Handelsruimte 320 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder 3.500 p/m

Heusden-Zolder

meer info

omschrijving

Een grote vitrine, een gunstige ligging en een ruime oppervlakte. Deze combinatie biedt u een ideale plek voor uw handelsruimte of praktijk. U vindt dit grote hoekpand terug op de centrumweg van Heusden-Zolder. Het gaat hier om een open handelsruimte van maar liefst 320 m2.

De ligging is ideaal. De Koolmijnlaan is gekend om zijn winkel- en handelscentrum. De Aldi, Brico, Carrefour, Kruidvat, ... kunt u hier alvast terugvinden. In de nabije toekomst breidt dit centrum zich nog uit met een Action, Lidl, Basic Fit, ... . Elke ondernemer weet wat dit betekent: veel retail staat voor veel passage en dat is precies wat u nodig hebt als handelaar.
Bovendien behelst de vitrine van dit pand de gehele voor- en zijgevel. Zo valt het pand goed op bij passanten, zeker omdat het pand op een hoek ligt. Voorbijrijdende wagens zullen het pand dus goed in het oog zien springen.

Belangrijke informatie is verder dat de achterkant van dit gebouw reeds werd verkocht aan een dokterspraktijk. Naast u zal zich bijgevolg een groepspraktijk bevinden van vier dokters. Met het Sint-Fransiscusziekenhuis iets verderop, is deze plek ook voor de medische sector namelijk een fijne locatie.

FACTS*:
- Heusden-Zolder heeft momenteel meer dan 33.000 inwoners (en dat worden er steeds meer).
- Centrum Koolmijnlaan beschikt over 128 winkels en 16.650 m2 winkelvloeroppervlakte (deze cijfers stijgen met meer dan 10%).

* Feitenfiche Heusden-Zolder, januari 2015

Het interieur van deze ruimte is net en verzorgd. Hier is niet bespaard op materialen. Kijk maar alvast naar de vloer. Deze bestaat grotendeels uit vol parket, afgewisseld met een natuursteen. Achter de zaak bevindt zich nog een instapklare conciërgewoning met slaapkamer. Deze kan gebruikt worden naar eigen behoeften.

Gezien de bruikbare oppervlakte van 660 m2 is het bespreekbaar om het pand in drie delen op te splitsen. Nieuwsgierig? U kunt ons hier altijd voor contacteren.

Deze handelsruimte biedt veel potentieel en bovenal een zeer gunstige ligging. Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel uw vragen. Wij helpen u maar al te graag verder om uw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee

financieel

Prijs
€ 3.500,00
Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

stedenbouwkundige info

Bouwvergunning
Niet meedegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meedegedeeld
Voorkooprecht
Niet meedegedeeld
Dagvaarding
Niet meedegedeeld
O-peil

geografische ligging

Koolmijnlaan 42 44
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelsruimte 320 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelsruimte 320 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder)

Offerte aanvraag

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Handelsruimte 320 m2 op hoek van centrumweg in Heusden-Zolder)