Marktstrategie

Succesvol verkopen? Onmogelijk zonder moderne marktstrategie. Doelgerichte branding valt niet te onderschatten. Om die reden verdiepen wij ons niet alleen in het vastgoedwezen, maar ook in eigentijdse marketing. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons aanbod.

Bring it on!


De toekomstige eigenaar is de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek. Je hoeft daar niet alleen geluk in te hebben. Met onze branding bereik je het doelpubliek in no time. Zo zijn je kansen het grootst. Bring it on!

  • Welke doelgroep wil je aanspreken?
  • Hoe kunnen we die mensen bereiken?
  • In welke regio’s gaan we ze aanspreken (Limburg, Antwerpen, Brussel,…)?
  • Welke troeven van de woning zetten we in de spotlight?

Deze vragen vormen de basis voor onze branding. Onze marketing gaat van gerichte campagnes in de lokale pers tot e-mails en social media. Bovendien verschijnt jouw pand op alle immowebsites! Onderschat de kracht van Facebook tegenwoordig niet. Niet voor niets heeft Marc Swevers meer dan zesduizend likes op Facebook. (link toevoegen naar Facebook)

Ready? Set? Sell!


Tijd om de woning verkoopsklaar te maken. Als je wil, kunnen wij de woning eens met kopersogen onder de loep nemen. Kleine aanpassingen kunnen grootse resultaten boeken. Creëer dat thuisgevoel en maak kandidaat-kopers verliefd op het eerste gezicht.

Benieuwd naar onze aanpak?

Contacteer ons voor een verkennend gesprek.