Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Hedendaags appartement met 2 slaapkamers en garage op wandelafstand van stadscentrum Beringen
Beringen
  • EPC 153
  • 2
  • 64 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een instapklaar, hedendaags appartement op een fantastische locatie? En ben je je hart verloren aan het stadscentrum van Beringen? Dan neemt Ragna je maar al te graag mee naar dit leuke 2-slaapkamer appartement in Beringen. We bevinden ons op de Hasseltsesteenweg. Met een fantastische bereikbaarheid en op slechts 500 meter van de vernieuwde Markt van Beringen, zit je hier ongetwijfeld zéér goed. Op nummer 70 werd in 1990 een kleinschalig appartementsgebouw neergezet.
Verkocht
Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers en zonovergoten tuin in rustige wijk te Lummen
Lummen
  • EPC 116
  • 3
  • 146 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke gezinswoning met drie slaapkamers? Droom jij van een zalige, zonovergoten tuin? Is een rustige omgeving voor jou zeer belangrijk? Maar wens je daarvoor zeker niet in te boeten op een uiterst gunstige bereikbaarheid? Voor de perfecte harmonie tussen al deze grote troeven nemen we je graag mee naar Broedersveld 19 te Lummen. In deze gegeerde en opvallend rustige buurt houden we halt aan een zonovergoten perceel van 5a 28ca. In 2003 werd hier een statige en zeer hedendaagse half open gezinswoning gerealiseerd.
Verkocht
Zeer rustig gelegen en energiezuinig appartement met 3 slaapkamers en zonrijk terras in centrum Zonhoven
Zonhoven
  • EPC 121
  • 3
  • 147 m²
Instapklaar, trendy en stijlvol, piekfijn afgewerkt, ideaal gelegen,… en zo kunnen we nog eindeloos verder gaan want aan bijzonder grote troeven komt dit prachtige appartement te Zonhoven absoluut niet tekort. We nemen je graag mee naar Buitenhof 12 A in het centrum van Zonhoven. Het zal je ongetwijfeld meteen opvallen dat je hier die rustige ligging moeiteloos van jouw wenslijst kan afvinken. Er komt hier namelijk enkel zeer plaatselijk verkeer. Het appartement werd in 2015 gebouwd met veel oog voor hedendaagse stijlen en duurzame technieken. En dat zal je ook aan de buitenkant zonder twijfel al meteen duidelijk worden.
Ondergrondse parkeerplaatsen nabij stadscentrum van Hasselt
Hasselt € 9.700
Ontdek samen met ons deze unieke en exclusieve investeringsmogelijkheid in Hasselt! We bieden jouw dé kans om eigenaar te worden van 10 ondergrondse parkeerplaatsen gelegen op slechts 3 km van het bruisende stadcentrum. Dit unieke aanbod omvat een lot van 10 autostaanplaatsen, die individueel of als geheel te koop zijn. Voor diegenen die flexibiliteit waarderen, is individuele verkoop beschikbaar tegen een tarief van 9 700 euro per autostaanplaats. Voor investeerders met een oog op het geheel is er de mogelijkheid om het volledige lot te verwerven voor een aantrekkelijke prijs van 97 300 euro.
Zeer ruime, op te frissen gezinswoning op idyllisch perceel van 24a 37ca in Haspengouw
Wellen € 285.000
  • EPC 422
  • 4
  • 223 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stap binnen in de woning van je dromen in Wellen! Makelaar Laura neemt je graag mee richting de ideaal gelegen Langstraat. Op huisnummer 10 wacht jouw toekomstige halfopen bebouwing, een karaktervol pand uit 1950 met een totale bewoonbare oppervlakte van 223m². De gezinswoning werd gebouwd op een uitzonderlijk ruim perceel van maar liefst 24a 37ca. Deze sfeervolle woning, op amper 5 minuten van het pittoreske Borgloon en slechts 10 minuten van het bruisende centrum van Sint-Truiden, biedt de ideale combinatie van rustieke charme en een centrale ligging.
Verkocht
Charmante, op te frissen gezinswoning op riant perceel van 43a60ca in het magnifieke Haspengouw
Sint-Truiden
  • EPC 494
  • 4
  • 226 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Zepperen, een uitzonderlijk landelijk dorp en deelgemeente van Sint-Truiden. Zepperen is gekend omwille van zijn magnifieke ligging in het Haspengouwse landschap. Met adembenemende boomgaarden en bruisende fruitteelt. En dat unieke, groene karakter zal je ook meteen opvallen wanneer we halt houden aan dit imposante perceel in de Dekkenstraat 81 te Sint-Truiden. De riante oppervlakte van maar liefst 43a 60ca wordt achteraan nog eens verrijkt door eindeloze velden.
Verkocht
Stijlvol gerenoveerde HOB op zonrijk perceel van 7a46ca op zalig landelijke locatie vlakbij centrum Borgloon
Borgloon
  • EPC 125
  • 4
  • 147 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Stijlvol gerenoveerd, energiezuinig, een zonovergoten tuin en een fantastisch, landelijke ligging. Dat is wat je mag verwachten van deze instapklare half open woning vlakbij het centrum van Borgloon. We bevinden ons in de zeer rustige Grootloonstraat. Wanneer we de straat uitrijden in de ene richting worden we omringd door eindeloze natuur en uitgestrekte velden. Het befaamde Haspengouwse landschap zorgt hier voor uitzonderlijk mooie taferelen. Rijden we de straat uit in de andere richting dan bereik je in een mum van tijd het charmante centrum van Borgloon.
Te renoveren gezinswoning op ZO-perceel van 8 are in het centrum van Zonhoven
Zonhoven € 250.000
  • EPC 621
  • 3
  • 157 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de Grote Hemmenweg op een steenworp afstand van het centrum van Zonhoven houden we halt ter hoogte van huisnummer 84. Op dit knappe en groene perceel van 8 are werd in 1956 een charmante vrijstaande woning gebouwd. Recent in 2020 werden de spouwmuren grondig geïsoleerd. Toch zal je merken dat ook de rest van de woning zeker wat opfrissingen en enkele renovaties kan gebruiken. Dat geeft jou de kans om deze bewoonbare oppervlakte van 157m² binnenkort eventueel nog wat uit te breiden én volledig om te toveren tot jouw droomwoning.
Verkocht
Statige, gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers en zonrijke tuin in hartje Landen
Landen
  • EPC 298
  • 3
  • 285 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Grootveldstraat, pal in het centrum van Landen. Het eenrichtingsverkeer zorgt voor heel wat rust terwijl het bruisende stadscentrum op een boogscheut afstand ligt. De statige rijwoning met huisnummer 60 kreeg reeds een fantastische renovatie. Zo werden in 2016 het dak, de elektriciteit en de badkamer volledig vernieuwd. In 2021 werd ook nog gekozen voor een nieuwe hoogwaardige gasketel. Ook de rest van de woning kreeg een grondige make-over. Het resultaat? Een uiterst stijlvolle, gezellige en hedendaagse bewoonbare oppervlakte van 285m² groot.
Verkocht
Zeer ruime, te renoveren gezinswoning met gunstige indeling en zonovergoten perceel (Z) in Kinrooi
Kinrooi
  • EPC 757
  • 4
  • 218 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Beeld je al eens in hoe jij binnenkort de handen uit de mouwen steekt en zelf de woning van je dromen creëert. Het kan in de gunstig gelegen Veldstraat waar op huisnummer 47 een uitnodigende gezinswoning uit 1965 wacht om jouw renovatiedromen te laten uitkomen! Makelaar Britt neemt je graag mee naar Kessenich, Kinrooi. Op de grens met onze Noorderburen, wist deze statige woning haar charmes te behouden. Al roept de woonst nu om een goede portie modernisatie en een persoonlijke touch.
Verkocht
Ideaal gelegen, te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 532
  • 3
  • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wanneer je op zoek bent naar een gezinswoning met potentieel, dan ben je in Heusden-Zolder aan het juiste adres! Je kan de handen uit je mouwen steken op Bevrijdingsstraat nummer 4. Of je nu gaat voor een trendy, moderne uitstraling of een klassieke, landelijke stijl, deze woning op een prachtig, groen perceel heet je van harte welkom. Gelegen op wandelafstand van het Sint-Franciscus Ziekenhuis, biedt dit leuke hoekperceel van 4a 33ca sinds 1958 onderdak aan deze gezellige woning.
Verkocht
Zalig gelegen bouwgrond van 9a 40ca voor riante open bebouwing in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je al je hele leven van een fantastische open bebouwing? Maar, heb je de perfecte bouwgrond nog niet gevonden? Dan kan je stoppen met dromen én met zoeken, want makelaar Britt heeft een écht pareltje voor jou gevonden. Kom maar mee! Op de Onze-Lieve-Vrouwstraat in Heusden-Zolder, ligt een zalige bouwgrond van maar liefst 9a 40ca op jou te wachten. Met een perceelbreedte van bijna 17 meter en een uitzonderlijke perceeldiepte van maar liefst 60 meter, zit je hier absolúút goed.
Verkocht
Ruime open bebouwing met mogelijkheid tot kangoeroewoonst op gegeerde locatie nabij stadscentrum Beringen
Beringen
  • EPC 481
  • 3
  • 172 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We heten je graag welkom in het hartje van de stad Beringen! Makelaar Yens neemt je graag mee richting een unieke, open bebouwing die wacht op nieuwe eigenaars. Gelegen in de gegeerde wijk Molenveld, een uitermate rustige en centraal gelegen woonwijk, wacht op huisnummer 35 een statige woning uit het jaar 1975. De woning prijkt op een riant perceel van 9a 84ca. Een eigendom dat niet alleen gezinnen aanspreekt, maar tevens projectontwikkelaars mogelijkheden biedt, gezien de opportuniteit om op dit royaal stuk grond een prachtig nieuwbouwproject te realiseren.
Verkocht
Stijlvolle en hedendaagse woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin in rustige buurt nabij centrum Heers
Heers
  • 3
  • 161 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een knappe, trendy gezinswoning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin? Welkom thuis in de Pepingenlaan 16a in het idyllische Mechelen-Bovelingen in Heers. De woning werd recent in 2017 gebouwd met een perfecte harmonie tussen het moderne design en de landelijke, charmante gezelligheid. En daar is de open keuken meteen het ideale voorbeeld van. Het open karakter zorgt voor een zeer trendy ‘look’ met een heerlijk gevoel van verbondenheid met de leefruimte.
Zeer gunstig handelspand op absolute TOPlocatie in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 195.000
Is jouw droom een eigen koffieshop? Ligt jouw nieuwe businessavontuur in een magnifieke nagelstudio? Zoekt jouw leuke winkel een uitzonderlijke toplocatie? Wat jouw nieuwe avontuur ook mag zijn, op één adres is het succes alvast gegarandeerd. We nemen je maar al te graag mee naar Sint-Martenplein 7 pal in de stadskern van Sint-Truiden. Op deze uitzonderlijk gunstige toplocatie werd in 1990 een zeer charmante rijwoning gerealiseerd. Gelijkvloers bevindt zich een instapklaar en zeer stijlvol handelspand met een ruime oppervlakte van maar liefst 115m² groot.
Verkocht
Residentieel gelegen bouwgrond voor OB met zicht op het kanaal en vlakbij centrum Hasselt
Hasselt
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw stijlvolle droomwoning nog op zoek naar dé ideale bouwgrond? Dan leg jij weldra de eerste steen van jouw vrijstaande nieuwbouw op dit magnifiek en residentieel gelegen perceel van 13a 72ca vlakbij het stadscentrum van Hasselt. Ontwaken met een zalig zicht dat tegelijkertijd zorgt voor een eeuwig vakantiegevoel? Dan krijgt jouw droomwoning hier binnenkort wellicht een groot panoramisch raam met zicht op het mooie Albert Kanaal. We bevinden ons in de uitzonderlijk rustige Turfstekerstraat op 3,5 kilometer afstand van de bruisende stadskern van Hasselt.
Verkocht
Gelijkvloers nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer en zw-terras in woonerf Corcela te Koersel
Beringen
  • 1
  • 72 m²
Voor meer info over het project, surf naar onze nieuwbouwpagina: https://www.swevers.be/nieuwbouw/corcela/25/ We heten je graag van harte welkom in het exceptionele woonerf Corcela te Koersel. De plaats waar stijlvolle luxe, hoogwaardige afwerking en duurzaam leefcomfort in perfecte harmonie samenvloeien. Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement met 1 slaapkamer om zelf te vertoeven of om verder te verhuren voor een zeer gunstig rendement op jouw investering? Dan nemen we je graag mee naar het appartement D0.1.
Verkocht
Te renoveren HOB met mooi, diepe en zonnige tuin op fijne locatie vlakbij centrum Beringen
Beringen
  • EPC 513
  • 5
  • 212 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een grote gezinswoning met heel wat potentieel? Dan renoveer jij deze statige HOB binnenkort om tot jouw ideale droomwoning. Een trendy, moderne look of een klassieke en landelijke stijl? Wat je ook verkiest, jouw nieuwe thuis bevindt zich op een prachtig, groen en bovenal zonovergoten perceel. Welkom thuis in de Beverlosesteenweg 293 te Beringen. We bevinden ons meer bepaald in Tervant een zeer harmonieus en gezellig dorp centraal gelegen tussen het centrum van Paal en het bruisende stadscentrum van Beringen.