Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Leuke, te renoveren gezinswoning met veel potentieel en 3 slaapkamers in het hartje van Koersel
Beringen € 185.000
  • EPC 914
  • 3
  • 165 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Gelegen in het hartje van Koersel en voorzien van een goede portie potentieel, is deze toffe gezinswoning met 3 slaapkamers ongetwijfeld op jouw lijf geschreven! Bouw jij hier binnenkort aan een échte thuis? Makelaar Yens neemt je graag mee naar de populaire deelgemeente van Beringen. Wonen en genieten doe je hier in een bruisende omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen opgroeien. Denk aan gezellige wandelingen doorheen de BlueBerry Fields, onvergetelijke avonturen en vuile kleren op de lokale Chiro, en de nabijheid van heel wat basisscholen.
nieuw
Goed gelegen 2 slaapkamer-appartement met autostaanplaats nabij station Hasselt
Hasselt € 240.000
  • EPC 124
  • 2
  • 88 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit lichte en ruime appartement, gelegen op de eerste verdieping aan de Boomkensstraat 64/3 in Hasselt, biedt een perfecte balans tussen comfort en gemak. Gebouwd in 2004, met een totale bewoonbare oppervlakte van 88 m2, is deze woning beschikbaar voor de nieuwe bewoners na opzeg van het bestaande huurcontract of onmiddellijk geschikt als investering in vastgoed in het hart van de stad Hasselt. De woonkamer, een royale ruimte van 32 m2, baadt in het natuurlijke licht en biedt voldoende plaats voor zowel een zit- als eetgedeelte.
nieuw
Vrijstaande nieuwbouw pastorievilla op 5a 73ca vlakbij het centrum van Paal
Beringen € 450.000
  • 2
  • 179 m²
Zeer energiezuinig, uiterst stijlvol, landelijke uitstraling én een absolute toplocatie. Wie hier plots enkele belangrijke troeven van zijn wenslijst hoort afgevinkt worden haast zich best naar de Diestersesteenweg vlakbij het centrum van Paal. Deze prachtige, vrijstaande nieuwbouw villa kan binnenkort immers jouw warme en fijne nieuwe thuis worden. Op dit knappe perceel van 5a 73ca schittert binnenkort een wondermooie, stijlvolle en bovenal uiterst energiezuinige nieuwbouwwoning. De buitenkant wordt gerealiseerd met een zeer gracieuze pastorie-‘look’. Aan de binnenzijde heb jij het voor het zeggen.
nieuw
Magnifieke, energiezuinige en ruime nieuwbouw villa op 7a 25ca in het centrum van Paal
Beringen € 425.000
  • 3
  • 168 m²
Op zoek naar een gracieuze, stijlvolle en piekfijn afgewerkte nieuwbouw? Dan mag jij deze lichtrijke en bijzonder energiezuinige pastorievilla binnenkort misschien wel jouw nieuwe thuis noemen. We nemen je graag mee naar de gunstig gelegen Diestersesteenweg in het centrum van Paal. Dit wondermooie perceel van 7a 25ca grenst achteraan aan een eindeloos groot agrarisch gebied. Vooraan profiteer je dan weer van alle dagelijkse faciliteiten binnen handbereik én een uitzonderlijk gunstige bereikbaarheid. Op dat unieke perceel wordt weldra een prachtige en zeer stijlvolle half open nieuwbouwwoning gerealiseerd.
nieuw
Zeer stijlvolle half open nieuwbouw op 7a 62ca met achterliggend agrarisch gebied in centrum Paal
Beringen € 425.000
  • 3
  • 168 m²
Nieuw, piekfijn afgewerkt, energiezuinig en op een toplocatie. Dat is wat je mag verwachten van jouw toekomstige droomwoning in de Diestersesteenweg te Paal. Want op dit knappe perceel van 7a 62ca wordt weldra een magnifieke pastorievilla gerealiseerd die helemaal afgewerkt wordt naar jouw smaak en wensen. Tijdens de realisatie van deze kwalitatieve half open nieuwbouw woning zal heel wat aandacht besteed worden aan energie-efficiëntie. Zo zal er onder ander zowel in de muren, de vloeren als het dak heel wat isolatie geplaatst worden.
nieuw
Rustig gelegen 2 slaapkamer appartement in het centrum met autostaanplaats
Beringen € 225.000
  • EPC 125
  • 2
  • 87 m²
Gelegen in het hart van Beringen op de Hazendonkstraat 8/4, onthult dit appartement zijn potentieel op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw uit 1995. Met een totale woonoppervlakte van 87 m², biedt het veel ruimte die wacht op een frisse update om het weer volledig tot leven te brengen. Bij binnenkomst valt de lichte woonkamer van 32 m² direct op. Het is een uitnodigende ruimte met genoeg plaats voor zowel een zit- als eethoek, waar de grote ramen zorgen voor een serene lichtinval. De keuken, praktisch met 8 m², kan met enige aandacht een moderne draai krijgen waar elke maaltijd met plezier bereid kan worden.
nieuw
Gelijkvloerse woning met veel potentieel, zeer rustig gelegen te Ham op 7a50ca
Ham € 199.000
  • EPC 857
  • 2
  • 82 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij opzoek naar een charmante gelijkvloerse woning met potentieel in Ham? Welkom op De Warande 118. Ontdek deze gelijkvloerse woning, gelegen in een rustige woonwijk, en onthul het vermogen om een thuis van te maken die net zo uniek is als uw visie. Deze te renoveren bungalow, gebouwd in 1968, staat op een noordelijk georiënteerd perceel van 7a 50ca. Met een totale bewoonbare oppervlakte van 82 m², biedt dit pand een solide basis om een droomhuis te realiseren.
nieuw
Zeer rustig en groen gelegen gezinswoning met veel potentieel op 16a 61ca (ZW) vlakbij centrum Alken
Alken € 347.000
  • EPC 308
  • 4
  • 186 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een zonrijk en buitengewoon groen perceel dat nooit lijkt te eindigen? Woon je graag in een harmonieuze buurt vlakbij het veelzijdige centrum van Alken? Dan renoveer jij deze ruime open bebouwing binnenkort tot jouw ideale gezinswoning. We bevinden ons in de Moggeweidestraat op slechts 350 meter afstand van het centrum van Alken. Op dit knappe perceel van 16a 61ca werd in 1971 deze ruime vrijstaande woning geplaatst. Hoewel de woning zeker enkele renovatiewerken kan gebruiken, zal het enorme potentieel je ongetwijfeld meteen duidelijk worden.
nieuw
Gerenoveerde Bel-étage rijwoning met 3 slaapkamers en zonrijke tuin vlakbij de stadskern van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 329.000
  • EPC 133
  • 3
  • 160 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op exact 1 kilometer afstand van de vernieuwde en bruisende Grote Markt van Sint-Truiden houden we halt aan solide bel-étage rijwoning. Deze strakke en statige woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1985 en onderging de afgelopen jaren al tal van belangrijke renovaties. Zo werd een drietal jaren geleden nog een splinternieuwe en kwalitatieve gasketel geplaatst. Recent in 2023 werden er 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Zo beschikt deze woning meteen over een heel aantal hedendaagse technieken die bijdragen aan een gunstige epc-score.
nieuw
Zeer gunstig handelspand met instapklare, ruime én energiezuinige woonst in hartje Houthalen
Houthalen-Helchteren € 480.000
  • EPC 179
  • 371 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar de ideale ‘work-life balance’? Droom jij van een uiterst gunstig gelegen handelspand zonder in te boeten op een hedendaags en ruim leefcomfort? Dan start jouw nieuwe avontuur binnenkort misschien wel in het zeer dynamische en levendige hartje van Houthalen. Meer bepaald in de Vredelaan 35 want achter deze charmante voorgevel uit 1985 schuilt eindeloos veel potentieel. De totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 371m² bestaat uit vier verdiepingen. Daarbovenop komt nog een zeer handige kelder én kruipkelder.
nieuw
Instapklare, ruime én energiezuinige woonst met zeer gunstig handelspand in hartje Houthalen
Houthalen-Helchteren € 480.000
  • EPC 179
  • 4
  • 371 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar de ideale ‘work-life balance’? Droom jij van een uiterst gunstig gelegen handelspand zonder in te boeten op een hedendaags en ruim leefcomfort? Dan start jouw nieuwe avontuur binnenkort misschien wel in het zeer dynamische en levendige hartje van Houthalen. Meer bepaald in de Vredelaan 35 want achter deze charmante voorgevel uit 1985 schuilt eindeloos veel potentieel. De totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 371m² bestaat uit vier verdiepingen. Daarbovenop komt nog een zeer handige kelder én kruipkelder.
nieuw
Instapklare, energiezuinige HOB met 4 slkp op 5a 28ca op rustige locatie vlakbij hartje Hasselt
Hasselt € 385.000
  • EPC 151
  • 4
  • 232 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een ruime gezinswoning? Check! Hedendaags en energiezuinig? Check! Rustig gelegen maar vlakbij het bruisende stadscentrum van Hasselt? Check! En ook alle andere grote troeven die op jouw wenslijst staan, worden zonder de minste twijfel moeiteloos afgevinkt in deze knappe half open woning te Kuringen. We nemen je met grote fierheid mee naar de Herkenrodebosstraat vlakbij het centrum van Kuringen. Huisnummer 34 ligt in een doodlopende en bijgevolg bijzonder rustig deel van de straat.
nieuw
Hoogwaardig afgewerkt duplex appartement met 2 slaapkamers en terras in het mooie Eversel
Heusden-Zolder € 295.000
  • EPC 91
  • 2
  • 114 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in het mooie, natuurrijke en zeer rustige Eversel, deelgemeente van Heusden-Zolder. In de Sint-Jacobusstraat 4 werd in 2018 plaats gemaakt voor een zeer mooi, stijlvol en hedendaags gebouw dat verdeeld werd over meerdere appartementen. Busnummer 11 behoort toe aan een instapklaar duplex appartement op de eerste en tweede verdieping. De totale bewoonbare oppervlakte van 114m² groot werd piekfijn afgewerkt. Heel wat maatwerk, duurzame materialen en een open karakter zorgen hier voor een zeer stijlvolle en luxueuze uitstraling.
nieuw
Volledig gerenoveerd en trendy 2-slpk app mét terras en carport in hartje Beringen
Beringen € 205.000
  • EPC 172
  • 2
  • 76 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer fijne, nieuwe thuis voor jezelf of zoek jij dé ideale investering? In de Brugstraat 7 bus 4 in het hartje van Beringen zit je altijd aan het juiste adres. Dit ruime appartement werd oorspronkelijk gebouwd in 1996 maar kreeg zeer recent in 2022 een totale renovatie. Zo krijg je hier vandaag een zeer stijlvolle, gezellige en instapklare bewoonbare oppervlakte van 76m² groot. Het geheel scoort bovendien ook het zeer gunstige energielabel ‘B’.
nieuw
Te renoveren woning met veel potentieel op magnifiek, groen perceel van 12a 58ca te Koersel
Beringen € 295.000
  • EPC 447
  • 3
  • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een wondermooie, natuurrijke en zeer rustige thuisbasis zonder in te boeten op een veelzijdige en vlot bereikbare omgeving? Dan navigeer jij binnenkort huiswaarts naar de Kraaienstraat 81 te Koersel. Op dit fantastische perceel van maar liefst 12a 58ca werd in 1966 deze solide, vrijstaande woning gerealiseerd. Hoewel de woning al enkele opfrissingen kreeg, zoals onder andere nieuwe ramen en een nieuwe douche, dient de woning toch verder gerenoveerd te worden.
nieuw
Zeer gunstig handelspand met leuke instapklare woonst op toplocatie in Zonhoven
Zonhoven € 299.000
  • EPC 300
  • 246 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op de befaamde en uitzonderlijk vlot bereikbare Halveweg te Zonhoven. Nummer 56 behoort toe aan een bijzonder gunstig pand met eindeloos veel mogelijkheden. Zo werd de huidige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 246m² momenteel opgesplitst in een zeer veelzijdig handelspand op de gelijkvloerse verdieping en een leuke, instapklare woonst op de eerste en tweede verdieping. Een eerste grote troef is meteen dat beide delen via een aparte ingang te bereiken zijn.
nieuw
Zeer ruime HOB met veel potentieel en mogelijkheid tot handelsruimte op toplocatie in Zonhoven
Zonhoven € 299.000
  • EPC 300
  • 2
  • 246 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een ruime half open gezinswoning met heel wat potentieel? Droom jij van een grote, groene tuin? Of ben jij op zoek naar een gunstig opbrengsteigendom met eindeloos veel mogelijkheden? Op al deze vragen is er maar één antwoord: Halveweg 56 te Zonhoven. Momenteel werd de bewoonbare oppervlakte van maar liefst 246m² verdeeld in een zeer gunstige handelsruimte gelijkvloers en een instapklare woonst op de hoger gelegen verdiepingen.
nieuw
Vrijstaande, te renoveren woning op 9a97ca (ZO) op TOPlocatie Diepenbeek
Diepenbeek € 295.000
  • EPC 555
  • 3
  • 153 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Het enige dat je niet kan veranderen aan een woning is de locatie. En laat nu net dat hier absoluut TOP zijn. We nemen je zeer graag mee naar deze vrijstaande, te renoveren woning met zeer veel potentieel in Diepenbeek. Je krijgt hier zowel heel wat de wondermooie natuur als een onevenaarbaar gunstige bereikbaarheid met zowel het centrum van Diepenbeek als Hasselt. Het beste van beide werelden komt hier harmonieus samen. Welkom thuis in de Dautenstraat 62 te Diepenbeek. In deze opvallend rustige straat houden we halt aan een wondermooi perceel van 9a 97ca.