Wonen in een residentiële verkaveling op een boogscheut van golf Millenium in Paal

Paal
  • 8 appartementen
  • 100% verkocht

meer info

omschrijving

De woningprijzen in het populaire Paal (deelgemeente van Beringen) blijven maar stijgen. Zelf een stukje grond kopen en hierop uw eigen woning van uw dromen ontwerpen en realiseren is dan ook het zoete verlangen van menig liefhebber. Maar er is altijd wel iets wat tegenvalt: de bouwvoorschriften, te groot, te klein, te weinig zon, te duur, rare buren, … Met de realisatie van de nieuwe verkaveling in de Schorheidestraat wordt er komaf gemaakt met al deze moeilijke details. Hier hebt u de keuze uit tal van bouwgronden, allen geschikt voor open bebouwing en met tal van mogelijkheden naar eigen goeddunken. Het is dan ook een mooie kans om ter plaatse zelf te ontdekken welk perceel overeenkomt met de eerder genoemde zoete verlangens op het gebied van oppervlakte, ligging, budget en niet onbelangrijk … het goede gevoel.
Momenteel zijn er nog 13 percelen beschikbaar gaande van 4a96ca tot 8a77ca. De prijzen variëren van 95.000 tot 125.000 euro (excl. kosten). Er zijn bouwvoorschriften voor de verkaveling (downloaden kan via www.swevers.be), maar er is een grote vrijheid naar de vorm van het huis (zadeldak, plat dak, kleur gevelsteen, …). Alle percelen genieten van een rustige ligging met elk een eigen tuin rondom de woning. De toegang tot de verkaveling kan via de Schorheidestraat en de Vaalvijverstraat. Geen last van doorgaand verkeer hier, enkel bewoners rijden hier met de wagen rond. En dat betekent een waar speelparadijs voor uw kinderen in een veilige buurt.
De ligging van uw nieuwe woning is zeker ook benijdenswaardig. De directe buurt is gekend als vrij residentieel waar rust belangrijk is en wandelaars en fietsers belangrijker zijn als koning auto. Met toch het voordeel van de strategische ligging met de E313 op nauwelijks 5 à 10 minuutjes rijden en een vlotte verbinding richting Tessenderlo, Diest en Beringen. Het centrum van Paal met de nodige winkels en de scholen is op amper 2 km. En als u van het werk komt, zal u nog veel tijd doorbrengen in de buurt van het idyllische Millennium Golf en de prachtige natuur rond de Paalse Plas. En wie zelf niet houdt van de golfstick zal er zeker en vast graag naar kijken vanop de weelderige terrassen van de plaatselijke horeca of er meermaals passeren met de fiets. De ingang van Golf Millennium (op nauwelijks 500 meter) kruist immers het gekende fietsroutenetwerk. Dat wordt dus zeker genieten van uw vrije tijd! Maar nu eerst zorgen voor een mooi stukje grond en een sympathieke architect!

Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
ABC lot 27 nee verkocht
lot 36 nee verkocht
lot 21 nee verkocht
lot 20 nee verkocht
ABC lot 22 nee verkocht
ABC lot 28 nee verkocht
ABC lot 29 nee verkocht
ABC lot 30 nee verkocht
bekijk video Toevoegen aan favoriet

uw contactpersoon

Marc Swevers
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie:
Schorheidestraat 0, 3583 Paal Toon adres op de kaart

Pand: