Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum

Heusden-Zolder
  • KI € 1.163
  • EPC 360
  • 215 m²

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Zolder staat een magnifiek pand te koop. Deze plek heeft dé fantastische ligging voor een handelszaak: tegenover de kerk op de centrumweg, de Dorpsstraat. Boven heeft dit pand de ruimte om een grote opslagruimte te voorzien of een duplex of twee studio-appartementen in te richten. Het pand biedt dus verschillende winstgevende (verhuur-) mogelijkheden.

Op het gelijkvloers vind je een fantastische ruimte als handelspand. Deze voormalige schoenenwinkel doet perfect dienst als horecazaak, praktijkruimte, speciaalzaak, kantoor … De ruimte die je beneden hebt is ongelooflijk. Het gelijkvloers is opgedeeld in drie grote ruimtes. Achteraan vind je de keuken met uitzicht op een zuidelijk terras van een prachtige 16 m2. In het midden vind je de trap en het toilet. Aan de voorkant zie je de ruime zaak met prachtige, grote ramen voor een fantastische lichtinval. Deze handelsruimte is voorzien van rolluiken voor een prettige veiligheid. Via de trap in het midden, kan je naar de grote kelder, deze is ideaal als stockage, voorraadruimte en berging.

De twee bovenverdiepingen samen bieden de mogelijkheid tot het inrichten van een duplex met veel lichtinval en een paar balkons met een prachtig uitzicht op de kerk. Maak je er een duplex van, dan heb je in totaal drie slaapkamers. Deze bovenwoning kan je apart verhuren, mits een aparte ingang aan de straatkant. De verdiepingen zijn eveneens ruim genoeg om per verdieping een studio-appartement in te richten en deze eventueel te verhuren.

BELANGRIJK

Je hebt het vast al gehoord. De regels rondom de registratierechten staan op het punt te veranderen. Deze wijziging zal dit jaar worden ingevoerd. Bij de nieuwe regeling kijkt men niet meer naar het kadastraal inkomen, maar naar de verkoopprijs van de woning.

Lees meer op de nieuwspagina van onze website onder “Nieuw systeem van registratierechten of kopieer deze link in uw browser : https://www.swevers.be/nieuws/2018/01/nieuw-systeem-van-registratierechten/

Wacht dus niet en gebruik deze verandering in je voordeel. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het gunstigste te kiezen. Wij zorgen ervoor dat je de registratiekosten later kan betalen als je dat wenst, de akte wordt dan uitgesteld.

Om voor jou de voordeligste regeling te treffen, praten wij je graag bij!

De mogelijkheden van dit pand zijn talloos. De ligging (pal in het centrum) is magnifiek, de lichtinval is zeker een grote troef en de balkons met het uitzicht op de kerk maken het af. Laat dit pand je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken, bespreek je opties, deel je ideeën. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bewoonbare oppervlakte
215,00 m²
Aantal verdiepingen
3
Bouwjaar
1968
Renovatiejaar
1978
Parkings
10
Daksoort
Plat dak

financieel

Kadastraal inkomen
€ 1.163,00
Terbeschikkingstelling
Bij akte

energie

EPC
360 kWh/m²
EPC-Certificaat
20100224-0000456144-00000008-2
Type beglazing
Enkel glas
Schrijnwerkerij
Aluminium
Elektriciteitskeuring
13 december 2017
Verwarming
Aardgas
Isolatie
Dakisolatie

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
O-peil

geografische ligging

Dorpsstraat 51
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Woonkamer
45,00 m²
Keuken
6,50 m²
Berging
200,00 m²
Showroom
140,00 m²
Verkoopvloer
140,00 m²
Kelder
155,00 m²

grond

Grondoppervlakte
155,00 m²
Gevelbreedte
7,40 m
Terrein breedte
7,40 m
Terrein diepte
25,10 m

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum)

Offerte aanvraag

Pand: Winkel in Heusden-Zolder (Uw eigen winkel of kantoor van 140m² met veel opslagruimte in Zolder-centrum)