Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te koop

nieuw
Nieuwbouw appartement van 105m² met 3 slaapkamers en ZW-terras in uniek woonerf Corcela te Koersel
Beringen € 339.000
  • 3
  • 105 m²
Voor meer info over het project, surf naar onze nieuwbouwpagina: https://www.swevers.be/nieuwbouw/corcela/25/ Luxe, ruimte, afwerking op maat en zalige zon. Wie droomt van een magnifiek appartement met maar liefst 3 grote slaapkamers vindt ongetwijfeld zijn nieuwe thuis in het unieke woonerf Corcela in Koersel. Dit magnifieke en revolutionaire woonproject gaat all-in voor stijlvol, duurzaam en hoogwaardig wooncomfort. Dat wordt meteen bewezen door het uitzonderlijke E-peil van E10.
nieuw
Luxe, ruimte, afwerking op maat en zalige zon – 2 slpk appartement met zw-terras in hartje Koersel
Beringen € 289.000
  • 2
  • 90 m²
Voor meer info over het project, surf naar onze nieuwbouwpagina: https://www.swevers.be/nieuwbouw/corcela/25/ Luxe, ruimte, afwerking op maat en zalige zon. Wie droomt van een magnifiek appartement met 2 slaapkamers vindt ongetwijfeld zijn nieuwe thuis in het unieke woonerf Corcela in Koersel. Dit magnifieke en revolutionaire woonproject gaat all-in voor stijlvol, duurzaam en hoogwaardig wooncomfort. Dat wordt meteen bewezen door het uitzonderlijke E-peil van E10.
nieuw
Goed gelegen en zeer gekend restaurant mét stijlvol appartement in centrum Heusden
Heusden-Zolder
Stijlvol, instapklaar, uitzonderlijk ruim en bovenal op een absolute TOP locatie. Wie op zoek is naar een bijzonder gunstig gelegen en bekend restaurant mét magnifiek appartement ziet zijn nieuwe avontuur weldra starten in de Kleuterweg 3 te Heusden-Zolder. We bevinden ons in een directe zijstraat van de gekend Koolmijnlaan te Heusden-Zolder, hetgeen meteen duidelijk maakt dat je hier op een buitengewone toplocatie zit. Het pand dat oorspronkelijk gebouwd werd in 1930 onderging in 2004 een zeer grondige renovatie. Ook in de meer recente jaren werd het pand steeds piekfijn onderhouden en steeds opgefrist.
nieuw
Te renoveren vierkantshoeve op 18a 78ca in het bijzonder natuurrijke Wange, Landen
Landen € 319.000
  • EPC 333
  • 4
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een unieke locatie midden in het Haspengouws groen én een uitzonderlijk charmante vierkantshoeve met heel wat potentieel. Wie tovert dit unieke pareltje binnenkort om tot een riante en magnifieke gezinswoning? We bevinden ons in Wange, een bijzonder landelijk dorp en deelgemeente van Landen. Het doodlopende karakter van de Overhespenstraat zorgt voor een uitzonderlijke rust die ontegensprekelijk versterkt wordt door het natuurrijke landschap. Op enkele meters afstand begint namelijk een uitgestrekt en eindeloos agrarisch gebied.
nieuw
Instapkare gezinswoning met 4 slaapkamers op zonnig perceel van 5a 95ca in centrum Zolder
Heusden-Zolder € 290.000
  • EPC 304
  • 4
  • 184 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een ruime, instapklare half open gezinswoning waar het heerlijke zonnetje de hele dag door schittert op jouw prachtige perceel van 5a 95ca? Dan verwelkomen we je maar al te graag in jouw nieuwe thuis in het hartje van Zolder. We bevinden ons in de August Cuppenslaan 2 te Heusden-Zolder. Deze statige gezinswoning werd oorspronkelijk gebouwd in 1968. Niet enkel werd de woning doorheen de jaren steeds piekfijn en met grote fierheid onderhouden, er werden ook al tal van belangrijke zaken grondig gerenoveerd.
nieuw
Befaamd en riant handelshuis met zeer grote privé woonst in het centrum van Koersel
Beringen € 349.000
  • 347 m²
Voor wie een succesvolle business wenst te combineren met een ruim en aangenaam wooncomfort is er werkelijk maar één adres: Rechtestraat 6, pal in het centrum van Koersel. Deze opvallende woning werd gebouwd in 1938 en beschikt over een uitzonderlijke bruikbare oppervlakte van maar liefst 347m². 147m² van dat geheel behoort toe aan een zeer gunstige handelsruimte en de overige 200m² vind je terug in de grote privé woonst. Het handelspand is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Koersel. De huidige eigenaar startte hier in 1973 zijn slagerij, die tot voor kort bijzonder succesvol was.
Verkocht
Prachtige gezinswoning op wondermooi en uiterst groen perceel van 1ha 70a 50ca te Paal
Beringen
  • EPC 247
  • 5
  • 338 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Pure charme en gezelligheid met tegelijkertijd grote, hedendaagse ruimtes. Zalige rust en pure natuur, maar vlakbij het veelzijdige centrum van Paal. Instapklaar maar met bijzonder veel mogelijkheden. Droom jij van een plek waar het beste van het ene uiterste steeds in perfecte harmonie samenvloeit met het beste van het andere uiterste? Dan kom jij binnenkort steeds blijgezind thuis in deze fantastische woning te Paal. We bevinden ons in de Busselbergstraat.
nieuw
Hoogwaardig en authentiek afgewerkte gezinswoning op 6a 63ca in Herk-de-Stad
Herk-de-Stad € 649.000
  • EPC 148
  • 3
  • 195 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Hedendaagse luxe en toch een onevenaarbare authentieke charme. Nabij een bruisend stadscentrum en toch omringd door een zalige rust. Wanneer jij op zoek bent naar de ideale woning waar je steeds het beste van beide uiterste krijgt, dan eindigt jouw zoektocht in Oppum 117, vlakbij het centrum van Herk-de-Stad. We rijden helemaal tot het einde van deze doodlopende straat. Zo weet je meteen dat een buitengewone rust hier meteen kan afgevinkt worden.
nieuw
Uiterst rustig gelegen gezinswoning op zeer groen en zonnig perceel van 28a 45ca te Koersel
Beringen € 299.000
  • EPC 596
  • 3
  • 243 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een statige, vrijstaande woning, een zonnige en uitzonderlijk grote en groene tuin én een bijzonder rustige locatie in het gegeerde Koersel. Hoor jij hier heel wat grote troeven van jouw ideale gezinswoning afgevinkt worden? Dan wordt deze knappe woning binnenkort misschien wel jouw warme nieuwe thuis. We nemen je graag mee naar de Pijnboomstraat in Stal, een zeer groen gehucht van Koersel. De woning met huisnummer 7 bevindt zich achteraan in deze doodlopende straat. Zo weet je meteen dat hier uitzonderlijk weinig en enkel plaatselijk verkeer zal zijn.
Verkocht
Riant perceel van 52a 43ca voor grote villa of unieke projectgrond in het gegeerde Koersel
Beringen
  • EPC 1392
  • 3
  • 90 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Wondermooie natuur, uitzonderlijk groot én een absolute topligging. Wie op zoek is naar een exclusief perceel waar de mogelijkheden eindeloos zijn, zal zonder enige twijfel zeer aangenaam verrast zijn in de Linkestraat 103 te Koersel. Met enerzijds een bruisend en zeer gegeerd centrum van Koersel op wandelafstand en anderzijds een uitzonderlijk groene en natuurrijke omgeving is dit perceel de gedroomde locatie. Zeker als je dan nog eens weet dat dit exclusieve perceel van maar liefst 52a 43ca nog eens verrijkt wordt door een eindeloos agrarisch gebied achteraan.
Verkocht
Te renoveren hoeve op uniek en buitengewoon groen perceel van 52a 43ca in het gegeerde Koersel
Beringen
  • EPC 1392
  • 3
  • 90 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een exclusief perceel, uitzonderlijk groen, en een fantastische locatie. Tover jij dan deze unieke hoeve binnenkort nog om tot dé woning van jouw dromen? Wie op zoek is naar een fantastisch en exceptioneel renovatieproject komt binnenkort thuis in de Linkestraat 103 in het zeer gegeerde Koersel. We houden halt aan een riant perceel van maar liefst 52a 43ca vlakbij het centrum van Koersel. Alsof deze buitengewone perceeldiepte van ruim 156 meter nog niet genoeg is, wordt jouw perceel hier ook nog eens verrijkt door het achterliggende agrarische gebied.
nieuw
Zeer landelijk gelegen bouwgrond voor vrijstaande woning met achterliggend agrarisch gebied te Landen
Landen € 139.000
We bevinden ons centraal tussen Landen en Tienen in het uiterst groene en landelijke dorp Wange. En dat landelijke karakter zal je meteen herkennen wanneer je halt houdt voor het prachtige perceel in de Overhespenstraat. Het totale perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 18a 77ca en is klaar voor jouw vrijstaande, trendy droomwoning. Bouw jij hier binnenkort een zalig grote gezinswoning? Maak dan achteraan zeker en vast gebruik van enkele grote raampartijen. De uitzonderlijke diepte van meer dan 129 meter loopt hier namelijk over in een eindeloos groot agrarisch gebied.
nieuw
Mooie bouwgrond van 7a 15ca voor HOB op zeer gegeerde locatie in centrum van Kuringen
Hasselt € 174.000
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) In het centrum van Kuringen rijden we de immer rustige Rode-Rokstraat in. Ter hoogte van nummer 36 behoort lot 2 toe aan een prachtig perceel met een oppervlakte van maar liefst 7a 15ca. Dankzij een eindeloos lange lijst aan troeven is dit zonder enige twijfel de ideale bouwgrond voor een bijzonder ruime en hedendaagse gezinswoning. Om te beginnen is er de gunstige vorm en het uitgestrekte karakter van jouw perceel.
nieuw
Zeer rustig gelegen HOB met groot zwembad in het wondermooie centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 314.000
  • EPC 141
  • 3
  • 153 m²
Bijzonder rustig gelegen met de allures van een luxueuze vakantiewoning én toch op een steenworp afstand van het kloppende hartje van Sint-Truiden. Op dit knappe perceel van 2a 89ca wordt het beste van beide samengebracht. Noem jij deze instapklare half open woning binnenkort jouw nieuwe en warme thuis? We nemen je graag mee naar de Frederic de Renesselaan 33 te Sint-Truiden. Het doodlopende karakter van deze straat brengt meteen heel wat rust met zich mee. En dat wordt zeker en vast nog eens versterkt door de agrarische velden die zich op een steenworp van jouw voordeur bevinden.
nieuw
Instapklaar en zeer hedendaags 2-slpk appartement mét ondergrondse parkeerplaats te Beverlo
Beringen € 249.000
  • EPC 118
  • 2
  • 98 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Een hedendaags, energiezuinig appartement met 2 slaapkamers én zonnig terras. Dat is wat je mag verwachten van de Kroonstraat 42 bus nummer 6 te Beverlo. Benieuwd of jouw naam binnenkort blinkt op de deurbel van dit knappe appartement? Of ben jij op zoek naar een gunstig opbrengsteigendom om te verhuren? Dit instapklare appartement zal je zonder twijfel zeer aangenaam verrassen. In dit statige en trendy pand uit 2005 nemen we de trap of de lift naar de tweede en tevens bovenste verdieping.
nieuw
Rustig gelegen half open woning op 6a 38ca nabij het centrum van Sint-Truiden
Sint-Truiden € 299.000
  • EPC 271
  • 2
  • 198 m²
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*) Op zoek naar een leuke, instapklare woning met een grote tuin? Dan verhuis jij binnenkort misschien wel naar deze rustig gelegen half open bebouwing vlakbij het centrum van Sint-Truiden. We nemen je graag mee naar de Duifhuisstraat 10 te Sint-Truiden. Op een knap perceel van 6a 36ca werd in 1958 deze statige half open woning gerealiseerd. De afgelopen jaren werd al heel wat belangrijke renovaties en opfrissingen gedaan. Zo werd onder andere in 2015 het dak volledig geïsoleerd en werd zelfs recenter in 2020 in de leefruimte nog vloerverwarming geplaatst.
nieuw
Rustig gelegen rijwoning met 4 slaapkamers in het bruisende centrum van Heusden
Heusden-Zolder € 285.000
  • EPC 427
  • 4
  • 132 m²
Op zoek naar een instapklare rijwoning met maar liefst vier slaapkamers? Droom jij van een rustige plek zonder in te boeten op een zeer levendige en dynamische omgeving? Dan zal jij ongetwijfeld aangenaam verrast worden in deze knappe rijwoning in het centrum van Heusden. We nemen je graag mee naar de Sint-Lutgardisstraat 69. De voorzijde van de woning ligt in een verkeersvrije straat. Hetgeen meteen voor een enorme rust zorgt. De kinderen spelen hier zorgeloos buiten terwijl de buren elkaar hartelijk begroeten in het zonnetje. Toch is de woning zeker en vast zeer vlot toegankelijk.
nieuw
Zeer ruim en instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers en garage in Beringen
Beringen € 310.000
  • EPC 130
  • 3
  • 156 m²
Welkom in Beringen! Of zeggen we beter welkom thuis? Joke verwelkomt je maar al te graag in de uiterst vlot bereikbare Hekstraat. Op huisnummer 6 wacht namelijk een ontzettend ruim én instapklaar duplex appartement op nieuwe eigenaars. Nemen we samen een kijkje? Het appartement, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met slechts enkele appartementen, biedt een rustige en sociale sfeer zonder geluidsoverlast. Het appartement, gebouwd in 2008 en perfect onderhouden door de vorige eigenaar, straalt een aangenaam gevoel uit.