Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Come A Casa | Over te nemen: prachtige horecazaak in Beverlo (Beringen) 1.950 p/m

Beverlo

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Gebeten door de horecamicrobe? Maar je wil geen onzekere start? Deze bloeiende horecazaak bespaart je de stress en geeft je de kans jouw droom waar te maken. De zaak draait al een paar jaar op volle toeren. De mensen in de buurt kennen het hier: voor lekker Italiaans eten gaan ze naar Beverlo-dorp! Bovendien is er elke vrijdag markt, waardoor je veel klanten zou krijgen die snakken naar een kop koffie en een lunch!

Het pand waarin Come A Casa zich bevindt werd gebouwd in 2004. Alles is zeer goed onderhouden en je geniet hier van een moderne inrichting met alles erop en eraan. Het pand is zeer gerieflijk ingedeeld en leent zich perfect voor een goede service.

Als klant kom je binnen via de voorkant aan Beverlo-dorp. Je komt meteen terecht in de zaal. Je hebt hier voldoende ruimte en geniet van meerdere zitplaatsen. Vooraan in de hoek beschik je over een lounge met hoge tafels en stoelen. Verder beschik je over langere familietafels en kleine plaatsen. Achteraan loop je naar de toog toe. Deze is volledig ingericht met alles erop en eraan. De koffiemachine kan worden overgenomen indien gewenst. Bovendien geniet je hier van veel goede voorwaarden met leveranciers betreft dranken.

Naast de toog kom je in de keuken terecht. De keuken is zeer ruim en beschikt werkelijk over alle apparatuur die je nodig hebt. Een zalige troef: alle apparaten werden met grote zorg gebruikt en gepoetst. Naast de keuken vind je nog een aparte afwasruimte met voldoende plek voor al het servies. Bovendien beschik je vooraan over een aparte ruimte. Vroeger was deze ingericht als winkeltje, maar de ruimte leent zich eveneens perfect voor een bureauruimte, opslagplaats, ... .

Hoe zit dat in de zomer? Wel, achteraan geniet je van een prachtig terras van maar liefst 65 m2 groot. Voldoende ruimte dus om je cliënteel ook buiten in de watten te leggen. Bovendien vind je buiten ook enkele parkeerplaatsen. Eén standplaats is sowieso gereserveerd voor jou.

Tot slot beschikt het pand over een verdieping. Deze kan je eventueel inrichten als woonruimte. Er is alvast een badkamer met douche en lavabo om je even op te frissen. De zolder kan natuurlijk ook dienstdoen als stockage of bergruimte.

Hoe zit het met het prijzenplaatje? De volledige inventaris van meubels, service, keukenapparatuur en toebehoren zijn inbegrepen in de overnameprijs van € 135.000. De huurprijs voor het volledige pand met zijn 350 m2 bewoonbare oppervlakte bedraagt € 1.950 per maand.

Deze succesvolle horecazaak kan van jou zijn! Benieuwd? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bouwjaar
2004
Parkings
20
Daksoort
Zadeldak

financieel

Prijs
€ 1.950,00
Terbeschikkingstelling
Overeen te komen

energie

Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
PVC
Verwarming
Aardgas
Isolatie
Dakisolatie

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
O-peil
- Geen afgebakende zones

geografische ligging

Beverlo Dorp 7
3581 Beverlo
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

grond

Grondoppervlakte
894,00 m²
Terrein breedte
20,00 m
Terrein diepte
60,00 m
Toevoegen aan favoriet

uw contactpersoon

Marc Swevers
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie: 2525
Beverlo Dorp 7, 3581 Beverlo Toon adres op de kaart

Pand: Horeca in Beverlo (Come A Casa | Over te nemen: prachtige horecazaak in Beverlo (Beringen))

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Horeca in Beverlo (Come A Casa | Over te nemen: prachtige horecazaak in Beverlo (Beringen))

Offerte aanvraag

Pand: Horeca in Beverlo (Come A Casa | Over te nemen: prachtige horecazaak in Beverlo (Beringen))