Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Trendy gerenoveerde rijwoning op 4a 37ca (Z) in het zeer landelijke Gingelom
Gingelom
  • EPC 299
  • 3
  • 201 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wondermooie en authentieke charme langs buiten… hedendaagse luxe en een trendy stijl langs binnen. Wat er achter deze charmante voorgevel uit 1918 schuilt zal je ongetwijfeld bijzonder aangenaam weten te verrassen. We bevinden ons in de Homsemstraat 85 te Gingelom. De woning werd in 1918 gebouwd op een knap en groen perceel van 4a 37ca. En dat perceel is hier zonder twijfel meteen een eerste zeer grote troef. Je geniet hier immers van een ideale zuidelijke oriëntatie. Zo is dat zalige zonnetje hier de hele dag van de partij.
Verkocht
Charmante, te renoveren Boerderij met heel wat potentieel op 16a 69ca omgeven door agrarisch gebied te Linter
Linter
  • EPC 1016
  • 3
  • 149 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Vooraan een zeer bruisende omgeving en achteraan een eindeloos zicht op de natuurrijke omgeving. Welkom thuis in deze prachtige half open gezinswoning in het natuurrijke Linter. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1942. Deze voormalige boerderij blaakt van uitzonderlijk veel karakter en charme. Maar bovenal kent deze half open woning een buitengewoon veel potentieel. Zo kan jij de huidige bewoonbare oppervlakte van 149m² eenvoudig nog een flink stuk uitbreiden dankzij onder andere de vele stallen, de garage of de immense zolder van 50m² groot.
Verkocht
Zeer gunstig gelegen handelspand van 180m² mét garage en magazijn 160m² op 27a vlakbij het centrum van Heusden
Heusden-Zolder
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een absolute toplocatie, bijzonder veel parkeergelegenheid, een lichtrijke kantoor of praktijkruimte én een zeer grote opslagplaats. Al deze belangrijkste troeven van een gunstig handelspand vink je moeiteloos af in de Guido Gezellelaan 187 te Heusden-Zolder. Op deze belangrijke verbindingsweg tussen Heusden en Beringen behoort nummer 187 toe aan een riant perceel van 27a 27ca. Momenteel werd een zeer groot gedeelte van het perceel verhard, hetgeen meteen voor immens veel parkeergelegenheid zorgt voor zowel medewerkers als klanten.
Verkocht
Instapklare en energiezuinige gezinswoning op ZO perceel van 3a 32ca te Spalbeek
Hasselt
  • EPC 170
  • 3
  • 172 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een hedendaagse, energiezuinige en instapklare gezinswoning? Dan doen we daar in De Gaer 13 te Spalbeek graag nog een ideale zuidoostelijke oriëntatie bovenop. Welkom thuis in deze uitzonderlijk rustige en harmonieuze buurt op een steenworp afstand van het centrum van Kermt. Op dit knappe perceel van 3a 32ca werd in 2006 een statige en zeer hedendaagse gezinswoning gerealiseerd. De woning werd niet alleen piekfijn onderhouden, er werd de afgelopen jaren ook sterk geïnvesteerd.
Verkocht
Zeer ruime HOB met groot magazijn, praktijk of winkelruimte op 14a 80ca te Gingelom
Gingelom
  • EPC 611
  • 4
  • 240 m²
We nemen je graag mee naar Jeuk, een deelgemeente van de gemeente Gingelom en gelegen in de adembenemend mooie streek van Haspengouw. In de Houtstraat houden we halt aan nummer 134. Deze half open bebouwing geeft meteen een zeer statige en bovenal ruime indruk. Al zal het immense potentieel dat achter deze solide gevel schuilt je ongetwijfeld nog zeer aangenaam weten te verrassen. Het pand heeft een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240m² die eventueel nog flink uitgebreid kan worden. We komen gelijkvloers binnen in de inkomhal, centraal in de voorgevel. Meteen rechts krijg je een gezellige leefruimte van 32m² groot.
Verkocht
Instapklare gezinswoning met 3 slpks én energiezuinig karakter op zonovergoten perceel in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 146
  • 3
  • 146 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je klaar om tot over je oren verliefd te worden? Mooi, want daar zal deze knappe halfopen bebouwing in Houthalen-Helchteren ongetwijfeld voor zorgen! Makelaar Britt neemt je graag mee richting de doodlopende en uiterst rustig gelegen Kunselveld. Met de perfecte combinatie tussen lichtrijk en hedendaags, werd deze gezinswoning neergezet in 2012. De woning is zeer praktisch ingedeeld en biedt een totale bewoonbare oppervlakte van 146m² om dagelijks zalig thuis te komen. Er werd hier eveneens gedacht aan de energiezuinigheid.
Verkocht
Leuke woning met veel potentieel op zonovergoten perceel van 7a 90ca in landelijke Zoutleeuw
Zoutleeuw
  • EPC 439
  • 4
  • 136 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke, op te frissen woning met heel wat potentieel? Dan nemen we je maar al te graag mee naar de Ossenwegstraat 24 in de landelijke en groene stad Zoutleeuw. We bevinden ons op de grens tussen het prachtige Hageland en het befaamde Haspengouw. Zoutleeuw is een landelijk gelegen stad op slechts enkele kilometers afstand van Sint-Truiden. In de immer rustige Ossenwegstraat houden we halt ter hoogte van nummer 24. Deze leuke, vrijstaande woning bevindt zich op een perceel van 7a 90ca.
Zalige en zonovergoten bouwgrond van 7a 22ca voor HOB in bosrijke omgeving Leopoldsburg
Leopoldsburg € 125.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar de perfecte basis om te bouwen aan een toekomst? Wij namen die zoekopdracht wel heel erg letterlijk en vonden dé ideale plek voor jou om thuis te komen. Wegdromen in je ultieme droomwoning die je vanaf de eerste tot de laatste steen helemaal naar eigen hand kan zetten? Dat doe jij binnenkort op de Dennenstraat in Leopoldsburg. Het prachtige stuk bouwgrond verwent je met een totale oppervlakte van maar liefst 7a 22ca én een zuidwestelijke oriëntering. De uitgelezen plek dus om te bouwen aan een échte thuis.
Verkocht
Zeer rustig gelegen bouwgrond van 6a 73ca (ZO) voor OB nabij centrum Tongeren
Tongeren
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Mal, deelgemeente van en op slechts 4 kilometer afstand van het historisch rijke en levendige stadscentrum van Tongeren. Op het Hofken is een uiterst rustige straat waar werkelijk enkel zeer plaatselijk verkeer passeert. Nummer 21 werd toegekend aan een knap perceel met een oppervlakte van 6a 73ca. Het perceel is geschikt voor een hedendaagse, vrijstaande nieuwbouwwoning. Je hebt hier een maximale bouwbreedte van 15 meter en een maximale bouwdiepte van 10 meter. Op de eerste verdieping mag je nog eens 80% van deze oppervlakte creëren.
Verkocht
Totaal gerenoveerd en instapklaar – Knappe gezinswoning met 5 slpks op zonnig perceel van 16are in Balen
Balen
  • EPC 171
  • 5
  • 230 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je van een knappe, energiezuinige gezinswoning met 5 slaapkamers, weinig buren en een zonnige tuin? Dan heet Joke je welkom op Kampagnestraat 25 in Balen. Kom maar mee! De woning dateert uit 1962, al is daar vandaag de dag niets meer van te merken. In 2014 onderging de woning een kwalitatieve totaalrenovatie. Het resultaat? Een energiezuinige woning met de perfecte harmonie tussen modern en hedendaags. Met daarbovenop een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 230m² én een imposant perceel van 16 are.
Verkocht
Hooggelegen appartement met 2 slaapkamers en garage op toplocatie in centrum Beringen
Beringen
  • EPC 139
  • 2
  • 115 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het hartje van het bruisende stadscentrum van Beringen, wacht dit hooggelegen appartement op nieuwe eigenaars. En je hebt geluk! Want, je krijgt de kans om het appartement nog hélemaal naar eigen smaak en budget op te frissen zodat je binnenkort écht kan thuiskomen. Ragna neemt je graag mee naar de Onze-Lieve-Vrouwstraat. In het midden van de stad op huisnummer 12, valt de statige voorgevel op het eerste zicht niet op. Het appartementsgebouw past perfect in het straatbeeld. Al schuilt er achter deze voorgevel een hele hoop potentieel.
Verkocht
Recente, luxueuze en energiezuinige villa mét riante praktijkruimte op toplocatie in het gegeerde Bolderberg
Heusden-Zolder
  • EPC 72
  • 3
  • 507 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Zeer recent, stijlvol, instapklaar, energiezuinig en een fantastische locatie. Dat is wat je mag verwachten van deze riante villa mét praktijkruimte in het gegeerde Bolderberg. We bevinden ons in de Wolverik, een rustige straat in de befaamde, residentiele bloemenwijk van Bolderberg. Nummer 6 behoort toe aan een knap perceel van 8a 94ca. De villa die er zeer recent in 2017 op gebouwd werd geeft meteen een zeer ruime, luxueuze en stijlvolle indruk. En die bijzonder grote troeven worden aan de binnenzijde zelfs nog eens zeer vlot overtroffen.
Luxueuze villa op adembenemend perceel van 29 are op zeer landelijke locatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 750.000
  • EPC 256
  • 3
  • 295 m²
Uitzonderlijk groot wooncomfort vanbinnen, eindeloos genieten vanbuiten. Een perceel van 29 are volledig gevuld met pure luxe en stijl. Welkom thuis in de Weg naar de Grauwe Steen 31 te Heusden-Zolder. In deze opvallend rustige straat houden we halt aan een prachtig perceel van maar liefst 29 are. Al lijkt dat zonrijke perceel hier nog eindeloos veel verder te lopen dankzij het achterliggende agrarische gebied. De excentrieke villa die er in 1979 op gebouwd wordt, kent een bijzonder hedendaagse en zeer stijlvolle luxe.
Exclusief renovatieproject – Riante vierkantshoeve op 90a 70ca en optioneel 3Ha 32a weiland te Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 615.000
  • EPC 683
  • 3
  • 188 m²
Ben jij op zoek naar een buitengewoon exclusieve vierkantshoeve? Droom jij van een riante villa of een authentiek en charmant co-housing project? Ligt jouw toekomst in een eigen B&B waar je geniet van uitzonderlijke rust, pure natuur en wondermooi groen? We nemen je maar al te graag mee naar de Beerbosstraat 30 te Herk-de-Stad. In deze zeer landelijke en opvallend rustige straat werd in 1850 een prachtige vierkantshoeve gebouwd. Hoewel het gebouw zeker en vast aan renovatie toe is, zal de authentieke charme je instant laten wegdromen.
Verkocht
Gezellige, instapklare woning op prachtig groen perceel van 9a 64ca in het landelijke Berbroek
Herk-de-Stad
  • EPC 258
  • 2
  • 193 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een knappe gezinswoning die ondanks het instapklare karakter nog bijzonder veel mogelijkheden biedt? Droom jij van een zonnige tuin met een eindeloos groen zicht zonder in te boeten op een vlotte bereikbaarheid? Vergezel ons dan snel naar de Bosstraat 31 te Herk-de-Stad. We bevinden ons meer bepaald in het uiterst landelijke Berbroek. In deze bijzonder rustige straat houden we halt aan een perceel van 9a 64ca. De ideale westelijke oriëntatie gaat gepaard met een diep uitgestrekt karakter. Bovendien lijkt jouw perceel nog eindeloos veel groter.
Volledig afgewerkte nieuwbouw woning in pastorijstijl met 3 à 4 slaapkamers op zonnig perceel in Ham
Ham € 426.780
  • EPC 16
  • 3
  • 202 m²
Met een prachtig bosrijk gebied in de achtertuin, werd deze hoogwaardige halfopen nieuwbouw woning afgelopen jaar opgetrokken in Ham. Wie houdt van kwaliteit, licht en optimaal wooncomfort, mag alvast beginnen met watertanden. En voor de energiefactuur hoef je ook al niet te vrezen: de woning werd volledig gebouwd volgens de hedendaagse energienormen, beschikt over 15 zonnepanelen én doet aan regenwaterrecuperatie. Wanneer we de rustig gelegen Kwamol binnenrijden, valt de knappe pastorijstijl van de woning op nummer 12C meteen in de smaak.
Verkocht
Instapklaar en uiterst energiezuinig appartement (label A) met 3 slaapkamers vlakbij centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren
  • EPC 100
  • 3
  • 112 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een zeer gunstig gelegen en uitzonderlijk energiezuinig appartement met drie slaapkamers? Dan blinkt jouw naam binnenkort op de deurbel van de Grote Baan 173 1.1 vlakbij het centrum van Houthalen. Of zie jij dit eerder als een uiterst gunstig investeringsproject om te verhuren? In beide gevallen zal je ongetwijfeld blij verrast zijn dat het appartement dankzij meerdere grondige renovaties volledig instapklaar is. Een eerste en bijzonder belangrijke troef is meteen de ligging. Wist je dat weldra het doorgaand verkeer hier via een tunnel zal passeren?
Verkocht
Riante, klassenvolle woning mét groot handelspand op zeer gunstige locatie in hartje Balen
Balen
  • EPC 317
  • 5
  • 315 m²
We bevinden ons in het hartje van Balen centrum. Achter deze statige en imposante gevel schuilt heel wat meer potentieel dan je op het eerste zicht zou durven dromen. Het knappe pand, met de allures van een herenhuis, biedt namelijk plaats aan een riante en gunstige handelsruimte én een imposante en opvallend grote privé woonst.  We nemen je eerst mee naar de gelijkvloerse verdieping waar we het grote handelspand of magazijn treffen. Met een oppervlakte van maar liefst 330m² biedt deze ruimte bijzonder veel potentieel.