Hou me op de hoogte

te koop

nieuw
Charmant, op te frissen mijnwerkershuisje met drie tot vier slaapkamers
Koersel € 159.000
 • EPC 785
 • 3
 • 157 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7 % op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Asbergstraat in Koersel staat een charmant, op te knappen mijnwerkershuisje te koop. Het is een halfopen woning met drie tot vier slaapkamers. Dit charmehuisje werd gebouwd in 1953 en heeft momenteel wel een opfrissing nodig. Maar er valt echt iets leuks van te maken, dat merk je meteen. Je komt binnen in de entree. Links vind je de woonkamer deze is 28 m2 groot en heeft alvast leuke hoekjes om in te richten. Achter de woonkamer vind je de keuken.
nieuw
Grote ramen met blauwe luikjes! | Gezinswoning met drie slaapkamers en garage
Heusden-Zolder € 269.000
 • 3
 • 135 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning.Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Aangenaam wonen achter blauwe luikjes! Klinkt dat niet als een sprookje? In de Halstraat staat een statige, vrijstaande woonst te koop. Het is een ruime woning met drie slaapkamers en een inpandige garage. Het huis geniet van een zalige, zuidelijke oriëntatie waardoor je binnen een zalige lichtinval ervaart. Nieuwsgierig? Je komt binnen in een ruime entree. De eyecatcher? Een knappe, houten trap naar boven & de chique tegelvloer. Rechtdoor vind je de leefruimte in een L-vorm.
nieuw
Idyllisch & zonnig | Gelukkig wonen in charmant gerenoveerd huis met mooie tuin
Koersel € 178.000
 • EPC 378
 • 2
 • 126 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting voor woningen onder de 200.000 euro. - Wil je iets kopen, maar niet meer geld kwijt zijn dan dat je iets huurt? Dan zit je bij dit eigendom helemaal goed. Dit schattig huis werd dit jaar volledig gerenoveerd: nieuwe isolatie, nieuwe vloeren, nieuwe ramen en deuren in PVC, volledig geschilderd, nieuwe elektriciteit volledig goedgekeurd tot 2043, … . Alles fris en nieuw! En laten we eerlijk zijn: dat vind je niet vaak voor deze prijs.
nieuw
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 06ca)
Beverlo € 129.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Dijkstraat staat een mooi stuk grond te koop van 8a 06ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 24,5 m. De diepte van het stuk grond bedraagt bijna 40 m. Het hekwerk dat er al staat kan eventueel overgenomen worden voor een bedrag van 2.500 euro. De Dijkstraat vind je terug in Korspel, een dorp in Beverlo. Korspel heeft zijn eigen basisschool en ijssalon! Wat wil een kind nog meer? Je woont hier dus zeer residentieel, ideaal voor jonge gezinnetjes!
nieuw
Uitzonderlijk handelspand tussen Paal en Tessenderlo
Paal € 399.000
 • EPC 268
 • 289 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een schitterend pand in Paal op een prachtige locatie. Dit gezellig huis is gebouwd in de jaren ’70. De woning ligt op een knap stuk grond van maar liefst 3280 m2 groot. Ideaal voor de grote natuurliefhebber! De bewoonbare oppervlakte is maar liefst 289 m2. Aan de achterkant kijk je uit op de Paalse plassen, een magnifieke omgeving. Bij het binnenkomen vinden we links de keuken, deze is geïnstalleerd met degelijke materialen: een groot fornuis en veel opbergruimte. De keuken is zeer ruim en heeft plaats genoeg voor een grote eettafel.
nieuw
Uitzonderlijke woonst tussen Paal en Tessenderlo
Paal € 399.000
 • EPC 268
 • 3
 • 289 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een schitterend pand in Paal op een prachtige locatie. Dit gezellig huis is gebouwd in de jaren ’70. De woning ligt op een knap stuk grond van maar liefst 3280 m2 groot. Ideaal voor de grote natuurliefhebber! De bewoonbare oppervlakte is maar liefst 289 m2. Aan de achterkant kijk je uit op de Paalse plassen, een magnifieke omgeving. Bij het binnenkomen vinden we links de keuken, deze is geïnstalleerd met degelijke materialen: een groot fornuis en veel opbergruimte.
nieuw
Zuidelijk georiënteerde bouwgrond voor open bebouwing (8a 30ca)
Heusden-Zolder € 120.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Schansstraat staat een mooi stuk grond te koop van 8a 30ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen. De Schansstraat is namelijk een rustige straat, vlakbij het Koersels Fonteintje. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 15,70 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 50 m. Ook het centrum van Koersel vind je hier vlakbij terug. Koersel is een kleine deelgemeente van Beringen, je vindt hier winkel, bakker, basisschool, jeugdbeweging en zelfs een bioscoop terug. Kortom, een ideale ligging voor de kinderen om op te groeien!
nieuw
Zomers, licht & fris wonen en werken | instapklare woonst met praktijkruimte van 40 m2
Beringen € 369.000
 • EPC 246
 • 3
 • 189 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving 7% op de gezinswoning.Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -Een lichte, zomerse woning met veel ruimte, dat vind je op de Hasseltsesteenweg 166. De woonst is beneden luxueus ingericht, de tuin is knap en parkachtig aangelegd. Hier woon je zeer verzorgd! De bewoonbare oppervlakte van deze woning bedraagt maar liefst 189 m2. Hier hoort een mooie praktijkruimte bij van 40 m2 groot. Dus, wil jij werk en woonst combineren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Privé en praktijk genieten beiden van een eigen ingang.
nieuw
Zonnige bouwgrond voor open bebouwing (8a 43ca)
Olmen € 145.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Stotert staat een mooi stuk grond te koop van 8a 43ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen, want Stotert is namelijk een rustig straatje. De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt 18 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 47,81 m. Hoe mag jij hier bouwen? Jouw toekomstige gevelbreedte meet maar liefst 12 m, de bouwdiepte 17 m. Je woont hier landelijk en rustig. Het openbaar vervoer vind je alvast vlak voor de deur, bovendien woon je hier dichtbij de Olmense zoo (leuk voor de kinderen!).
nieuw
Ruim & huiselijk | vrijstaande gezinswoning met zuidwestelijke oriëntatie
Heusden-Zolder € 269.000
 • EPC 301
 • 4
 • 175 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning.Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -Deze vrijstaande woonst uit de jaren 70 biedt veel licht, veel ruimte en heel wat potentieel. Met zijn vier slaapkamers is het een ideale plek om jouw gezinnetje te huizen. De ligging van deze woning is zeer praktisch. Je woont hier namelijk in een rustige zijstraat van de Guido Gezellelaan. Dit is een centrumweg van Heusden-Zolder, zodat je vlakbij de scholen en alle nutsvoorzieningen woont. De entree is meteen dé eyecatcher van deze woning.
nieuw
Zonnig en landelijk wonen? Op te frissen halfopen gezinswoning
Koersel € 185.000
 • EPC 351
 • 3
 • 215 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Vlakbij het centrum van Koersel staat een halfopen gezinswoning te koop. Ze dient nog wat gerenoveerd te worden, maar er zit zeker potentieel in. Je geniet hier namelijk van een zuidelijke oriëntatie, een mooie perceeloppervlakte van 13a 80ca en een ruime bewoonbare oppervlakte van 176 m2. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer terug van 32 m2. Deze staat in verbinding met de keuken van maar liefst 21 m2.
nieuw
Instapklare benedenwoning met twee slaapkamers en zuidelijk tuintje
Koersel € 139.000
 • EPC 333
 • 2
 • 66 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving : 7% op de gezinswoning en minstens 5600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Koersel in de Schrikheidestraat 18 vind je een halfopen woning terug. De benedenverdieping, die werd ingericht als een volwaardige woonst met twee slaapkamers, staat momenteel te koop. De woonst werd netjes onderhouden en beschikt over een fijn zuidelijk tuintje met terras. Links van de woonst vind je een oprit met achteraan een losstaande garage. Eentje voor jou en een voor de bewoners van de bovenwoning. Aan de achterkant loop je binnen in de keuken.
nieuw
Charmant & gezellig | gezinswoning met drie slaapkamers in Paal
Paal € 239.000
 • EPC 297
 • 3
 • 135 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -Ben je op zoek naar een leuk startershuisje? In de Veldstraat vind je een charmante, stijlvolle en zeer aangename woonst terug! Het huis heeft een zuidelijk georiënteerd tuintje, geniet van drie slaapkamers en biedt een grote uitbreidingsmogelijkheid! De ligging is erg gunstig en kindvriendelijk. Je woont hier op wandelafstand van het centrum van Paal waar je de winkel en scholen terugvindt. Bovendien liggen de op- en afritten van de E313 2 min. verder! Je komt binnen in de hal.
nieuw
Nieuw, rustig en kindvriendelijk wonen in duurzame woning te Paal
Paal € 325.000
 • 3
 • 126 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In 2015 werd deze knappe, open woonst gebouwd te Paal. De Helmsteeg is een nieuwe straat met allemaal nieuwbouwwoningen en daarom zeer in trek bij jonge gezinnen. De residentiële straat is zeer rustig, want ze is aangelegd in een vierkant. Hier komen geen auto’s, die hier niet moeten zijn! Omdat de woning zeer recent gebouwd is, voelt alles fris! Je komt binnen in de ruime entree met toilet en berging. Rechtdoor vind je de leefruimte met salon- en eetkamergedeelte.
nieuw
Wonen in appartement bij dé be-MINE | Gelijkvloers, twee slaapkamers & helemaal af!
Beringen € 185.000
 • EPC 172
 • 2
 • 97 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning en minstens 5.600 euro extra korting. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wonen in een instapklaar appartement met een zonneterras en een gunstige ligging? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit appartement vind je terug naast de be-MINE, dé bruisende ontwikkeling van stad Beringen met winkels, sportaangelegenheden, ... . Het appartement beschikt over twee slaapkamers en heeft in totaal een bewoonbare oppervlakte van bijna 100 m2. Het appartement is gelijkvloers gelegen. Zo loop je makkelijk binnen en buiten.
nieuw
Grote ramen en veel ruimtes in gezinswoning in centrum van Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 209.000
 • EPC 411
 • 4
 • 165 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7% op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In Heusden-Zolder staat een fijne halfopen woning te koop. Je vindt deze woonst terug in het centrum, maar de woning ligt in een doodlopend straatje. Een ideale combinatie voor jou en je gezinnetje. De woning heeft vier slaapkamers, een inpandige garage en een fijne tuin. De woonst werd gebouwd in 1960. Dat zie je terug aan de stijl van het exterieur en interieur. De woning kan dus wat opfrissing gebruiken. De entree van deze woonst vind je aan de zijkant. Bij het binnenkomen voel je al een typische lichtinval.
nieuw
Handelsruimte 660 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 1.150.000
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Een grote vitrine, een gunstige ligging en een ruime oppervlakte. Deze combinatie biedt u een ideale plek voor uw handelsruimte of praktijk. U vindt dit grote hoekpand terug op de centrumweg van Heusden-Zolder. Het gaat hier om een open handelsruimte van maar liefst 660 m2. De ligging is ideaal. De Koolmijnlaan is gekend om zijn winkel- en handelscentrum. De Aldi, Brico, Carrefour, Kruidvat, ... kunt u hier alvast terugvinden. In de nabije toekomst breidt dit centrum zich nog uit met een Action, Lidl, Basic Fit, ... .
nieuw
Zeer verzorgde halfopen woning met vier slaapkamers in Heusden-Zolder
Zolder € 205.000
 • EPC 233
 • 4
 • 179 m²
Nu minder schrijfgeld dankzij nieuwe wetgeving: 7 % op de gezinswoning. Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! -In de H. Vanveldekelaan staat een zeer verzorgde woning te koop. Het gaat om een halfopen woonst in Heusden-Zolder. De woning ligt in een rustige wijk vlakbij de winkels en beschikt over vier slaapkamers. Een ideale plek voor jou en je gezinnetje. De woning werd gebouwd in 1972, maar werd telkens goed onderhouden. Sinds 2013 vind je er een nieuw dak en ook de ketel is nog helemaal in orde. Je komt binnen in de ruime hal. Links vind je de ruime living met salon- en eetkamergedeelte.