Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Residentie Verde | appartementen en woningen om van weg te dromen

Thuiskomen in Residentie Verde

Residentie Verde doet zijn naam alle eer aan: de 30 instapklare appartementen, 3 eengezinswoningen (halfopen bebouwing) en 1 commerciële ruimte liggen in een groene omgeving en hebben een duurzaam karakter. In de aangelegde gemeenschappelijke tuin (met wadi om het hemelwater op te vangen) is het heerlijk vertoeven. Puur natuur! De kwaliteitsvolle afwerking verhoogt het wooncomfort. Waar vind je Residentie Verde? Dit schitterende nieuwbouwproject ligt op de hoek van de Poorthoevestraat en het Mispad. Ga maar eens kijken, ze zijn al druk bezig!

Residentie Verde - Rustig en groen wonen in het centrumDe meeste woonunits genieten doorzonruimtes. Met ramen voor en achter geniet u de hele dag van natuurlijk licht. De inplanting rond een centrale groene ruimte vergroot dat natuurlijk gevoel. Het is vanop de grote terrassen dan ook heerlijk genieten van de binnentuin.


Interieur open leefruimte
Contact

Wonen in centrum Heusden

 • Toplocatie

  Je woont hier op een topligging in het centrum van Heusden. Dichtbij alles wat je nodig hebt. 
  Ten eerste woon je hier dichtbij verschillende scholen. Denk maar aan de basisschool De Brug en middelbare school het Sint-Franciscuscollege.  
  Bovendien geniet je hier van een zeer praktische centrumligging in Heusden. Je kan makkelijk te voet naar de bakker, de supermarkt, de bank... Ideaal om dochter-, zoon- of manlief op zondagochtend een ontbijtje te laten voorzien. Zo kom je ook nooit iets te kort en kan je altijd nog snel eventjes 'langs de winkel'. 
  Tot slot profiteert Heusden absoluut van een op en top bereikbare ligging. Je rijdt in no time de autostrade op. De E313 én de E314. Het klaverblad van Lummen ligt namelijk zeer dichtbij. Zo geniet je hier van vlot woon- en werkverkeer richting Antwerpen, Brussel, Aken en Luik.
 • Prima prijs-kwaliteit

  Residentie Verde is een project voor iedereen. Je profiteert hier van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: degelijke bouw aan prima prijzen. Scroll zeker eens door onze portefeuille en kijk welk budget en welk wooncomfort bij jou past.
 • Betrouwbare nieuwbouw

  Dit nieuwbouwproject is volledig te vertrouwen. Wij werken namelijk samen met verschillende, betrouwbare partners. De projectontwikkelaar, tevens aannemer van Residentie Verde is DCA. Het DNA van DCA? Meer dan bouwen. Zij bundelen vakmanschap en kennis tot een unieke efficiëntie. En dat maakt hun uitzonderlijke sterkte, kwaliteit en service. 
  Groep Archo ontwierp Residentie Verde als een 'tijdloos modern' nieuwbouwproject. Zij hebben stijl. Al vijf decennia en honderden projecten lang. Onderaan vind je onze partners nog een keer terug.

 • Wonen rondom groene binnentuin

  Het is hier heerlijk om te wonen. In de aangelegde, gemeenschappelijke tuin is het heerlijk vertoeven. In het midden vind je een wadi om het hemelwater op te vangen. Puur natuur! De kwaliteitsvolle afwerking verhoogt het wooncomfort optimaal. Bovendien hoef je hier, wonend op een appartement, absoluut niet in te boeten op aangename buitenruimte. Je geniet hier constant van een schitterend zicht.

Jouw droom?

 • Residentie Verde beschikt over 30 nieuwbouwappartementen. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 71 tot 120 m² en hebben één tot drie slaapkamers. Het is maar wat je nodig hebt! Bovendien kan je een ondergrondse parking, carport of buitenstaanplaats kopen. Elk appartement geniet van een gunstig georiënteerd terras. De gelijkvloerse appartementen profiteren van een privétuintje.
 • De drie eengezinswoningen van Residentie Verde zijn alledrie halfopen bebouwingen. Zij zijn groter dan de appartementen en profiteren van een oppervlakte van 127 tot 135 m². Elke woning beschikt over drie slaapkamers, een eigen tuin en een carport.
 • Bij project Residentie Verde hoort een commerciële ruimte. Deze vind je terug op het gelijkvloers op een grote hoek in de Poorthoevestraat. Dit handelspand heeft een oppervlakte van 196 m². Een mooie ruimte om jouw praktijk, winkel of kantoor uit te baten. Bovendien beschikt dit eigendom ook over een privéterras. Deze heeft een oppervlakte van 20 m².
  1. Appartementen
  2. Woningen
  3. Commerciƫle ruimte
Vraag meer informatie

Onze partners

Wenst u meer informatie?