Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Gunstig appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 140.000
  • EPC 165
  • 2
  • 75 m²
Wie op zoek is naar een nieuwe, gunstig gelegen en energiezuinig appartement met 2 slaapkamers zit helemaal aan het juiste adres on de Kleuterweg 34 bus 6 in het centrum van Heusden. Ook voor wie op zoek is naar een ideaal investeringspand zal hier ongetwijfeld meteen overtuigd zijn. We nemen je mee naar de tweede verdieping van dit hedendaagse en statige pand uit 1982. Het appartement heeft een aangename bewoonbare oppervlakte van 75m² en is volledig instapklaar. Enkele kleine opfrissingen maken hier binnenkort een warme en stijlvolle thuis die helemaal voldoet aan jouw wensen.
nieuw
Op te frissen woning op mooi, gunstig gelegen perceel van 8a 06ca tussen centrum Beverlo en Heppen
Beringen € 245.000
  • EPC 282
  • 2
  • 133 m²
1 Kilometer in de ene richting brengt je naar het bruisende centrum van Heppen. 1 Kilometer in de andere richting en je staat in het gezellige hartje van Beverlo. Welkom thuis in deze zeer gunstig gelegen gezinswoning in de Heppensesteenweg 101, 3581 Beverlo. Op dit knappe en groene perceel van 8a 06ca werd in 1963 deze leuke woning gerealiseerd. Hoewel er al heel wat belangrijke renovaties gedaan werden, zoals andere in 2010 het dak en een gasketel en in 2015 nieuwe PVC ramen, kan de woning toch zeker en vast nog enkele opfrissingen gebruiken.
nieuw
Charmante, vrijstaande woning met 3 slaapkamers op 9 are op natuurrijke locatie te Balen
Balen € 340.000
  • EPC 353
  • 3
  • 188 m²
Gelegen vlakbij de meest wondermooie en uitgestrekte natuur én toch met alle dagelijkse benodigdheden op een boogscheut afstand. Welkom thuis in deze uiterst charmante gezinswoning te Balen. We nemen je graag mee naar de immer rustige straat Ongelberg op minder dan 2 kilometer afstand van hartje Balen. Huisnummer 69 behoort toe aan een zeer knap perceel van 9 are. Met een perceeldiepte van maar liefst 60 meter heeft de tuin hier meteen een zeer aangenaam en diep karakter.
nieuw
Ruim handelspand met comfortabele woonst op vlot bereikbare locatie te Sint-Truiden
Sint-Truiden € 364.000
  • 3
  • 309 m²
We bevinden ons op de Luikersteenweg, een zeer belangrijke verbindingsweg tussen het centrum van Heers en het centrum van Sint-Truiden. Huisnummer 532 behoort toe aan een zeer gunstig en ruim pand dat momenteel bestaat uit een instapklare en grote handelsruimte gelijkvloers en een knappe woonst achteraan en de twee hoger gelegen verdiepingen. Deze vrijstaande woning werd in 1936 gerealiseerd op een groot en mooi perceel met een oppervlakte van maar liefst 14a 19ca. De woning kreeg in 1997 al een grote renovatie waarbij onder andere het dak grondig geïsoleerd en vernieuwd werd.
nieuw
Zeer charmante op te frissen woning met 4 slaapkamers in het hartje van Borgloon
Borgloon € 180.000
  • EPC 743
  • 4
  • 155 m²
Op zoek naar een bijzonder charmante woning die jij binnenkort kan omtoveren tot een warme, gezellige thuis voor jou en jouw gezin? Woon je graag in het harmonieuze en levendige centrum van Borgloon? Dan wordt het Haspengouwse decor binnenkort jouw adembenemend mooie thuisbasis. Welkom thuis in de Nieuwe Steenweg 9, 3840 Borgloon. Deze half open woning werd oorspronkelijk gebouw in 1900 en dat zal je meteen zien aan de uitzonder charismatische en karakteristieke voorgevel. Achter deze voorgevel schuilt een knappe half open gezinswoning die met wat opfrissingen straks helemaal voldoet aan jouw smaak en wensen.
nieuw
Leuke half open gezinswoning met potentieel voor praktijk op 8a 63ca in centrum Zolder
Heusden-Zolder € 335.000
  • EPC 186
  • 3
  • 149 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een zeer leuke, half open gezinswoning met drie slaapkamers, een grote, mooie en groene tuin, een bijzonder handige en ruime kelder én een gunstige ligging in het centrum van Zolder. Dat is wat je mag verwachten van deze knappe woning in de Wijngaardstraat 10 te Heusden-Zolder. Op dit ruime perceel van 8a 63ca werd in 1980 een statige half open woning gerealiseerd.
nieuw
Volledig gerenoveerde HOB met 3 slaapkamers op 3a 10ca in Linter in het Hagelands Haspengouw
Linter € 289.000
  • EPC 255
  • 3
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Omgeven door de meest uitgestrekte natuur en prachtige landschappen. Welkom thuis in de Kiezelstraat 3 te Linter. Wordt deze grondig gerenoveerde half open gezinswoning binnenkort een nieuw, warm en gezellig nest voor jou en jouw familie? Hetgeen ons zeker en vast meteen opvalt is de pure, groene natuur rondom de woning. Jouw perceel van 3a 10ca bevindt zich hier immers midden in een agrarische zone. Zo vink jij dat heerlijke groen hier zonder de minste moeite van jouw wenslijst.
nieuw
Zeer gunstig gelegen, hedendaagse service flat met zonrijk terras in het hartje van Helchteren
Houthalen-Helchteren € 179.000
  • EPC 133
  • 1
  • 52 m²
We bevinden ons in ’t Dorp, een straatnaam die meteen alles prijs geeft. Je zit hier namelijk pal in het hartje van Helchteren, een zeer levendig dorp en deelgemeente van Houthalen-Helchteren. In 2016 werd ter hoogte van huisnummer 30 een zeer stijlvolle en hedendaagse residentie gerealiseerd. ‘Het dorp Senior Resort’ biedt plaats aan 41 luxueuze service flats waar jij binnenkort eentje misschien wel de jouwe mag noemen. Ben jij op zoek naar een fantastische plek om te wonen met een uitgebreide waaier aan service en faciliteiten aan huis?
Zeer ruime, gelijkvloerse villa mét zwembad in zeer gegeerde, residentiële wijk van Bolderberg
Heusden-Zolder € 730.000
  • EPC 345
  • 5
  • 294 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een opvallend ruime, luxueuze villa op een wondermooi perceel van maar liefst 16a 57ca? Dan wordt die droom werkelijkheid in één van de meest gegeerde, residentiële wijken van Bolderberg. Bolderberg staat voornamelijk gekend omwille van zijn harmonieuze combinatie van wondermooie natuur enerzijds en een uitzonderlijk vlotte bereikbaarheid anderzijds. Maar ook de residentiële villawijken zijn een buitengewone troef in dit pittoreske en hartelijke kerkdorp.
nieuw
Instapklare woning met 3 slaapkamers op een rustig gelegen perceel van 9a 19ca in Zolder centrum
Heusden-Zolder € 368.000
  • EPC 212
  • 3
  • 244 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Achter deze statige gevel van 1983 schuilt heel wat meer dan je op het eerste zicht zou durven dromen. Wordt deze zeer stijlvolle, gerenoveerde en instapklare gezinswoning met drie slaapkamers binnenkort jouw nieuwe, warme thuis? We nemen je graag mee naar Kerkeveld in het centrum van Zolder. In deze opvallend rustige straat houden we halt bij huisnummer 4. Op dit knappe perceel van 9a 19ca werd in 1983 een statige gezinswoning gerealiseerd. Tal van belangrijke aspecten werden de afgelopen jaren al gerenoveerd.
nieuw
Statige rijwoning met veel potentieel op zonnige perceel van 2a 94ca in de landelijke gemeente Gingelom
Gingelom € 180.000
  • EPC 462
  • 4
  • 172 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke rijwoning met nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden? Droom jij van een rustige, zonrijke tuin? Is een landelijke omgeving met een zeer vlotte bereikbaarheid voor jou een belangrijke troef? Dan nemen we je graag mee naar Gingelom in het prachtige Haspengouwse landschap. Gingelom is een bruisende gemeente met een uiterst landelijk karakter. Op de belangrijke Steenweg, die voor de vlotte verbinding met het nabijgelegen Sint-Truiden zorgt, houden we halt ter hoogte van nummer 29 aan een oostelijk georiënteerd perceel van 2a 94ca.
nieuw
Uiterst rustig en groen gelegen villa met 4 slaapkamers in het centrum van Paal
Beringen € 649.000
  • EPC 78
  • 4
  • 240 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een indrukwekkende villa, hoogwaardige materialen, heel wat ruimte en een zeer groene en rustige locatie. Dat is wat je mag verwachten van de Wisselstraat 33 te Paal. Deze opvallend rustige straat bevindt zich op een boogscheut afstand van het hartje van Paal. Het perceel met huisnummer 33 heeft een zeer aangename oppervlakte van 8a 35ca. Al zal dat ongetwijfeld meteen nog immens veel ruimer aanvoelen. Jouw perceel grenst hier namelijk aan een agrarisch gebied. Zo vink je dat pure groen zicht hier moeiteloos van jouw grote wenslijst.
nieuw
Instapklare HOB met 3 slaapkamers en zonnige tuin in het gegeerde centrum van Koersel
Beringen € 265.000
  • EPC 132
  • 3
  • 134 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een volledig gerenoveerde, hedendaagse woning in het bruisende centrum van Koersel? Dan nemen wij jou maar al te graag mee naar de Albert I Laan 53 te Koersel. De bijzonder charmante en authentieke buitengevel van deze half open woning geeft nog niet veel prijs van wat je aan de binnenzijde mag verwachten. Het volledige interieur onderging in 2012 namelijk een zeer grondige renovatie. Het resultaat? Een instapklare, frisse en zeer hedendaagse woning met een comfortabele bewoonbare oppervlakte van 134m² groot.
nieuw
Zeer rustige gelegen bouwgrond voor OB centraal tussen centrum Beringen en Heusden
Heusden-Zolder € 190.000
Zoekt jouw stijlvolle, hedendaagse en vrijstaande nieuwbouw nog een ideale bouwgrond? Dan wordt die eerste steen van jouw droomwoning binnenkort ongetwijfeld gelegd in de Dijkstraat te Heusden-Zolder. In deze opvallend rustige straat houden we halt voor een perceel van maar liefst 9a 58ca met zijtuin van 9a 99ca. De bouwgrond heeft een speelse vorm waarbij je aan de rechterkant kan rekenen op een uitzonderlijke perceeldiepte. Zo kunnen kinderen of viervoeters hier zeker en vast stevig ravotten terwijl jij op jouw terras kan blijven verder genieten van de onmeetbare rust.
nieuw
Recent gerenoveerde woning met studio en groen verzicht tussen Riemst en Maastricht
Riemst € 485.000
  • EPC 204
  • 2
  • 404 m²
Knap gerenoveerd, zeer ruim, luxueuze afwerking, een fantastisch groen zicht en een zeer vlotte bereikbaarheid. Het zijn belangrijke troeven waar heel wat mensen van dromen tijdens de zoektocht naar hun ideale woning. Doe daar nog eens een instapklare studio bovenop en je weet meteen deze prachtige woning in de Maastrichtersteenweg 195 te Riemst een unieke opportuniteit wordt. Deze charmante villa uit 1974 werd recent in 2016 volledig gerenoveerd met veel aandacht voor kwalitatieve materialen en een piekfijne afwerking.
nieuw
Charmante woning met zonrijke tuin in het magnifieke Haspengouwse landschap van Riemst
Riemst € 279.000
  • EPC 378
  • 3
  • 125 m²
Op zoek naar een leuke, charmante gezinswoning met drie slaapkamers, een zalig groene en zonovergoten tuin en een wondermooie, natuurrijke omgeving? Dan nemen wij je maar al te graag mee naar Val-Meer, een deelgemeente van Riemst. In de immer rustige Valmeerstraat behoort nummer 134 toe aan een knap perceel van 6a 36ca. De immense groene buffer rondom zorgt voor heel wat rust en privacy terwijl de ideale zuidwestelijke oriëntatie de zalige zon met zich mee brengt. Pure rust, weelderig groen en het gezelschap van de zon, je zal meteen beseffen dat dit een bijzonder aangenaam plekje is om te vertoeven.
nieuw
Landelijk gelegen gezinswoning op zonovergoten perceel van 5a 73ca vlakbij het Schulensmeer te Lummen
Lummen € 399.000
  • EPC 216
  • 3
  • 139 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We nemen je graag mee naar een zeer landelijke locatie in Linkhout, op drie kilometer afstand van hartje Lummen. In de uiterst rustige Korte Goerenstraat behoort huisnummer 13 toe aan een knap, zuidelijk georiënteerd perceel met een zeer aangename oppervlakte van 5a 73ca. De woning die er in 1993 gebouwd werd onderging al heel wat grote renovaties en opfrissingen. Zo werd in 2011 het dak vernieuwd en werden er ook heel wat zonnepanelen geplaatst (met terugdraaiende teller).
nieuw
Hedendaags en instapklaar appartement met 2 ruime slaapkamers, tof terras én garage in centrum Zonhoven
Zonhoven € 229.000
  • EPC 212
  • 2
  • 105 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Samen met jou openen we de deur naar een warm en uitnodigend appartement in het hart van Zonhoven. Makelaar Britt neemt je vol trots mee naar de ideaal gelegen Dorpsstraat waar op nummer 28 jouw nieuwe thuishaven wacht. Het appartement, gebouwd in 1976, is lekker hedendaags en volledig instapklaar.