Klein beschrijf | Duplex met 3 slaapkamers, garage en zuidelijk terras in het centrum

Lummen
  • KI € 743
  • EPC 517
  • 3
  • 143 m²

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Lummen staat een knappe duplex te koop. De duplex heeft drie ruime slaapkamers, een zeer gezellige open leefruimte, een zuidelijk terras en een inpandige garage. In 1969 werd dit pand gebouwd, in 2011 onderging de duplex een renovatie. Je geniet hier bijgevolg van een nieuwe mazoutketel en nieuwe isolatie. De eerste vernieuwingen gebeurden reeds in 2011, gevolgd door het plat dak in 2015 en de ramen in 2016. Bovendien heb je in deze duplex veel ruimte. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 143 m2.

De leefruimte van de woning spreekt meteen aan. De houten balken en de grote ramen maken van deze ruimte één gezellig geheel! De leefruimte is maar liefst 60 m2 groot en is opgedeeld in salon en eetkamer. De moderne, open keuken nodigt je uit om een dinertje voor te bereiden. De keuken is zeer recentelijk geplaatst en heeft een tof kookeiland. Zet er twee barkrukjes en je ontbijt hier ’s morgens zalig met je koffietje in de hand. Vanuit de keuken en leefruimte kijk je uit op je gezellige en overdekte terras. De huidige eigenares heeft hier een leuk loungezitje geplaatst. Zie je je hier al relaxen op je zuidelijke terras?

Het slaapgedeelte van de woning vind je op de andere verdieping. Je vindt hier drie ruime slaapkamers. Momenteel ingedeeld als master bedroom, dressing en logeerkamer. De huidige logeerkamer heeft een groot schuifraam met eigen balkon. Op deze verdieping vind je ook de badkamer met ligbad, dubbele lavabo, toilet en douche.

De woning heeft een inpandige garage van 15 m2. Op de straat zelf zijn verdere meerdere parkeermogelijkheden. Een ander pluspunt van deze woning is dat het geniet van een klein beschrijf! Dit betekent dat je minder registratiekosten betaalt!

De ligging van de duplex is magnifiek. Lummen staat natuurlijk bekend om zijn zeer vlotte bereikbaarheid. De snelwegen liggen namelijk op steenworpafstand. Maar, ondertussen woon je hier in een centrum en geniet je van alle nutsvoorzieningen op wandelafstand.

BELANGRIJK

Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd. Bij de nieuwe regeling kijkt men niet meer naar het kadastraal inkomen, maar naar de verkoopprijs van de woning.

Lees meer op de nieuwspagina van onze website onder “Nieuw systeem van registratierechten of kopieer deze link in uw browser : https://www.swevers.be/nieuws/2018/01/nieuw-systeem-van-registratierechten/

Wacht dus niet en gebruik deze verandering in je voordeel. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het gunstigste te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je de registratiekosten later kan betalen als je dat wenst, de akte wordt dan uitgesteld.

Om voor jou de voordeligste regeling te treffen, praten wij je graag bij!

Deze toffe duplex kan van jou zijn. Je geniet hier van verschillende troeven: een gezellige leefruimte, een zuidelijk terras, drie slaapkamers, een garage, nieuwe keuken en een fantastische ligging. Indien gewenst, kan dit appartement ook gemeubeld aangekocht worden. Laat deze duplex je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bewoonbare oppervlakte
143,00 m²
Op verdieping
2
Aantal verdiepingen
3
Bouwjaar
1968
Renovatiejaar
2011
Garages
1
Aantal plaatsen
1
Garagetype
Ingebouwd
Parkings
4
Daksoort
Zadeldak

financieel

Kadastraal inkomen
€ 743,00
Terbeschikkingstelling
Bij akte

energie

EPC
517 kWh/m²
EPC-Certificaat
20180105-0002022426-1
Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
PVC
Elektriciteitskeuring
03 januari 2018
Verwarming
Stookolie
Isolatie
Dakisolatie

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
O-peil

geografische ligging

Kerkstraat 28B
3560 Lummen
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Slaapkamers
3
Woonkamer
60,00 m²
Keuken
6,00 m²
Badkamers
1
Toiletten
2
Kelder
50,00 m²

Pand: Appartement in Lummen (Klein beschrijf | Duplex met 3 slaapkamers, garage en zuidelijk terras in het centrum)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Appartement in Lummen (Klein beschrijf | Duplex met 3 slaapkamers, garage en zuidelijk terras in het centrum)

Offerte aanvraag

Pand: Appartement in Lummen (Klein beschrijf | Duplex met 3 slaapkamers, garage en zuidelijk terras in het centrum)