Stadswoning met tof, zuidelijk tuintje binnen de grote ring van Hasselt

Hasselt
  • KI € 1.323
  • EPC 162
  • 2
  • 201 m²

meer info

omschrijving

Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Leuke stadswoning met vier slaapkamers en een schitterend, zuidelijk georiënteerd stadstuintje. Je woont hier tussen de grote en de kleine ring, een zalige ligging: alles vind je op fiets- en wandelafstand. Bovendien heb je een zonnig balkon en geniet je van een knappe bewoonbare oppervlakte van 160 m2.

Het gelijkvloers is momenteel ingericht als praktijkruimte (81 m2). Mits een paar verbouwingen tover je deze om tot een schitterende, open leefruimte. Het is een sfeervolle verdieping met een prachtige vloer die je zeker zal charmeren. Een mooie steen in de inkomhal en authentiek vissengraat parket aan de voorkant. Het is beneden momenteel ingedeeld in drie grote ruimtes. De voorkant van het pand heeft een schitterend rond raam met een knap stadszicht. Aan de achterkant vind je een bureau en een vergaderkamer. Deze ruimtes kijken met grote ramen uit op het zuidelijk tuintje. Dit tuintje heeft een mooie oppervlakte van 36,15 m2 en is ingericht met terrassteen en riet voor een fijn gevoel van privacy. Verder vind je beneden nog een gastentoilet en een klein keukentje. De plannen om van het gelijkvloers een sfeervolle leefruimte van te maken zijn reeds beschikbaar. Tipje van de sluier: een salon aan de voorkant (met dat prachtige ronde raam) en de eetkamer aan de achterkant met een open keuken. Via de toekomstige keuken loop je naar de kelder van 38 m2.

Op de bovenverdieping vind je momenteel een volwaardig ingericht tweeslaapkamer-appartement met een keuken aan de voorkant, een badkamer, toilet, twee slaapkamers en een living met balkon. Deze verdieping kan je eveneens prachtig inrichten als een bovenverdieping met een grote badkamer en vier slaapkamers van respectievelijk 16,4 m2, 17 m2, 5,10 m2 en 16,43 m2. Eén slaapkamer heeft een eigen badkamer en een andere een mooi balkon van 5 m2. Het zal je meteen opvallen: de grote ramen hebben een prachtig uitzicht! Ook de plannen van deze verdieping zijn reeds beschikbaar.

Deze prachtige woonst is gebouwd in 1981. Dit laat zijn charmes na en zorgt voor een zeer gezellige sfeer in de woning. Bovendien woon je hier in de stad en dat brengt veel voordelen met zich mee: je hebt hier werkelijk alles op wandel- en fietsafstand… Laat dit huis je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bebouwing
Rijwoning
Bewoonbare oppervlakte
201,42 m²
Op verdieping
1
Aantal verdiepingen
2
Bouwjaar
1981
Daksoort
Plat dak

financieel

Kadastraal inkomen
€ 1.323,00
Terbeschikkingstelling
Overeen te komen

energie

EPC
162 kWh/m²
EPC-Certificaat
20171211-0002017793-1
Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
Aluminium
Elektriciteitskeuring
20 februari 2018
Verwarming
Condensatieketel
Aardgas

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgebied - Geen afgebakende zones

geografische ligging

Kuringersteenweg 110
3500 Hasselt
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Slaapkamers
2
Woonkamer
19,60 m²
Keuken
17,00 m²
Gesloten keuken
Badkamers
1
Toiletten
2
Kelder
38,00 m²

grond

Grondoppervlakte
365,00 m²
Tuin
36,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuid
Gevelbreedte
7,20 m
Terrein breedte
7,20 m
Terrein diepte
20,00 m

Pand: Huis in Hasselt (Stadswoning met tof, zuidelijk tuintje binnen de grote ring van Hasselt)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Huis in Hasselt (Stadswoning met tof, zuidelijk tuintje binnen de grote ring van Hasselt)

Offerte aanvraag

Pand: Huis in Hasselt (Stadswoning met tof, zuidelijk tuintje binnen de grote ring van Hasselt)