Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

Verkocht
Gunstig gelegen appartement met 2 slaapkamers én autostaanplaats in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 199
  • 2
  • 100 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in Heusden-Zolder! Of zeggen we beter welkom thuis? Op Dorpsstraat 84 wacht namelijk een leuk en vooral ruim appartement op nieuwe eigenaars. Met een uiterst gunstige ligging in het centrum van Zolder met alle nodige faciliteiten in de buurt, zit je hier absolúút goed. Wat denk je? Nemen we samen een kijkje? Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en biedt dus een prachtig uitzicht over de gemeente. En over die tweede verdieping hoef je je alvast geen zorgen te maken, want er is een lift aanwezig.
Verkocht
Op te frissen gezinswoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin in het Haspengouwse landschap van Borgloon
Borgloon
  • EPC 453
  • 4
  • 175 m²
In het centrum van Borgloon, een gezellige en harmonieuze stad in Haspengouw, houden we halt aan een leuk, zonnig perceel van ongeveer 4a4ca. De vrijstaande woning die er in 1959 op gebouwd werd, geniet van een buitengewone, authentieke charme. Hoewel de woning zeker en vast wat hedendaagse opfrissingen kan gebruiken, zal het enorme potentieel je onmiddellijk duidelijk worden. De gunstige indeling en degelijke structuur van de woning bieden je namelijk de mogelijkheid om hier een stijlvolle en hedendaagse gezinswoning te creëren. Tover jij deze 175m² bewoonbare oppervlakte binnenkort om tot een zeer trendy en eigentijds geheel?
Instapklaar handelspand, ideale kangoeroewoning of volwaardige 2-woonst? Zeer gunstig pand met zonnige tuin op TOPlocati
Beringen € 520.000
  • EPC 176
  • 338 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een bijzonder gunstig gelegen handelspand mét aansluitend een groot en uiterst stijlvol wooncomfort? Ben jij eerder op zoek naar een ideale kangoeroewoning? Wie weet zoek jij wel een gunstige investering waar jij weldra twee volwaardige en comfortabele wooneenheden kan creëren. Wat het ook wordt, in de Paalsesteenweg 270 in het bruisende hartje van Paal is het potentieel werkelijk eindeloos.
Instapklaar handelspand, ideale kangoeroewoning of volwaardige 2-woonst? Zeer gunstig pand met zonnige tuin op TOPlocati
Beringen € 520.000
  • EPC 176
  • 3
  • 338 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Droom jij van een bijzonder gunstig gelegen handelspand mét aansluitend een groot en uiterst stijlvol wooncomfort? Ben jij eerder op zoek naar een ideale kangoeroewoning? Wie weet zoek jij wel een gunstige investering waar jij weldra twee volwaardige en comfortabele wooneenheden kan creëren. Wat het ook wordt, in de Paalsesteenweg 270 in het bruisende hartje van Paal is het potentieel werkelijk eindeloos.
Verkocht
Zalig gelegen OB met onbegrensd potentieel op riant perceel van 22a 18ca in Koersel
Beringen
  • EPC 457
  • 2
  • 101 m²
Met de Mijnterril van Heusden-Zolder en het prachtige natuurdomein Blueberry Fields in je achtertuin, is de eerste toon van deze open bebouwing gezet. We nemen je graag mee naar de uiterst rustig gelegen Vliegeneindestraat waar we halthouden aan nummer 113. Veel charmes, een feeëriek perceel van 22a 18ca en veel potentieel is wat je mag verwachten. Makelaar Yens leidt je graag rond. De charmante, gelijkvloerse woning dateert uit 1980 en kreeg in 2012 te maken met een make-over van het dak. De rest van de woning wacht op een grondige renovatie en de toevoegen van een eigen touch.
Verkocht
Uitzonderlijk ruim en ideaal gelegen duplex appartement (186m²) met garagebox in Leopoldsburg
Leopoldsburg
  • EPC 87
  • 3
  • 186 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het bruisende Leopoldsburg valt zowel voor jong als oud altijd wel iets te beleven. Letterlijk alles ligt hier binnen handbereik, zo verken je het gezellige centrum gemakkelijk te voet of met de fiets. En wanneer we je vertellen dat we het perfecte duplex appartement op jou wacht op de Lommelsesteenweg, is er geen twijfel meer mogelijk. Hier kom jij binnenkort écht thuis. Gelegen op huisnummer 58 bus 3, pronkt dit instapklare en zeer hedendaagse duplex appartement.
Knappe bouwgrond van 5a 01 ca voor halfopen bebouwing op vlot bereikbare locatie in Lommel
Lommel € 140.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wegdromen in je ultieme droomwoning die je vanaf de eerste tot de laatste steen helemaal naar eigen hand kan zetten? Is het enige wat je nog nodig hebt om deze droom te verwezenlijken een magnifiek stuk bouwgrond? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Op Luikersteenweg 196 A in Lommel staat Lot 5 te schitteren in afwachting op die eerste steen. Gelegen tussen het fantastische centrum van Lommel en het mooie Pelt, ligt een knappe bouwgrond voor een halfopen droomwoning op je te wachten.
Energiezuinig nieuwbouwappartement met luxueuze afwerking én terras in Kinrooi
Kinrooi € 231.000
  • 2
  • 97 m²
Kopen aan verlaagd Btw-tarief van 6% is mogelijk. Wil je binnenkort thuiskomen in een warme, stijlvolle thuis, afgewerkt met een unieke architectuur én een zonovergoten terras? Dan is dit nieuwbouwappartement in Kinrooi écht iets voor jou! We stellen je graag voor aan Residentie Initium: een nieuwbouwproject bestaande uit 15 luxe appartementen met 1 of 2 slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen én met een prachtige gemeenschappelijke tuin gevuld met fruitbomen. De grote troef van deze appartementen? De onevenaarbare energiezuinigheid!
Stijlvol en energiezuinig nieuwbouw appartement met zonovergoten terras in Kinrooi
Kinrooi € 212.000
  • 1
  • 84 m²
Wil jij binnenkort kunnen vertoeven in een stijlvol, energiezuinig en vooral spiksplinternieuw nieuwbouw appartement en genieten met de zon op je snoet op het zonovergoten terras? Kom maar mee! In Kinrooi wordt er momenteel gebouwd aan een uniek nieuwbouwproject. Residentie Initium zal haar naam alle eer aandoen dankzij 15 nieuwbouw appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en met bijzondere aandacht voor stijlvol wonen, wooncomfort en energiezuinigheid.
Verkocht
Uniek en luxueus penthouse met 60m² zuidterras op toplocatie in hartje Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • 2
  • 136 m²
Zeer ruim, luxueus, lichtrijk, zonovergoten, ideaal gelegen en bovenal helemaal afgewerkt naar jouw smaak. Hangt jouw naam binnenkort te blinken op de deurbel van dit uniek en trendy penthouse in het centrum van Helchteren? We nemen je met grote fierheid mee naar Terralucia, een uniek woonproject in het centrum van Helchteren. Duurzaamheid, comfort en kwaliteit staan ten alle tijden centraal tijdens de realisatie van dit project. En voor dit magnifieke penthouse komt daar absoluut nog een eindeloze lijst aan troeven bovenop.
Verkocht
Energiezuinig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en zonrijk terras op toploctie te Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • 2
  • 93 m²
Energiezuinig? Check! Ruim en lichtrijk? Check! Ideaal gelegen? Check! Zo vink jij moeiteloos al de grote troeven van jouw wenslijst. Maar de allerbelangrijkste troef? Het appartement zal piekfijn en volledig naar jouw wensen afgewerkt worden. Welkom thuis in het unieke woonproject Terralucia in het centrum van Helchteren. Hoewel het om een volledige nieuwbouw gaat, krijg jij hier de mogelijkheid om aan te kopen aan slechts 6% btw in plaats van de reguliere 21% voor nieuwbouw. Het gehele project valt namelijk onder de wetgeving rond afbraak- en wederopbouw.
Verkocht
Zeer stijlvol, gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en zuid-georiënteerde tuin in centrum Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • 1
  • 73 m²
Op zoek naar een zeer energiezuinig en buitengewoon stijlvol appartement? Dan kies jij hier zelf hoe jouw droomappartement er precies moet uitzien. Wordt dit prachtige, gelijkvloerse appartement mét zonovergoten tuin binnenkort jouw nieuwe thuis? Of zie jij hier de ideale investering? In de Sint-Luciastraat in het hartje van Helchteren werd het fantastische woonproject “Terralucia” gerealiseerd. Met bijzondere aandacht voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit werden hier 7 unieke appartementen, 1 penthouse en een commerciële ruimte gerealiseerd. Het geheel werd momenteel casco afgewerkt.
Verkocht
Recente, instapklare OB met uitzonderlijk veel wooncomfort én ruimte in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 139
  • 3
  • 214 m²
Uitzonderlijk ruim, lichtrijk en de perfecte combinatie tussen wooncomfort en luxe. Dit en nog zovéél meer zoals 2 badkamers, een dubbele dressing en vloerverwarming kan je afvinken op Genkseweg 31 in het hartje van Houthalen-Helchteren. Makelaar Britt neemt je vol trots mee! De open bebouwing trakteert je op een uitzonderlijke bewoonbare oppervlakte van maar liefst 214m². En dankzij de 3 ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor toekomstige groei van je gezin of gewoon voor wie houdt van lekker veel ruimte.
Verkocht
Tijdelijk aan € 23.750,00 korting | Zalig nieuwbouwappartement (92 m2) met twee slaapkamers, zuidelijk georiënteerd terr
Beringen
  • 2
  • 91 m²
Grijp deze unieke kans met beide handen en koop dit magnifiek nieuwbouwappartement nu aan € 23.750,00 korting. Bezoek het modelappartement van Project M! Reserveer uw afspraak via 011 255 155. Dit appartement vind je terug op de eerste verdieping. Het is een van de ruimste meegroei-appartementen. Het appartement heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 92 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Zo geniet ieder hier van een eigen plekje. De leefruimte, dé plek waar je altijd gezellig samen bent, werd centraal in het appartement gepositioneerd.
Verkocht
Instapklare starterswoning met 4 slaapkamers op rustige locatie in Heusden-Zolder
Heusden-Zolder
  • EPC 364
  • 4
  • 127 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Ben je op zoek naar dé ideale starterswoning met een instapklaar karakter en maar liefst 4 slaapkamers? Dan heeft makelaar Yens ongetwijfeld de uitgelezen kans voor jou en de rest van het gezin! Op Witte Bosstraat 28 wacht een knappe hoekwoning op nieuwe eigenaars, kom je mee? Gelegen in een uiterst rustige wijk, op wandelafstand van het Sint-Franciscus Ziekenhuis, tref je deze leuke HOB op een aangenaam perceel van 3a 44ca. De woning werd gebouwd in 1965 en wist haar charmes perfect te behouden.
Verkocht
Recent en stijlvol gerenoveerde rijwoning met zeer grote tuin op rustige locatie nabij centrum Leuven
Kessel-Lo
  • EPC 126
  • 3
  • 170 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) We bevinden ons in de Dijledreef te Leuven. En zoals de straatnaam al doet vermoeden woon je hier in een opvallend rustige straat vlak aan de Dijle. De uiterst charmante rijwoning met huisnummer 20 werd oorspronkelijk gebouwd in 1946. Zeer recent in 2017 kreeg de woning echter een zeer grondige en bijzonder stijlvolle renovatie. Zo werd het dak volledig geïsoleerd en vernieuwd en werden alle nutsvoorzieningen voor water en elektriciteit vervangen.
Verkocht
Exclusieve, zonovergoten bouwgrond (12 are) voor OB in gegeerde Europawijk in Mol
Mol
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Klaar om te starten met de volgende stap in je leven en, letterlijk, te bouwen aan een prachtige toekomst? Zet dan die zonnebril maar op, want we nemen je graag mee naar een prachtig en vooral zonovergoten bouwperceel in Mol. First things first, de omgeving van jouw nieuwe thuisbasis is op z’n minst gezegd fenomenaal. Dankzij het rustige en vooral groene karakter op Pettenlaan 21, zullen de kids hier in alle veiligheid kunnen spelen én opgroeien. We bevinden ons namelijk in de exclusieve en zeer gegeerde Europawijk in Mol.
Verkocht
Gezellige, goed onderhouden OB met 4 slpks op gunstige locatie in Houthalen-Helchteren
Houthalen-Helchteren
  • EPC 342
  • 4
  • 176 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Welkom in één van de meest gunstig gelegen straten van Houthalen-Helchteren. Met een fantastische bereikbaarheid en een kindvriendelijke omgeving, kom je hier al snel helemaal thuis. Britt neemt je graag mee naar de knappe OB op Olmenstraat 18, kom maar mee. Gebouwd in 1996 op een perceel van 8 are en doorheen de jaren steeds tot in de puntjes onderhouden, daar mag je je alvast aan verwachten. Daarnaast werd de woning in 2001 uitgebreid met een ruime veranda van 32m².