Swevers Vastgoed

gratis schatting 011 255 155

Heerbaan | 3 energiezuinige nieuwbouwwoningen met veel karakter op gunstige ligging in Koersel vanaf 379.000

Beringen
  • 3 units

meer info
Plan uw bezoek

omschrijving

Kopen aan verlaagd Btw-tarief van 6%, zelf afwerken of afwerking door de projectontwikkelaar én vertoeven in een fantastische en vooral energiezuinige gezinswoning? Het lijkt je grootste dromen te overtreffen, maar in Koersel staat een geweldig nieuwbouwproject op jou te wachten!

Energiezuinig in combinatie met de gegeerde pastorijstijl zijn slechts twee van de vele kenmerken die het nieuwbouwproject in Koersel weet af te vinken. Op Heerbaan nummer 273 vind je 3 magnifieke nieuwbouwwoningen terug. Het nieuwbouwproject heeft twee gesloten en één halfopen bebouwing in de aanbieding. Bovendien kan je ervoor kiezen om zelf de handige Harry uit te hangen en de afwerking voor eigen rekening te nemen of kies je ervoor om de afwerking uit handen te geven en toe te vertrouwen aan de projectontwikkelaar?

Energiezuinig is een begrip dat de laatste tijd aan populariteit wint, maar wat houdt een energiezuinige woonst nu eigenlijk in? Wel, je geniet van tal van voordelen dankzij het lage E-peil en het gebruik van zonnepanelen. Zo word je vrijgesteld van het kadastraal inkomen gedurende 5 jaar, is je energiefactuur gegarandeerd laag en verliest je huis geen tot weinig warmte waardoor de temperatuur binnen steeds constant blijft. Dankzij de zuidelijke oriëntering van de voorgevel, vormt het dak ook nog eens de perfecte locatie voor het plaatsen van zonnepanelen. Win-win dus!

Naast bovenstaande voordelen, barsten de woningen van potentieel. Met de vele raampartijen wordt elke ruimte gevuld met een goede portie daglicht en staat het gevoel van ruimte dus centraal in elk pand. Of je nu gaat voor Lot 1, Lot 2 of Lot 3, iedere woning trakteert je op 3 ruime slaapkamers, een uitgestrekte tuin, eigen tuinberging, carport én extra autostaanplaats. Laten we plaatje helemaal compleet maken, want de gemeenschappelijke oprit reeds voorzien van blauwe kiezelstenen die een handige doorgang naar de achterkant van het project biedt. Er is geen twijfel mogelijk, de trendy en hedendaagse woningen weten zonder veel moeite je hart te veroveren vanaf het allereerste moment.

Zin beginnen aan het avontuur van je leven? Vertoeven met het gezin of plannen om te starten aan een gezin? Contacteer ons vandaag nog en wij leiden je met veel enthousiasme rond in jouw toekomstige thuis. Tel. 011 255 155.
Gelijkvloers slpk oppervlakte terras prijs
Huis - Lot 3 4 187 m² nee € 389.000
Huis - Lot 2 4 181 m² nee € 389.000
Huis - Lot 1 4 182 m² nee € 379.000

uw contactpersoon

Yens Vanesch
011 255 155
immo@swevers
bel snel en maak een afspraak
Referentie:
Heerbaan 273, 3582 Beringen Toon adres op de kaart

Pand: Project Heerbaan in Beringen (Heerbaan | 3 energiezuinige nieuwbouwwoningen met veel karakter op gunstige ligging in Koersel)

Van:


Aan:


Ons privacybeleid is van toepassing

Pand: Project Heerbaan in Beringen (Heerbaan | 3 energiezuinige nieuwbouwwoningen met veel karakter op gunstige ligging in Koersel)

Offerte aanvraag

Pand: Project Heerbaan in Beringen (Heerbaan | 3 energiezuinige nieuwbouwwoningen met veel karakter op gunstige ligging in Koersel)