Residentie Victoria: het gezelligste project van Houthalen-Oost vanaf 195.000

Houthalen-Helchteren
  • 9 appartementen
  • 67% verkocht

meer info

omschrijving

Bekijk de VIDEO van Residentie Victoria op www.SWEVERS.be
Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject op de rand van het centrum van Houthalen-Oost. Hier kan je residentieel wonen in een rustige omgeving, combineren met de strategische ligging van deze regio tussen Genk en Houthalen. Bovendien kan u dit alles overgieten met een hoge eis aan comfortabel wonen in een nieuwbouw residentie waarbij hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen voorrang krijgt en waar u dankzij de grote terrassen voor- en achteraan uw tuingevoel tot in uw nieuwe droomappartement beleeft. De aankoop valt onder het BTW-stelsel voor de constructie, het grondaandeel valt onder het gunstige stelsel van registratie.
Met project Victoria wordt dit allemaal gerealiseerd. Langs de Weg naar Zwartberg wordt dit prachtige gebouw neergezet, bestaande uit 9 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers worden 4 appartementen gerealiseerd, op de 1ste verdieping 3 appartementen en op de 2e verdieping 2 penthouses. De bewoonbare oppervlakte varieert van 99,27m² tot 159,39m², de prijzen variëren tussen 195.000 euro en 247.500 euro (exclusief kosten). Alle appartementen hebben een staanplaats en berging in de ondergrondse garage. Bovendien is de afwerking van de vloeren en keuken zelf nog te kiezen. Allemaal inbegrepen in de prijs! Residentie Victoria straalt luxe, charme en rust uit. Misschien vind jij hier ook je eigen ‘nestje’?
Houthalen-Oost is niet alleen gekend omwille van haar comfortabel mobiliteitsvoordeel met de nabijheid van de E314, hier kom je ook in een gekende groene omgeving terecht met natuurgebieden Hengelhoef en Kelchterhoef in het eigen zicht. De fiets- en wandelroutes zijn hier niet te tellen met onder meer verbindingen richting Bokrijk. Liever een wat exclusievere hobby? Dan kan je een balletje gaan slaan op prachtige terreinen van de Limburg Golf en Country Club dat gelegen is in een ware groene oase.
Ook voor jonge gezinnen is dit project uitermate geschikt met haar 2 à 3 slaapkamers en de nabijheid van basisscholen met lager onderwijs en kleuterfaciliteiten. Hier kan je ook terecht voor een eigen voor- en naschoolse kinderopvang. Zeker handig in deze drukke tijden voor de tweeverdienende ouders met elk een eigen, drukke job. En niet onbelangrijk, ook de prijzen zijn betaalbaar gehouden om ook deze jonge doelgroep aan te spreken.

OVER RESIDENTIE VICTORIA:

Residentie Victoria is opgevat als een luxueus, energiearm nieuwbouwproject. Laat de prijzen van elektriciteit en gas dus maar rustig stijgen! Er worden gezamenlijke zonnepanelen geïnstalleerd, er is een verluchtingssysteem C+ aanwezig, de ramen hebben hoogwaardige aluminium raamprofielen en ieder appartement wordt uitgerust met een individuele hoogrendementsketel van Buderus. Geen hinderlijke verwarmingselementen in uw woonruimtes dankzij de vloerverwarming. Naar hét grote voordeel is het niet lang zoeken: de grote en ruime terrassen die u een waar tuingevoel laten beleven, zonder dat u ooit zelf de heggenschaar of de bus onkruidverdelger moet uithalen. Neen, genieten van uw vrije tijd staat hier voorop. Liever de rust opzoeken op het zuidgerichte terras aan de achterkant (woonkamer) met zicht op de tuin? Of liever wat meer beweging opsnuiven op het terras aan de voorkant? Alles kan! Alle appartementen beschikken over een luxueuze inrichting met hoogwaardige afwerking. De badkamer is knap ingericht met dubbele lavabo, ligbad en aparte douchecel. De open keuken moet het pareltje in uw woonruimte worden en daarom kan u deze nog zelf kiezen (inbegrepen in de prijs). Alle toestellen die de moderne hedendaagse kok-van-dienst vereist, zijn inbegrepen. U hoort het, over project Victoria valt nog veel meer te vertellen. Aarzel daarom niet om nog bijkomende informatie op te vragen of om de plannen te komen inzien.

MEER INFO?

Prijzen van de appartementen van 195.000 euro tot 247.500 euro (excl. kosten)
Bouwwerken gestart.
De verkoop gebeurt via Marc Swevers, Koolmijnlaan 38, 3550 Heusden-Zolder
Tel. 011/255.155
immo@swevers.be
www.swevers.be
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
ABC app bus 1 2 105 m² 10 m² verkocht
App bus 4 2 140 m² 39 m² verkocht
App bus 3 2 149 m² 41 m² € 233.000
ABC app bus 2 3 159 m² 51 m² € 240.000
Eerste verdieping slpk oppervlakte terras prijs
ABC app bus 7 2 109 m² 6 m² verkocht
ABC app bus 6 2 99 m² 11 m² € 195.000
ABC app bus 5 2 110 m² 6 m² verkocht
Tweede verdieping slpk oppervlakte terras prijs
ABC app bus 8 2 118 m² 27 m² verkocht
App bus 9 2 147 m² 36 m² verkocht

Pand: