Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

8 luxeappartementen in Bolderberg - Bel voor een bezoek ter plaatse

Residentie BolderbergResidentie Bolderberg

Er is reeds 75% van het project verkocht en de oplevering van de appartementen is reeds gepland voor de zomer van 2021. Wenst u een persoonlijke rondleiding ter plaatse om de nog beschikbare appartementen te bekijken? Contacteer ons dan op het nummer 011 255 155.

In 1978 kende het voormalige F1-Circuit van Zolder zijn hoogdagen. Residentie Bolderberg, ook wel gekend als ‘de Shopping’ speelde in op de grote vraag naar commerciële en residentiële ruimte voor het toerisme dat hiermee gepaard ging.

Bel voor een bezoek ter plaatse: 011 255 155


Residentie Bolderberg interieur75% VERKOCHT - Acht luxueuze appartementen

Alle appartementen zijn gelijkvloers, met uitzondering van één duplex (app n° 5). De appartementen hebben allemaal een bewoonbare oppervlakte van 100 à 120 m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Verder wandel je door de moderne steel look deur de gezellige leefruimte binnen met een open en lichtrijke woonkamer en open keuken. De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand?

Ben je op zoek naar een nieuw appartement? Dan zal je ongetwijfeld blij verrast zijn om te horen dat je hier profiteert van een volledig nieuw appartement zonder de btw-kosten van 21%. Je betaalt hier namelijk enkel de registratierechten van 6% of 10%.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet. De werken zijn reeds gestart en de oplevering is al voorzien voor de zomer van 2021. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak.

Bekijk hier het volledige aanbod
Contact

Residentie Bolderberg

 • Charmant dorp Bolderberg

  Residentie Bolderberg ligt op een uiterst aangename locatie. Je woont midden in het mooie en immer gezellige Bolderberg. Dit harmonieuze dorp is voornamelijk bekend om zijn wondermooie en ongerepte natuur van de Bossen van Terlaemen, de Kluis en Domein Bovy. De bushalte op slechts enkele meters van de residentie brengt je in een mum van tijd naar het centrum van Hasselt of Heusden. Ook de E313 en de E314, beide op minder dan vijf minuten afstand, zorgen voor een uiterst vlotte verbinding.
 • Energiezuinige appartementen

  In Residentie Bolderberg wordt er optimaal ingezet op duurzame en hedendaagse materialen met een onberispelijke afwerking. Dankzij de installatie van een warmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem type D en een goede isolatie scoren deze appartementen een E-peil lager dan 30. Je krijgt hier dus een gegarandeerd energiezuinig wooncomfort.
 • Ongeëvenaard voordeel

  Ben je op zoek naar een nieuw appartement?  De appartementen zullen volledig nieuw zijn, maar toch profiteer je hier van enkel registratierechten van 6% of 10% in de plaats van BTW-kosten van 21%.

  De oplevering van de appartementen is reeds gepland voor de zomer van 2021. Wil je veel inspraak wenst in de afwerking van jouw droomappartement? Aarzel dan zeker niet en bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak.

75% VERKOCHT! - Acht luxueuze appartementen

 • Alle appartementen zijn voorzien van twee grote slaapkamers, het duplex appartement heeft 3 slaapkamers. De badkamer kan rekenen op een kwalitatieve afwerking met een dubbele lavabo en een inloopdouche of zalig ligbad. De toiletruimte werd apart voorzien.

  Er wordt hier optimaal ingezet op een duurzame en hedendaagse materialen met een onberispelijke afwerking. Dankzij de installatie van een warmtepomp, zonnepanelen, een ventilatiesysteem type D en een goede isolatie scoren deze appartementen een E-peil lager dan 30. Je krijgt hier dus een gegarandeerd energiezuinig wooncomfort.
Vraag meer informatie

Appartementen

 • VERKOCHT! Appartement 01

  100 m²
  Appartement 1 is volledig gelijkvloers en kent een totale bewoonbare oppervlakte van 100,13m². Je komt het appartement binnen via een stijlvolle inkom met vestiaire en gastentoilet. De gezellige leefruimte heeft een oppervlakte van 29,61m². De grote glaspartijen geven enerzijds een fantastisch zicht naar buiten en zorgen anderzijds voor een uiterst aangename natuurlijke lichtinval naar binnen. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de open keuken heb je toegang tot het zalige terras van 13,50m². Ochtendstond heeft hier altijd goud in de mond! Het heerlijke ochtendzonnetje zorgt hier voor een goedgeluimd begin van de dag.
 • VERKOCHT! Appartement 02

  97 m²
  Appartement 2 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 97,85m². Dit appartement heeft een fantastisch mooie ligging op de hoek van het gebouw. Éen van de grootste troeven is dan ook het zalige terras met een oppervlakte van 13,50m². De ideale zuidelijke oriëntatie laat je de hele dag genieten van de zalige zon met zicht op de wondermooie groene buitenaanleg.
 • VERKOCHT! Appartement 03

  97 m²
  Appartement 3 is een ruim appartement met een bewoonbare oppervlakte van 97,40m². Je komt binnen via een ruimte entree met vestiaire en gastentoilet. Aan de linkerkant van het appartement, stap je door een magnifieke steel look deur de leefruimte in. Deze ruime 44,28m² kan rekenen op heel wat heerlijke, binnenvallende zonnestralen dankzij de grote raampartijen. Dankzij deze ramen geniet je evenzeer van een mooi zicht op je ideale zuidelijk georiënteerde terras. Van ’s morgens tot ’s avonds genieten in de zalige zon. En alsof dat nog niet voldoende is voor een eeuwig vakantie gevoel investeert Aurinvest ook in een prachtige groenaanleg rondom de residentie.
 • VERKOCHT! Appartement 04

  101 m²
  Appartement 4 is een fantastisch, gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 101,33m². En ruime oppervlakte volledig zal afgewerkt worden, dat is volledig aan jou om te beslissen zolang de aanvraag hiervoor tijdig geschiedt. Aurinvest zet optimaal in op kwalitatieve, stijlvolle en energiezuinige materialen. Zo wordt elk appartement uitgerust met zonnepanelen, isolatie, een warmtepomp en een ventilatiesysteem type D. Je profiteert hierdoor van een uitzonderlijk groot wooncomfort met een E-peil lager dan 30.
 • VERKOCHT! Appartement 05

  117 m²
  Appartement 5 is het enige duplex appartement. Met een totale bewoonbare oppervlakte en drie slaapkamers is het ook meteen het grootste van de zes luxueuze appartementen. Via de entree, met gastentoilet kom je in een grote open leefruimte met een oppervlakte van maar liefst 56,78m². De grote gezellige tv-hoek vormt zo één open en lichtrijk geheel met de volledig uitgeruste keuken. En hoe die keuken er precies zal uitzien, dat is nog volledig door jou te kiezen. Want ben je er snel bij, dan krijg jij veel inspraak in hoe jouw ideale appartement zal afgewerkt worden. Vanuit de keuken en de leefruimte heb je bovendien een knap zicht op je privé terras en de mooie groene buitenaanleg. Want naast de luxueuze appartementen investeert Aurinvest, een projectontwikkelaar uit Bolderberg zelf, ook in een prachtige, nieuwe groene zone. Ook het volledige gebouw zal een nieuwe frisse en hedendaagse make-over krijgen.
 • VERKOCHT! Appartement 06

  106 m²
  Appartement 6 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 106,30m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Aan de linkerkant van het appartement, wandel je door de moderne steel look deur de gezellige leefruimte binnen. Deze open en lichtrijke woonkamer en open keuken hebben een totale oppervlakte van 48,46m². De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je zuidelijk georiënteerde privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand? Je doet het onder de zalige zon.
 • Appartement 07

  99 m²
  Appartement 7 is een volledig gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 99,58m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas, schoenen of zware boodschappen onmiddellijk opbergen in de ruime berging. De grote lichtrijke woonkamer vormt één open geheel met de stijlvolle keuken. De keuken wordt volledig ingericht met duurzame en kwalitatieve toestellen van Siemens. Je krijgt hier een aangename leefruimte met een totale oppervlakte van 36,76m2. Het grote schuifraam geeft je bovendien een knap zicht op de groenaanplanting rondom en jouw zalige terras. Op deze zalige 13,5m2 geniet je ’s morgens van de rust in het zalige ochtendzonnetje.
 • Appartement 08

  107 m²
  Appartement 8 is volledig gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 107,64m2. Via de inkomhal komen we in de grote open leefruimte. Samen met de moderne en volledig uitgeruste keuken krijg je hier een aangename oppervlakte van 50,56m2. Wanneer je staat te koken aan het moderne eiland, geniet je van een zeer fijne betrokkenheid met de woonkamer. Vanuit de leefruimte heb je bovendien rechtstreeks toegang tot je zalige, zonovergoten terras. Deze 21,50m2 profiteert van een ideale zuidoostelijke oriëntatie. Dankzij de prachtige groenaanplanting rondom geniet je hier midden in de bruisende dorpskern van een zalig plekje rust en zon.

Projectontwikkelaar

Wenst u meer informatie?