Bouwgrond voor open bebouwing in doodlopend straatje te Heusden-Zolder (5a 25ca)

Heusden-Zolder

meer info

omschrijving

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Wil jij een vrijstaand huis bouwen op een zalige, rustige plek? Dan is deze schitterende bouwgrond van 5a 25ca zeker en vast iets voor jou. Je vindt deze plek aan de rand van Heusden-Zolder, richting Houthalen. De bouwgrond ligt in een recente wijk, waar de rust je werkelijk overspoelt. De tuin van jouw nieuwe perceel grenst zelfs aan een natuurgebied! Om deze redenen is deze omgeving helemaal in trek bij jonge gezinnen. Je woont tenslotte vlakbij het centrum van Heusden-Zolder en geniet ondertussen van de rust in een doodlopend straatje.

Deze bouwgrond biedt heel wat mogelijkheden om jouw droomwoning te realiseren: je hebt een bouwdiepte van maximum 12 meter op het gelijkvloers en 10 meter op de verdieping. De zijgevels starten op drie meter afstand van je buurman, zodat je een bouwbreedte hebt van 9 meter. Je mag hier twee bouwlagen bouwen onder de kroonlijst met een zadeldak met helling van maximaal 45 graden. De perceelbreedte van deze bouwgrond is 15 meter, de perceeldiepte is een mooie 35 meter. Voor de stijl van de woning zijn meerdere woningtypologieën voorzien. Zo heb jij de keuze om de bouwvorm en inplanting te zoeken die het best bij je past, ondertussen blijft Vlierhof een harmonieus geheel.

Vlierhof is een enorm vredig straatje en ligt in een prachtige, recente wijk. Je woont hier vlakbij het centrum van Heusden-Zolder, waar je alles vindt wat je zoal nodig hebt: de scholen, de winkels, de bakker, restaurantjes. Voor de jongens: je woont lekker dichtbij de voetbalvelden. Voor de meisjes: een lekker ijsje eten, doe je om de hoek! Kortom, heel wat amusement voor de kinderen. Handig voor de ouders: de op- en afrit van de E314 vind je op nog geen tien minuutjes rijden.

Je wil alle mogelijkheden in detail bestuderen om de toekomst van je gezinnetje hier te plannen? Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

algemeen

Nieuwbouw
Nee

financieel

Terbeschikkingstelling
Bij akte

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgebied - Geen afgebakende zones

geografische ligging

Vlierhof 28
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

grond

Grondoppervlakte
525,00 m²
Gevelbreedte
9,00 m
Terrein breedte
15,00 m
Terrein diepte
35,00 m
Toevoegen aan favoriet

uw contactpersoon

Manu Donné
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie: 1101
Vlierhof 28, 3550 Heusden-Zolder Toon adres op de kaart

Pand: Grond in Heusden-Zolder (Bouwgrond voor open bebouwing in doodlopend straatje te Heusden-Zolder (5a 25ca))

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Grond in Heusden-Zolder (Bouwgrond voor open bebouwing in doodlopend straatje te Heusden-Zolder (5a 25ca))

Offerte aanvraag

Pand: Grond in Heusden-Zolder (Bouwgrond voor open bebouwing in doodlopend straatje te Heusden-Zolder (5a 25ca))