Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Exclusieve en zonovergoten bouwgrond van 33a 58ca met zuidelijke oriëntatie en groen uitzicht in Beverlo
Beringen € 315.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je ervan om dagelijks wakker te worden met een adembenemend uitzicht? Dan kom jij binnenkort thuis in een imposante woning die je van de eerste tot de laatste steen zelf hebt gelegd! Makelaar Yens neemt je vol trots mee naar de rustige Ulfortstraat. Dat deze exclusieve bouwgrond riante afmetingen in de aanbieding heeft, is geen geheim. Je bouwt hier op een schitterend perceel van maar liefst 33a 58ca. De perceelbreedte loopt tot 30 meter en je wordt verwent met een diepte van maar liefst 103 meter.
nieuw
Groen gelegen, te renoveren open bebouwing met 3 slaapkamers op leuk perceel van 5a 85ca in Koersel
Beringen € 199.000
  • EPC 741
  • 3
  • 120 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Koersel is een typische plek voor échte levensgenieters met een groen kantje. Hier valt elk seizoen wel iets te beleven. Trek eropuit voor eindeloze wandelingen of fietstochten, of verken het gezellige centrum van Beringen op slechts 4 minuten rijden. In de achtertuin van deze charmante open bebouwing geniet je het hele jaar door van een prachtig groen uitzicht én onvoorwaardelijke rust. Kom maar snel mee, makelaar Yens leidt je graag rond! We rijden richting de rustig gelegen Zandstraat waar we halthouden aan nummer 32.
nieuw
Energiezuinige woning met mogelijkheid tot 2-woonst of praktijk op perceel van 6a 25ca in hartje Velm
Sint-Truiden € 249.000
  • EPC 211
  • 4
  • 319 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer ruime gezinswoning? Of droom jij van een zeer praktische en aangename kangoeroewoning? Zoek jij een plaats waar je een aangenaam leefcomfort kan combineren met een vlot bereikbare praktijkruimte? Of ben je op zoek naar een gunstige investering om een ideale 2-woonst te creëren? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos maar één ding is een absolute zekerheid: je krijgt er een zonrijke tuin en heel wat achterliggend groen bovenop. We bevinden ons in de Velmerlaan 231 in het hartje van gezellie dorp ‘Velm.
nieuw
Ruime half open gezinswoning op uiterst groene en landelijke locatie vlakbij hartje Borgloon
Borgloon € 315.000
  • EPC 357
  • 3
  • 196 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze prachtige en zeer ruime half open gezinswoning mét heel veel potentieel wacht in het magische en idyllische Haspengouwse landschap op zijn nieuwe eigenaars. Blinkt jouw naam binnenkort op de deurbel van de Grootloonstraat 27 te Borgloon? In deze opvallende en buitengewoon rustige straat werd in 1967 deze knappe half open bel-étage woning gerealiseerd. Het perceel met een oppervlakte van 10a85ca heeft een zeer uitgestrekt karakter. Bovendien loopt de perceeldiepte van ruim boven de 70 meter ook nog eens verder in een eindeloos agrarisch gebied.
nieuw
Hedendaags appartement met 2 slaapkamers en zeer groot zonrijk terras in hartje Helchteren
Houthalen-Helchteren € 289.000
  • EPC 125
  • 2
  • 141 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Instapklaar, ruim, eigentijds, zonovergoten en bovenal een uitzonderlijke toplocatie. Welkom thuis in dit zeer hedendaagse appartement met 2 grote slaapkamers en 2 terrassen pal in het centrum van Helchteren. We nemen je graag mee naar de Maastrichtsestraat 5 te Houthalen-Helchteren. Het pand, dat gebouwd werd in 2009 heeft een zeer eigentijdse en trendy uitstraling. Voor het appartement met busnummer 2.1 nemen we de lift naar de tweede en tevens bovenste verdieping.
nieuw
Knappe, zonrijke bouwgrond van 5a 38ca voor vrijstaande nieuwbouw in het centrum van Koersel
Beringen € 159.000
Zoekt jouw vrijstaande nieuwbouwwoning nog een ideale, zonrijke bouwgrond? Dan leg jij binnenkort de eerste steen van jouw droomwoning in het centrum van het zeer gegeerde Koersel. We nemen je mee naar de Helderbeekstraat te Koersel. Deze knappe bouwgrond heeft een zeer aangename oppervlakte van 5a 38ca. Met een opvallende perceelbreedte van maar liefst 29,23 meter kan je er dus voor kiezen om hier een strakke, vrijstaande en brede woning te realiseren. Zo blijft er met de perceeldiepte van ongeveer 40 meter ook achteraan zeker en vast nog heel wat zalige tuin over.
nieuw
Gelijkvloers en hedendaags 3-slkp appartement met privé tuin en garage in centrum Koersel
Beringen € 267.000
  • EPC 154
  • 3
  • 127 m²
Op zoek naar een volledig gelijkvloers, instapklaar en zeer hedendaags appartement met 3 slaapkamers én privé tuin? Dan blinkt jouw naam binnenkort op de deurbel van de Kruisweg 35 bus 1 te Koersel. Of wie weet zoek jij eerder een gunstig investeringseigendom. Dan is het rendement zeker en vast gegarandeerd in deze zeer gegeerde en veelzijdige omgeving. We nemen je graag mee naar het centrum van Koersel, een zeer dynamisch en harmonieus dorp en deelgemeente van Beringen. Dit statige pand werd gebouwd in 2008 en voldoet dankzij de kwalitatieve materialen en trendy look zeker en vast aan alle hedendaagse normen.
nieuw
Ideale bouwgrond of charmante te renoveren hoeve? Jij beslist op deze natuurrijke en idyllische locatie te Alken
Alken € 255.000
  • EPC 737
  • 2
  • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Er is slechts één ding dat je aan een woning nooit zal kunnen veranderen, en dat is de locatie. En laat nu net dat hier zonder enige twijfel dé absolute TOP zijn. Een uitgestrekt perceel omgeven door wondermooie natuur én steeds in het gezelschap van de zalige zon. Kom jij binnenkort thuis op deze wondermooie droomlocatie te Alken? We bevinden ons net buiten het centrum van Alken, meer bepaald in de bijzonder landelijke Laagsimsestraat. Huisnummer 8 behoort hier toe aan een magnifiek perceel van 32a 50ca.
nieuw
Charmante te renoveren hoeve of ideale bouwgrond? Jij beslist op deze natuurrijke en idyllische locatie te Alken
Alken € 255.000
  • EPC 737
  • 2
  • 150 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Er is slechts één ding dat je aan een woning nooit zal kunnen veranderen, en dat is de locatie. En laat nu net dat hier zonder enige twijfel dé absolute TOP zijn. Een uitgestrekt perceel omgeven door wondermooie natuur én steeds in het gezelschap van de zalige zon. Kom jij binnenkort thuis op deze wondermooie droomlocatie te Alken? We bevinden ons net buiten het centrum van Alken, meer bepaald in de bijzonder landelijke Laagsimsestraat. Huisnummer 8 behoort hier toe aan een magnifiek perceel van 32a 50ca.
nieuw
Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers en fijne tuin in hartje Sint-Truiden
Sint-Truiden € 265.000
  • EPC 196
  • 3
  • 148 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons pal in het centrum van de prachtige stad Sint-Truiden. Achter deze authentieke en bijzonder charmante gevel uit 1918 schuilt een instapklare, ruime en lichtrijke gezinswoning. Een stijlvol gerenoveerd geheel van 148m² wacht hier op zijn nieuwe trotse eigenaars. Wordt dit jouw ideale starterswoning? Of is jouw gezin op zoek naar een prachtige rijwoning in een uiterst veelzijdig en bruisend stadscentrum. Leuk om te weten is dat er tijdens de renovaties ook aandacht besteed werd aan energiebesparing.
nieuw
Zeer energiezuinige en trendy gezinswoning op ZW-perceel nabij centrum Tongeren
Tongeren € 465.000
  • EPC 27
  • 4
  • 219 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zalig zuidwestelijk perceel van 10a 06ca. Vooraan met een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid. Achteraan grenzend aan een uitgestrekt agrarisch gebied. En wat vind je dan boven op dat perceel? Een bijzonder stijlvolle, trendy en bovenal uitzonderlijk energiezuinige gezinswoning. Welkom thuis in de Bilzersteenweg 348/2 te Tongeren. Wist je bovendien dat de 39 zonnepanelen ook nog eens gepaard gaan met groenestroomcertificaten? Deze zeer strakke, moderne gezinswoning werd gebouwd in 2011.
nieuw
Te renoveren woning met zonovergoten tuin op unieke plek en te Borgloon
Borgloon € 390.000
  • EPC 533
  • 3
  • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uniek! Exclusief! Wondermooi! Adembenemend groen! Aan lovende woorden schiet het ons zeker niet te kort wanneer we u dit exclusieve en zonovergoten perceel van 27a25ca in de Mettekovenstraat 7 te Borgloon mogen voorstellen. De woning die er in 1963 op gebouwd werd, dient zeker gerenoveerd te worden. Dat geeft jou heel wat mogelijkheden om hier binnenkort jouw exclusieve droomwoning te realiseren. Onze tip? Maak zeker en vast gebruik van heel wat grote raampartijen.
nieuw
Knappe te renoveren woning met 4 slaapkamers en zonovergoten tuin in het natuurrijke Heers
Heers € 199.000
  • EPC 558
  • 4
  • 144 m²
Ben jij op zoek naar een statige en ruime halfopen woning die jij binnenkort omtovert tot dé ideale gezinswoning? Droom jij van een zonovergoten tuin in een uitzonderlijk natuurrijke omgeving? Dan nemen we je maar al te graag mee naar Mechelen-Bovelingen, een prachtig groene deelgemeente van het bruisende Heers. Meer bepaald de zeer rustige Burgemeestersstraat 83. Op dit knappe en uitgestrekte perceel van 5a48ca werd in 1962 een statige en ruime halfopen woning gerealiseerd.
nieuw
Zeer hedendaagse gezinswoning met 3 slaapkamers op 6a 08ca in hartje Helchteren
Houthalen-Helchteren € 379.000
  • EPC 127
  • 3
  • 156 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In 2009 werd er in de Acht Septemberlaan 3 in het hartje van Helchteren plaats gemaakt voor een zeer klassevolle gezinswoning. Bovendien werd ook nog eens heel wat aandacht besteed aan energie-efficiëntie. Zo werd er gekozen voor HR-beglazing, een grondige dakisolatie, een regenwaterput van maar liefst 15.000 liter en werden er recent in 2019 nog eens 16 zonnepanelen geplaatst. Je krijgt hier vandaag dus een instapklare gezinswoning conform aan alle huidige normen en waarden.
nieuw
Zeer rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin vlakbij hartje Beringen
Beringen € 389.000
  • EPC 228
  • 4
  • 209 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een instapklare gezinswoning, een zonrijke tuin en een uiterst gunstige ligging vlakbij hartje Beringen. Dat is wat je mag verwachten van deze knappe, vrijstaande woning in de Kleine Bekkersstraat te Beringen. In deze uitzonderlijk rustige straat houden we halt aan huisnummer 5. Op het knappe perceel van 6a 53ca werd in 1997 deze solide, vrijstaande woning gerealiseerd. De woning werd niet enkel piekfijn onderhouden, er werden doorheen de jaren ook al heel wat zaken opgefrist. Zo krijg je hier vandaag een instapklare bewoonbare oppervlakte van 209m² groot.
nieuw
Luxueus afgewerkt appartement met 3 slaapkamers en terras vlakbij centrum Heusden
Heusden-Zolder € 299.000
  • EPC 103
  • 3
  • 120 m²
We bevinden ons in het centrum van Heusden. Hoewel de Waterleidingstraat een directe zijstraat is van de befaamde en levendige Koolmijnlaan, ontsnap je in deze rustige éénrichtingsstraat meteen aan de dagelijkse drukte. Het pand werd recent in 2014 gebouwd met heel wat aandacht voor hedendaagse en zeer duurzame materialen. Zo is het bijvoorbeeld zeer leuk om te weten dat je hier profiteert van de aangename warmte van vloerverwarming. Deze efficiënte warmtebron draagt meteen bij aan de gunstige EPC-score van slechts 103 kWh/m2.
nieuw
Knap 1-slpk appartement met ZO-terras op vlot bereikbare locatie vlakbij Schulensmeer te Lummen
Lummen € 145.000
  • EPC 213
  • 1
  • 66 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuk appartement met één slaapkamer voor jezelf of als uiterst gunstige investering? Dan nemen we je maar al te graag mee naar dit gunstig gelegen appartement in de Schalbroekstraat 154 te Lummen. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1994 en kreeg recent in 2019 enkele belangrijke renovaties. Zo werd het dak grondig geïsoleerd en vernieuwd en werd er ook een splinternieuwe gasketel geplaatst. Het appartement met bus nummer 1.1 bevindt zich op de eerste verdieping en kent een aangename bewoonbare oppervlakte van 66m² groot.
nieuw
Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer in het bruisende centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 110.000
  • EPC 221
  • 1
  • 49 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een gunstig investeringspand met vanaf dag 1 een gegarandeerd rendement? Of voor jou de ideale en volledig gelijkvloerse nieuwe thuis? Waar je ook naar op zoek bent, in de Kleuterweg 36 bus 1 in het hartje van Heusden zit je ongetwijfeld aan het juiste adres. We nemen je graag mee naar deze zeer rustige zijstraat van de befaamde en steeds levendige Koolmijnlaan. Het appartement werd gebouwd in 1982 en geniet van en zeer hedendaagse uitstraling. Aangezien het volledig gelijkvloers is profiteer je hier van een bijzonder vlotte toegankelijkheid.