26ca op rustige locatie te centrum Heusden
Heusden-Zolder
  • EPC 229
  • 3
  • 157 m²
Op zoek naar een zeer statige gezinswoning op een knap en zonovergoten perceel? Is een zeer rustige buurt voor jou belangrijk maar wens je daarvoor niet in te boeten op een dynamische en veelzijdige omgeving? Dan navigeer jij weldra huiswaarts naar de Max Vanmelbeekstraat 11 te Heusden-Zolder. Deze straat is doodlopend, hetgeen zorgt voor enkel zeer plaatselijk verkeer. Zo wordt de rust van deze harmonieuze wijk nog eens extra versterkt. Op dit knappe perceel van 8a 26ca werd in 1982 deze gelijkvloerse en zeer solide woning gerealiseerd. Doorheen de jaren werden er al tal van belangrijke renovaties gedaan.