Over te nemen: succesvolle horecazaak | Centrum Hasselt 6.500 p/m

Hasselt

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Gebeten door de horecamicrobe? Maar wil u geen onzekere start? Deze bloeiende horecazaak bespaart je de stress en geeft je de kans je droom waar te maken. De ligging is namelijk magnifiek. De zaak bevindt zich in het centrum van het centrum. De Maastrichterstraat heeft zeer veel passage van shoppende klanten die graag even willen uitblazen in jouw toekomstige zaak! Een gezellig terras van ongeveer 30 plaatsen loent naar potentiële klanten voor een drankje en een hapje.

Deze zaak is al jaren een gevestigde waarde in de Hasseltse horecascene. De huidige eigenaar zou graag doorzetten, maar de wereldreismicrobe heeft hem tussengepakt. Wat wordt er nu precies voor jou achtergelaten? Een terras met 30 plaatsen, een recent ingerichte taverne op het gelijkvloers met plaats voor 70 personen en een eerste verdieping als feestzaal of extra verbruikszaak voor 40 personen. De keuken bevindt zich op de eerste verdieping en is volledig geoutilleerd met alle nodige toestellen, inclusief koelcel en meerdere vriezers. Op het gelijkvloers is een afwaskeukentje voorzien, alsook voldoende plek om drank te stockeren. De centrale langwerpige toog beschikt over koffieapparaat en tap. Achteraan het pand bestaat de mogelijkheid om een terras te creëren dit zou, in samenspraak met de buren, gehuurd kunnen worden. De benedenverdieping telt 133 m2 en het eerste verdiep 100 m2.

Bij deze overname horen eveneens twee appartementen op de 3de en 4de etage (duplex). Beide appartementen zijn momenteel verhuurd. Er is eveneens een mogelijkheid om te wonen in de bijhorende studio op de derde verdieping. De eerste verdieping zou ook ingericht kunnen worden als studio, als hotelkamer, ... .

Hoe zit het met het prijzenplaatje? De volledige inventaris van meubels, service en toebehoren en goodwill zijn inbegrepen in de overnameprijs van 275.000 euro. De huurprijs voor het volledige pakket (de handelszaak & eerste verdieping & studio & twee verhuurde appartement) bedraagt 6.500 euro per maand.

Deze succesvolle horecazaak kan van jou zijn! Benieuwd? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Op verdieping
4
Aantal verdiepingen
5
Bouwjaar
1970
Daksoort
Zadeldak

financieel

Prijs
€ 6.500,00
Terbeschikkingstelling
Overeen te komen

energie

Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
Aluminium
Verwarming
Centrale verwarming
Aardgas

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
- Geen afgebakende zones

geografische ligging

Maastrichterstraat 21
3500 Hasselt
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

grond

Grondoppervlakte
251,00 m²
Terrein breedte
8,00 m
Terrein diepte
44,00 m

comfort

Alarm
Ja
Toevoegen aan favoriet

uw contactpersoon

Manu Donné
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie: 2221
Maastrichterstraat 21, 3500 Hasselt Toon adres op de kaart

Pand: Horeca in Hasselt (Over te nemen: succesvolle horecazaak | Centrum Hasselt)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Horeca in Hasselt (Over te nemen: succesvolle horecazaak | Centrum Hasselt)

Offerte aanvraag

Pand: Horeca in Hasselt (Over te nemen: succesvolle horecazaak | Centrum Hasselt)