Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155
Ons aanbod in je mailbox

te huur

Verhuurd
Modern appartement met twee slaapkamers, terras en garage in het centrum
Beringen
 • 2
 • 78 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – In het centrum van Beringen werden in 2017 een aantal nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 78,4 m2. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
Verhuurd
Appartement met twee slaapkamers, een ruim terras en garage in het centrum
Beringen
 • 2
 • 81 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! – In het centrum van Beringen werden in 2017 een aantal nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 81,7 m2. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
Verhuurd
Volledig gerenoveerd huisje met drie slaapkamers en zuidwestelijke tuin
Hasselt
 • EPC 104
 • 3
 • 164 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een leuk huisje met drie slaapkamers, op wandelafstand van centrum Hasselt? In de Kleine Breemstraat staat een tof, volledig gerenoveerde woning te huur. Het huisje is nét af en klaar voor eerste bewoners! Als je binnenkomt, let dan zeker op de schitterende tegelvloer in de hal. Hier zie je namelijk even het bouwjaar (1919) van de woning in terug. Een mooie oude toets. In deze hal vind je toegang tot het gastentoilet en daarnaast een bureaukamertje van 9 m2.
Verhuurd
Hartje Hasselt | Gerenoveerd appartement met drie slaapkamers
Hasselt
 • EPC 261
 • 3
 • 73 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Hasselt vind je dit schitterend gerenoveerde appartement terug. Het appartement heeft drie slaapkamers, een toffe open keuken en een zalig, zuidoostelijk georiënteerd terras. Je vindt het appartement terug op de eerste verdieping. Het pand beschikt over een lift, je hoeft je dus niet moe te maken! Nieuwsgierig? De troef van dit appartement? Een prachtige leefruimte boordevol lichtinval. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijk licht. De keuken werd volledig geïnstalleerd met toestellen en is klaar voor gebruik.
Verhuurd
Knap en lichtrijk appartement met twee slaapkamers in hartje Houthalen
Houthalen-Helchteren
 • EPC 105
 • 2
 • 130 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In de Dorpsstraat in Houthalen-Helchteren, pal in het centrum, staat dit knappe appartement te huur. Het gaat om een appartement met twee slaapkamers, een zalig zuidelijk georiënteerd terras en in totaal een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 130 m2. Het appartement werd gebouwd in 2001 en is volledig instapklaar. Het appartement heeft een warme uitstraling. De leefruimte heeft namelijk een knappe houten vloer. De ramen aan weerszijden zorgen voor een schitterende lichtinval en een aangenaam thuisgevoel. De ramen aan de achterkant geven uit op het terras.
Verhuurd
Prachtig pand voor ondernemers: handelszaak & appartement op een unieke locatie
Heusden-Zolder
 • EPC 112
 • 2
 • 130 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Als je op zoek bent naar een knap afgewerkte praktijkruimte met een woonruimte boven, stop dan met zoeken. Hier ben je namelijk helemaal op het juiste adres! Het pand werd gebouwd in 2005 en geniet van alle moderniteiten. De woonruimte is prachtig afgewerkt, alsook het handelspand dat zich perfect leent voor een praktijkruimte of showroom. Deze kan u bij huren voor 200 € per maand. Nieuwsgierig? De praktijkruimte beschikt over een totale oppervlakte van bijna 53 m2. Hiernaast vind je nog een kantoorruimte terug.
Verhuurd
Appartement (94,52 m2) in het centrum van Beringen
Beringen
 • EPC 149
 • 2
 • 94 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Beringen, vlak aan het centrum, staat dit ruime appartement te huur. Het gaat om een aangenaam appartement met een bewoonbare oppervlakte van 94,52 m2 en een zuidoostelijke oriëntatie. Je vindt het appartement terug op de eerste verdieping. De gehele bouw werd geplaatst in 2001, waardoor je geniet van een moderne look. Op het appartement vind je een prachtige leefruimte terug met ramen langs drie kanten. Je geniet hierdoor van een zalige lichtinval. De woonkamer heeft een oppervlakte van bijna 35 m2. De halfopen keuken zorgt voor een fijn samenzijn.
Verhuurd
Gerenoveerd appartement met drie slaapkamers in Zonhoven
Zonhoven
 • EPC 247
 • 3
 • 154 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Zonhoven, vlakbij het centrum, vind je dit knappe appartement terug. Het gaat om een gerenoveerd appartement met veel ruimte. Je beschikt hier over drie slaapkamers en een zalig zuidelijk georiënteerd terras van maar liefst 24 m2 groot. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement boven een toekomstige dierenartsenpraktijk. Deze eigenaar verhuurt zijn appartement aan jou. Aan de linkerkant van het pand vind je jouw privé-inkom terug. Je neemt hier de trap naar boven en komt meteen in de hal. De hele bovenverdieping van dit pand is voor jou. Dit biedt enorm veel privacy en ruimte.
Verhuurd
Ruim & nieuw | Penthouse met twee slaapkamers en schitterend terras
Heppen
 • EPC 162
 • 2
 • 131 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In Heppen op de Leopoldsburgsesteenweg staat een chique penthouse te huur. Het gaat om een ruim en nieuw appartement dat gebouwd werd in 2012. De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 131,05 m2, je beschikt over twee slaapkamers en geniet van een eigen ondergrondse garageplaats met poort. Nieuwsgierig? Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex. Je kan er met de lift naartoe. Bij binnenkomst geniet je meteen van de luxe om je heen: een mooi uitzicht, veel ramen en open ruimtes. Je geniet op die manier van een zeer aangenaam woonvolume.
Verhuurd
Nieuwe prijs | Moderne handelsruimte (280 m2) met 7 parkeerplaatsen
Houthalen-Helchteren
 • 280 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren staat een grote handelsruimte te huur. Gezien zijn gunstige ligging, leent deze ruimte leent zich perfect voor commerciële doeleinden. De Grote Baan van Houthalen geniet namelijk reeds van meerdere winkels en kantoren, hier is tenslotte zeer veel passage, dus: veel reclame voor voorbijgangers. Het handelspand dat verhuurd wordt, dient als kantoor- of winkelruimte. Het gebouw werd geplaatst in 2015, waardoor de hele ruimte zeer nieuw en modern toont. Alles is in perfecte staat.
Verhuurd
Appartement met twee slaapkamers en garage in centrum Beringen
Beringen
 • 2
 • 85 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Beringen werden net een paar nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de bovenste verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
Verhuurd
Appartement met twee slaapkamers en garage in centrum Beringen
Beringen
 • 2
 • 84 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Beringen werden net een paar nieuwe appartementen gebouwd. Dit appartement is nog beschikbaar en staat te huur. Het heeft twee slaapkamers, een fijn terras, een open leefruimte en een garage. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement op de bovenste verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat je niet altijd de trap hoeft te nemen. Aan de achterkant van het appartement vind je de grote leefruimte terug met open keuken. Het is een zalige ruimte met grote vensters en uitzicht op het terras.
Verhuurd
Ruim duplexappartement met drie slaapkamers en schitterend terras
Beverlo
 • EPC 133
 • 3
 • 128 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een stijlvol appartement met veel ruimte en een groot terras? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit appartement in pastoriestijl werd gebouwd in 2008, geniet van een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 128 m2 groot en heeft drie slaapkamers. Waar vind je deze woonst? Het appartement ligt in Beringen en meer specifiek in Korspel. Je woont vlakbij het centrum van Beverlo, de bekende be-MINE en Leopoldsburg. Je vindt dit appartement op de eerste verdieping (en de tweede en zelfs derde verdieping). Je komt binnen in de hal met gastentoilet en plek voor vestiaire.
Verhuurd
Ruim en gelijkvloers appartement met garage in het centrum
Heusden-Zolder
 • EPC 451
 • 2
 • 132 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je een ruim appartement huren? Veel lichtinval, twee slaapkamers, een garage en op wandelafstand van het centrum van Heusden-Zolder? Dan zit je hier op het juiste adres. In de Poorthoevenstraat staat namelijk een gelijkvloers appartement te huur. Het gehele gebouw bestaat uit vier appartement, maar jouw appartement heeft een volledig aparte inkom (dat betekent dat er geen extra kosten betaald moeten worden!). De indeling van het appartement zelf is als volgt: je beschikt over een ruime woonkamer van 36 m2 groot. Je geniet hier van een zalige lichtinval door de grote raampartijen.
Verhuurd
Zeer licht en verzorgd appartement met twee slaapkamers
Heusden-Zolder
 • EPC 210
 • 2
 • 94 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Modern wonen in een fris appartement met twee slaapkamers? Dat kan op de Brugstraat! Hier staat een prachtig appartement te huur met twee slaapkamers en een garage. Het appartement is in een zeer goede en verzorgde staat en geniet van een oppervlakte van 94 m2 groot. Nieuwsgierig? Je vindt het appartement terug op de tweede verdieping. Je kan gemakkelijk met de lift naar boven. In het appartement zelf vind je de leefruimte terug aan de voorkant van de woning. De ruimtes genieten van hoge plafonds, zodat het appartement des te groter aanvoelt!
Verhuurd
Hartje Hasselt | Wonen in een penthouse met twee slaapkamers en schitterend terras
Hasselt
 • EPC 110
 • 2
 • 144 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Penthouse for rent! In hartje Hasselt staat een stijlvol, modern en ruim luxeappartement te huur. In 2014 werd deze woonruimte omgetoverd tot de luxe waarover ze nu beschikt, alles is nieuw én de penthouse is onmiddellijk beschikbaar! Je geniet hier van een zalige lichtinval, een luxe afwerking en een ruimte van 110 m2. Je neemt de lift naar boven tot jouw verdieping. Met een sleutel doe je de lift open naar de juiste kant, want dit stuk is privé. Je loopt binnen in de hal met gastentoilet en de toegang tot de trappen.
Verhuurd
Ruim appartement met 3 slaapkamers in het centrum van Heppen
Heppen
 • EPC 308
 • 3
 • 115 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit mooi gelegen appartement vinden we terug in het centrum van Heppen. Het knappe terras met prachtig verzicht over het centrale plein is zonder twijfel een van de blikvangers. Grote gezinnen welkom want we tellen hier 3 volwaardige slaapkamers. Verder beschik je ook over een private parkeerplaats achter het gebouw en geniet je van een centrale ligging tussen Beringen, Leopoldsburg en Ham (met de E313). Alles mooi verzorgd hier en ook de gemeenschappelijke delen zien er prima uit.
Verhuurd
Gerenoveerd tweeslaapkamerappartement in het centrum
Leopoldsburg
 • EPC 210
 • 2
 • 72 m²
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg, in de Stationsstraat, staat een netjes onderhouden appartement te huur. Dit appartement is gebouwd in 1981, maar werd recentelijk gerenoveerd (in 2015). Je vindt hier twee slaapkamers, een moderne keuken en een garage. Het appartement ligt op de derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 72 m2. Je komt binnen in de hal. Links vind je de woonkamer met schattige raampjes die uitkijken op de centrumstraat van Leopoldsburg. Deze leefruimte heeft een moderne, open keuken ingericht met alle nodige toestellen.