Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Profiteer van € 20.000,00 korting | Knap nieuwbouwappartement met twee slaapkamers en zuidelijk terras in Beringen
Beringen
  • 2
  • 96 m²
Geniet van een éénmalige korting van € 20.000,00. Er is de mogelijkheid om dit appartement ter plaatse te komen bekijken. Contacteer ons op 011 255 155 voor een bezoek ter plaatse. Dit appartement vind je terug op de vierde verdieping. Het appartement heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 96 m2. De leefruimte en slaapkamer werden zo gepositioneerd dat ze allebei uitkijken op het overdekte terras. Zo geniet je hier telkens van een mooi uitzicht. De ruime living van zo’n 31 m2 groot heeft een open keuken voor een gezellig samenzijn. Grote raampartijen in de slaapkamer en living kijken uit op het terras.
Geniet van € 17.750,00 korting | Ruim appartement met twee slaapkamers en zuidwestelijk georiënteerd terras (21 m2)
Beringen € 280.000
  • 2
  • 97 m²
Koop nu met korting en kom thuis in dit fantastisch nieuwbouwappartement met twee slaapkamers. Enige prijsverlaging van € 17.750,00. Er is de mogelijkheid om dit appartement ter plaatse te komen bekijken. Contacteer ons op 011 255 155 voor een bezoek ter plaatse. Dit appartement vind je terug op de eerste verdieping. Het is een van de ruimste meegroei-appartementen. Het appartement heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 97 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zo geniet ieder hier van een eigen plekje.
Verkocht
Zeer ruim en instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers en garage in Beringen
Beringen
  • EPC 130
  • 3
  • 156 m²
Welkom in Beringen! Of zeggen we beter welkom thuis? Joke verwelkomt je maar al te graag in de uiterst vlot bereikbare Hekstraat. Op huisnummer 6 wacht namelijk een ontzettend ruim én instapklaar duplex appartement op nieuwe eigenaars. Nemen we samen een kijkje? Het appartement, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met slechts enkele appartementen, biedt een rustige en sociale sfeer zonder geluidsoverlast. Het appartement, gebouwd in 2008 en perfect onderhouden door de vorige eigenaar, straalt een aangenaam gevoel uit.
Ruime woning met aansluitend handelspand of appartement in het centrum van Tongeren
Tongeren € 449.000
  • EPC 358
  • 3
Ben jij op zoek naar dé ideale plek waar je een groot wooncomfort in perfecte harmonie kan combineren met een bruisende en succesvolle handelszaak? Zoek jij een gunstige investering? Of vereist jouw hobby heel wat extra opbergmogelijkheden? Haast je dan zeker naar Dijk 24 en 26 in het centrum van Tongeren. Deze twee huisnummers bevinden zich vlak naast elkaar. 24 behoort toe aan een gelijkvloers handelspand met een gunstige oppervlakte van 105m² groot. Je krijgt hier één grote, open ruimte met een opvallend hoog plafond. Dit biedt meteen heel wat uiteenlopende mogelijkheden.
Vrijstaande gezinswoning met zalig groene en zonrijke tuin nabij centrum Alken
Alken € 298.000
  • EPC 309
  • 3
  • 117 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een bijzonder grote gezelligheid en het potentieel voor een trendy en hedendaagse opfrissing. Een uiterst vlotte bereikbaarheid vooraan en een zalig groene rust achteraan. Een bruisende omgeving vlakbij het centrum van Alken én omringd door uitgestrekte landschappen en natuur. Ben jij op zoek naar een woning waar het beste van beide harmonieus samenvloeit? Dan verhuis jij binnenkort naar de Lokerstraat 79 te Alken. In deze opvallend en immer rustige straat houden we halt aan een perceel van 9a19ca. Al zal meteen opvallen dat jouw tuin nooit lijkt te eindigen.
Deels gerenoveerde woning met 3 slaapkamers op 2a 78ca in het natuurrijke Hoepertingen
Borgloon € 149.000
  • EPC 93
  • 3
  • 120 m²
Heb jij nood aan een fijne en gezellige starterswoning? Droom jij van een leuke vakantiewoning in de Haspengouwse natuur? Of zoek jij dé ideale investering om te verhuren? Wat het ook moge zijn, in de Hamstraat 66 te Hoepertingen zit je zonder twijfel aan het juiste adres. We bevinden ons in het befaamde en wondermooie landschap van Haspengouw. Meer bepaald in hartje Hoepertingen, deelgemeente van en gelegen vlakbij het centrum van Borgloon. In de zeer rustige Hamstraat behoort huisnummer 66 toe aan een leuk perceel van 2a 78ca. De woning werd recent al gedeeltelijk gerenoveerd.
Zeer rustig gelegen en zonrijke bouwgrond van 5a 40ca voor HOB in het gegeerde Koersel
Beringen € 139.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een bijzonder rustig gelegen bouwgrond vlakbij de meest wondermooie natuur? Staat een ideale zuidwestelijke oriëntatie hoog op jouw wenslijst? En woon jij graag vlakbij het centrum van het zeer gegeerde en harmonieuze Koersel? Dan leg jij binnenkort wellicht de eerste steen van jouw half open droomwoning in de immer rustige Laeremansstraat. Deze knappe bouwgrond heeft een zeer aangename oppervlakte van 5a 40ca. Je krijgt een straatbreedte van 10,23 meter en een uitgestrekte diepte van 54 meter.
Luxueuze en zeer hedendaagse villa met 3 slaapkamers, zonovergoten tuin en zwembad vlakbij centrum Sint-Truiden
Sint-Truiden € 649.000
  • EPC 252
  • 3
  • 222 m²
Een luxueuze villa, een hedendaagse stijl, grote open ruimtes, een zonovergoten perceel een zwembad en een stijlvolle poolhouse. Als je op zoek bent naar een prachtige gezinswoning waar thuiskomen gelijk staat aan een eeuwig durend vakantiegevoel, nemen we je heel graag mee naar de Kortenbosstraat 22 vlakbij het centrum van Sint-Truiden. Een perceel van 14a 40ca boordevol luxe en stijl. Al zal de charmante look aan de buitenkant nog niet meteen prijs geven welke grote luxe, trendy materialen en piekfijne afwerking die je binnen mag verwachten.
Verkocht
Ruime en zeer energiezuinige HOB met 4 slaapkamers op 4a 80ca te Beverlo
Beringen
  • EPC 52
  • 4
  • 216 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vooraan een uiterst vlotte bereikbaarheid, achteraan grenzend aan een uitgestrekt groen gebied. Dit knappe perceel van 4a 80ca kan binnenkort jouw nieuwe thuisbasis worden. En op dat leuke perceel werd in 2012 een statige en zeer duurzame half open gezinswoning geplaatst. Meer recent in 2019 werd de woning nog verder uitgebreid met een kwalitatieve achterbouw. Zo krijg je hier vandaag een zeer comfortabel bewoonbare oppervlakte van 216m² groot. Maar ook voor energiebesparing werd er afgelopen jaren nog flink geïnvesteerd in deze knappe gezinswoning.
Verkocht
Trendy, energiezuinig gelijkvloers appartement met mogelijkheid tot riant terras het centrum van Beringen
Beringen
  • EPC 153
  • 2
  • 121 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In de zeer rustige Broekhovenstraat werd ter hoogte van nummer 4 in 2009 de prachtige residentie Excelsior gerealiseerd. De buitengevel kreeg een zeer solide, eigentijdse en stijlvolle look. Bus nummer 1 behoort toe aan het knappe appartement aan de linkerkant op de gelijkvloerse verdieping. Meteen leuk om te weten is dat er een vergunning is om het terras van dit appartement uit te breiden tot maar liefst 42m² groot. Zo krijg jij hier, midden in het centrum van Beringen een zeer groot en zalig buitenplekje om eindeloos te genieten.
Verkocht
Exclusieve bouwgrond van 30a 92ca voor OB op zeer rustige locatie nabij centrum Hasselt
Hasselt
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zoekt jouw exclusieve, vrijstaande nieuwbouwwoning nog dé ideale bouwgrond? Dan zal je zonder de minste twijfel meteen verliefd worden op dit unieke perceel te Sint-Lambrechts-Herk. We nemen je graag mee naar de uiterst rustige Billingenstraat. Die oorverdovende rust dank je hier enerzijds aan het doodlopende karakter van de straat en anderzijds aan de uitzonderlijk groene omgeving. Want jouw perceel grenst hier achteraan aan een uitgestrekt agrarisch gebied. Zo is dat eindeloze groene zicht hier een absolute zekerheid.
in optie
Leuke gerenoveerde gezinswoning met nog extra potentieel op rustige locatie vlakbij centrum Borgloon
Borgloon € 179.000
  • EPC 253
  • 3
  • 174 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het prachtige en natuurrijke Borgloon te midden van het befaamde Haspengouw. Wandel je de straat uit in de ene richting kom je in het pittoreske en harmonieuze centrum van Borgloon, wandel je enkele meters in de andere richting word je omringd door de meest adembenemende decors van uitgestrekte velden en magnifieke plantages. Deze half open bebouwing werd oorspronkelijk gebouwd in 1918 maar kreeg recent reeds een grondige renovatie. Zo krijg jij hier een instapklare gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 174m².
Verkocht
Karakteristieke en zeer ruime villa van 366m² op 6 are vlakbij uitgestrekt natuurgebied in Maasmechelen
Maasmechelen
  • EPC 259
  • 4
  • 366 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uiterst rustig gelegen en toch een onevenaarbaar vlotte bereikbaarheid. Een klassieke en karakteristieke uitstraling en toch potentieel voor een strakke, trendy look. Een riante bewoonbare oppervlakte en toch knusse en intieme gezelligheid. Een onderhoudsvriendelijke tuin en toch omringd door weelderig groen en het zalige gezelschap van de zon. Het beste van elk uiterste komt harmonieus samen in deze prachtige en imposante villa nabij het centrum van Maasmechelen. Meer bepaald in de Lammerbroek 14.
Verkocht
Instapklare en ruime rijwoning met sierlijke tuin vlakbij het centrum van Tongeren
Tongeren
  • EPC 127
  • 2
  • 286 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een instapklare en hedendaagse rijwoning met een gracieuze tuin? Dan nemen we je graag mee naar de Sint-Truidersteenweg 77 net buiten het historische stadscentrum van Tongeren. Deze statige woning werd in 2002 volledig gestript en heropgebouwd. Ook werd er heel wat aandacht besteed aan energiebesparing dankzij grondige isolatie, nieuwe ramen én zonnepanelen. Zo krijg je hier vandaag een instapklare en zeer hedendaagse bewoonbare oppervlakte van maar liefst 286m² groot.
Verkocht
Stijlvol gerenoveerde rijwoning mét tuin en carport vlakbij het hartje van Hasselt
Hasselt
  • EPC 115
  • 3
  • 208 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wanneer we door de belangrijke Kuringersteenweg rijden valt de prachtige, frisse, witte en hedendaagse voorgevel ter hoogte van huisnummer 237 ons meteen op. Deze voorgevel werd in 2014 grondig geïsoleerd en met crepie bekleed. Maar ook wat achter deze voorgevel schuilt zal je zonder twijfel aangenaam weten te verrassen. De volledige woning werd de afgelopen jaren namelijk vernieuwd met een stijlvol en instapklaar geheel als resultaat. En dat resultaat is goed voor een comfortabele bewoonbare oppervlakte van maar liefst 208m² groot.
Instapklaar en lichtrijk handelspand van 116m² op toplocatie in het stadscentrum
Sint-Truiden € 255.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Laat de ambitieuze ondernemer in jezelf los en ontdek samen met ons jouw droomzaak in het bruisende hart van Sint-Truiden! Marc neemt je graag mee naar Parkstraat 10. Of je nu jouw investeringsportefeuille wilt uitbreiden of een (eerste) eigen zaak wilt starten; dit is het moment. Het handelspand, gelegen op de hoek van de straat, geniet een rijke geschiedenis. Zo werd het pand opgetrokken in 1969 en in 2012 kreeg het te maken met een grondige renovatie. Het resultaat? Een instapklare handelszaak met veel lichtinval, parkeergelegenheid en véél ruimte.
Verkocht
Knappe en zeer groene bouwgrond van 14 are in de befaamde, residentiële Kayenbergwijk te Boekt
Heusden-Zolder
Rust, groen en een harmonieuze omgeving. Welkom in de bijzonder gegeerde Kayenberg wijk te Boekt. Realiseer jij op dit rustig gelegen perceel binnenkort jouw stijlvolle nieuwbouwwoning? We bevinden ons helemaal op het einde van de Boektlaan te Heusden-Zolder. Gezien dit een doodlopende straat is, worden grote troeven zoals ‘rust’ en ‘privacy’ hier meteen moeiteloos afgevinkt. Dat het wondermooie groene karakter meteen volgt op deze zalige troevenlijst zal je ongetwijfeld meteen beamen wanneer je halt houdt voor dit knappe perceel.
Verkocht
Uiterst gunstig gelegen handelspand mét ruime woonst in hartje Beringen
Beringen
  • EPC 322
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie droomt van een uitzonderlijk gunstig gelegen handelspand met grote visibiliteit zal zonder enige twijfel zeer blijgezind worden van deze unieke opportuniteit. Hier in de Paalsesteenweg nummer 3 te Beringen krijg je daar immers nog een ruime woonst bovenop. Krijg jij hier binnenkort de optimale balans tussen een bruisende business en een groot wooncomfort? Of wordt dit voor jouw een bijzonder gunstig opbrengsteigendom? Zowel binnen deze prachtige stad als ver buiten haar grenzen is deze voormalige horecazaak zeer befaamd.