Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Landelijk gelegen woning op zonrijk perceel van 09a 11ca te Nieuwerkerken
Nieuwerkerken € 285.000
  • EPC 506
  • 3
  • 155 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We nemen je graag mee naar Nieuwerkerken, het hart van de Haspengouwse fruitstreek. In de bijzonder rustige Driesstraat 119 ligt een prachtig perceel van 9a 11ca. Het Perceel heeft een diep, uitgestrekt karakter dat dankzij het achterliggende agrarische gebied zelfs eindeloos verder lijkt te lopen. Doe daar nog een ideale zuidelijke oriëntatie bovenop en je vinkt de bijzonder, grote troeven zoals ‘pure rust’, ‘zalig groen’ en ‘heerlijke zon’ hier alvast moeiteloos van jouw wenslijst.
Knappe splitlevel woning op 7a 80ca (ZW) omringd door de wondermooie Haspengouwse natuur
Borgloon € 295.000
  • EPC 480
  • 3
  • 175 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) “Reading between the lines” is niet nodig want de lange lijst aan onevenaarbare troeven is hier zonder enige twijfel overduidelijk. We bevinden ons net buiten het hartje van het pittoreske Borgloon, op een steenworp afstand van het befaamde doorkijkkerkje. Wanneer we door de Broekomstraat rijden wordt meteen duidelijk dat je hier omringd wordt door de meest wonderbaarlijke natuur van Haspengouw. Er is maar één ding dat je niet kan veranderen aan een woning en dat is de locatie. Zo komen we meteen bij de eerste bijzonder grote troef.
Verkocht
Ideaal startersappartement met leuk terras op toplocatie in centrum Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 124
  • 1
  • 64 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar het ideale startersappartement op een uitzonderlijke locatie in het hartje van Houthalen-Helchteren? Haast je dan snel naar de Vredelaan, want deze kans mag je écht niet missen! Gelegen in het centrum op een steenworp afstand van alles wat je dagelijks nodig hebt, zit je hier meer dan goed. Denk maar aan tal van supermarkten, warme bakkers om de dag goed mee te starten, scholen, opvang, horecavoorzieningen en sportclubs. Houthalen-Helchteren heeft het werkelijk allemaal!
Gunstige investering - Handelspand met gegarandeerd rendement in centrum van Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren € 315.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je opzoek naar een gunstige investering? Of wens je jouw investeringsportefeuille verder uit te breiden? Dan hebben wij exact wat je zoekt! Gelegen op een ware toplocatie in het centrum van Houthalen-Helchteren, wacht dit uiterst ruime handelspand op een nieuwe, enthousiaste eigenaar. Marc neemt je graag mee. Midden in het bruisende centrum van het veelzijdige Houthalen-Helchteren, ligt in de Vredelaan een ruime handelszaak. Dankzij haar ideale locatie geniet de zaak dagelijks van ongelofelijk veel passage en visibiliteit.
Verkocht
Zeer ruim en ideaal gelegen investeringspand in centrum van Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ontdek samen met ons dit bruisende investeringspand in het hartje van Houthalen-Helchteren. Want, voor wie op zoek is naar een slimme investering is op Vredelaan 41 aan het juiste adres. Marc neemt je graag mee voor een uitgebreide rondleiding. Wanneer we spreken over het hartje van Houthalen-Helchteren, bedoelen we ook echt het hartje van Houthalen-Helchteren. Zo bevinden we ons pal in het centrum waar een ruim handelspand ligt te wachten op een nieuwe eigenaar die graag zijn of haar investeringsportefeuille nog verder uitgebreid.
Hedendaags gerenoveerd en instapklaar appartement met 2 slaapkamers in centrum van Heppen
Leopoldsburg € 180.000
  • EPC 158
  • 2
  • 94 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Kom jij binnenkort thuis in dit leuke, hedendaagse 2-slaapkamer appartement in het centrum van Heppen? Op Dorpsstraat nummer 14 wacht een statig pand met een eigentijdse en trendy uitstraling dat, op z’n minst gezegd, opvalt in het straatbeeld. We nemen je graag mee voor een rondleiding. Het moderne gebouw werd neergezet in 1973 in het centrum van Heppen. Je zal hier vertoeven op een gunstige en zeer centrale locatie. Het appartement in kwestie ligt achter bus 14 en werd volledig gerenoveerd.
Verkocht
Op te frissen woning met handelsruimte en magazijn of projectgrond in Tessenderlo
Tessenderlo
  • EPC 482
  • 261 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een woning waar je je zelfstandige activiteit kan uitoefenen en een groot magazijn ter beschikking hebt voor stockage? Of ben je eerder op zoek naar een projectgrond? Dan maakt deze woning op de Geelsebaan in Tessenderlo een einde aan jouw zoektocht. De woning werd in 1918 gebouwd op dit gesloten perceel van 6a 26ca en kreeg huisnummer 63 toegewezen. Dit pand bestaat uit een winkelruimte van 75m² en een magazijn van 133 m². Samen met het woongedeelte een bewoonbare oppervlakte van 261m².
Verkocht
Zeer mooie gezinswoning op groen perceel van 7a vlakbij hartje van Sint-Truiden
Sint-Truiden
  • EPC 446
  • 4
  • 152 m²
Zeer rustig gelegen maar op een steenworp afstand van de veelzijdige stadskern van Sint-Truiden. Instapklaar maar heel wat ruimte voor een hedendaagse opfrissing. Uitzonderlijk lichtrijk maar steeds met een bijzonder grote gezelligheid en charme. Een groene tuin boordevol rust en zon maar met deugddoende leuke schaduwplekjes. Op zoek naar telkens het beste van beide uitersten? Deze harmonieuze en ideale combinatie kan morgen al van jou zijn. We bevinden ons net buiten de stadskern van Sint-Truiden. In het zeer rustige Kampveld houden we halt aan huisnummer 6. Dit nummer behoort toe aan een knap perceel van 7 are.
Zeer gunstige investering – Moderne assistentiewoning in het zeer gegeerde en natuurrijke Bolderberg
Heusden-Zolder € 190.000
  • EPC 177
  • 1
  • 78 m²
Ben jij op zoek naar een uitzonderlijk gunstige investering? Of droom jij er zelf van om te wonen in een zeer hedendaagse en luxueuze assistentiewoning? Dan nemen me je maar al te graag mee naar het pittoreske en bijzonder natuurrijke Bolderberg. Te midden van deze bruisende dorpskern werd in 2013 namelijk woonzorgcentrum “Bocasa” gerealiseerd. Een zeer hedendaags en luxueus project met meerdere assistentiewoningen en een stijlvol en hoogwaardig rusthuis gedeelte. De assistentiewoning B3.04 bevindt zich op de derde verdieping, hetgeen meteen voor een exclusieve troef zorgt.
Verkocht
Zeer rustig gelegen gezinswoning met gunstige indeling op 6a 31ca in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 244
  • 3
  • 170 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Staan de begrippen “rustig gelegen”, “gunstige indeling” en “gezelligheid” bovenaan op de checklist van jouw droomwoning? Dan heeft makelaar Britt een écht pareltje voor jou klaarstaan in Houthalen-Helchteren. We nemen je graag mee naar de ideaal gelegen Maastrichtsestraat. Met een prachtige, bosrijke omgeving in je nieuwe achtertuin én alle dagelijkse faciliteiten in de buurt, is dit ongetwijfeld de locatie van je dromen. Je combineert het beste van twee werelden terwijl je dagelijks heerlijk thuiskomt.
Verkocht
Exclusieve, af te werken nieuwbouw woning met uitzicht op achterliggend agrarisch gebied in Beringen
Beringen
  • 3
  • 277 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Verlang je naar een unieke open bebouwing met een moderne look, veel lichtinval en waar je nog volledig zelf de afwerking kan kiezen? Dan neemt Ragna jou graag mee naar de rustig gelegen Hekstraat in Beringen waar deze exclusieve nieuwbouw woning op jou wacht. We bevinden ons net buiten het bruisende stadscentrum van Beringen. Op nummer 108 wordt gebouwd aan een adembenemende open bebouwing op een riant perceel van 14a 89ca. Voor de bouw van jouw nieuwe thuis werd er samengewerkt met architect Egide Meertens, die zonder twijfel de nodige wow-factor wist over te brengen.
Verkocht
Zeer grote rijwoning met handelsruimte én privé woonst op TOPlocatie nabij centrum Hasselt
Hasselt
  • EPC 258
  • 2
  • 252 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar de ideale combinatie tussen een uitzonderlijk gunstig gelegen handelsruimte en een comfortabele privé woonst? Of droom jij van een riante rijwoning vlakbij het stadscentrum van Hasselt? Achter de statige gevel van de Oude Luikerbaan 100, te Hasselt ligt heel wat potentieel te wachten op jouw nieuwe avontuur. We bevinden ons in de harmonieuze wijk vlak achter het stadspark van Hasselt.
Gerenoveerde HOB met 2 volwaardige appartementen – Unieke opbrengsteigendom
Beringen € 349.000
  • EPC 189
  • 4
  • 197 m²
Stap binnen op Kroonstraat 55 in Beverlo, waar Britt je verwelkomt met een glimlach en een unieke kans om te investeren. Hier wacht een prachtig gerenoveerde halfopen bebouwing op je, met niet één, maar twee volwaardige appartementen, elk voorzien van twee slaapkamers. De woning werd gebouwd in 1972, maar onderging in 2014 een complete transformatie. Er werden twee ruime appartementen met elk twee slaapkamers gecreëerd. Of je nu op zoek bent naar een dubbele huurinkomst of naar een comfortabele plek om zelf te wonen, deze knappe woonst biedt het allemaal.
Unieke opbrengsteigendom – Gerenoveerde HOB met 2 volwaardige appartementen 
Beringen € 349.000
  • EPC 189
  • 4
  • 197 m²
Stap binnen op Kroonstraat 55 in Beverlo, waar Britt je verwelkomt met een glimlach en een unieke kans om te investeren. Hier wacht een prachtig gerenoveerde halfopen bebouwing op je, met niet één, maar twee volwaardige appartementen, elk voorzien van twee slaapkamers. De woning werd gebouwd in 1972, maar onderging in 2014 een complete transformatie. Er werden twee ruime appartementen met elk twee slaapkamers gecreëerd. Of je nu op zoek bent naar een dubbele huurinkomst of naar een comfortabele plek om zelf te wonen, deze knappe woonst biedt het allemaal.
Verkocht
Riante woning mét praktijk en magazijn op zonovergoten perceel van 27a 27ca te Heusden
Heusden-Zolder
  • 364 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een zeer ruime gezinswoning? Droom jij van een grote en zuidelijk georiënteerde tuin? Is heel wat opbergruimte of een groot magazijn een groot pluspunt voor jou? Of droom jij er eventueel van om een aangenaam wooncomfort te combineren met een bruisende business? Dan nemen we je met grote fierheid mee naar deze uiterst gunstig gelegen woning vlakbij het centrum van Heusden. Op de Guido Gezellenlaan houden we halt ter hoogte van huisnummer 187.
Verkocht
Leuk, energiezuinig appartement met 3 slaapkamers en parkeerplaats in het centrum van Lanaken
Lanaken
  • EPC 162
  • 3
  • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een ruime en energiezuinig appartement met drie slaapkamers voor jezelf of jouw gezin? Of ben je eerder op zoek naar een uiterst gunstig opbrengsteigendom met instant rendement? Dan ben jij binnenkort wellicht de trotse eigenaar van dit instapklare appartement pal in het centrum van Lanaken. Het appartement wordt momenteel verhuurd voor € 809 per maand. We bevinden ons op het Gemeenteplein 11 in het bruisende hartje van Lanaken. Busnummer 43 behoort toe aan een ruim appartement uit 1969.
Verkocht
Instapklaar en lichtrijk appartement met 2 slpks én autostaanplaats op vlot bereikbare locatie in Lummen
Lummen
  • EPC 57
  • 2
  • 96 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Twee prachtige slaapkamers, een zalig terras én een ondergrondse autostaanplaats en bovendien een verkoop onder het registratiestelsel. Dit en nog véél meer mag je verwachten van dit lichtrijke appartement in de Meerlestraat. Makelaar Yens neemt je graag mee richting Lummen. Het moderne appartementsgebouw behoort toe tot het luxueuze nieuwbouwproject ‘Park Lodge’ dat in 2021 werd neergezet.
Verkocht
Trendy gerenoveerde rijwoning op 4a 37ca (Z) in het zeer landelijke Gingelom
Gingelom
  • EPC 299
  • 3
  • 201 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wondermooie en authentieke charme langs buiten… hedendaagse luxe en een trendy stijl langs binnen. Wat er achter deze charmante voorgevel uit 1918 schuilt zal je ongetwijfeld bijzonder aangenaam weten te verrassen. We bevinden ons in de Homsemstraat 85 te Gingelom. De woning werd in 1918 gebouwd op een knap en groen perceel van 4a 37ca. En dat perceel is hier zonder twijfel meteen een eerste zeer grote troef. Je geniet hier immers van een ideale zuidelijke oriëntatie. Zo is dat zalige zonnetje hier de hele dag van de partij.