Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Instapklare gezinswoning met 3 slpks én energiezuinig karakter op zonovergoten perceel in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 146
  • 3
  • 146 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je klaar om tot over je oren verliefd te worden? Mooi, want daar zal deze knappe halfopen bebouwing in Houthalen-Helchteren ongetwijfeld voor zorgen! Makelaar Britt neemt je graag mee richting de doodlopende en uiterst rustig gelegen Kunselveld. Met de perfecte combinatie tussen lichtrijk en hedendaags, werd deze gezinswoning neergezet in 2012. De woning is zeer praktisch ingedeeld en biedt een totale bewoonbare oppervlakte van 146m² om dagelijks zalig thuis te komen. Er werd hier eveneens gedacht aan de energiezuinigheid.
Zalige en zonovergoten bouwgrond van 7a 22ca voor HOB in bosrijke omgeving Leopoldsburg
Leopoldsburg € 125.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar de perfecte basis om te bouwen aan een toekomst? Wij namen die zoekopdracht wel heel erg letterlijk en vonden dé ideale plek voor jou om thuis te komen. Wegdromen in je ultieme droomwoning die je vanaf de eerste tot de laatste steen helemaal naar eigen hand kan zetten? Dat doe jij binnenkort op de Dennenstraat in Leopoldsburg. Het prachtige stuk bouwgrond verwent je met een totale oppervlakte van maar liefst 7a 22ca én een zuidwestelijke oriëntering. De uitgelezen plek dus om te bouwen aan een échte thuis.
Verkocht
Zeer rustig gelegen bouwgrond van 6a 73ca (ZO) voor OB nabij centrum Tongeren
Tongeren
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Mal, deelgemeente van en op slechts 4 kilometer afstand van het historisch rijke en levendige stadscentrum van Tongeren. Op het Hofken is een uiterst rustige straat waar werkelijk enkel zeer plaatselijk verkeer passeert. Nummer 21 werd toegekend aan een knap perceel met een oppervlakte van 6a 73ca. Het perceel is geschikt voor een hedendaagse, vrijstaande nieuwbouwwoning. Je hebt hier een maximale bouwbreedte van 15 meter en een maximale bouwdiepte van 10 meter. Op de eerste verdieping mag je nog eens 80% van deze oppervlakte creëren.
Verkocht
Totaal gerenoveerd en instapklaar – Knappe gezinswoning met 5 slpks op zonnig perceel van 16are in Balen
Balen
  • EPC 171
  • 5
  • 230 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom je van een knappe, energiezuinige gezinswoning met 5 slaapkamers, weinig buren en een zonnige tuin? Dan heet Joke je welkom op Kampagnestraat 25 in Balen. Kom maar mee! De woning dateert uit 1962, al is daar vandaag de dag niets meer van te merken. In 2014 onderging de woning een kwalitatieve totaalrenovatie. Het resultaat? Een energiezuinige woning met de perfecte harmonie tussen modern en hedendaags. Met daarbovenop een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 230m² én een imposant perceel van 16 are.
Luxueuze villa op adembenemend perceel van 29 are op zeer landelijke locatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder € 750.000
  • EPC 256
  • 3
  • 295 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Uitzonderlijk groot wooncomfort vanbinnen, eindeloos genieten vanbuiten. Een perceel van 29 are volledig gevuld met pure luxe en stijl. Welkom thuis in de Weg naar de Grauwe Steen 31 te Heusden-Zolder. In deze opvallend rustige straat houden we halt aan een prachtig perceel van maar liefst 29 are. Al lijkt dat zonrijke perceel hier nog eindeloos veel verder te lopen dankzij het achterliggende agrarische gebied. De excentrieke villa die er in 1979 op gebouwd wordt, kent een bijzonder hedendaagse en zeer stijlvolle luxe.
Exclusief renovatieproject – Riante vierkantshoeve op 90a 70ca en optioneel 3Ha 32a weiland te Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 615.000
  • EPC 683
  • 3
  • 188 m²
Ben jij op zoek naar een buitengewoon exclusieve vierkantshoeve? Droom jij van een riante villa of een authentiek en charmant co-housing project? Ligt jouw toekomst in een eigen B&B waar je geniet van uitzonderlijke rust, pure natuur en wondermooi groen? We nemen je maar al te graag mee naar de Beerbosstraat 30 te Herk-de-Stad. In deze zeer landelijke en opvallend rustige straat werd in 1850 een prachtige vierkantshoeve gebouwd. Hoewel het gebouw zeker en vast aan renovatie toe is, zal de authentieke charme je instant laten wegdromen.
Verkocht
Gezellige, instapklare woning op prachtig groen perceel van 9a 64ca in het landelijke Berbroek
Herk-de-Stad
  • EPC 258
  • 2
  • 193 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een knappe gezinswoning die ondanks het instapklare karakter nog bijzonder veel mogelijkheden biedt? Droom jij van een zonnige tuin met een eindeloos groen zicht zonder in te boeten op een vlotte bereikbaarheid? Vergezel ons dan snel naar de Bosstraat 31 te Herk-de-Stad. We bevinden ons meer bepaald in het uiterst landelijke Berbroek. In deze bijzonder rustige straat houden we halt aan een perceel van 9a 64ca. De ideale westelijke oriëntatie gaat gepaard met een diep uitgestrekt karakter. Bovendien lijkt jouw perceel nog eindeloos veel groter.
Verkocht
Instapklaar en uiterst energiezuinig appartement (label A) met 3 slaapkamers vlakbij centrum Houthalen
Houthalen-Helchteren
  • EPC 100
  • 3
  • 112 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een zeer gunstig gelegen en uitzonderlijk energiezuinig appartement met drie slaapkamers? Dan blinkt jouw naam binnenkort op de deurbel van de Grote Baan 173 1.1 vlakbij het centrum van Houthalen. Of zie jij dit eerder als een uiterst gunstig investeringsproject om te verhuren? In beide gevallen zal je ongetwijfeld blij verrast zijn dat het appartement dankzij meerdere grondige renovaties volledig instapklaar is. Een eerste en bijzonder belangrijke troef is meteen de ligging. Wist je dat weldra het doorgaand verkeer hier via een tunnel zal passeren?
Verkocht
Te renoveren rijwoning met veel lichtinval en mogelijkheden nabij het ziekenhuis
Heusden-Zolder
  • EPC 252
  • 2
  • 147 m²
Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Steek de handen dan maar uit de mouwen en trek je werkbroek aan! Want, op Pastoor Paquaylaan 1 begin jij binnenkort misschien te bouwen aan een nieuwe, échte thuis. Joke neemt je maar al te graag mee! Op wandelafstand van het Sint-Franciscus ziekenhuis, ligt in het charmante Heusden-Zolder deze rijwoning. De woning dateert uit 1930 en biedt een unieke kans om je eigen stempel te drukken om zo een eigen thuis te creëren. Hoewel de woning een grondige renovatie nodig heeft, werd de verwarming in 2012 wel reeds vernieuwd.
Verkocht
Leuke woning op ZO-georiënteerd perceel van 6a 46ca in zeer groene, rustige en gegeerde straat te Velm
Sint-Truiden
  • EPC 453
  • 2
  • 182 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in Velm, een zeer groen dorp en deelgemeente van Sint-Truiden. In de zeer rustige en groene Velmerlaan behoort nummer 188 toe aan een perceel van 6a 46ca. Al lijkt dat perceel dankzij het achterliggende groen nog een heel stuk groter. Doe daar nog de ideale zuidoostelijke oriëntatie bovenop en je begrijpt meteen waarom deze Velmerlaan zo bijzonder gegeerd is. Het zonovergoten perceel biedt plaats aan een half open gezinswoning. De huidige bewoonbare oppervlakte van 182m² kan, mits vergunning, eventueel nog verder uitgebreid worden.
Verkocht
Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op toplocatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 164
  • 2
  • 89 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben jij op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers? Woon je graag in het levendige centrum waar je letterlijk alles binnen handbereik vindt? Of zoek je een gunstige en instapklare investering om te verhuren? Dan neemt Marc je graag mee naar Vredestraat 41 bus 1 in Houthalen-Helchteren. De laatste steen van het gebouw werd gelegd in 1983. Al werd er in 2009 gekozen voor een grondige renovatie. Het resultaat? Een instapklaar appartement met een hedendaags karakter.
Verkocht
Hedendaagse gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers op een perceel van 6a 39ca in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 251
  • 3
  • 196 m²
Ben je op zoek naar een leuke gezinswoning met 3 à 4 slaapkamers? En ben je je hart verloren aan de charmes van Heusden-Zolder? Dan heeft makelaar Joke dé perfecte match voor jou! Volg ons maar richting de vlot bereikbare Koerselsebaan. We houden halt aan huisnummer 133 waar deze halfopen bebouwing ons verwelkomd. Deze woning werd gebouwd in 1949 en trekt ongetwijfeld meteen je aandacht. In 2005 werden er nieuwe PVC ramen gestoken, gevolgd door de keuken en badkamer in 2011. Het dak werd in 2021 vernieuwd en zijn sindsdien in het gezelschap van 14 zonnepanelen.
Verkocht
Unieke, volledig gerenoveerde HOB met zwembad en 3 slaapkamers in Ham
Ham
  • EPC 141
  • 3
  • 242 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar een woning met een uniek én energiezuinig karakter? Dan hebben wij een écht pareltje voor jou! Deze knappe halfopen bebouwing in Ham werd volledig gerenoveerd. Ze biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 242m² én enorm veel wooncomfort. Ragna leidt je graag rond! Hoewel de woning gebouwd werd in 1933, is daar vandaag de dag niets meer van te merken. In 2008 werden de dakconstructie en de dakpannen zorgvuldig vernieuwd en werd het dak geïsoleerd.
Verkocht
Zeer rustig gelegen en zonovergoten bouwgrond voor OB van 6a 12ca in het landelijke Vliermaal
Kortessem
We bevinden ons in Vliermaal, deelgemeente van Kortessem en gelegen in de befaamde en wondermooie natuur van Haspengouw. In de bijzonder rustige Valgaërstraat werd een voormalig stukje agrarisch gebied omgetoverd tot prachtige, groene bouwgronden. Nummer 19 behoort toe aan een knappe bouwperceel voor een stijlvolle open bebouwing. Het perceel heeft een aangename oppervlakte van 6a 12ca én kan rekenen op een ideale zuidwestelijke oriëntatie. Zo geniet jij binnenkort de hele dag door van de zalige zon in jouw tuin.
Verkocht
Indrukwekkend uitgeruste halfopen BEN-woning op knap perceel van 5a 45ca in het gezellige Viversel
Heusden-Zolder
  • 3
  • 197 m²
Viversel heeft het en deze fenomenaal knappe halfopen BEN-woning met bewoonbare oppervlakte van maar liefst 197m2, heeft het al helemaal! We nemen je graag mee naar de perfect gelegen Kerkstraat in het gezellige Viversel. Op nummer 29.1 staat een echt pronkstuk op jou te wachten. Met een perceeloppervlakte van 5a 45ca zal je hier dagelijks wegdromen en zorgeloos genieten van jouw nieuwe thuishaven. BEN-woning is een begrip dat meer en meer de kop op steekt. BEN-woning staat voor Bijna Energie Neutrale-woning en brengt tal van voordelen met zich mee.
Verkocht
Op te frissen gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin in het Haspengouwse landschap van Borgloon
Borgloon
  • EPC 453
  • 4
  • 175 m²
In het centrum van Borgloon, een gezellige en harmonieuze stad in Haspengouw, houden we halt aan een leuk, zonnig perceel van ongeveer 4a4ca. De vrijstaande woning die er in 1959 op gebouwd werd, geniet van een buitengewone, authentieke charme. Hoewel de woning zeker en vast wat hedendaagse opfrissingen kan gebruiken, zal het enorme potentieel je onmiddellijk duidelijk worden. De gunstige indeling en degelijke structuur van de woning bieden je namelijk de mogelijkheid om hier een stijlvolle en hedendaagse gezinswoning te creëren. Tover jij deze 175m² bewoonbare oppervlakte binnenkort om tot een zeer trendy en eigentijds geheel?
Instapklaar handelspand, ideale kangoeroewoning of volwaardige 2-woonst? Zeer gunstig pand met zonnige tuin op TOPlocati
Beringen € 520.000
  • EPC 176
  • 338 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een bijzonder gunstig gelegen handelspand mét aansluitend een groot en uiterst stijlvol wooncomfort? Ben jij eerder op zoek naar een ideale kangoeroewoning? Wie weet zoek jij wel een gunstige investering waar jij weldra twee volwaardige en comfortabele wooneenheden kan creëren. Wat het ook wordt, in de Paalsesteenweg 270 in het bruisende hartje van Paal is het potentieel werkelijk eindeloos.
Instapklaar handelspand, ideale kangoeroewoning of volwaardige 2-woonst? Zeer gunstig pand met zonnige tuin op TOPlocati
Beringen € 520.000
  • EPC 176
  • 3
  • 338 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een bijzonder gunstig gelegen handelspand mét aansluitend een groot en uiterst stijlvol wooncomfort? Ben jij eerder op zoek naar een ideale kangoeroewoning? Wie weet zoek jij wel een gunstige investering waar jij weldra twee volwaardige en comfortabele wooneenheden kan creëren. Wat het ook wordt, in de Paalsesteenweg 270 in het bruisende hartje van Paal is het potentieel werkelijk eindeloos.