Verkoopbemiddeling

Bij jouw verkoop kan je rekenen op een deskundige bemiddeling overal waar nodig. Voor jou betekent dit een zorgeloze verkoop met honderd procent zekerheid. Benieuwd hoe wij zoiets aanpakken? Spoiler-alert:

  • Verkoop begint bij een schatting van jouw huis tijdens een gesprek. Onze inzet is gratis: we komen bij je langs en bespreken de wensen, limieten en verlangens.
  • Dan buigen de makelaars en vastgoedadviseurs zich over jouw dossier. In een preciezer gesprek krijg je advies, worden we het eens over een persoonlijke aanpak en over de prijs. Daarna beginnen we met de voorbereidingen.
  • Vervolgens staat de focus vooral op branding.
  • Daarna begint de telefoon bij ons te rinkelen. De eerste kandidaten melden zich. We verzamelen zoveel mogelijk biedingen. Met deze biedingen komen we terug samen. We bespreken ze en jij bepaalt welk bod je aanvaardt.
  • Tot slot, de na-verkoop. Ook dan kan je rekenen op onze bemiddeling. We zijn aanwezig bij het verlijden van de akte. Wij zorgen dat de meterstanden worden doorgegeven, …

Kortom, we leiden het volledige verkoopproces voor jou in goede banen. Duidelijke en heldere communicatie in alle vertrouwen, daar draait het immers om. Maak je geen zorgen. De gemaakte afspraken leggen we vast in een juridisch correcte overeenkomst zodat je honderd procent gerust zal zijn.

Interesse om met ons samen te werken?

Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling of een verkoopgesprek bij je thuis.