Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Handelsruimte 122m² met duplex appartement 100m² op toplocatie in hartje Beringen
Beringen € 240.000
  • EPC 188
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Is jouw bruisende business op zoek naar een bijzonder gunstig gelegen handelspand? Droom jij er van om daar ook jouw privé woonst mee te kunnen combineren? Of ben je louter op zoek naar een uiterst gunstig opbrengsteigendom om volledig of gedeeltelijk te kunnen verhuren? Het enorme potentieel dat schuilt achter de gevel van de Botermijnstraat 3 in te Beringen zal je zonder de minste twijfel zeer aangenaam verrassen. We bevinden ons pal in het centrum van Beringen, hetgeen meteen duidelijk maakt dat je hier op een absolute TOP locatie zit.
nieuw
Zeer gunstig gelegen bouwgrond van 5a 21ca voor OB vlakbij gezellige stadscentrum van Hasselt
Hasselt € 165.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoekt jouw knappe, hedendaagse, vrijstaande nieuwbouwwoning nog een ideale bouwgrond vlakbij het bijzonder veelzijdige stadscentrum van Hasselt? Dan nemen we je graag mee naar de Overmerelaan net buiten de grote ring van Hasselt. Het knappe perceel heeft een oppervlakte van 5a 21ca met een zeer gunstige vorm van 26,73 meter diep en 20,72 meter breed. Je kan hierdoor maar liefst 14,60 meter breed, en 9,13 meter diep bouwen. Dit geeft jouw de mogelijkheid om een bebouwde oppervlakte te creëren van maar liefst 133m².
nieuw
Zeer rustig gelegen en zonovergoten bouwgrond van 6a 64ca (W) vlakbij hartje Tongeren
Tongeren € 133.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar de rust… de zon.. en een bruisende omgeving? Dan leg jij binnenkort de eerste steen van jouw droomwoning in de Herckensstraat te Tongeren. We nemen je mee naar Piringen, een zeer charmant en groen dorp vlakbij het centrum van Tongeren. Lot 24 bevindt zich helemaal aan het einde van deze doodlopende straat. Zo weet je meteen dat hier enkel en alleen zeer plaatselijk verkeer komt en de rust hier een eerste absolute troef is. De tweede grote troef van dit prachtige perceel van 6a 64ca is zeker en vast de westelijke oriëntatie.
nieuw
Te renoveren starterswoning of gunstige investering in het centrum van Tongeren
Tongeren € 110.000
  • EPC 611
  • 1
  • 86 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op slechts 500 meter van de Grote Markt van Tongeren. In de vlot bereikbare Bilzersteenweg houden we halt aan een leuke rijwoning uit 1930. De voorgevel van de woning biedt dan ook meteen heel wat authentiek karakter. De binnenzijde? Die renoveer jij binnenkort misschien wel tot dé ideale starterswoning of gunstig opbrengsteigendom. Huisnummer 35 behoort toe aan een statige rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 86m². Deze oppervlakte wordt verdeeld over drie bouwlagen en kan zeker enkele renovaties gebruiken.
Verkocht
Te renoveren, vrijstaande woning op 8a 52ca en achterliggend groen vlakbij centrum van Beverlo
Beringen
  • EPC 681
  • 2
  • 127 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij er van om huiswaarts te navigeren naar een prachtig perceel van 8a 52ca? Stel je voor dat dat perceel achteraan nog verderloopt in eindeloos en eeuwig groen en tegelijkertijd vooraan profiteert van een zeer vlotte bereikbaarheid vlakbij het centrum van Beverlo. Dan krijg jij daarbovenop ook nog eens de kans om deze statige, vrijstaande woning binnenkort te renoveren tot jouw ideale droomwoning. Welkom thuis in de Zuidstraat 177 te Beverlo.
nieuw
Trendy, stijlvolle en zeer ruime nieuwbouw (E20) op knap perceel van 5are (ZO) nabij centrum Lummen
Lummen € 401.000
  • 4
  • 209 m²
Ben jij op zoek naar een uiterst energiezuinige, half open nieuwbouw woning met vier slaapkamers én een zonovergoten tuin? Dan wordt deze buitengewoon gunstig gelegen gezinswoning te Lummen binnenkort jouw nieuwe thuis. En hoe die thuis er precies mag uitzien, dat beslis jij volledig zelf. Je krijgt namelijk heel wat vrijheid om te beslissen hoe deze prachtige nieuwbouw woning dient afgewerkt te worden. Eén ding is alvast zeker: het uitzonderlijk gunstige E-peil lager of gelijk aan E20.
nieuw
Energiezuinige, ruime en zeer stijlvolle nieuwbouw op zonovergoten perceel van 4a 81ca te Lummen
Lummen € 381.000
  • 4
  • 187 m²
Buitengewoon energiezuinig? Check! Opvallend ruim? Check! Stijlvol en luxueus? Check! En als kers op de taart, volledig afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Mag jij binnenkort deze fantastische nieuwbouw te Lummen binnenkort jouw nieuwe thuis noemen? We nemen je graag mee naar de rustige Geneikenstraat net buiten het centrum van Lummen. Lot B behoort toe aan een prachtig perceel van 4a 81ca are waar weldra een zeer stijlvolle, half open gezinswoning op gerealiseerd zal worden.
Verkocht
Recente en uiterst energiezuinige HOB op zonovergoten perceel in het hartje van Bolderberg
Heusden-Zolder
  • EPC 85
  • 3
  • 184 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Bijzonder energiezuinig, ruim, hedendaags, een zonovergoten perceel en een fantastische ligging pal in het hartje van het zeer gegeerde Bolderberg. Welkom thuis in de Vrunstraat 13 te Heusden-Zolder. In 2014 werd op dit knappe perceel van 4a 79ca deze hedendaagse en zeer mooie eco-houtskeletbouw gerealiseerd. Met daarbovenop de in 2015 geïnstalleerde zonnepanelen zal het je dan ook niet verbazen dat je hier met veel gemak het uitzonderlijk gunstige energielabel A behaalt.
Zeer ruime gezinswoning of tweewoonst op ZO-georiënteerd perceel van 7a te Lummen
Lummen € 434.000
  • EPC 125
  • 6
  • 294 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een opvallend ruime en instapklare gezinswoning? Een ideale tweewoonst of kangoeroewoning? Of de ideale plek om jouw vrije beroep te combineren met een uiterst groot wooncomfort? Waar je ook naar op zoek bent, in de Geneikenstraat 44 krijg je er een grote en bovenal zonovergoten tuin bovenop. We nemen je graag mee naar de Geneikenstraat. In deze zeer rustige straat houden we halt aan een groen perceel van 7 are. De woning die er in 1974 op gebouwd werd onderging doorheen de jaren al tal van opfrissingen en renovaties.
Statige en stijlvolle gezinswoning in het centrum van het natuurrijke Kortessem
Kortessem € 255.000
  • EPC 432
  • 3
  • 190 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zeer rustig gelegen in het befaamde en zeer gegeerde Haspengouw en toch met alle dagelijkse benodigdheden vlakbij huis. Welkom thuis in deze zeer mooie gezinswoning met drie slaapkamers in het centrum van Kortessem. We nemen je graag mee naar de zeer rustige Mersenhovenstraat 10 te Kortessem. Op dit leuke perceel van 3a8ca werd in 1990 deze vrijstaande gezinswoning gerealiseerd. Een stijlvolle en zeer statige look aan de buitenzijde en een zeer ruime, lichtrijke en gezellige indruk aan de binnenzijde.
Verkocht
Leuke rijwoning met groot terras, ideaal als starterswoning of investering, in hartje Heusden
Heusden-Zolder
  • EPC 237
  • 2
  • 85 m²
Ben jij op zoek naar een leuke starterswoning of zoek jij een ideale investering om met verhuur een gunstig rendement te bekomen? Kom dan snel met ons deze instapklare rijwoning in het hartje van Heusden ontdekken. Deze gezellige rijwoning onderging al heel wat belangrijke renovaties. Zo werd in 2012 de elektriciteit vernieuwd en was het een jaartje later de beurt aan het dak en de keuken. Recenter in 2020 werd dan ook nog de badkamer gerenoveerd. Het resultaat is een instapklare bewoonbare oppervlakte van 85m² groot.
Te renoveren woning op uniek perceel van 1ha 13a 76ca vlakbij de wondermooie natuur van Lummen
Lummen € 499.000
  • EPC 589
  • 133 m²
Een uniek perceel, een exceptionele oppervlakte, een uiterst groene omgeving, kortom een droomlocatie om te vertoeven. Renoveer jij binnenkort deze woning tot jouw ideale gezinswoning? Dan navigeer jij binnenkort huiswaarts naar de Berkenstraat 8 te Lummen. We bevinden ons aan de rand van een uitgestrekt en wondermooi natuurreservaat te Lummen. Op dit uitzonderlijk grote perceel van maar liefst 1ha 13a 76ca bevindt zich momenteel een te renoveren gezinswoning. En die woning brengt heel wat voordelen met zicht mee.
Trendy BEN nieuwbouwwoning op zuidelijk georiënteerd perceel van 8a 09ca te Borgloon
Borgloon € 380.000
  • 3
  • 131 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Lichtrijk, trendy, stijlvol en uitzonderlijk energiezuinig. Op zoek naar een fantastische nieuwbouwwoning op een magnifiek en zonovergoten perceel van 8a 09ca? Registreer dan snel Sint-Truidersteenweg 215, Borgloon als nieuwe thuisadres in jouw gps. We bevinden ons net buiten het centrum van Borgloon. Een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid die in perfecte harmonie is met de uitgestrekte landschappen en Haspengouwse decors rondom. Op dit knappe, zuidelijk georiënteerde perceel van 8a 09ca werd in 2023 deze stijlvolle nieuwbouwwoning gerealiseerd.
Stijlvol en instapklaar appartement met 3 slaapkamers, groot terras en zonnige tuin in het landelijke Heers
Heers € 295.000
  • EPC 145
  • 3
  • 174 m²
Op zoek naar een ruim, instapklaar appartement met drie slaapkamers, groot terras en zonrijke tuin? Welkom thuis in Mechelen-Bovenlingen, een super landelijke deelgemeente van Heers en gelegen in het wondermooie en befaamde Haspengouwse landschap. We nemen je graag mee naar de rustige Gelindenstraat 91 te heers. Busnummer A behoort toe aan het ruime duplex appartement op de eerste en tweede verdieping. Het appartement werd gebouwd in 2005 en beschikt over een ruime bewoonbare oppervlakte van 174m². Hetgeen ons in de grote leefruimte meteen opvalt is de grote portie natuurlijke lichtinval. Dit zorgt meteen ook voor een zeer ruim gevoel.
Verkocht
Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers, zonrijk terras én garage in het pittoreske Bolderberg
Heusden-Zolder
  • EPC 344
  • 2
  • 91 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een leuk appartement met twee slaapkamers? Of zoek jij een zeer gunstige investering waarbij je vanaf dag één al kan rekenen op een gegarandeerd rendement? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de pittoreske dorpskern van Bolderberg. In dit gegeerde en uiterst natuurrijke dorp te Heusden-Zolder houden we half in de Sint-Jobstraat 60. Busnummer C 52 van deze knappe en vernieuwde residentie behoort toe aan een ruim appartement op de tweede verdieping.
Verkocht
Ruime open bebouwing met veel potentieel op zonovergoten perceel van 7a 70ca in hartje Koersel
Beringen
  • EPC 467
  • 3
  • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het hartje van het mooie Koersel, op wandelafstand van The Roxy Theatre, Remise 56 én de basisschool. Op huisnummer 36 staat in de rustige Noord-Ooststraat een ruime open bebouwing te wachten op jou! Hoewel de woning doorheen de jaren goed werd onderhouden, krijg je de kans om nog een eigen touch toe te voegen. De mogelijkheden om hier een échte thuis van te maken, liggen voor het grijpen. Ragna neemt je graag mee voor een rondleiding. De gelijkvloerse woning werd gebouwd in 1966 op een ideaal gelegen hoekperceel.
Leuke, instapklare HOB met 3 slaapkamers op 4a 65ca in Houthalen
Houthalen-Helchteren € 245.000
  • EPC 672
  • 3
  • 110 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer gezellige half open woning met een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Houthalen? Dan blinkt jouw naam binnenkort hoogstwaarschijnlijk op de deurbel van de Kerkmansstraat 1 te Houthalen-Helchteren. Het perceel heeft een oppervlakte van 4a 65ca met een uitgestrekt karakter. De groene buffer rondom zorgt hier voor een grote rust en privacy. De woning onderging al heel wat belangrijke renovaties.
Te renoveren landhuis op 35a 84ca in agrarisch gebied centraal tussen Borgloon en Hoepertingen
Borgloon € 299.000
  • EPC 610
  • 3
  • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vooraan profiteren van een uiterst vlotte bereikbaarheid. Achteraan eindeloos genieten van uitgestrekt groen. En op het perceel zelf een buitengewoon potentieel. Kort maar krachtig samengevat van wat je mag verwachten dan de Sint-Truidersteenweg 290 te Borgloon. We bevinden ons op minder dan 2 kilometer van het hartje van Borgloon. Dit vrijstaande landhuis werd gebouwd op een riant perceel van maar liefst 35a 84ca groot. Al zal dat perceel hier te midden van dit eindeloos grote agrarische gebied zelfs nooit lijken te eindigen.