Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Oost, zuid, west? Hier schijnt de zon het best! Grote gezinswoning op een perceel van 15a 30ca te Koersel
Koersel € 245.000
 • EPC 624
 • 4
 • 180 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een knappe woning met de uitgestrekte en wondermooie natuur van de Vallei van de Zwarte Beek letterlijk in je achtertuin? Dan zal je ongetwijfeld instant verliefd worden op deze statige gezinswoning in de Bredonkstraat 50 in Koersel. We staan voor een prachtig perceel van maar liefst 15a 30ca. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, van het oosten tot het westen, je geniet hier de hele dag door van die zalige zon.
nieuw
Instapklare halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en zonovergoten tuin in het bruisende Leopoldsburg
Leopoldsburg € 249.000
 • EPC 184
 • 3
 • 182 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Deze halfopen bebouwing met een lichtrijke, ruime indeling en een bewoonbare oppervlakte van 182 m2 bevindt zich in Leopoldsburg, Kolibriestraat 4, en bestaat uit een open benedenverdieping en drie slaapkamers van respectievelijk 13 m2, 12 m2 en 8 m2. Op de benedenverdieping vind je een ruime woonkamer van 34 m2 die extra verwarmd kan worden door de in 2020 geplaatste pelletkachel, met aangrenzend een moderne, volledig uitgeruste keuken. Verder geniet je de hele dag van natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen in de veranda met bouwjaar 2010.
nieuw
Op vakantie in eigen land? Investeer in zeer gunstige vakantiewoning in Zutendaal.
Zutendaal € 253.000
 • EPC 200
 • 3
 • 94 m²
Droom jij van een fantastische vakantiewoning in eigen land? Dan is de Gijzenveldstraat 75/701 te Zutendaal jouw beloofde paradijs. Deze vrijstaande vakantiewoning ligt in Landal Mooi Zutendaal. Een wondermooi vakantiepark waar op vakantie gaan telkens aanvoelt als thuiskomen. In de prachtige provincie Limburg ligt Landal Mooi Zutendaal. Een fantastisch domein waar jong en oud eindeloos kan genieten. Deze vrijstaande vakantiewoning ligt er op een mooi groen perceel van maar liefst 4a 08ca. De buitenkant van de woning toont al een peulschil van de enorm, gezellige charme die je binnen terug kan vinden.
nieuw
Charmante woning met 4 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 10a 72ca
Heusden-Zolder € 235.000
 • EPC 783
 • 4
 • 228 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Tussen het centrum van Zolder en het centrum van Heusden rijden we Kolderhof in, een zeer rustig en doodlopend straatje. Nummer 25 behoort toe aan een charmante woning die vanbinnen verrassend veel ruimer is dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Het ideale zuidoostelijke perceel maakt het droomplaatje helemaal compleet. Genieten van zon, rust en privacy is hier absoluut de grootste troef. Hoewel de woning hier en daar zeker wat opfrissingen kan gebruiken, zal je al snel merken dat er een onmiskenbare charme heerst in en rond deze leuke woning uit 1959.
nieuw
Zeer ruime, moderne assistentiewoning met zonrijke tuin en terras in Lummen
Lummen € 359.000
 • EPC 82
 • 2
 • 108 m²
Deze uitzonderlijk ruime serviceflat bevindt zich in Lummen, Ringlaan 21 en bestaat uit een open keuken- en woongedeelte van maar liefst 39 m2, 2 slaapkamers van respectievelijk 16 m2 en 13 m2 en een aangepaste badkamer. Bezoekers kunnen vrij parkeren in de straat en jouw eigen voertuig staat veilig op de aan jou toegewezen autostaanplaats. Een apart toilet en een berging van 7m2 zorgen voor extra gemak, maar de parel van dit pand is het 18 m2 grote terras, dat de volledige lengte van de woonkamer beslaat. Hier kan je de dag rustig starten met een warme kop koffie en een wondermooi groen uitzicht.
nieuw
Leuke, op te frissen rijwoning met tuintje vlakbij het centrum van Beringen
Beringen € 160.000
 • EPC 547
 • 3
 • 139 m²
We staan in de Rode Kruisstraat op een steenworp afstand van het centrum van Beringen. Ter hoogte van nummer 12 houden we halt aan deze leuke rijwoning. Deze werd in 1964 gebouwd op een perceel van 1a 67ca. Hoewel deze woning wat opfrissingen kan gebruiken, zal je de gezellige, charmante sfeer ongetwijfeld snel gewaarworden. De woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 114m², verdeeld over twee verdiepingen. Aan de rechterkant van de inkomhal met toilet wandel je de ruime woonkamer in. Deze heeft een oppervlakte van 29m² en straalt heel wat authentieke charme uit.
nieuw
Magnifieke, energiezuinige nieuwbouw op zuidelijk georiënteerd perceel te Koersel
Beringen € 369.000
 • 3
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) De definitie van instapklaar werd volgens mij hier in Molendijk 71 te Koersel geschreven. Deze magnifieke half open nieuwbouw uit 2021 kent een onberispelijke afwerking. Bovendien werd er kosten noch moeite gespaard voor kwalitatieve en hedendaagse materialen en installaties. Met onder andere zonnepanelen, ventilatiesysteem C, vloerverwarming, regenwaterput, etc. is deze woning uitzonderlijk energiezuinig. U profiteert hier van slechts 10% registratierechten op de grondwaarde van 110.000 euro en 21% btw op de woning van 259.000 euro.
nieuw
Onberispelijk afgewerkte en energiezuinige HOB op zonrijk perceel van 5a 31ca te Koersel
Beringen € 369.000
 • 3
 • 200 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons centraal tussen het gezellige centrum van Koersel en het centrum van de dynamische stad Beringen. In de Molendijk valt ons oog op een magnifieke nieuwbouw van 2021. Achter de magnifieke witte gevel met zwarte accenten schuilen twee half open woningen. Beide woningen werden gerealiseerd door ‘Probus koopwoningen’. Deze projectontwikkelaar legt grote nadruk op een hedendaags wooncomfort waar lichtinval, ruimte en functionaliteit altijd centraal staan. De nieuwbouw aan de linkerkant luistert naar het huisnummer 69.
Verkocht
Op te frissen woning op een riant perceel van 9a 61ca vlakbij centrum Ham
Ham
 • EPC 549
 • 3
 • 210 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op slechts 500 meter van het centrum van Ham rijden we de opvallend rustige Beukenlaan in. Ter hoogte van nummer 10 treffen we deze charmante woning uit 1960. Hoewel de woning zeker en vast opfrissingen kan gebruiken, zie je onmiddellijk het enorme potentieel van deze woning. De woning heeft een totalen bewoonbare oppervlakte van 210m2 groot en is gelegen op een riant perceel van 9a 61ca. De hoge plafonds en de grote ruimtes lenen zich er toe om hier een zeer knappe, frisse en eigentijdse woning te creëren.
Verkocht
Prachtige half open nieuwbouw met groot financieel voordeel op boogscheut van be-Mine
Beringen
 • 3
 • 142 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons op slechts 1,3 kilometer afstand van de historische mijn terril van Beringen. In de Nieuwendijk houden we halt aan een fijn perceel van 4a 49ca. Zeer recent in 2019 werd hier deze half open nieuwbouw geplaatst. Wat meteen zorgt voor een onovertreffelijk fincancieel voordeel. Want dankzij de nieuwe wetgeving rond sloop- en wederopbouw betaal je hier enkel de registratierechten van 6% of 10% in plaats van de btw-kosten van 21%.
nieuw
Ruime, vrijstaande woning met oostelijk georiënteerde tuin nabij het centrum van Ham
Ham € 269.000
 • EPC 330
 • 3
 • 159 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op een boogscheut van het centrum van Ham in de Lindestraat, vind je deze ruime woning terug op een perceel van 22a 90 ca. De bewoonbare oppervlakte van 163 m2 biedt ruimte aan 3 slaapkamers van respectievelijk 14m2, 13,12 m2 en 9,24 m2, 1 badkamer, een volledig ingerichte keuken en een gezellige woonkamer van maar liefst 43m2. Met een oostelijk georiënteerde tuin, een veranda waarin je baadt in het daglicht en een 30m2 groot terras, worden dagelijkse brunchdates de norm.
nieuw
Vrijstaande nieuwbouw (2019) met 3 slaapkamers en zonrijke tuin in Koersel
Beringen € 429.000
 • EPC 23
 • 3
 • 182 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een vrijstaande nieuwbouw met een charmant karakter zit hier in de Schrikheidestraat 76 zeker aan het juiste adres. Duurzame materialen en wooncomfort staan centraal op dit knappe perceel van 5a 40ca. Deze gelijkvloerse woning werd nieuw gebouwd in 2019. Alle materialen en installaties zijn dus conform de huidige normen. Zo werd er gekozen voor het ventilatiesysteem D en zonnepanelen. De woning is met zijn bewoonbare oppervlakte van 182m² zeker ruimer dan je op het eerste zicht zou denken.
nieuw
Luxueuze, gerenoveerde penthouse met 3 slaapkamers (optie aankoop goederen) in centrum Beringen
Beringen € 515.000
 • EPC 222
 • 3
 • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Pure luxe, stijlvol comfort, lichtrijke ruimte en zalige zon! Deze zeldzame maar perfecte harmonie vind je in de, hoe kan het ook anders, Harmoniestraat 28/7 in Beringen. De fantastische penthouse met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 162m2 werd recent in 2020 volledig gerenoveerd. De grote aandacht voor kwalitatieve, trendy en gracieuze materialen creëren een buitengewoon wooncomfort. Er is een mogelijkheid tot aankoop van de meubelen. Je neemt de lift tot de derde en bovenste verdieping.
nieuw
Luxueuze, gerenoveerde penthouse (inclusief alle meubels) met 3 slaapkamers en zonrijk terras in centrum Beringen
Beringen € 575.000
 • EPC 222
 • 3
 • 162 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Pure luxe, stijlvol comfort, lichtrijke ruimte en zalige zon! Deze zeldzame maar perfecte harmonie vind je in de, hoe kan het ook anders, Harmoniestraat 28_7 in Beringen. De fantastische penthouse met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 162m2 werd recent in 2020 volledig gerenoveerd. De grote aandacht voor kwalitatieve, trendy en gracieuze materialen creëren een buitengewoon wooncomfort. Je neemt de lift tot de derde en bovenste verdieping. Meer dan een valies moet je zeker niet mee nemen want ‘instapklaar’ mag je hier meer dan letterlijk nemen.
nieuw
Instapklare hoekwoning met 3 slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin in Beverlo
Beringen € 259.000
 • EPC 269
 • 3
 • 165 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Je bevindt je in Beverlo, op een boogscheut van Beringen, te Westerspeelplein 8. Deze ruime, in 2001 gerenoveerde woning met een bewoonbare oppervlakte van 165m2 bestaat uit 3 slaapkamers van respectievelijk 15,88m2, 11,32 m2 en 8,42 m2, een open en volledig uitgeruste keuken en een aangrenzende woonkamer van 31m2. Je geniet de hele dag door van natuurlijke lichtinval door de zuidelijk georiënteerde, mooi onderhouden tuin en een bijhorend terras van 25m2 waar je gezellig kan barbecueën of je volgende virtuele meeting kan laten plaatsvinden.
nieuw
Renovatieproject met afgewerkte, bewoonbare fermette in Bilzen
Bilzen € 189.000
 • EPC 951
 • 2
 • 87 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Dit unieke, reeds opgestarte renovatieproject vind je terug in Bilzen, Sint-Lodewijkstaart 77a. Het afgewerkte gedeelte bestaat uit een ruime open benedenverdieping met een volledig uitgeruste keuken en open livingruimte die nog geheel naar wens kan worden ingedeeld. Op de eerste verdieping vind je een dubbele slaapkamer met dressing van 13 m2. Daarnaast kan je genieten van een uitgebreide douche in de 11,6 m2 grote, aangrenzende badkamer. Maar de echte parel van dit project bevindt zich aan de voorkant.
Knappe gelijkvloerse woning op zonrijk perceel van 9a 8ca vlakbij centrum Tessenderlo
Tessenderlo € 448.500
 • EPC 379
 • 3
 • 227 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Als je drie grote kernwoorden zou moeten kiezen voor deze fantastische gezinswoning in Tessenderlo dan zouden ruim, lichtrijk en zonovergoten wellicht drie grote kanshebbers zijn. Deze knappe, instapklare woning bevindt zich in de uiterst rustige Biesdelle 38, vlakbij het centrum van Tessenderlo. Deze woning werd in 1970 gebouwd op een zonovergoten perceel van 9a 8ca. De afgelopen jaren kreeg de woning bovendien al meerdere renovaties. Zo werden onder andere de keuken en het dak volledig vernieuwd.
nieuw
Riante woning (298m²) met kangoeroewoning of praktijk op 20a 24ca vlakbij centrum Zonhoven
Zonhoven € 435.000
 • EPC 264
 • 4
 • 365 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wie op zoek is naar een uitzonderlijk grote gezinswoning met heel wat potentieel zit hier in de Pleinstraat 45 in Zonhoven zonder de minste twijfel aan het juiste adres. Deze riante woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 365m² groot. Nood aan een kangoeroewoning of ben jij op zoek naar dé ideale locatie voor jouw eigen kantoor- of praktijkruimte? Dan start jouw nieuwe avontuur hier binnenkort op een absolute topligging vlakbij het commerciële centrum van Zonhoven. Deze royale woonst oogt zeker en vast statig en klassenvol.