Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Leuke gezinswoning op uitgestrekt groen perceel van 11a58ca in hartje Zolder
Heusden-Zolder € 315.000
  • EPC 396
  • 3
  • 152 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie nog op zoek is naar een grote gezinswoning met bijzonder potentieel zit hier in de Bieststraat 110 in Heusden-Zolder zeker aan het juiste adres. Achter deze charmante gevel schuilt 152m² bewoonbare oppervlakte met zeer veel potentieel. Doe daar nog een riante, zuid-oostelijk georiënteerde tuin bovenop en dit instapklare huis biedt de ideale start van jouw verhaal. Deze solide woning, gebouwd in 1956, heeft doorheen de jaren diverse vernieuwingen ondergaan.
nieuw
Rustig gelegen open bebouwing in houtmassiefbouw op een perceel van 8are 86ca
Beringen € 355.000
  • EPC 164
  • 2
  • 261 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek een instapklare oase van rust en ruimte aan de Rietstokstraat 9 te Paal. Deze open bebouwing in houtmassiefbouw daterend uit 2000, biedt met haar 261 m² bewoonbare oppervlakte een warm en comfortabel gevoel. Je waant je zo in Oostenrijkse sferen. Indien gewenst kan je de woning een make-over geven waardoor je zelf je eigen smaak en stijl kan toevoegen. Bij binnenkomst in deze goed onderhouden woning wordt u meteen verwelkomd door een ruimtelijk gevoel.
nieuw
Ideaal instap of investeringsappartement aan het kanaal in Beringen
Beringen € 199.000
  • EPC 193
  • 1
  • 83 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een sfeervol en instapklaar appartement met alle gemakken binnen handbereik? Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement, gelegen aan Bergske 3/1 – 3580 Beringen. Dit appartement, gebouwd in 2006 en vernieuwd met een hoogrendementsverwarmingsketel in 2018, biedt u een modern wooncomfort in een rustige omgeving. Momenteel is het appartement verhuurd dus ideaal als investering of wil je er graag zelf wonen, kan dit uiteraard ook na het respecteren van de opzegtermijn.
nieuw
Op te frissen half open gezinswoning op zonovergoten perceel van 16a 82ca in het centrum van Beringen
Beringen € 219.000
  • EPC 347
  • 3
  • 163 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een half open gezinswoning waar je dankzij de zeer gunstige indeling al snel een zeer hedendaagse gezinswoning van kan maken? Droom jij van een groene en zeer diepe tuin met een ideale zuidoostelijke oriëntatie? Dan wordt het centrum van Beringen binnenkort wellicht jouw thuisbasis. Meer bepaald de Motstraat 31 te Beringen. Op dit riante perceel van maar liefst 16a 82ca werd in 1949 deze charmante en zeer statige half open woning gerealiseerd.
nieuw
Nieuwe, klassevolle HOB (E20) op ZW-georiënteerd perceel van 6a59ca in centrum Meeuwen
Oudsbergen € 337.533
  • 3
  • 126 m²
Meer info over dit nieuwbouwproject kan u terugvinden via https://www.swevers.be/nieuwbouw/project-kapel/23/ Duurzaam wonen in een groene omgeving? Wie op zoek is naar een magnifieke, klassieke doch hedendaagse gezinswoning die heel wat troeven moeiteloos van jouw wenslijst zal kunnen afvinken, nemen we met grote fierheid mee naar de Kapelstraat in Oudsbergen. We bevinden ons vlakbij het centrum van Meeuwen, deelgemeente van de opvallend groene gemeente Oudsbergen. In de Kapelstraat zal weldra een kleinschalig en magnifiek verkavelingsproject gerealiseerd worden.
nieuw
Op te frissen, gunstig gelegen halfopen bebouwing met 3 slaapkamers
Beringen € 189.000
  • EPC 663
  • 3
  • 126 m²
Ontdek de charme van een klassieke halfopen bebouwing met veel potentieel, gelegen in de bloeiende Zonnebloemstraat van Beringen. Dit huis, gebouwd in 1964, biedt de mogelijkheid om een droomwoning te realiseren op een perceel van 3a 70ca. De solide structuur spreidt zich uit over een bewoonbare oppervlakte van 126 m², met een weloverwogen indeling die het huiselijke gevoel accentueert. Hoewel de woning een opfrisbeurt kan gebruiken, zijn de contouren van een warme thuis overal zichtbaar. Bij binnenkomst verwelkomt de hal u in een sfeervolle living van 27 m².
nieuw
Zeer mooie, energiezuinige gesloten nieuwbouw met 5 slaapkamers vlakbij centrum Lummen
Lummen € 369.589
  • 5
  • 211 m²
Wie op zoek is naar een kwalitatieve en stijlvolle gesloten gezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers haast zich best naar Lindekensveld vlakbij het centrum van Lummen. Deze prachtige verkaveling biedt plaats aan magnifieke en uitzonderlijk duurzame nieuwbouw woningen in een zeer groene en vlot bereikbare omgeving. Met éénzelfde landelijke en hedendaagse stijl zorgen de woningen voor een prachtig harmonieus geheel. Lot 6 behoort toe aan een knap perceel van 3a 92ca. Tijdens de realisatie van deze gesloten gezinswoning zal ‘optimaal leefcomfort’ steeds centraal staan.
nieuw
Instapklare en gerenoveerde HOB op zonovergoten perceel van 5a 10ca vlakbij Schulensmeer
Lummen € 310.000
  • EPC 324
  • 3
  • 138 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Instapklaar? Check! Zonovergoten perceel? Check! Fantastische ligging? Check! Zo vink je ook de andere grote troeven zonder enige twijfel van jouw wenslijst in deze knappe gezinswoning te Lummen. We nemen je graag mee naar de uiterst rustige Drie Lindenstraat 22 vlakbij het Schulensmeer. Dit prachtige zuidoostelijk georiënteerde perceel van 5a 10ca biedt sinds 1976 plaats aan een leuke half open woning. De woning werd de afgelopen jaren al grondig gerenoveerd met aandacht voor hedendaagse en stijlvolle materialen.
nieuw
Bijzonder ruime open bebouwing vlakbij centrum Beringen met 4-5 slaapkamer op 12a 94ca
Beringen € 425.000
  • EPC 174
  • 4
  • 266 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In een rustige en groene wijk van Beringen ontvouwt zich een charmante open bebouwing die modern comfort en ruimte perfect combineert. Met een perceeloppervlakte van 12a 94ca, is deze instapklare woning, gebouwd in 1992 en deels gerenoveerd met een nieuwe pergola in 2017 en een aardgasketel in 2019, een ware oase van rust. Verspreid over een genereuze bewoonbare oppervlakte van 266 m², staat deze woning garant voor ruimtelijkheid.
nieuw
Recente en instapklare HOB met 3 slaapkamers en zonnige tuin nabij centrum Mol
Mol € 399.000
  • EPC 98
  • 3
  • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vlakbij een bruisende en zeer veelzijdige gemeente aan de ene kant en op een steenworp afstand van de meest wondermooie natuur aan de andere kant. Welkom thuis in de uitzonderlijk rustige Kanaalstraat te Mol. Huisnummer 7 bevindt zich in een zeer rustig en doodlopende gedeelte van de Kanaalstraat. Deze knappe half open gezinswoning werd recent in 2015 gebouwd en werd voorzien van heel wat hedendaags en stijlvol wooncomfort. In 2020 werd er dan ook nog eens zonnepanelen voorzien om ook te beantwoorden aan de energiebesparende maatregelen.
nieuw
Een bijzonder project met grote mogelijkheden in Ham - 2 her op te bouwen HOB
Ham € 255.000
  • EPC 933
  • 362 m²
Zoekt jouw prachtige nieuwbouw woning nog een ideale bouwgrond? Ben jij op zoek naar een zeer gunstig project met veel potentieel? Ga jij liever voor een grondige renovatie of kies jij voluit voor een magnifieke nieuwbouw? Heel wat vragen maar het antwoord is zeer duidelijk: De mogelijkheden voor deze twee half open percelen in de Geneberg 91 en 93 te Ham zijn eindeloos. We bevinden ons centraal tussen het centrum van Ham en Beverlo. Deze twee half open woningen worden samen verkocht en bieden daardoor heel wat unieke opportuniteiten. De linkse woning werd in de jaren ’70 gebouwd en bevindt zich op een perceel van 5a 84ca.
nieuw
Uniek project met veel potentieel te Ham - 2 her op te bouwen HOB
Ham € 255.000
  • EPC 933
  • 362 m²
Zoekt jouw prachtige nieuwbouw woning nog een ideale bouwgrond? Ben jij op zoek naar een zeer gunstig project met veel potentieel? Ga jij liever voor een grondige renovatie of kies jij voluit voor een magnifieke nieuwbouw? Heel wat vragen maar het antwoord is zeer duidelijk: De mogelijkheden voor deze twee half open percelen in de Geneberg 91 en 93 te Ham zijn eindeloos. We bevinden ons centraal tussen het centrum van Ham en Beverlo. Deze twee half open woningen worden samen verkocht en bieden daardoor heel wat unieke opportuniteiten. De linkse woning werd in de jaren ’70 gebouwd en bevindt zich op een perceel van 5a 84ca.
nieuw
Trendy instapklaar en energiezuinig gelijkvloers appartement mét zonnige tuin te Boekt
Heusden-Zolder € 365.000
  • EPC 112
  • 2
  • 108 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Kwalitatief, energiezuinig en opvallend ruim mét een zonrijke privétuin. Wie hier plots enkele grote troeven van zijn ideale droomwoning hoort opgesomd worden, die haast zich best naar Hofeinde 9/1 te Boekt. Welkom thuis in deze rustig gelegen buurt in Heusden-Zolder, waar dit gelijkvloerse appartement modern wooncomfort combineert met een strategische ligging. Gebouwd in 2015, biedt het met een bewoonbare oppervlakte van 108 m² een ruim en stijlvol interieur. Bij binnenkomst valt meteen de lichtrijke leefruimte van 41,32 m² op.
nieuw
Ruime, te renoveren rijwoning met veel mogelijkheden en leuke tuin in het hartje van Beringen centrum
Beringen € 199.000
  • EPC 536
  • 3
  • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Graag heten we je welkom in het bruisende stadscentrum van Beringen. Gelegen op wandelafstand van het stadhuis en de Grote Markt, biedt de Blijkstraat de perfecte locatie voor zowel jong als ouder om écht thuis te komen. Makelaar Yens neemt je graag mee voor een persoonlijke rondleiding in deze te renoveren rijwoning in de populaire stad. Met een opvallende perceelbreedte van bijna 11 meter, middenin het stadscentrum, trekt de karakteristieke voorgevel ongetwijfeld meteen je aandacht.
nieuw
Unieke en trendy woning gelegen op 7a 51ca in doodlopende straat te Hechtel-Eksel
Hechtel-Eksel € 399.000
  • EPC 20
  • 3
  • 154 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek de charme van modern wonen, waar comfort en licht elkaar omarmen. Aan de Alfons Meuwisstraat 7 in het rustige Hechtel-Eksel, ligt een parel van een open bebouwing verscholen. Gebouwd in 2019, belichaamt deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 154 m2 een perfecte balans tussen een eigentijds design en instapklare gezelligheid. Bij het binnekomen wordt alvast het tipje van de sluier opgelicht. De knappe entree brengt ons rechtstreeks tot de indrukwekkende woonkamer.
nieuw
Rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers op 5a 53ca (Z) in het mooie Paal
Beringen € 299.000
  • EPC 343
  • 4
  • 233 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een ruime gezinswoning met maar liefst 4 slaapkamers én een zonovergoten tuin? Dan navigeer jij binnenkort huiswaarts naar de zeer rustige Haagdoornstraat te Paal. Huisnummer 1 behoort toe aan een zeer knap perceel van 5a 53ca. De woning die er in 1968 op gebouwd werd onderging doorheen de jaren al heel wat belangrijke renovaties. Zo werd er in 1973 een stuk bijgebouwd voor zowel de keuken als veranda, werden in 1999 alle ramen vernieuwd en werden zeer recent in 2020 zowel het dak als de verwarming nog vernieuwd.
nieuw
Elegante, op te frissen gezinswoning op aanzienlijk perceel van 20a40ca te Haspengouw
Borgloon € 360.000
  • EPC 477
  • 4
  • 284 m²
Ontdek een unieke kans in het hart van Borgloon, aan de Kasteelstraat 38a. Dit statige pand, een open bebouwing die rust en ruimte uitstraalt, belooft zowel binnen als buiten een bijzondere woonervaring. Gebouwd in 1963 en zorgvuldig gerenoveerd dak in 2017, combineert deze woning historische charme met modern comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 284 m², verspreid over twee verdiepingen, biedt dit huis een royale leefomgeving voor elke gezinssamenstelling.
nieuw
Zeer ruime woning met mogelijkheid tot 5 slaapkamers op 12a 02ca
Beringen € 379.000
  • EPC 245
  • 3
  • 270 m²
Ontdek een plek waar comfort en functionaliteit samenkomen. Deze open bebouwing, gelegen op de Beverlosesteenweg 380 te Beringen, vormt het ideale toevluchtsoord voor wie hunkert naar een instapklare thuisbasis. Gebouwd in 1998 en verspreid over een bewoonbare oppervlakte van 270 m2, belichaamt dit pand het ideaal van modern wonen. De gelijkvloerse verdieping onthult een royale woonkamer van ruim 26 m2 waar natuurlijk licht en leefruimte hand in hand gaan, terwijl de aangrenzende keuken, met een comfortabele 18,37 m2, uitnodigt tot culinaire ontdekkingen.