Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Meelbergstraat | Magnifiek en zonovergoten nieuwbouwproject met 3 prachtige CASCO woningen vanaf 295.000

Beringen
  • 3 units

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

In het gegeerde Paal staat een uniek en vooral magnifiek nieuwbouwproject op jou te wachten! De populaire deelgemeente van Beringen staat bekend om haar bruisend karakter met de nodige rust en weelderig groene omgeving. Net daar vind je deze 3 imposante CASCO woningen terug. Het kleinschalig nieuwbouwproject biedt 2 halfopen en 1 open bebouwing. De halfopen woningen staan te pronken op een perceel van 4a 75ca en de open woning trakteert je op een perceel van maar liefst 8a 21ca. Bovendien krijg je volledig carte blanche om de woningen naar eigen smaak én eigen budget in te richten tot jouw nieuwe en vooral gezellige thuishaven.

Wonen in één van deze 3 nieuwbouwwoningen is haast een sprookje, want elke woning wordt vergezeld van een zonovergoten en uitgestrekte tuin. De woningen barsten van potentieel die jij helemaal zelf kan benutten én invullen. 3 fantastisch moderne CASCO woningen zoals je ze nog nooit hebt gezien! Wie weet vertoef jij binnenkort wel met het gezin op het zonovergoten terras met een heerlijk aperitief in de hand of zak jij lekker onderuit in de fantastische zithoek met een spannende film op de achtergrond. Rust, luxe en veel licht zijn hier de kernwoorden.

De trendy en moderne woningen werden gerealiseerd met de laatste nieuwe materialen en genieten van de meest nauwkeurige afwerkingen. De bewoonbare oppervlakte? Ben je klaar om omver geblazen te worden? Want in de open bebouwing krijg je een knappe 232m2 ter beschikking om jouw fantasie op los te laten. De halfopen bebouwingen bieden 219,10m2 aan luxe, rust en pracht. Plaats genoeg dus in Paal!

Wil jij het onbegrensde potentieel van deze fantastische CASCO woningen zelf ontdekken? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke rondleiding in één van de droomwoningen. Tel. 011 255 155.

OMGEVING

Je woont in één van de mooiste en meest rustige straten van Paal. Recreatiedomein de Paalse Plas ligt op enkele meters van jouw woonst waardoor ontspanning en plezier dus nooit ver af is. Op slechts enkele minuten rijden vind je alle dagelijkse faciliteiten terug zoals een tal van supermarkten, banken, bakkers, scholen en heerlijke horecavoorzieningen. Een gezellig terrasje doen op een zonnige zondagvoormiddag wordt hier vanzelfsprekend.
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
Huis - 107 3 219 m² nee € 295.000
Huis - 105 3 219 m² nee € 295.000
Huis - 103 3 232 m² 15 m² € 345.000

uw contactpersoon

Laura Schalenbourg
011 25 51 55
immo@swevers
bel en maak een afspraak
Referentie:
Meelbergstraat 103, 3583 Beringen Toon adres op de kaart

Pand: Project Meelberg in Beringen (Meelbergstraat | Magnifiek en zonovergoten nieuwbouwproject met 3 prachtige CASCO woningen )

Offerte aanvraag

Pand: Project Meelberg in Beringen (Meelbergstraat | Magnifiek en zonovergoten nieuwbouwproject met 3 prachtige CASCO woningen )