Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Verhuurd⎜Luxueus nieuwbouwappartement op 1ste verdieping met 2 slaapkamers

Heusden-Zolder
  • EPC 94
  • 2
  • 79 m²

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

Het prestigieuze project Hofeinde in de Ubbelstraat in Boekt krijgt nog een vervolg met een 3e fase in de eigen achtertuin. Het betreffen hier, in tegenstelling tot fase 1 en 2, allemaal huurappartementen via de zijstraat Hofeinde. Inclusief de goddelijke penthouse! Goed nieuws dus voor de talrijke geïnteresseerden die te lang getalmd hebben bij fase 1 en 2 die als zoete broodjes over de toonbank gingen. Luxe en een hoogwaardige afwerking staan ook nu weer voorop bij de bouwheer, net als bij de koopappartementen van fase 1 en 2. Exclusief wonen in het lieflijke Boekt-Zolder is opnieuw de boodschap. De ruwbouwwerken zijn bij het ter perse gaan inmiddels voltooid, momenteel is de inrichting al volop bezig. Uw nieuwe paleisje zou instapklaar moeten zijn tegen september / oktober 2015. Interesse? Maak niet dezelfde fout als bij fase 1 & 2 en vraag dus tijdig een bezoekje ter plaatste aan. Residentie Hofeinde straalt luxe, charme en rust uit. Misschien vind jij hier ook je eigen ‘nestje’?

Het appartement C3 is het linkse op de 1ste verdieping. U wordt hier eigenaar van een totale woonoppervlakte van netto 79,81 m² (bruto: 95,72 m²) en een knap buitenterras van maar liefst 31,03 m². Daarbovenop komen nog een ondergrondse garage en kelder/berging (10 m²) bij (inclusief in de huurprijs). Naar hét grote voordeel is het niet lang zoeken: het grote en ruime terras dat u een waar tuingevoel laten beleven, zonder dat u ooit zelf de heggenschaar of de bus onkruidverdelger moet uithalen. Neen, genieten van uw vrije tijd staat hier voorop. Appartement C3 beschikt dan ook over een luxueuze inrichting met hoogwaardige afwerking: aluminium ramen, Tilestone tegels met parket uitstraling en een volledig afgewerkte hoogwaardige keuken met moderne toestellen. De 2 slaapkamers hebben afmetingen van 12 tot 16 m². De woonkamer en open keuken vormen één groot geheel van 40,5 m². En de keuken is ingericht met groot kookeiland en ontbijthoek. U merkt dat appartement C3 tegemoetkomt aan de veeleisende huurder!

Kerkdorp Boekt in Zolder is niet alleen gekend omwille van haar comfortabel mobiliteitsvoordeel met de nabijheid van de E314 en het Klaverblad, hier vind je ook alle voordelen van het gemak om in een middelgrote gemeente als Zolder te wonen. Bovendien is kerkdorp Boekt zelf rijk aan een zeer actief verenigingsleven. Iets verderop in de Ubbelstraat heeft het gemeentebestuur vorig jaar een nieuwe vrije tijdszone gebouwd (in Boekt beter gekend als het zogenaamde Buurthuis) met bijhorende tennispleinen, overdekte petanquebanen, cafetaria, vergaderlokalen en parking. En ook naar supermarkten en winkels is het niet ver zoeken met om de hoek de gekende Meylandtlaan. Uw kinderen kunnen met de fiets naar de lokale lagere school, met kleutervoorzieningen en voor- en naschoolse kinderopvang binnen de eigen muren. De lokale dorpsraad waakt over dit alles en houdt ook nauwlettend in het oog dat de Ubbelstraat – de centrale doorgang door Boekt – verkeersveilig blijft en dat ook het dorpskarakter behouden blijft. Uw gezinnetje voelt zich al een beetje nieuwe inwoners van Boekt? Mooi zo, contacteer het team van Swevers Vastgoed, en we gaan samen kijken in welke mate uw nieuwe appartement al afgewerkt is: Tel. 011/255.155

algemeen

Nieuwbouw
Nee
Bewoonbare oppervlakte
79,81 m²
Bouwjaar
2015
Terras
31,03 m²
Garages
1
Aantal plaatsen
1
Garagetype
Vrijstaand (steen)
Parkings
5
Daksoort
Plat dak

financieel

Kosten
€ 35,00
Terbeschikkingstelling
Op datum
01 september 2015

energie

EPC waarde
94 kWh/m²
EPC-Certificaat
71070-G-2011_19649/EP15881/A002/D01/SD003
Type beglazing
Dubbel glas
Schrijnwerkerij
Aluminium
Elektriciteitskeuring
17 april 2015
Verwarming
Aardgas
Isolatie
Volledig geïsoleerd

stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
Niet meedegedeeld
O-peil

geografische ligging

Hofeinde 37 3
3550 Heusden-Zolder
Treinstation vlakbij
Ja
Winkels vlakbij
Ja
School vlakbij
Ja
Snelweg vlakbij
Ja

indeling

Slaapkamers
2
Woonkamer
30,79 m²
Keuken
9,65 m²
Open keuken
Berging
5,00 m²
Badkamers
1
Toiletten
1
Kelder
10,00 m²

grond

Tuin
120,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuid-west
Gevelbreedte
8,44 m
Terrein breedte
21,14 m
Terrein diepte
40,50 m

comfort

Lift
Ja

uw contactpersoon

Stefan Severijns
011 255 155
immo@swevers
bel en maak een afspraak
Referentie: 0616
Hofeinde 37 3, 3550 Heusden-Zolder Toon adres op de kaart

Pand: Appartement in Heusden-Zolder (Verhuurd⎜Luxueus nieuwbouwappartement op 1ste verdieping met 2 slaapkamers )

Offerte aanvraag

Pand: Appartement in Heusden-Zolder (Verhuurd⎜Luxueus nieuwbouwappartement op 1ste verdieping met 2 slaapkamers )